Νέα

ερωτας στο μπουρδελο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Προχώρα και ζήστο δυνατά, απόλαυσε το.

Σχέση με πουτάνα, δυνατή εμπειρία αυτογνωσίας, απαραίτητη για κάθε άνδρα.

Όλοι οι "εξπέρ" που σε ειρωνεύονται για το πόσα θα σου φάει, έχουν πείρα. Τους τα έχουν φάει πολλές, πουτάνες και μη.
που τη βλεπεις την εμπειρια αυτογνωσιας αν αρχισει η αφαιμαξη?

ακομα θυμομαστε την ιστορια της καψουρας του ορεστη κου με την αννουλα και γελαμε

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ενταξει ρε μαγκεσ καλως η κακως και να θελω να τη βρω δε μπορω αν αυτα που ελεγε ισχυουν.. οτι δηλαδη κανονικα δε δουλεβει εκει.. απλα μου εκανε εντυπωση το περιστατικο! και ενταξει να της εδινα μια η δυο ακομα επισκεψεις δε θα παθαινα και οικονομικη καταστροφη.. αλλου παμε και με το που μπει η τανα μεσα ξερουμε οτι πεταξαμε τα λεφτα μας. απλα η ερωτηση μου εχει να κανει περισσοτερο με το ποσο ειναι physically safe να κανεις κατι τετοιο. τα mind tricks δε τα φοβαμαι και τοσο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ενταξει ρε μαγκεσ καλως η κακως και να θελω να τη βρω δε μπορω αν αυτα που ελεγε ισχυουν.. οτι δηλαδη κανονικα δε δουλεβει εκει.. απλα μου εκανε εντυπωση το περιστατικο! και ενταξει να της εδινα μια η δυο ακομα επισκεψεις δε θα παθαινα και οικονομικη καταστροφη.. αλλου παμε και με το που μπει η τανα μεσα ξερουμε οτι πεταξαμε τα λεφτα μας. απλα η ερωτηση μου εχει να κανει περισσοτερο με το ποσο ειναι physically safe να κανεις κατι τετοιο. τα mind tricks δε τα φοβαμαι και τοσο

Τα mind tricks να φοβάσαι αγαπητέ μου. Άμα είναι ξύπνια δεν θα σου ζητάει, εσύ θα δίνεις .......

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.860
Πόντοι
216
Παντρέψου την να γαμάμε και εμείς χαχα  :grin: :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και εγώ είχα μια παρόμια εμπειρία..
μια ρωσίδα με κράτησε κάνα 10πτο στο δωμάτιο μετά το  :zfuck: και ήταν ξαπλωμένη γυμνή πάνω μου και μου έλεγε για βασανιστήρια που διάβαζε ότι κάναν σε πολέμους  :2funny:

Δυνατο βιτσιο! Αν ξαναπηγαινες θα σου εκανε κι αλλα.

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ , θα μπορουσες να την εχεις? μετράς ?αυτο σκεψου για 1 σεκοντ μονο...και μετα την απαντηση πραξε αναλόγως

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο ερωτισμός (έστω και η ψευδαίσθηση του ή η υπόκρισή του) είναι το μυστικό και μαγικό συστατικό του ηδονισμού

rigormortis ( τι γράφω πάλι ο πούστης , ποίηση -ποίηση  :grin: )

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Έλα, πρόσφατα και γω παίζω μπάλα με μια πουτάνα και μου έχει δώσει κινητό, μιλάμε στο viber μια στο τόσο και θέλει να κανονίσουμε να την βγάλω βόλτα μια μέρα. Έχω πάει βέβαια μαζί της πάνω από πέντε φορές. Θα κανονίσω να βγούμε αυτές τις μέρες απλά γιατί δεν παίζω με κάτι αυτό τον καιρό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μικρότερος τσίμπαγα με κάτι τέτοια, αλλά τώρα δεν παίζει να κάνω μαλακίες  :effemine: Αν την ξαναδείς τύπε μου κανόνισε μια βόλτα μαζί της, αλλά όχι πολλά πολλά άποψη μου  :hi:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Προσοχή. Οι πουτάνες δεν ερωτεύονται. Ψάχνουν κορόιδα με λεφτά.

Σωστός. Ολες οι άλλες, μονο από έρωτα πανε  με ανδρα και ΠΟΤΕ δεν ψαχνουν για το μαλάκα με τα λεφτα .Ειδικα στην Ελλάδα,αυτο ισχύει 100 0/0 .

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ , θα μπορουσες να την εχεις? μετράς ?αυτο σκεψου για 1 σεκοντ μονο...και μετα την απαντηση πραξε αναλόγως

ε αν εννοεις σαν γκομενα στη χωρα της ανετα.. νομιζω πολλοι συναγωνιστες.. εδω δε ξερω..

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Αδερφέ , κλασικό σύστημα άμα έχεις πάει 5-6 φορές με κάποια , θα κλαις τα λεφτά σου

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.860
Πόντοι
216
Έλα, πρόσφατα και γω παίζω μπάλα με μια πουτάνα και μου έχει δώσει κινητό, μιλάμε στο viber μια στο τόσο και θέλει να κανονίσουμε να την βγάλω βόλτα μια μέρα. Έχω πάει βέβαια μαζί της πάνω από πέντε φορές. Θα κανονίσω να βγούμε αυτές τις μέρες απλά γιατί δεν παίζω με κάτι αυτό τον καιρό, αλλά τίποτα παραπάνω. Μικρότερος τσίμπαγα με κάτι τέτοια, αλλά τώρα δεν παίζει να κάνω μαλακίες  :effemine: Αν την ξαναδείς τύπε μου κανόνισε μια βόλτα μαζί της, αλλά όχι πολλά πολλά άποψη μου  :hi:

Μάλλον πρέπει αυτός ο καιρός να είναι χρόνια χαχα  :grin: :grin:

Αποκλείεται να βγει μαζί σου ... ειδικά αν είναι σε μπουρδέλο,στούντιο ... σιγά μην θέλει να βγει με κάποιον μετά από 10-12 ώρες ξεκόλιασμα ... και την επόμενη μέρα να έχει άλλο έναν τέτοιο μαραθώνιο ... Και να την πληρώσεις πάλι δεν πρόκειται να βγει μαζί σου γιατί φοβάται τον νταβα που πίστεψε με *** εχει ***

Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις αλλά το πιο πιθανό είναι να σου λέει δικαιολογίες και να αναγκαστείς να κλείσεις ραντεβού στο μπουρδέλο όπου και την βολεύει καλύτερα  :grin: :grin: χαχα

Τώρα αν είναι Call Girl μόνο με πληρωμένη συνοδεία θα βγει μαζί σου ... Αν δεν πληρώσεις δεν θα έχει ποτέ χρόνο πάντα θα είναι full το πρόγραμμα της  :grin: :grin:

Μην έχεις ψευδαισθήσεις ... αν την πλήρωσες έστω και μία φορά μία πουτάνα θα είσαι πάντα πελάτης για την πουτάνα ...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μάλλον πρέπει αυτός ο καιρός να είναι χρόνια χαχα  :grin: :grin:

Αποκλείεται να βγει μαζί σου ... ειδικά αν είναι σε μπουρδέλο,στούντιο ... σιγά μην θέλει να βγει με κάποιον μετά από 10-12 ώρες ξεκόλιασμα ... και την επόμενη μέρα να έχει άλλο έναν τέτοιο μαραθώνιο ... Και να την πληρώσεις πάλι δεν πρόκειται να βγει μαζί σου γιατί φοβάται τον νταβα που πίστεψε με *** εχει ***

Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις αλλά το πιο πιθανό είναι να σου λέει δικαιολογίες και να αναγκαστείς να κλείσεις ραντεβού στο μπουρδέλο όπου και την βολεύει καλύτερα  :grin: :grin: χαχα

Τώρα αν είναι Call Girl μόνο με πληρωμένη συνοδεία θα βγει μαζί σου ... Αν δεν πληρώσεις δεν θα έχει ποτέ χρόνο πάντα θα είναι full το πρόγραμμα της  :grin: :grin:

Μην έχεις ψευδαισθήσεις ... αν την πλήρωσες έστω και μία φορά μία πουτάνα θα είσαι πάντα πελάτης για την πουτάνα ...
Όχι τύπε μου από τον Σεπτέμβριο που χώρισα μετά από δύο χρόνια σχέσης δεν ψάχτηκα για κάτι άλλο. Βασικά είμαι σε φάση που βαριέμαι να κάνω κίνηση και να ασχοληθώ με το καμάκι...Η γκομενα δουλεύει σε μπουρδέλο και όντως γαμιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν την έχω τεράστια ανάγκη, ούτε την έχω ερωτευτεί για να με πειράξει αν δεν βγούμε. Γενικά έπαψα προ πολλού να ερωτεύομαι πουτάνες. Όποιος πιστεύει σε έρωτες με πουτανες είναι πολύ καμένος για εμένα. Από την άλλη αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του, τουλάχιστον ξέρει ότι η άλλη είναι πουτάνα και όχι σαν τις άλλες εκτός επαγγέλματος που είναι πουτάνες και καριόλες μαζί  :hi:

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281

Το σύνηθες σύστημα έχει ως έξης

Πάτε για καφέ κατα δυο φορές

Σου κάθετε κανάλι δυο φορές "τσάμπα" και μετά αρχίζει τα " η κακομοίρη άρρωστη μητέρα μου που χρειάζεται χρήματα " , "ο πατέρας μου που είχε εργατικό ατύχημα " κ.λ.π κ.λ.π. Δε διαφέρει πολύ από τις Ταϊλανδέζες , διάβασε το νήμα για Ταϊλανδή για να καταλάβεις . Βασίζεται στο ότι για να πηγαίνεις τακτικά μαζί τους , τις γουστάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom