You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 679
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναι, η Τιμισοάρα είναι εκτός.Έχω άποψη μόνο για Βουκουρέστι που έχω πάει 3 φόρες και χειμώνα και άνοιξη και καλοκαίρι και την μια φορά είχα μείνει σχεδόν 20 μέρες,οπότε το γύρισα όλα ποδαράτο!!!!! Για Τιμισοάρα έχω ακούσει, αλλά δεν έχει απευθείας πτήση, όποτε μπλέκει το πράγμα. Η εμπόλεμη κατάσταση δε νομίζω να φτάσει εκεί, γιατί αν συμβεί αυτό, θα εμπλακεί ανοιχτά το ΝΆΤΟ και θα γίνει της κακομοίρας από τα πυρηνικά, όποτε οπού και να είσαι....... άστο.
Και δυστυχώς θα βγάλω έξω και Βουκουρέστι (καθώς και Βουδαπέστη) λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Άμα πέσουν πυρηνικά τοπικής ισχύος κοντά στα σύνορα της ΕΕ από ουκρανικής πλευράς, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να επέμβει, ενώ ταυτόχρονα η ευρύτερη περιοχή θα βρίσκεται σε αναστάτωση.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Για μεγαλη Ισπανικη πολη δε σκεφτεσαι; Ιδιο κλιμα, νοοτροπια, ωραιες και ευκολες σπανιολες, και πολλα αλλα καλα. Και ευκολη προσβαση.Ναι, η Τιμισοάρα είναι εκτός.
Και δυστυχώς θα βγάλω έξω και Βουκουρέστι (καθώς και Βουδαπέστη) λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Άμα πέσουν πυρηνικά τοπικής ισχύος κοντά στα σύνορα της ΕΕ από ουκρανικής πλευράς, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να επέμβει, ενώ ταυτόχρονα η ευρύτερη περιοχή θα βρίσκεται σε αναστάτωση.
Αληθεια το τωρινο συνταξιοδοτικο των 62 ετων στη Γαλλια σε πιανει;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Δεν ξερω αν ηταν εντυπωση μου, αλλα οταν ειχα παει Μιλανο που ειχε κακοφανει πολυ η ατμοσφαιρα. Βρωμαγε σα να εισαι σε βιομηχανικη ζωνη, Ελευσινα, Σινδο, κλπUpdate (ζητείται feedback):
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Παρίσι (αυτό το ξέρω)
-Mulhouse (στο τριεθνές Γαλλία-Ελβετία-Γερμανία)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία,Ρώμη) Προσθήκη: Bologna
Δε θα μπορουσα να μεινω μονιμα με τιποτα.
Περαν αυτου η πολη ειναι σε γαματο σημειο, με πολυ ευκολη προσβαση σε πολλες κατευθυνσεις, καλη νυχτερινη ζωη και απειρα μασατζιδικα.
Και ωραια φυση και βουνα κοντα προς στα βορεια
Το ζητούμενο είναι απευθείας πτήση από/προς Θεσσαλονίκη και δεν έχω βρει τίποτα για Ισπανία. Διαφορετικά θα επέλεγα Μαγιόρκα, γιατί πήγαινα εκεί συχνά πριν τον κορονοιό και γνωρίζω πολύ κόσμο. Για Βαρκελώνη δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί έχει ανέβει η εγκληματικότητα. Πιο κάτω Βαλένσια είναι καλά. Μαδρίτη είναι ανάλογα την περιοχή. Κάτω Ανδαλουσία δεν γνωρίζω. Επίσης Λισαβώνα Πορτογαλλία είναι πολύ καλά.Για μεγαλη Ισπανικη πολη δε σκεφτεσαι; Ιδιο κλιμα, νοοτροπια, ωραιες και ευκολες σπανιολες, και πολλα αλλα καλα. Και ευκολη προσβαση.
Αληθεια το τωρινο συνταξιοδοτικο των 62 ετων στη Γαλλια σε πιανει;
ΥΓ Το συνταξιοδοτικό είναι πολύ περίπλοκο, γιατί υπολογίζονται πολλοί παράγοντες, αλλά όπως και να τα υπολογίσω δεν με πιάνει.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Αφού ξέρεις που θα παςΤο ζητούμενο είναι απευθείας πτήση από/προς Θεσσαλονίκη και δεν έχω βρει τίποτα για Ισπανία. Διαφορετικά θα επέλεγα Μαγιόρκα, γιατί πήγαινα εκεί συχνά πριν τον κορονοιό και γνωρίζω πολύ κόσμο. Για Βαρκελώνη δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί έχει ανέβει η εγκληματικότητα. Πιο κάτω Βαλένσια είναι καλά. Μαδρίτη είναι ανάλογα την περιοχή. Κάτω Ανδαλουσία δεν γνωρίζω. Επίσης Λισαβώνα Πορτογαλλία είναι πολύ καλά.
ΥΓ Το συνταξιοδοτικό είναι πολύ περίπλοκο, γιατί υπολογίζονται πολλοί παράγοντες, αλλά όπως και να τα υπολογίσω δεν με πιάνει.
Δεδομένων των συνθηκών η Κύπρος είναι ο πιο πιθανός προορισμός. Όμως ποτέ δεν ξέρεις, γιατί εδώ μιλάμε με βάση κάποια γενικά κριτήρια. Από κοντά, δεν ξέρω ποιες θα είναι οι εντυπώσεις μου. Για αυτό εξετάζω κι άλλες πόλεις.Αφού ξέρεις που θα πας
Βρυξελλες τυπε... Και εχει και απευθειας πτησηΚύπρος είναι σοβαρή επιλογή. Πάφος φαίνεται να έχει cool κλίμα, από ό,τι φαίνεται εδώ: Climate_of_Cyprus
Και σίγουρα η Κύπρος έχει και καλή ζωή.
Βουκουρέστι και Βουδαπέστη πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η παρούσα εμπόλεμη κατάσταση που μπορεί να ξεφύγει.
Κύπρο Λάρνακα που έχω πάει 5-6 φορές για δουλειές βέβαια 3-4 ημέρες.Εμένα παρακμή μου φάνηκε θυμίζει Ελλάδα 70'ς-80'ς ας έχει ανάπτυξη και να παίζει χρήμα.Update (ζητείται feedback):
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Παρίσι (αυτό το ξέρω)
-Mulhouse (στο τριεθνές Γαλλία-Ελβετία-Γερμανία)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία,Ρώμη) Προσθήκη: Bologna
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Μπολόνια πάλι που έχω πάει με τη σχέση που σπούδαζε εκει εγώ ξετρελάθηκα.Ωραία πόλη με ζωή ωραία ατμόσφαιρα είχε τρομερή αύρα καλό σημείο για να πηγαίνεις σε διάφορους προορισμούς αλλά αεροπλάνο θυμάμαι πήγα από Αθήνα Μπολόνια μέσω Κωνσταντιμούπολης και γύρισα μέσω Ρώμης.Αλλά και πάλι πήγα σαν τουρίστας.
Είναι πολύ ψηλά. Αν είναι να ανέβω τόσο πάνω με βολεύει καλύτερα το Παρίσι.Βρυξελλες τυπε... Και εχει και απευθειας πτηση
Έχει κατευθείαν από/προς Θεσσαλονίκη που με ενδιαφέρει και φαίνεται καλός προορισμός.Μπολόνια πάλι που έχω πάει με τη σχέση που σπούδαζε εκει εγώ ξετρελάθηκα.Ωραία πόλη με ζωή ωραία ατμόσφαιρα είχε τρομερή αύρα καλό σημείο για να πηγαίνεις σε διάφορους προορισμούς αλλά αεροπλάνο θυμάμαι πήγα από Αθήνα Μπολόνια μέσω Κωνσταντιμούπολης και γύρισα μέσω Ρώμης.Αλλά και πάλι πήγα σαν τουρίστας.
Εγώ ξετρελάθηκα.Εγώ Μπολόνια θα ζούσα άνετα.Είναι πολύ ψηλά. Αν είναι να ανέβω τόσο πάνω με βολεύει καλύτερα το Παρίσι.
Έχει κατευθείαν από/προς Θεσσαλονίκη που με ενδιαφέρει και φαίνεται καλός προορισμός.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.527
- Πόντοι
- 3.656
Ουγγαρία και πάρε δώσε με αυστρία.επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.
Η επιλογή για σκληρούς χύστες.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Λακη σε θυμαμαι καποτε ειχες μελοντικα πλανα για ΟυγγαριαΟυγγαρία και πάρε δώσε με αυστρία.
Η επιλογή για σκληρούς χύστες.
Ισχυουν ακομα;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.527
- Πόντοι
- 3.656
Λακη σε θυμαμαι καποτε ειχες μελοντικα πλανα για Ουγγαρια
Ισχυουν ακομα;
Φυσικά.
Με πήγαινε έλα αυστρία.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.770
- Πόντοι
- 25.467
Ταγγέρη να πάτε. Όλοι οι εκκεντρικοί μεγιστάνες εκεί μαζεύονται. Κρίμα να λείπετε εσείς.
Πάρτε μαζί σας και το Μπουρδογιώργη. Φέρονται πολύ αγαπησιάρικα οι μουσουλμάνοι Μαροκινοί στους φυλομεταβατικούς. Ζάχαρη θα περάσει.
Πάρτε μαζί σας και το Μπουρδογιώργη. Φέρονται πολύ αγαπησιάρικα οι μουσουλμάνοι Μαροκινοί στους φυλομεταβατικούς. Ζάχαρη θα περάσει.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε βλεπω στο τελος να κανετε μπιζνες μαζι με τον ξενιτεμενο, οπως ο Αλεξανδρακης με την Φαρλακαινα στο Ξυπνα Βασιλη και να μας στειλετε ολο το σαιτ στην...ΑργεντινηΔεδομένων των συνθηκών η Κύπρος είναι ο πιο πιθανός προορισμός. Όμως ποτέ δεν ξέρεις, γιατί εδώ μιλάμε με βάση κάποια γενικά κριτήρια. Από κοντά, δεν ξέρω ποιες θα είναι οι εντυπώσεις μου. Για αυτό εξετάζω κι άλλες πόλεις.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.527
- Πόντοι
- 3.656
Οι παλιές γαλλικές αποικίες στη βορειοδυτική αφρική πρέπει να είναι όλες σούπερ.Ταγγέρη να πάτε.
Για χοντρά πορτοφόλια όμως.
Αν μιλάμε και για ομορφάντες όπως εμείς και ο Πέπε (λε μόκο)
μπορεί να βγάλουμε εκεί και γαλλίδες ντίβες. Μπουρζουά φυσικά , όχι ταγάρια για άπλυτους ........
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε Μαγιόρκα είναι για γέλια το καλοκαίρι λούτσα είναι καλύτερη το 70 τις εκατό ιδιοκτησίας το έχουν γερμανοι μόνο η χώρα λίγο αξίζει Πάλμα ντε Μαγιόρκα αν θυμάμαι Ισπανία τραβά κάνα σαν Σεμπάστιαν στη χώρα των Βάσκων είχα πάει με τον πουστη τον κοβασεβιτσ μ άρεσε μεγκλαΤο ζητούμενο είναι απευθείας πτήση από/προς Θεσσαλονίκη και δεν έχω βρει τίποτα για Ισπανία. Διαφορετικά θα επέλεγα Μαγιόρκα, γιατί πήγαινα εκεί συχνά πριν τον κορονοιό και γνωρίζω πολύ κόσμο. Για Βαρκελώνη δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί έχει ανέβει η εγκληματικότητα. Πιο κάτω Βαλένσια είναι καλά. Μαδρίτη είναι ανάλογα την περιοχή. Κάτω Ανδαλουσία δεν γνωρίζω. Επίσης Λισαβώνα Πορτογαλλία είναι πολύ καλά.
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
βοθκουρεστη είναι η καλύτερη επιλογή..
Έχει όλα όσα ζητάς..και γυναικάρες 2 μέτρα..
Έχει όλα όσα ζητάς..και γυναικάρες 2 μέτρα..