Νέα

Ερωτεύονται οι πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ανοίγω αυτό το θέμα διότι εκτός από το προφανές το οποίο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται
τσάμπα σε αυτήν την ζωή (το οποίο ισχύει και στον αγοραίο έρωτα ),πάντα είχα την απορία αν συμβαίνει η αν μπορεί να συμβεί το αντίθετο , να ερωτευθεί δηλαδή μια τανα έναν πελάτη  . Πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα της εξαίρεσης του κανόνα ? Δηλαδή μια κοπέλα του χώρου (ιερόδουλη , μασέρ , στουντιοκοριτσο, call girl κλπ) να ερωτευτεί κάποιον ο οποίος θα αποφασίσει να συνευρεθεί μαζί της ? Σας έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση ?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θέμα διότι εκτός από το προφανές το οποίο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται
τσάμπα σε αυτήν την ζωή (το οποίο ισχύει και στον αγοραίο έρωτα ),πάντα είχα την απορία αν συμβαίνει η αν μπορεί να συμβεί το αντίθετο , να ερωτευθεί δηλαδή μια τανα έναν πελάτη  . Πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα της εξαίρεσης του κανόνα ? Δηλαδή μια κοπέλα του χώρου (ιερόδουλη , μασέρ , στουντιοκοριτσο, call girl κλπ) να ερωτευτεί κάποιον ο οποίος θα αποφασίσει να συνευρεθεί μαζί της ? Σας έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση ?
ολα ειναι πιθανα σε αυτη τη ζωη.η παγιδα ειναι μη νομιζεις οτι σε ερωτευτηκε η πορνη αλλα την καψουρευτεις μονο εσυ.εκει υπαρχει θεμα :grin: :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σας έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση ?

Ανεξήγηγο που μου είχε συμβεί με βίζιτες, πριν 20 χρόνια, ήταν να μου ζητήσουν να πάμε για ποτά μαζί !
Να τις συνοδεύσω.
Τελευταίο ραντεβού πάντα, μετά τις 02.30 - 03.00

Το περίεργο ήταν ότι δεν ζήτησαν κέρασμα. Πλήηρωσαν τα δικά τους.
Μία με είχε κεράσει κι όλας.

Ποτέ δεν το κατάλαβα.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
τσάμπα σε αυτήν την ζωή (το οποίο ισχύει και στον αγοραίο έρωτα ),πάντα είχα την απορία αν συμβαίνει η αν μπορεί να συμβεί το αντίθετο , να ερωτευθεί δηλαδή μια τανα έναν πελάτη  . Πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα της εξαίρεσης του κανόνα ? Δηλαδή μια κοπέλα του χώρου (ιερόδουλη , μασέρ , στουντιοκοριτσο, call girl κλπ) να ερωτευτεί κάποιον ο οποίος θα αποφασίσει να συνευρεθεί μαζί της ? Σας έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση ?
Να ερωτευτεί πελάτη πολύ δύσκολο να το παίξει ερωτευμένη για να καβατζωθει πολύ ευκολο! Από τη στιγμή που σε βλέπει πρώτη φορά σαν πελάτη θα σε βλέπει πάντα στη τσέπη δεν υπάρχει εξαιρεση

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Να ερωτευτούν πολύ σπάνιο και δύσκολο.. αλλά να τους αρέσει ένας πελάτης και να χαίρονται και να γουστάρουν όταν τον βλέπουν γίνεται συχνά..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Να ερωτευτεί πελάτη πολύ δύσκολο να το παίξει ερωτευμένη για να καβατζωθει πολύ ευκολο! Από τη στιγμή που σε βλέπει πρώτη φορά σαν πελάτη θα σε βλέπει πάντα στη τσέπη δεν υπάρχει εξαιρεση
δεν ειναι απολυτο αυτο.ειναι το συνηθες μεν αλλα οχι απολυτο

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
απο προσωπικη εμπειρια εχω κανει καποιες σχεσεις με πουτανες αλλες που τις γνωρισα στο τσαρδι αλλες εκτος.δεν ειναι κατι απιθανο.απλα δεν πανε καπου αυτες οι σχεσεις ας το πουμε.το θεμα ειναι μην καψουρευτει ο πελατης.αν και οι πιο επικινδυνες ειναι κολομπαρουδες στριπτιτζουδες παρα πουτανες για να σε μαδησουν.και το βασικοτερο βεβαια ποσα χρονια εισαι μεσα στην πιατσα :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα της εξαίρεσης του κανόνα ?

Αν νομίζεις ότι είναι εξαίρεση τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πολλές το κάνουν αλλά είναι μεγάλη μαλακία να την πατήσεις.
Πολλοί βλάκες είναι πρόθυμοι για να εκπληρώσουν μία φαντασίωση και για να ανεβάσουν τη χαμηλή τους αυτοεκτίμηση.
Αυτή γαμιέται με όλους αλλά θέλει εμένα. Και κάνουν όνειρα ή να τη "σώσουν", ή να γίνουν νταβατζήδες.
Έτσι σκέπτονται όλα τα θύματα και στο τέλος την πληρώνουν πολύ ακριβά.
Όποιος ανακατεύται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
ολα ειναι πιθανα σε αυτη τη ζωη.η παγιδα ειναι μη νομιζεις οτι σε ερωτευτηκε η πορνη αλλα την καψουρευτεις μονο εσυ.εκει υπαρχει θεμα :grin: :grin:
Κοιτά πιστεύω ότι η καψούρα είναι λίγο παρεξηγημένη λέξη διότι και εγώ αλλά προφανώς και παρα πολύ κόσμος έχει συναντήσεις κάποιες τανες περισσότερο από μια φορά ... Αυτό δεν το λες απαραίτητα καψούρα , απλά αυτό σημαίνει πως όταν μένεις ικανοποιημένος από την παροχή υπηρεσιών μιας κοπέλας τότε δεν χαλάς μια πετυχημένη συνταγή (όταν πρόκειται  να συναντήσεις μια επαγγελματία )
Αν νομίζεις ότι είναι εξαίρεση τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πολλές το κάνουν αλλά είναι μεγάλη μαλακία να την πατήσεις.
Πολλοί βλάκες είναι πρόθυμοι για να εκπληρώσουν μία φαντασίωση και για να ανεβάσουν τη χαμηλή τους αυτοεκτίμηση.
Αυτή γαμιέται με όλους αλλά θέλει εμένα. Και κάνουν όνειρα ή να τη "σώσουν", ή να γίνουν νταβατζήδες.
Έτσι σκέπτονται όλα τα θύματα και στο τέλος την πληρώνουν πολύ ακριβά.
Όποιος ανακατεύται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Φιλε δεν είναι και κανα μυστικό ότι υπάρχουν πελάτες που ερωτεύονται τις πουτανες με ότι αυτό συνεπάγεται ...Όποτε δεν έχει νόημα να λέμε οτιδήποτε για τους πελάτες ...  Εγώ ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα (έστω και μια στο εκατομμύριο ) να ερωτεύεται κάποιον η κάποιους από τους πελάτες της . Για αυτό άνοιξα το νήμα για να λύσω αυτήν μου την απορία .

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Να σε ερωτευθεί δύσκολο έως απίθανο όμως παρόλα αυτά
μπορεί να υπάρξει μία «σχέση» εκτός τσαρδιών που να βρίσκεστε απλά να πηγαίνετε σε μέρη χωρίς κόσμο και να περνάτε καλά όπως θα κάνατε με μια κανονική γκόμενα, χωρίς να είναι απαραίτητο να σε μαδήσει οικονομικά. Τέτοια περίπτωση μου είχε τύχει με μια νεαρά γνωστή από την μοντελοαλυσίδα της φυλής που μετά από πολλές συνεδρίες μαζί της αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη χημεία αρχικά σεξουαλική και μετά κανονική και όσο τα ελληνικά της γίνονταν καλύτερα καθόμασταν στο σαλονάκι και συζητούσαμε και καταλάβαμε ότι ταιριάζαμε αρκετά οπότε αρχίσαμε να βγαίναμε σε αυτό το στυλ για αρκετούς
μήνες μέχρι που έγινε το επεισόδιο με την αστυνομία και χαθήκαμε. Πλεον όμως μιλάμε στο ινστα και με βίντεοκλήσεις, μου είπε μάλιστα ότι  μπορεί να έρθει και φέτος τον Αύγουστο για διακοπές  και της πρότεινα να τη φιλοξενήσω όπως κι εκείνη μου πρότεινε να με φιλοξενήσει αντίστοιχα στη μολδαβία.  :rose:

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ανεξήγηγο που μου είχε συμβεί με βίζιτες, πριν 20 χρόνια, ήταν να μου ζητήσουν να πάμε για ποτά μαζί !
Να τις συνοδεύσω.

Ποτέ δεν το κατάλαβα.
Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας . Συγκεκριμένα είχα κανονίσει με μια κοπέλα στο bill και αφού τελείωσε ο πρώτος γύρος (δυο γύρους κάναμε συνολικά ) με ρώτησε αν ήθελα καφέ διότι ήθελε να πάρει και αυτή και ότι θα πλήρωνε τους καφέδες αυτή . Τελικά παραγγείλαμε και τους πλήρωσε αυτή . Επίσης όταν τελείωσε η συνέδρια και πήγα να της δώσω το δωράκι μου γύρισε ένα εικοσάρικο . Την συγκεκριμένη την συνάντησα μετά από αυτό άλλες δυο φορές , έκτοτε δεν ξανασυναντηθηκαμε διότι αργότερα είχε σταματήσει . Να είναι καλά η συγκεκριμένη σε ότι και να κάνει στην ζωή της

• Like
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγώ ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα (έστω και μια στο εκατομμύριο ) να ερωτεύεται κάποιον η κάποιους από τους πελάτες της . Για αυτό άνοιξα το νήμα για να λύσω αυτήν μου την απορία .

Οι γυναίκες δεν ερωτεύονται, δεν το χεις καταλάβει αυτό; Πόσο χρονών είσαι 15;
Οι άντρες ερωτεύονται, οι γυναίκες εκμεταλλεύονται τους βλάκες που ερωτεύονται.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Να τις συνοδεύσω.

Ποτέ δεν το κατάλαβα.

Ειναι πιο πιθανο να βρει καποιος τιμιο και ξηγημενο κοριτσι αναμεσα στις επαγγελματιες παρα στις μη επαγγελματιες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε, το 99% των γυρω σου, αυτη την εντυπωση και πιστευω εχει, οτι μια γυναικα εχει τη δυνατοτητα να ερωτευτει.

:S :S :S

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Με αυτό που εγραψεσ δίνεις την εντύπωση ότι έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης . Για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω ούτε για να τσακωθούμε απλά είναι μια διαπίστωση που φαίνεται από αυτά που γράφεις .. Αν σε έχουν εκμεταλλευτεί τότε κάτι έχεις κάνει λάθος .... Τέλος πάντων αυτό που λες δεν στέκει , είναι καθαρά στον χαρακτήρα που έχει ο κάθε άνθρωπος διότι ναι μεν υπάρχουν αρκετοί βλάκες άντρες διότι όποιος θέλει  συνευρέσεις με κοπέλες του χώρου τότε απλά τις κάνει ...Από εκεί και πέρα  βλάκας (για να μην πω τίποτα χειρότερο ) είναι αυτός που έχει σπιτώσει μια γκομενα η  την συντηρεί, αυτή η κατηγορία αντρών το ξέρω ότι υπάρχει . Όπως έγραψα και ποιο πάνω είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πελάτες που ερωτεύονται πουτανες με ότι συνεπάγεται . Από εκεί και  πέρα όμως  ξέρεις πόσοι καφροι- παρτακιδες- τυχοδιώκτες  υπάρχουν? και πόσες ρομαντικές υπάρχουν εκεί έξω  που ψάχνουν τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο ? Άρα όλα έχουν να κάνουν σχέση με τον χαρακτήρα του καθενός .. Μην τα γενικεύεις όλα .. Μην μπερδεύεις όσες κάνουν αυτό το επάγγελμα σαν βιοποριστική απασχόληση με όλες τις γυναίκες που υπάρχουν εκεί έξω

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Με αυτό που εγραψεσ δίνεις την εντύπωση ότι έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης . Για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω ούτε για να τσακωθούμε απλά είναι μια διαπίστωση που φαίνεται από αυτά που γράφεις .. Αν σε έχουν εκμεταλλευτεί τότε κάτι έχεις κάνει λάθος .... Τέλος πάντων αυτό που λες δεν στέκει , είναι καθαρά στον χαρακτήρα που έχει ο κάθε άνθρωπος διότι ναι μεν υπάρχουν αρκετοί βλάκες άντρες διότι όποιος θέλει  συνευρέσεις με κοπέλες του χώρου τότε απλά τις κάνει ...Από εκεί και πέρα  βλάκας (για να μην πω τίποτα χειρότερο ) είναι αυτός που έχει σπιτώσει μια γκομενα η  την συντηρεί, αυτή η κατηγορία αντρών το ξέρω ότι υπάρχει . Όπως έγραψα και ποιο πάνω είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πελάτες που ερωτεύονται πουτανες με ότι συνεπάγεται . Από εκεί και  πέρα όμως   ξέρεις πόσοι καφροι- παρτακιδες- τυχοδιώκτες  υπάρχουν? και πόσες ρομαντικές υπάρχουν εκεί έξω  που ψάχνουν τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο ? Άρα όλα έχουν να κάνουν σχέση με τον χαρακτήρα του καθενός .. Μην τα γενικεύεις όλα .. Μην μπερδεύεις όσες κάνουν αυτό το επάγγελμα σαν βιοποριστική απασχόληση με όλες τις γυναίκες που υπάρχουν εκεί έξω

Απλά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτεται μία γυναίκα. Γιαυτές το σεξ και ο έρωτας είναι μία συναλλαγή. Τελεία και παύλα. Γιαυτό λέμε ότι όλες πουτάνες είναι.
Κιαυτόν που σπιτώνει όπως λες και τον πληρώνει, τον έχει υπηρέτη και σκύλο, γιαυτό το κάνει.
Αν θες να γίνεις σκύλος, ψάξε βρες μια τέτοια. Δε θα δυσκολευτείς.
Και ναι στα μπουρδέλα έχει πολλές τέτοιες. Μην απορείς όμως μετά αν δε σε θαυμάζει κανείς που "έπιασες γκόμενα πουτάνα", γιατί όλοι ξέρουν.
Μόνο τίποτα δεκαπεντάχρονα θα κοροϊδέψεις και τον εαυτό σου.
Αν γίνεις και κανας φονιάς ακόμα καλύτερα. Θα σαι και σκύλος που δαγκώνει. Οπότε ανεβαίνει η αξία σου για τις πουτάνες.
Γιαυτό οι πουτάνες "ερωτεύονται" τους "σκληρούς". Για να χουν σκυλιά που δαγκώνουν.
Πάλι συναλλαγή είναι όμως. Πάλι μαλάκας είσαι. Παρτο χαμπάρι αλλιώς θα σε κάνει η ζωή να το πάρεις.

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Απλά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που σκέφτεται μία γυναίκα. Γιαυτές το σεξ και ο έρωτας είναι μία συναλλαγή. Τελεία και παύλα. Γιαυτό λέμε ότι όλες πουτάνες είναι.
Κιαυτόν που σπιτώνει όπως λες και τον πληρώνει, τον έχει υπηρέτη και σκύλο, γιαυτό το κάνει.
Αν θες να γίνεις σκύλος, ψάξε βρες μια τέτοια. Δε θα δυσκολευτείς.
Και ναι στα μπουρδέλα έχει πολλές τέτοιες. Μην απορείς όμως μετά αν δε σε θαυμάζει κανείς που "έπιασες γκόμενα πουτάνα", γιατί όλοι ξέρουν.
Μόνο τίποτα δεκαπεντάχρονα θα κοροϊδέψεις και τον εαυτό σου.
Αν γίνεις και κανας φονιάς ακόμα καλύτερα. Θα σαι και σκύλος που δαγκώνει. Οπότε ανεβαίνει η αξία σου για τις πουτάνες.
Γιαυτό οι πουτάνες "ερωτεύονται" τους "σκληρούς". Για να χουν σκυλιά που δαγκώνουν.
Πάλι συναλλαγή είναι όμως. Παρτο χαμπάρι αλλιώς θα σε κάνει η ζωή να το πάρεις.
Τύπε γιατί λες πράγματα που δεν έχω πει? Ποτέ είπα ότι έπιασα γκομενα πουτανα ? Πως με κρίνεις χωρίς καν να με ξέρεις ? Που ξέρεις με τι γυναίκες έχω κάνει σχέση η όχι ? Είπαμε να γράφουμε πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και να κάνουμε και χαβαλέ αν τύχει αλλά σε ξανα ρωτάω πως εσυ κρίνεις εμένα χωρίς καν να με ξέρεις ? Αν θες απλά να μαμησεις το νήμα δεν μπορώ να σε εμπόδισω , το φόρουμ ανοιχτό είναι για όλους αλλά μην με σχολιάζεις σε παρακαλώ χωρίς να με ξέρεις . Θεωρείς ότι όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο ? Οκ κρατά την γνώμη σου για τον εαυτό σου .. δεν ασχολούμαι άλλο ...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μένω Θεσσαλονίκη. Μια εποχή που δούλευα Αθήνα και έμενα σε ξενοδοχείο, είχα πιάσει κουβέντα με μια πανέμορφη βίζιτα που είχε έρθει σε πελάτη ο οποίος βρισκόταν σε δωμάτιο στον ίδιο όροφο με το δικό μου δωμάτιο. Την πέτυχα στο ασανσέρ, κατάλαβα ότι είναι βίζιτα με τη μία και της έπιασα κουβέντα. Στην αρχή δεν ήθελε να μου μιλήσει, το πήγαινε στο αυστηρά επαγγελματικό, μου έδωσε το τηλέφωνό της και μπήκε στο δωμάτιο του πελάτη της. Εγώ στάθηκα κοντά στο δωμάτιο και άκουγα. Ήταν πολύ ομιλητικός ο πελάτης πάντως, πιο πολύ να μιλήσει ήθελε παρά να γ@@@σει. Μετά από ώρες, ξημερώματα σχεδόν, της τηλεφώνησα και μιλήσαμε για καμια ώρα. Της είπα ότι δε θέλω να είμαι πελάτης της αλλά θέλω φάση να είμαι ο γκόμενός της κι έτσι. Μου είπε ότι ποτέ δεν επρόκειτο να γίνει αυτό. Μετά από λίγες μέρες, κι αφού μιλήσαμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο και έδειχνα ότι δε με πολυνοιάζει, μου έστειλε μήνυμα να με επισκεφτεί στο δωμάτιό μου μετά τον τελευταίο πελάτη της βραδιάς και να μείνει μαζί μου μέχρι το πρωί, χωρίς λεφτά εννοείται. Έδειχνε πλέον να έχει τσιμπηθεί μαζί μου. Αν ήθελα θα μπορούσα να την πηδάω για μήνες. Δυο λόγοι με έκαναν να τη φτύσω εντελώς. Ο ένας ήταν ότι τότε ήμουν φρεσκοπαντρεμένος και ο άλλος, ο σημαντικότερος, την τελευταία φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο ήταν τέρμα μαστουρωμένη και δε γούσταρα με τίποτα τέτοια φάση.

Πάντως στη Θεσσαλονίκη ξέρω μασατζού που έχει σταματήσει γιατί τα έφτιαξε με κάποιον πελάτη και απ'όσο γνωρίζω έχουν επισημοποιήσει το δεσμό τους.

• Like
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τύπε γιατί λες πράγματα που δεν έχω πει? Ποτέ είπα ότι έπιασα γκομενα πουτανα ? Πως με κρίνεις χωρίς καν να με ξέρεις ? Που ξέρεις με τι γυναίκες έχω κάνει σχέση η όχι ? Είπαμε να γράφουμε πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και να κάνουμε και χαβαλέ αν τύχει αλλά σε ξανα ρωτάω πως εσυ κρίνεις εμένα χωρίς καν να με ξέρεις ? Αν θες απλά να μαμησεις το νήμα δεν μπορώ να σε εμπόδισω , το φόρουμ ανοιχτό είναι για όλους αλλά μην με σχολιάζεις σε παρακαλώ χωρίς να με ξέρεις . Θεωρείς ότι όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο ? Οκ κρατά την γνώμη σου για τον εαυτό σου .. δεν ασχολούμαι άλλο ...

Πότε σε έκρινα ρε μπούφο; Πότε είπα ότι έχεις πει κάτι;
Είπα γιαυτούς που πιάνουν γκόμενες πουτάνες και στην κατηγορία τους θες να μπεις κι εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom