δεν εχουν ολες νταβατζη . Υπαρχουν πολλα κοριτσια ανεξαρτητα που δεν θελουν νταβατζηδες, υπαρχουν ομως και αλλες κοπελες που ναι εχουνΕρωτεύονται τους νταβάδες τους μια χαρά...πως τους τα τρώνε νομίζετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτεύονται οι πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 224
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν εχουν ολες νταβατζη . Υπαρχουν πολλα κοριτσια ανεξαρτητα που δεν θελουν νταβατζηδες, υπαρχουν ομως και αλλες κοπελες που ναι εχουν
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
εγω ηξερα μπατσο που εκανε το νταβατζη στη κοπελα του,την πηγαινε σε επιλεγμενα ραντεβου,πολλες φορες με τοα αμαξι της δουλειας!
εγω ηξερα μπατσο που εκανε το νταβατζη στη κοπελα του,την πηγαινε σε επιλεγμενα ραντεβου,πολλες φορες με τοα αμαξι της δουλειας!
Η αγάπη γεννιέται και μέσα στα μπουρδέλα - Pillowfights.gr
Θύελλα ο έρωτάς τους, όπως πολλοί που έχουν γεννηθεί σε οίκους ανοχής. Δε ζει μια πόρνη κάθε μέρα μια τέτοια ιστορία. Ούτε ένας συνεσταλμένος νεαρός βέβαια. Τα έδωσαν και τα πήραν όλα.
www.pillowfights.gr
hlektrop
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 2.411
Μπηκα να διαβάσω να περασει η ωρα. Λοιπον οι πουτανες επι πληρωμή δεν εεωτευονται πελάτες. Εξω στη ζωγ τους μπορεί. Τωρα οι πουτανες γενικά χωρις πληρωμή ερωτεύονται τα χρήματα σου και την θεση σου στην κοινωνία.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
Μια κοπέλα που δουλεύει σε οίκο ανοχής μου έχει πει πως με αγαπάει είμαι πολύ όμορφος και γαμαω καλά και μου είπε να μην πάω σε άλλη συνάδελφο της γιατί ζηλεύει και με θέλει μόνο για εκείνη άρα είναι ερωτευμένη μαζί μου τώρα που είναι Χριστούγεννα θέλω να της πάρω δώρο
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να ερωτευτούν για κάποιον λόγο.
Το να μας απασχολούν όμως ναυαγοερωτες ναυαγιων και ερωτήματα για πελάτη - κορασίδα και ευτυχισμένη ζωή, χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.
Το να μας απασχολούν όμως ναυαγοερωτες ναυαγιων και ερωτήματα για πελάτη - κορασίδα και ευτυχισμένη ζωή, χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.
Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Φυσικά και ερωτεύονται. Απλά όχι τους πελάτες τους
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
πες της αφούΜια κοπέλα που δουλεύει σε οίκο ανοχής μου έχει πει πως με αγαπάει είμαι πολύ όμορφος και γαμαω καλά και μου είπε να μην πάω σε άλλη συνάδελφο της γιατί ζηλεύει και με θέλει μόνο για εκείνη άρα είναι ερωτευμένη μαζί μου τώρα που είναι Χριστούγεννα θέλω να της πάρω δώρο
με αγαπάς δε χρειάζεται να σε πληρώνω πλέον με σοβαρό ύφος
Παρτης δώρο την ελευθερία της.Μια κοπέλα που δουλεύει σε οίκο ανοχής μου έχει πει πως με αγαπάει είμαι πολύ όμορφος και γαμαω καλά και μου είπε να μην πάω σε άλλη συνάδελφο της γιατί ζηλεύει και με θέλει μόνο για εκείνη άρα είναι ερωτευμένη μαζί μου τώρα που είναι Χριστούγεννα θέλω να της πάρω δώρο
Φυσικά και ερωτεύονται. Απλά όχι τους πελάτες τους
«Οι ιερόδουλες είναι πολύ καλές γυναίκες. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν...» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
Ο λόγος για τον…Μάριο Αθανασίου! Ο ζεν πρεμιέ, μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό “ΟΚ” μίλησε για τα μπάτσελορ …
www.patrisnews.com
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Λάθος , υπάρχουν περιπτώσεις αλλά είναι πολύ ποίο δύσκολο επειδή υπάρχει το χρήμα στην μέσηΦυσικά και ερωτεύονται. Απλά όχι τους πελάτες τους
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
θα απαντήσω και ως γυναίκα και που έστω άτυπα έχω παίξει αυτο το ρολο,η απάντηση ειναι οτι πελάτη πάντως ΟΧΙΙΙΙ,θα είμαι ευγενική,με σεβασμό,και θα το εκτιμήσω αν εχει καλό χαρακτήρα απέναντί μου,μέχρι εκεί,μετά το δρόμο του και το δρόμο μου
Όχι!
Μπορεί να κάνει καλό σεξ με τον πελάτη,να την φτιάχνει εμφανισιακά ή να τον θεωρεί εξαίρετο άτομο κλπ αλλά από τη στιγμή που το κάνει επαγγελματικά,δεν χωρούν έρωτες
Καλύτερα να αγοράζεις σεξ απ' το να πουλάς συναίσθημα - Pillowfights.gr
Κι όμως, σ’ ένα κρεβάτι όσο και να το προσπαθήσεις, θα παραδώσεις έστω κι ένα κομμάτι της ψυχής σου, του «είναι» σου, του «εγώ» σου. Αν δεν πιστέψεις, όμως, ποτέ στο μετά, αν εσύ σκεφτείς πως όλο αυτό είναι απλά μια συναλλαγή, ένα πάρε-δώσε, τότε το κομμάτι της ψυχής που μόλις άφησες σε ένα...
www.pillowfights.gr
Καλύτερα να αγοράζεις σεξ απ' το να πουλάς συναίσθημα - Pillowfights.gr
Κι όμως, σ’ ένα κρεβάτι όσο και να το προσπαθήσεις, θα παραδώσεις έστω κι ένα κομμάτι της ψυχής σου, του «είναι» σου, του «εγώ» σου. Αν δεν πιστέψεις, όμως, ποτέ στο μετά, αν εσύ σκεφτείς πως όλο αυτό είναι απλά μια συναλλαγή, ένα πάρε-δώσε, τότε το κομμάτι της ψυχής που μόλις άφησες σε ένα...www.pillowfights.gr
Σκέψου έναν κόσμο χωρίς ιερόδουλες... - Pillowfights.gr
«Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!» Από την Πέννυ Λουπάκη.
www.pillowfights.gr
Redmagic969
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Ναι ειδικά με αυτες πληρώνεις και δεν γαμας κιολας...πολύ επικινδυνες αυτες οι δύο...απο προσωπικη εμπειρια εχω κανει καποιες σχεσεις με πουτανες αλλες που τις γνωρισα στο τσαρδι αλλες εκτος.δεν ειναι κατι απιθανο.απλα δεν πανε καπου αυτες οι σχεσεις ας το πουμε.το θεμα ειναι μην καψουρευτει ο πελατης.αν και οι πιο επικινδυνες ειναι κολομπαρουδες στριπτιτζουδες παρα πουτανες για να σε μαδησουν.και το βασικοτερο βεβαια ποσα χρονια εισαι μεσα στην πιατσα
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Πότε δεν θα σας ερωτευθεί ταναπου, στριπερ ή κωλομπαρού. Μόνο την τσέπη σας κοιτά ανεξάρτητα αν είστε νέοι, ωραίοι και πλούσιοι. Δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά με αυτές. Αν πιστεύετε ότι θα βγείτε με κάποια από τις τρεις από τις κατηγορίες αυτές τότε κοιμάστε όρθιοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών των strip που έχω πετύχει στην Θεσσαλονίκη ήταν με γκόμενους τρίτης κατηγορίας.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Όλες τους ερωτεύονται, και ειδικά εκείνες που πίνουν τον κώλο τους ακόμη πιο εύκολα.
Όπου μπαίνει το χρήμα ή το ποτό στη μέση, οι όποιοι έρωτες είναι περιορισμένης αξίας.
Όπου μπαίνει το χρήμα ή το ποτό στη μέση, οι όποιοι έρωτες είναι περιορισμένης αξίας.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 140