Νέα

ερωτας στο μπουρδελο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εμένα μου κοστιζε 10 ευρω σε καρτα κινητου την εβδομαδα,την κρατησα κανα διμηνο.Δουλευε μεταξι διπλοβαρδιες,οταν δεν ηθελε να δουλεψει μου εστελνε μνμ στο κινητό πηγαινα την επαιρνα ή με παπί ή με το αμαξι και την πηδαγα σε ξενοδοχειο στα εξαρχεια.Το μόνο που με χαλαγε ηταν οτι στο ξενοδοχειο ηταν ρατσιστες με το χρωμα της και δεν μου δινανε π.χ το δωματιο με το τζακουζι,ολο "κλεισμενο" ητανε...κι οταν βγαιναμε για ποτο,οι γκαρσονες παντα κοιτουσανε περίεργα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παίζονται διάφορα σκηνικά. Ανάλογα με τη φάση. Άλλα είναι ύποπτα και είναι καλό να φυλαγόμαστε, και άλλα πιο χαλαρά, ανοιχτά προς διερεύνηση
(με προσοχή πάντα). Δεν είναι απίθανο μέσα στον χώρο αυτό να υπάρξουν συμπάθειες και οικειότητες (όχι όμως από την πρώτη φορά, όπως στο παράδειγμα του φίλου που άνοιξε το θέμα). Υπάρχουν κορίτσια που εκδηλώνονται διαφορετικά από άτομο σε άτομο, με τον καιρό, και όχι μόνο σε σχέση με τις "παρεχόμενες υπηρεσίες". Κάποιοι, λίγο πολύ έχουμε πέσει σε περιπτώσεις εξηγημένων κοριτσιών που έχουμε πεί (ή και κάνει) κάποια πράγματα παραπάνω, έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα, ή έχουμε προχωρήσει σε άλφα ή σε βήτα επίπεδο, χωρίς απαραιτήτως να υπάρχει από πίσω κάποιος δόλος ή κάτι άλλο (όχι πως δεν υπάρχουν και οι καπάτσες που ψάχνουν συνειδητά για βλάκες αγαπούληδες). Δεν πρέπει να τα γενικεύουμε όμως όλα, και οι λιγοστές εξαιρέσεις είναι μέσα στον κανόνα. Εξαρτάται κάποιος, αν τυχόν προκύψει κάτι, σε τι επίπεδο και κυρίως σε τι έδαφος κρατάει την -ας την πούμε, πιο ιδιαίτερη σχέση- χωρίς να διακινδυνεύονται -εκατέρωθεν- ισορροπίες...

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
προσωπικά αν θα είχα ποτέ νταραβέρι με τάνα απο στουντιο/ρδελα/μασατζίδικα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθούσα να την αλλάξω και φυσικά να την αναβαθμίσω κάνοντας την ένα ct (έτσι κι'αλλιώς το κάθε μπάζο ζητάει 200αρια την ώρα αφού υπάρχουν αγαπούληδες που τα ακουμπάνε) και θα κονομούσα και εγω και αυτή για ένα διάστημα (αρκεί να μου ήταν πιστή.. :rockon: :rockon: ... στις πληρωμές και να μην μας έκανε ροδέλες κανένας νταβάς)

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ρε μορτες ξεκοληστε.οι πουτανες με τοσο γαμησι που τρωνε καθε μερα,το τελευταιο που θελουν ειναι να γαμηθουνε κ εξω.λεφτα θελουν να φανε απο μαλακες,εχουν το δαιμονιο της φιλαργυριας...κ μονο γι'αυτο ζουν

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
καλισπερα μαγκες!!! σημερα οπως καθε εβδομαδα πηγα και εγω να γαμησω! μπηκα λοιπον με μια τυπισουλα ακρετα συμπαθητικη! σε 6-7 λεπτα της λεω θα χυσω μου λεει οχι μη. χυνω. σκουπιζομαστε και καθομαστε για λιγο και λεμε καμια βλακεια. αυτο το λιγο εγινε αγκαλιτσες φιλακια κ αλλες αγκαλιτσες κ αλλη συζητιση τι δουλεια κανεις εχεις αμαξι κλπ. πηγαινα να σηκωθω με αγκαλιαζε και με ξανατραβαγε κατω (Δε με χαλαγε). κ αλλες αγκαλιες κ αλλα φιλια. της λεω θα σε μαλωσουν απο μεσα μου λεει οταν με φωναξει θα βγω. τη φωναζει και μετα απο κανα 5-6-10 λεπτα βγηκε. μ αυτα κ μ αυτα εκατσα στο δωματιο 30-35 λεπτα. βεβαια για να ειμαι ειληκρινης πελατης αλλος δεν ηρθε οσο ειμασταν μεσα.

το θεμα μου τωρα ειναι: γιατι μου συμπεριφερθηκε τοσο ομορφα και μου εφτιαξε τη μερα? ηθελε να μου ξανασηκωθει να ξαναγαμησω και να βγαλει κ αλλα $, βαριοταν να αραξει με τη τσατσα και αραζε μαζι μου μια και δεν ειχε κ δουλεια η με ερωτευτηκε και εκανα μαλακια που δεν κρατησα καποιο στοιχειο επικοινωνιας??? και ποσο ασφαλες ειναι αν φενεται να υπαρχει χημια με μια πουτανα (ανθρωποι ειναι κ αυτοι) να παιρνεις κανενα τηλ?

Σου προτείνω να ξαναπάς και αν παρατηρήσεις παρόμοια συμπεριφορά να προσπαθήσεις να "τσιμπήσεις" τηλ. Εννοείται ότι έχουν συμβεί τέτοια σκηνικά. Ψάξου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλαράκο οι προλαλήσαντες σου έδωσαν όλες τις εκδοχές. Το πιθανότερο είναι να αναζητεί εξωτερικό σπόνσορα, η να προσπαθεί να σε κάνει να γίνεις ταχτικός της πελάτης στο μαγαζί.

Να προσθέσω και ένα σημείο των καιρών. ΤΤο επάγγελμα δεν δίνει πια σε αυτές τις κοπέλες τα λεφτά που κάποτε έδινε. Αποτέλεσμα κάποιες από αυτές συμπληρώνουν εισόδημα με  βίζιτες, εκτός ωραρίου ''εργασίας''. Κάποιες άλλες οι πλεον νέες και όμορφες τη κάνανε για άλλα μέρη ( εκτός κρίσης ). Είναι όμως και κάποιες ( και εδώ θέλω να καταλήξω ) που ψάχνουν τρόπο να φύγουν απο το επάγγελμα( μια και δεν πληρώνει πια τόσο καλά ), ιδίως όταν βλέπουν ότι η μπογιά τους αρχίζει να ξεθωριάζει και ο χρόνος τους τελειώνει ( δεν ξέρω τι ηλικία έχει η κοπέλα για την οποία μιλάς ).

Για αυτή τη τρίτη κατηγορία το καλύτερο εισητήριο για έξοδο από το επάγγελμα είναι ένας συμπαθητικός και ευκατάστατος άνθρωπος. Αν δε αυτός ο άνθρωπος δίχνει και έξω από τα νερά του σε τέτοιους χώρους ακόμη καλύτερα. μιa και τους ανθρώπους της πιάτσας τους τους έχουν σιχαθεί. Πάιζει και αυτό κράτα το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου σα πιθανότητα. Τηλέφωνο πάρε η εμπειρία αξίζει.

Η συμβουλή μου πήγαινε πολύ αργά και διερευνητικά. Πάνω από όλα μη δείξεις ούτε λιγούρης σεξουαλικά, ούτε large από οικονομικής πλευράς. Φέρσου σαν να βγαίνεις ραντεβού με γκόμενα, και αυτή θα σου δείξει σε κάποια στιγμή που το πάει.

Η απόφαση δική σου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να προσθέσω κάτι σχετικά με το πόσο αρέσουν στις πουτάνες οι πελάτες τους, μια και το συζητάτε.

Ας ξεκινήσουμε από 3 παραδοχές πέραν αμφισβήτησης.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές αγαπούν πολύ το χρήμα.

Δεύτερον κάνουν ένα επάγγελμα που ελάχιστες γυναίκες στατιστικά έχουν το ψυχικό απόθεμα να το κάνουν, και έχουν φάει πολλές σφαλιάρες στη ζωή τους πράγμα που τις κάνει σκληρές ρεαλίστριες.

Τρίτον και κυριότερον, το 1 και το 2 δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι και αυτές άνθρωποι.  Μέσα λοιπον στη μιζέρια τους θέλουν και αυτές να έχουν τη ψεύδαίσθηση και τη φαντασίωση ότι θα μπορούσαν με κάποιους απο εμάς να είχαν μια ''φυσιολογική'' ζωή. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και εμείς έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι μια πολύ όμορφη γυναίκα σαν και αυτές θα μας καψουρευόταν.

Ναι περνάει από το μυαλό τους καμμιά φορά ότι να ένα τέτοιο άνδρα θα ήθελα δίπλα μου. Ομως αμέσως μετά ( λογω του 2, είπαμε είναι ρεαλίστριες) θυμούνται ότι ποιός θα δεχόταν για σύντροφό του μια πουτάνα η έστω μια πρώην πουτάνα ??

Και εκεί η ψευδαίσηση θολώνει. Ερχεται καπάκι και το 1 ( περισσότερο πιστεύω σαν δικός τους αμυντικός μηχανισμός ) λεφτά έχει ?? μάλλον όχι, ελάχιστοι άλλωστε έχουν.

Και εκεί η ψεύδαίσθηση διαλύεται. Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό.

Μόνο που  οι περισσότερες είναι πολύ νέες και δεν καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά, και ότι ''δεύτερη ζωή δεν έχει''. Είναι σκληρές ρεαλίστριες, αλλά έμπειρες δεν είναι, παραστάσεις δεν έχουν. Συνήθως δυστυχώς δεν έχουν καλή κατάληξη.

Αλλά επειδή το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας να προσθέσω ότι μου έχει τύχει να γνωρίσω  δύο περιπτώσεις τέτοιων γυναικών που όταν βρήκαν την ευκαιρία την άρπαξαν από τα μαλλιά και ξέφυγαν απο τη παραπάνω πορεία. Κοινό τους χαρακτηριστικό αγαπούσαν το χρήμα αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό και ήταν σχετικά μορφωμένες.

Από όλα έχει ο μπαξές.

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες όπως είπα δύσκολο έως σχεδόν αδύνατον να την ξαναβρώ αλλα ποτε δε ξέρεις το κάρμα... Το θέμα είναι έστω οτι μια από αυτές θέλει μια "φυσιολογικη" ζωη και βρίσκει κάποιον που θέλει να προσπαθήσει να της τη δώσει... Μπορεί να "ξεφύγει" απτά μπουρδελα η θα την κυνηγανε νταβαδες οικογενιακως???

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπορεί να "ξεφύγει" απτά μπουρδελα η θα την κυνηγανε νταβαδες οικογενιακως???

Με κάποιες μικρές ποσοστιαία περιπτώσεις trafficing, καταναγκαστικής δηλαδή πορνείας, οι περισσότερες απο αυτές τις γυναίκες κανόυν το συγκεκριμμένο επάγγελμα με τη συγκατάθεσή τους.

Αυτό συνήθως γίνεται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν έχουν αλλη επιλογή. Ο δεύτερος είναι ότι η άλλη επιλογή είναι επαγγέλματα όπως καθαρίστριες με αμοιβές στο 20% των χρημάτων που βγάζουν σαν πουτάνες.

Σε πολλές δε περιπτώσεις με τα χρήματα που βγάζουν πρέπει να υποστηρίξουν συγγενείς τους στη χώρα τους ( εκεί αναφέρεται το δεν έχουν αλλη επιλογή ).

Ολα παίζουν. Αλλά απο αυτά που βλέπουμε πολλές περιπτώσεις γυναικών που το κόβουν το επάγγελμα, μετά απο ενα διάστημα επανακάμπτουν σε αυτό.

Απαντώντας στην ερώτησή σου. Πιστεύω ότι  θέματα με νταβάδες συνήθως όχι δεν θα έχεις.

Είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ξεφύγουν απο το χώρο αν δεν τις υποστηρίξει κάποιος οικονομικά. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά για αυτό και το πρώτο πράγμα που κοιτάνε στον άντρα είναι η οικονομική του κατάσταση.

Οχι βέβαια ότι και οι υπόλοιπες γυναίκες που είναι εκτός του χώρου της πορνείας κοιτάνε άλλα πράγματα. Αλλά είπαμε αυτές είναι κυρίες !!! Δεν είναι πουτάνες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έλα, πρόσφατα και γω παίζω μπάλα με μια πουτάνα και μου έχει δώσει κινητό, μιλάμε στο viber μια στο τόσο και θέλει να κανονίσουμε να την βγάλω βόλτα μια μέρα. Έχω πάει βέβαια μαζί της πάνω από πέντε φορές. Θα κανονίσω να βγούμε αυτές τις μέρες απλά γιατί δεν παίζω με κάτι αυτό τον καιρό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μικρότερος τσίμπαγα με κάτι τέτοια, αλλά τώρα δεν παίζει να κάνω μαλακίες  :effemine: Αν την ξαναδείς τύπε μου κανόνισε μια βόλτα μαζί της, αλλά όχι πολλά πολλά άποψη μου  :hi:

Τυπε θα βγεις με την πουτανα για βολτα αλλα δεν θες τιποτα παραπανω.Να ανταλλάξετε αποψεις για τα φορολογικα θα βγειτε τυπε?  :think: :S :S :S

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Έλα, πρόσφατα και γω παίζω μπάλα με μια πουτάνα και μου έχει δώσει κινητό, μιλάμε στο viber μια στο τόσο και θέλει να κανονίσουμε να την βγάλω βόλτα μια μέρα. Έχω πάει βέβαια μαζί της πάνω από πέντε φορές. Θα κανονίσω να βγούμε αυτές τις μέρες απλά γιατί δεν παίζω με κάτι αυτό τον καιρό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μικρότερος τσίμπαγα με κάτι τέτοια, αλλά τώρα δεν παίζει να κάνω μαλακίες  :effemine: Αν την ξαναδείς τύπε μου κανόνισε μια βόλτα μαζί της, αλλά όχι πολλά πολλά άποψη μου  :hi:

Παίξε τη μπάλα σου τύπε μου. Διεύρυνε τον κύκλο σου.  :referee:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φιλαράκο οι προλαλήσαντες σου έδωσαν όλες τις εκδοχές. Το πιθανότερο είναι να αναζητεί εξωτερικό σπόνσορα, η να προσπαθεί να σε κάνει να γίνεις ταχτικός της πελάτης στο μαγαζί.

Να προσθέσω και ένα σημείο των καιρών. ΤΤο επάγγελμα δεν δίνει πια σε αυτές τις κοπέλες τα λεφτά που κάποτε έδινε. Αποτέλεσμα κάποιες από αυτές συμπληρώνουν εισόδημα με  βίζιτες, εκτός ωραρίου ''εργασίας''. Κάποιες άλλες οι πλεον νέες και όμορφες τη κάνανε για άλλα μέρη ( εκτός κρίσης ). Είναι όμως και κάποιες ( και εδώ θέλω να καταλήξω ) που ψάχνουν τρόπο να φύγουν απο το επάγγελμα( μια και δεν πληρώνει πια τόσο καλά ), ιδίως όταν βλέπουν ότι η μπογιά τους αρχίζει να ξεθωριάζει και ο χρόνος τους τελειώνει ( δεν ξέρω τι ηλικία έχει η κοπέλα για την οποία μιλάς ).

Για αυτή τη τρίτη κατηγορία το καλύτερο εισητήριο για έξοδο από το επάγγελμα είναι ένας συμπαθητικός και ευκατάστατος άνθρωπος. Αν δε αυτός ο άνθρωπος δίχνει και έξω από τα νερά του σε τέτοιους χώρους ακόμη καλύτερα. μιa και τους ανθρώπους της πιάτσας τους τους έχουν σιχαθεί. Πάιζει και αυτό κράτα το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου σα πιθανότητα. Τηλέφωνο πάρε η εμπειρία αξίζει.

Η συμβουλή μου πήγαινε πολύ αργά και διερευνητικά. Πάνω από όλα μη δείξεις ούτε λιγούρης σεξουαλικά, ούτε large από οικονομικής πλευράς. Φέρσου σαν να βγαίνεις ραντεβού με γκόμενα, και αυτή θα σου δείξει σε κάποια στιγμή που το πάει.

Η απόφαση δική σου.
Να προσθέσω κάτι σχετικά με το πόσο αρέσουν στις πουτάνες οι πελάτες τους, μια και το συζητάτε.

Δεύτερον κάνουν ένα επάγγελμα που ελάχιστες γυναίκες στατιστικά έχουν το ψυχικό απόθεμα να το κάνουν, και έχουν φάει πολλές σφαλιάρες στη ζωή τους πράγμα που τις κάνει σκληρές ρεαλίστριες.

Τρίτον και κυριότερον, το 1 και το 2 δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι και αυτές άνθρωποι.  Μέσα λοιπον στη μιζέρια τους θέλουν και αυτές να έχουν τη ψεύδαίσθηση και τη φαντασίωση ότι θα μπορούσαν με κάποιους απο εμάς να είχαν μια ''φυσιολογική'' ζωή. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και εμείς έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι μια πολύ όμορφη γυναίκα σαν και αυτές θα μας καψουρευόταν.

Ναι περνάει από το μυαλό τους καμμιά φορά ότι να ένα τέτοιο άνδρα θα ήθελα δίπλα μου. Ομως αμέσως μετά ( λογω του 2, είπαμε είναι ρεαλίστριες) θυμούνται ότι ποιός θα δεχόταν για σύντροφό του μια πουτάνα η έστω μια πρώην πουτάνα ??

Και εκεί η ψευδαίσηση θολώνει. Ερχεται καπάκι και το 1 ( περισσότερο πιστεύω σαν δικός τους αμυντικός μηχανισμός ) λεφτά έχει ?? μάλλον όχι, ελάχιστοι άλλωστε έχουν.

Και εκεί η ψεύδαίσθηση διαλύεται. Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό.

Μόνο που  οι περισσότερες είναι πολύ νέες και δεν καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά, και ότι ''δεύτερη ζωή δεν έχει''. Είναι σκληρές ρεαλίστριες, αλλά έμπειρες δεν είναι, παραστάσεις δεν έχουν. Συνήθως δυστυχώς δεν έχουν καλή κατάληξη.

Αλλά επειδή το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας να προσθέσω ότι μου έχει τύχει να γνωρίσω  δύο περιπτώσεις τέτοιων γυναικών που όταν βρήκαν την ευκαιρία την άρπαξαν από τα μαλλιά και ξέφυγαν απο τη παραπάνω πορεία. Κοινό τους χαρακτηριστικό αγαπούσαν το χρήμα αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό και ήταν σχετικά μορφωμένες.

Από όλα έχει ο μπαξές.
Με κάποιες μικρές ποσοστιαία περιπτώσεις trafficing, καταναγκαστικής δηλαδή πορνείας, οι περισσότερες απο αυτές τις γυναίκες κανόυν το συγκεκριμμένο επάγγελμα με τη συγκατάθεσή τους.

Αυτό συνήθως γίνεται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν έχουν αλλη επιλογή. Ο δεύτερος είναι ότι η άλλη επιλογή είναι επαγγέλματα όπως καθαρίστριες με αμοιβές στο 20% των χρημάτων που βγάζουν σαν πουτάνες.

Σε πολλές δε περιπτώσεις με τα χρήματα που βγάζουν πρέπει να υποστηρίξουν συγγενείς τους στη χώρα τους ( εκεί αναφέρεται το δεν έχουν αλλη επιλογή ).

Ολα παίζουν. Αλλά απο αυτά που βλέπουμε πολλές περιπτώσεις γυναικών που το κόβουν το επάγγελμα, μετά απο ενα διάστημα επανακάμπτουν σε αυτό.

Απαντώντας στην ερώτησή σου. Πιστεύω ότι  θέματα με νταβάδες συνήθως όχι δεν θα έχεις.

Είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ξεφύγουν απο το χώρο αν δεν τις υποστηρίξει κάποιος οικονομικά. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά για αυτό και το πρώτο πράγμα που κοιτάνε στον άντρα είναι η οικονομική του κατάσταση.

Οχι βέβαια ότι και οι υπόλοιπες γυναίκες που είναι εκτός του χώρου της πορνείας κοιτάνε άλλα πράγματα. Αλλά είπαμε αυτές είναι κυρίες !!! Δεν είναι πουτάνες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε εισαι πολυ λακωνικος στις απαντησεις σου.  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Από όλα έχει ο μπαξές.

Ο φίλτατος Mindreader αξίζει ένα μεγάλο εύγε! Έθεσε το ζήτημα πολύ σωστά και σφαιρικά για το πώς έχουν τα πράγματα, χωρίς αυταπάτες αλλά και χωρίς δαιμονοποιήσεις των πάντων. Τέτοιες απαντήσεις είναι χρήσιμες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Η απόφαση δική σου.

Πολύ σωστός

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο φίλτατος Mindreader αξίζει ένα μεγάλο εύγε! Έθεσε το ζήτημα πολύ σωστά και σφαιρικά για το πώς έχουν τα πράγματα, χωρίς αυταπάτες αλλά και χωρίς δαιμονοποιήσεις των πάντων. Τέτοιες απαντήσεις είναι χρήσιμες...
Ευχαριστώ !! :rockon: :rockon:
Να είσαι καλά φιλαράκο !!  :hi: :hi:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
ανετα θα γινομουνα πελατης της τη ρωτησα κιολας ποτε δουλεβει αλλα μου ειπε οτι δε δουλεβει εκει απλα σημερα επειδη οι αλλες δε μπορουσαν κατι τετοιο. σε ολη την επιστροφη σκεφτομουν να ξαναγυρισω να παιξουμε δευτερο γυρο. ενταξει σχεση με πουτανα δε θα εκανα αλλα με[glow=red,2,300] πρωην πουτανα[/glow] γιατι οχι? ηταν και εμφανισιακα τελεια για τα γουστα μου
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα φιλε, το επαγγελμα αυτο τις συνοδευει μια ζωη.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Νομίζω σε πολλούς απο μας έχουν συμβεί τέτοιες "ευκαιρίες" με καποιο κορίτσι. Έιχε κάποιος που το προχώρησε στο επόμενο επίπεδο (τηλέφωνο,καφέδες,τζάμπα γαμήσι,σχέση) προβλήματα με νταβάδες-κύκλο της κοπέλας? Νομίζω είναι βασικός παράγοντας για κάποιον να το σκεφτεί και να μη προχωρήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom