tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.527
- Πόντοι
- 3.656
Στα νησιά είναι κλίκα. Δεν καθαρίζεις εύκολα. Δεν είναι ισλαμαμπαντοαθήνα.Γιατί άμα πατήσει καναν τέτοιο τι πρόβλημα υπάρχει ; ένας μαλάκας λιγότερο
Στα νησιά είναι κλίκα. Δεν καθαρίζεις εύκολα. Δεν είναι ισλαμαμπαντοαθήνα.Γιατί άμα πατήσει καναν τέτοιο τι πρόβλημα υπάρχει ; ένας μαλάκας λιγότερο
στην θεσσαλονικη παντως μην ερθεις πανε με τις τρανσαλπ πανω στα πεζοδρομια με 70χλμ οι γαμωσπιτοιΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Σου έστειλα, αλλά τα βάζω κι εδώ, μήπως θέλει και κάποιος άλλος να απαντήσει.
Με ενδιαφέρουν κυρίως τα παρακάτω θέματα:
-εξυπηρέτηση σε δημόσιες υπηρεσίες
-συμπεριφορά στην οδήγηση
-ασφάλεια
-νοοτροπία γυναικών
η συμπεριφορά στην οδήγηση τι ειναι παλι τούτο ; τι σε νοιαζει ; ταξι θα δουλεψεις ?
Μαν, σε ένα μέρος είναι και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κι αν είναι αρνητικά, καλύτερα μακριά. Άμα σαν οδηγοί είναι δημόσιος κίνδυνος, υπάρχει θέμα.η συμπεριφορά στην οδήγηση τι ειναι παλι τούτο ; τι σε νοιαζει ; ταξι θα δουλεψεις ?
Μαν, σε ένα μέρος είναι και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κι αν είναι αρνητικά, καλύτερα μακριά. Άμα σαν οδηγοί είναι δημόσιος κίνδυνος, υπάρχει θέμα.
η συμπεριφορά στην οδήγηση τι ειναι παλι τούτο ; τι σε νοιαζει ; ταξι θα δουλεψεις ?
το μουστακι λιγο αδελφιστικο...να πας στον μπαρμπερη να στο ξουρισει
το μουστακι λιγο αδελφιστικο...να πας στον μπαρμπερη να στο ξουρισει
Για σέντ πέφτεις έξω φίλος.Ο Καλογερο ειναι ο τύπος που από τα γεννοφάσκια του μένει με τη μαμά του αλλά όλη μέρα κι όλη νύχτα συζητάει για το πώς θα φύγει, θα επενδύσει, θα ζήσει, θα θα θα, ε με τα θα πιάσαμε 2023. Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.
Εχεις από τη μια τον έναν που λογικά είναι ο Σαββίδης γιατί Γαλλία δε μένει με καμια Παναγία, να τη βρίσκει με περί ανέμων και υδατων. Εχεις και τον άλλο που το παίζει Κλαρκ Γκειμπλ τη δεκαετία του 20 και αυτοπροσδιοριζεται ως "κυνηγός κωλου" με ενα ζαχαρωτο μαραμενο 10 εκατοστά που σε χοντρό κωλο ουτε θα μπορεί να μπει, να σου λέει κιόλας κυνηγός πιπινιων (πληρωμένων εννοειται) και ΔΕΝ ντρέπεται. συνεχίζει ακάθεκτος, το χαίρεται κιόλας...
Πονανε τα μυαλά μας.....
Το τραύμα του έχει να κάνει με την Ιταλία. Πήγε να γίνει σεφ, αλλά απέτυχε και γύρισε για να γίνει ταβερνιάρης στους Αμπελοκήπους. Την ήττα του προσπαθεί να αντισταθμίσει παριστάνοντας τον σπουδαίο.Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.
Έχω γάλλο φίλο στη Ρουμανία που περνάει μια χαρά και δεν σκέφτεται να επιστρέψει Γαλλία. Έχει μείνει και στο Βουκουρέστι. Μου είπε ότι η εικόνα της Ρουμανίας που έχουμε γενικώς την αδικεί. Η χώρα αναπτύσσεται και αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Για κορυφαία πόλη μου έχει παρουσιάσει την Τιμισοάρα. Αυτός προτίμησε Oradea που είναι κοντά στα ρουμανοουγγρικά σύνορα, επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.Βουκουρέστι.......πολύ κοντά ,προσιτή οικονομικά λόγω δικού τους νομίσματος, συμπαθούν πολύ τους Ελλήνες και φυσικά οι ντόπιες........πρόθυμες.Οι άνθρωποι έχουν ακόμα τα απωθημένα, από την φασιστοκομμουνιστική περίοδο και αυτό έχει και θετικά και αρνητικά.
Έχω γάλλο φίλο στη Ρουμανία που περνάει μια χαρά και δεν σκέφτεται να επιστρέψει Γαλλία. Έχει μείνει και στο Βουκουρέστι. Μου είπε ότι η εικόνα της Ρουμανίας που έχουμε γενικώς την αδικεί. Η χώρα αναπτύσσεται και αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Για κορυφαία πόλη μου έχει παρουσιάσει την Τιμισοάρα. Αυτός προτίμησε Oradea που είναι κοντά στα ρουμανοουγγρικά σύνορα, επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.
Το πρόβλημα είναι ότι με την εμπόλεμη κατάσταση στην εγγύς περιοχή, είμαι κάπως επιφυλακτικός.
Έχω άποψη μόνο για Βουκουρέστι που έχω πάει 3 φόρες και χειμώνα και άνοιξη και καλοκαίρι και την μια φορά είχα μείνει σχεδόν 20 μέρες,οπότε το γύρισα όλα ποδαράτο!!!!! Για Τιμισοάρα έχω ακούσει, αλλά δεν έχει απευθείας πτήση, όποτε μπλέκει το πράγμα. Η εμπόλεμη κατάσταση δε νομίζω να φτάσει εκεί, γιατί αν συμβεί αυτό, θα εμπλακεί ανοιχτά το ΝΆΤΟ και θα γίνει της κακομοίρας από τα πυρηνικά, όποτε οπού και να είσαι....... άστο.Έχω γάλλο φίλο στη Ρουμανία που περνάει μια χαρά και δεν σκέφτεται να επιστρέψει Γαλλία. Έχει μείνει και στο Βουκουρέστι. Μου είπε ότι η εικόνα της Ρουμανίας που έχουμε γενικώς την αδικεί. Η χώρα αναπτύσσεται και αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Για κορυφαία πόλη μου έχει παρουσιάσει την Τιμισοάρα. Αυτός προτίμησε Oradea που είναι κοντά στα ρουμανοουγγρικά σύνορα, επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.
Το πρόβλημα είναι ότι με την εμπόλεμη κατάσταση στην εγγύς περιοχή, είμαι κάπως επιφυλακτικός.
Ο Καλογερο ειναι ο τύπος που από τα γεννοφάσκια του μένει με τη μαμά του αλλά όλη μέρα κι όλη νύχτα συζητάει για το πώς θα φύγει, θα επενδύσει, θα ζήσει, θα θα θα, ε με τα θα πιάσαμε 2023. Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.
Εχεις από τη μια τον έναν που λογικά είναι ο Σαββίδης γιατί Γαλλία δε μένει με καμια Παναγία, να τη βρίσκει με περί ανέμων και υδατων. Εχεις και τον άλλο που το παίζει Κλαρκ Γκειμπλ τη δεκαετία του 20 και αυτοπροσδιοριζεται ως "κυνηγός κωλου" με ενα ζαχαρωτο μαραμενο 10 εκατοστά που σε χοντρό κωλο ουτε θα μπορεί να μπει, να σου λέει κιόλας κυνηγός πιπινιων (πληρωμένων εννοειται) και ΔΕΝ ντρέπεται. συνεχίζει ακάθεκτος, το χαίρεται κιόλας...
Πονανε τα μυαλά μας.....
Όπως και να έχει, την ήττα μου όχι μόνον την έχω αποδεχτεί, αλλά και την διατυμπανίζω. Μην λησμονείτε άλλωστε, πως μέχρι και νήμα άνοιξα πάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα.Το τραύμα του έχει να κάνει με την Ιταλία. Πήγε να γίνει σεφ, αλλά απέτυχε και γύρισε για να γίνει ταβερνιάρης στους Αμπελοκήπους. Την ήττα του προσπαθεί να αντισταθμίσει παριστάνοντας τον σπουδαίο.