Νέα

Ερωτευμένα τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος τα ονόματα των συγκεκριμένων τραβεστι,απο την εκπομπή ερωτοδικείο; είναι πριν χρόνια αλλα ειδικά η δεξία είναι πολύ σεξουλιάρα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.060
Πόντοι
6.515
:wanker:

ξεροχυνουμε με εκπομπαρα που μας θύμησες τυπε

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εγώ την κακία μου θα την πω: αδυνατώ να πιστέψω ότι δύο τραβεστί μπορούν να ερωτευτούν μεταξύ τους.

Ο παρενδυτισμός, η έγχυση ορμονών, η αλλαγή φύλου, όλα αυτά μεταλάσσουν τον ψυχισμό του ατόμου σε τέτοιο βαθμό ώστε όχι μόνο να προσαρμόζεται στο φύλο του αλλά να υποκύπτει σ' αυτό ολοκληρωτικά.

Θεωρώ ότι οι κρος και τα τραβεστί δεν μπορούν να διαβούν το κατώφλι που διαβαίνει κανείς με τον έρωτα, και μάλιστα ότι οι επιλογές τους στοχεύουν στον αποκλεισμό της διάβασης αυτού του ορίου και μόνο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τα πράγματα αλλάζουνε φυσικά στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, όπου οι προβολές και οι ρόλοι με τους οποίους συναλλάσσεται, συνειδητά ή υποσυνείδητα, η εκάστοτε προσωπικότητα, προσφέρουν την ψευδαίσθηση μιας κάποιας ελευθερίας, με τη μορφή της ικανοποίησης μιας χρείας που δεν υπόκειται στον έλεγχο οιουδήποτε φύλου.

Για παράδειγμα φέρνω τους αδελφούς Γουατσόφσκι.

Με απλά λόγια, τα εύπορα κι ανώτερα κοινωνικά στρώματα μπορούν και να ερωτεύονται, έστω "τύποις", σ' αντίθεση με τα κατώτερα, των οποίων η κάβλα συνοψίζει όλον τους τον περιπετειώδη βίο.

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά όσον αφορά τη δεύτερη αυτή περίπτωση, ούτε να περιορίσουμε το εύρος της δειγματοληψίας μας στα κρος και τα τραβεστί.

Μια ματιά εδώ μέσα αρκεί με το παραπάνω.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ο έρωτας είναι ταξικό φαινόμενο κι εγώ είμαι φτωχός και λίγος για να το αναλύσω...

Μπορώ να καβλώνω, να γαμάω, να ερωτεύομαι, να απέχω, να μετέχω του θεωρητικού βίου ή να εργάζομαι σαν το σκυλί.

Ανήκω στα μεσαία στρώματα.

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Η αριστερά στην οθόνη με το λευκό φόρεμα και το τατού στο μπράτσο είναι η γνωστή Νόρα-Σαμπρίνα.... :pipa3: :fuck2: :headbaning2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το βιντεο ανεβηκε το 2008 αλλα είναι τουλάχιστον 10 χρονια παλιοτερο, η βικυ μιχαλονακου εκανε εκπομπή στο new channel 1997-1998 βρηκα στο γουικι.
21 χρονια πριν λοιπον αν ηταν 30-40 θα είναι τουλάχιστον 50-60 ΑΝ ΖΟΥΝΕ, γιατι τα αποστεωμένα ποδια τους δεν είναι καλο σημαδι για την υγεια τους.

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
Ο έρωτας είναι ταξικό φαινόμενο κι εγώ είμαι φτωχός και λίγος για να το αναλύσω...

Μπορώ να καβλώνω, να γαμάω, να ερωτεύομαι, να απέχω, να μετέχω του θεωρητικού βίου ή να εργάζομαι σαν το σκυλί.

Ανήκω στα μεσαία στρώματα.
  ...μαλακίες κομμουνιστικές.

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
The Crying Game | ‘Do Something for Me?’ (HD) - Jaye Davidson, Stephen Rea | MIRAMAX

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
The Crying Game | ‘Do Something for Me?’ (HD) - Jaye Davidson, Stephen Rea | MIRAMAX

Φοβερή ταινία.

Αλλά διαδραματίζεται στην Ιρλανδία της δεκαετίας του '80 αφενός, κι αφετέρου η ηρωίδα της, κατά έναν θαυμαστό τρόπο, δεν γνωρίζει καμία κοινωνία του θεάματος...

Πάντως φοβερή ταινία.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Βάλε το σφυροδρέπανο στον πάτο σου, μωρή χαμούρα, που πετάγεσαι σαν την πορδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom