Νέα

ερωτας στο μπουρδελο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα φιλε, το επαγγελμα αυτο τις συνοδευει μια ζωη.

μην το λες..
πχ στην tv που τις βλέπεις τώρα κυρίες όλες από απλές πουτάνες ξεκίνησαν  :cheesy:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα φιλε, το επαγγελμα αυτο τις συνοδευει μια ζωη.
Κάτι αντίστοιχο του ''μία φορά καπνιστής,για πάντα καπνιστής...'' Τα παραδείγματα πάμπολλα από το περιβάλλον μας...  :(

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τυπε θα βγεις με την πουτανα για βολτα αλλα δεν θες τιποτα παραπανω.Να ανταλλάξετε αποψεις για τα φορολογικα θα βγειτε τυπε?  :think: :S :S :S
Χαχαχα αρχικά θα επεδίωκα να την γαμήσω μπροστά στις Ελλεεινίδες στο μαγαζί που θα την πήγαινα έτσι για σπάσιμο! Είναι η αρχική μου φαντασίωση αυτή! Μετά θέλω να την πάω σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, γιατί εκεί θα έχω το πλεονέκτημα να είμαι περικυκλωμένος από μαλάκες μόνο από τρεις μεριές χαχαχα! Ότι και να κάνεις με μια επαγγελματία πουτάνα σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον από τις άλλες καριόλες-πουτάνες! Κάτι σοβαρό δύσκολα θα βγει με μια τέτοια περίπτωση, αλλά και να γινόταν δεν θα το επεδίωκα  :effemine:

Επισκέπτης
Χαχαχα αρχικά θα επεδίωκα να την γαμήσω μπροστά στις Ελλεεινίδες στο μαγαζί που θα την πήγαινα έτσι για σπάσιμο! Είναι η αρχική μου φαντασίωση αυτή! Μετά θέλω να την πάω σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, γιατί εκεί θα έχω το πλεονέκτημα να είμαι περικυκλωμένος από μαλάκες μόνο από τρεις μεριές χαχαχα! Ότι και να κάνεις με μια επαγγελματία πουτάνα σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον από τις άλλες καριόλες-πουτάνες! Κάτι σοβαρό δύσκολα θα βγει με μια τέτοια περίπτωση, αλλά και να γινόταν δεν θα το επεδίωκα  :effemine:
ερωτιαρη ο καφες ηρθε?

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
ρε μορτες ξεκοληστε.οι πουτανες με τοσο γαμησι που τρωνε καθε μερα,το τελευταιο που θελουν ειναι να γαμηθουνε κ εξω.λεφτα θελουν να φανε απο μαλακες,εχουν το δαιμονιο της φιλαργυριας...κ μονο γι'αυτο ζουν

Αυτό λέμε αδερφέ

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δεν έχει νόημα να ζητάς τη γνώμη αγνώστων. Χρησιμοποίησε απλή λογική, και λίγη χημεία. Το συναίσθημα κράτα το μακριά για κάμποσο...
Τα'αλλα δικά σου και ζήσε τη ζωή σου όπως σου βγαίνει...

Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
111
Πόντοι
0
που τη βλεπεις την εμπειρια αυτογνωσιας αν αρχισει η αφαιμαξη?

ακομα θυμομαστε την ιστορια της καψουρας του ορεστη κου με την αννουλα και γελαμε
ορεστής κου; ενημερωσε μας τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom