Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.527
Πόντοι
3.656

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Σου έστειλα, αλλά τα βάζω κι εδώ, μήπως θέλει και κάποιος άλλος να απαντήσει.
Με ενδιαφέρουν κυρίως τα παρακάτω θέματα:
-εξυπηρέτηση σε δημόσιες υπηρεσίες
-συμπεριφορά στην οδήγηση
-ασφάλεια
-νοοτροπία γυναικών
στην θεσσαλονικη παντως μην ερθεις πανε με τις τρανσαλπ πανω στα πεζοδρομια με 70χλμ οι γαμωσπιτοι

πανε αλλου :undecided:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
η συμπεριφορά στην οδήγηση τι ειναι παλι τούτο ; τι σε νοιαζει ; ταξι θα δουλεψεις ?
Μαν, σε ένα μέρος είναι και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κι αν είναι αρνητικά, καλύτερα μακριά. Άμα σαν οδηγοί είναι δημόσιος κίνδυνος, υπάρχει θέμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.527
Πόντοι
3.656
Μαν, σε ένα μέρος είναι και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Κι αν είναι αρνητικά, καλύτερα μακριά. Άμα σαν οδηγοί είναι δημόσιος κίνδυνος, υπάρχει θέμα.

Άρα δεν πας αίγυπτο ή τουρκία .........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467
η συμπεριφορά στην οδήγηση τι ειναι παλι τούτο ; τι σε νοιαζει ; ταξι θα δουλεψεις ?

Είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Θέλει να ξέρει αν οι οδηγοί σέβονται τα αυτοκινούμενα αναπηρικά αμαξίδια, και το κατά πόσο παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, εμποδίζοντας έτσι την πρόσβαση.

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Ο Καλογερο ειναι ο τύπος που από τα γεννοφάσκια του μένει με τη μαμά του αλλά όλη μέρα κι όλη νύχτα συζητάει για το πώς θα φύγει, θα επενδύσει, θα ζήσει, θα θα θα, ε με τα θα πιάσαμε 2023. Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.

Εχεις από τη μια τον έναν που λογικά είναι ο Σαββίδης γιατί Γαλλία δε μένει με καμια Παναγία, να τη βρίσκει με περί ανέμων και υδατων. Εχεις και τον άλλο που το παίζει Κλαρκ Γκειμπλ τη δεκαετία του 20 και αυτοπροσδιοριζεται ως "κυνηγός κωλου" με ενα ζαχαρωτο μαραμενο 10 εκατοστά που σε χοντρό κωλο ουτε θα μπορεί να μπει, να σου λέει κιόλας κυνηγός πιπινιων (πληρωμένων εννοειται) και ΔΕΝ ντρέπεται. συνεχίζει ακάθεκτος, το χαίρεται κιόλας...

Πονανε τα μυαλά μας.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
681648613.jpg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ο Καλογερο ειναι ο τύπος που από τα γεννοφάσκια του μένει με τη μαμά του αλλά όλη μέρα κι όλη νύχτα συζητάει για το πώς θα φύγει, θα επενδύσει, θα ζήσει, θα θα θα, ε με τα θα πιάσαμε 2023. Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.

Εχεις από τη μια τον έναν που λογικά είναι ο Σαββίδης γιατί Γαλλία δε μένει με καμια Παναγία, να τη βρίσκει με περί ανέμων και υδατων. Εχεις και τον άλλο που το παίζει Κλαρκ Γκειμπλ τη δεκαετία του 20 και αυτοπροσδιοριζεται ως "κυνηγός κωλου" με ενα ζαχαρωτο μαραμενο 10 εκατοστά που σε χοντρό κωλο ουτε θα μπορεί να μπει, να σου λέει κιόλας κυνηγός πιπινιων (πληρωμένων εννοειται) και ΔΕΝ ντρέπεται. συνεχίζει ακάθεκτος, το χαίρεται κιόλας...

Πονανε τα μυαλά μας.....
Για σέντ πέφτεις έξω φίλος.

:sunglasses:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Ο δεΣεντ ειναι σαν αυτούς τους ταβερνιαρηδες που βρωμοκοπάνε σαρδελίλα και φοράνε κάτι μπουφάν αντιανεμικά και προσποιουνται ότι είναι μέσα σ όλα Ειναι τέτοιο το τραύμα, λογικά κάποτε κάποιος τον είπε ότι δεν είναι κυμπαρης, όπου από τότε πασχίζει κάθε μέρα να μιλαει μ αυτό το πανηλιθιο γλοιώδες ύφος μεταξύ ειρωνιας και σαλιου.
Το τραύμα του έχει να κάνει με την Ιταλία. Πήγε να γίνει σεφ, αλλά απέτυχε και γύρισε για να γίνει ταβερνιάρης στους Αμπελοκήπους. Την ήττα του προσπαθεί να αντισταθμίσει παριστάνοντας τον σπουδαίο.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Βουκουρέστι.......πολύ κοντά ,προσιτή οικονομικά λόγω δικού τους νομίσματος, συμπαθούν πολύ τους Ελλήνες και φυσικά οι ντόπιες........πρόθυμες.Οι άνθρωποι έχουν ακόμα τα απωθημένα, από την φασιστοκομμουνιστική περίοδο και αυτό έχει και θετικά και αρνητικά.
Έχω γάλλο φίλο στη Ρουμανία που περνάει μια χαρά και δεν σκέφτεται να επιστρέψει Γαλλία. Έχει μείνει και στο Βουκουρέστι. Μου είπε ότι η εικόνα της Ρουμανίας που έχουμε γενικώς την αδικεί. Η χώρα αναπτύσσεται και αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Για κορυφαία πόλη μου έχει παρουσιάσει την Τιμισοάρα. Αυτός προτίμησε Oradea που είναι κοντά στα ρουμανοουγγρικά σύνορα, επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.
Το πρόβλημα είναι ότι με την εμπόλεμη κατάσταση στην εγγύς περιοχή, είμαι κάπως επιφυλακτικός.

melancholia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
926
Πόντοι
361
Έχω γάλλο φίλο στη Ρουμανία που περνάει μια χαρά και δεν σκέφτεται να επιστρέψει Γαλλία. Έχει μείνει και στο Βουκουρέστι. Μου είπε ότι η εικόνα της Ρουμανίας που έχουμε γενικώς την αδικεί. Η χώρα αναπτύσσεται και αλλάζει χρόνο με το χρόνο. Για κορυφαία πόλη μου έχει παρουσιάσει την Τιμισοάρα. Αυτός προτίμησε Oradea που είναι κοντά στα ρουμανοουγγρικά σύνορα, επειδή έχει πάρε δώσε και με Ουγγαρία.
Το πρόβλημα είναι ότι με την εμπόλεμη κατάσταση στην εγγύς περιοχή, είμαι κάπως επιφυλακτικός.

Η τιμισοάρα είναι και φοιτητούπολη ότι πρέπει να γαμήσεις όμορφες ρουμάνες φοιτήτριες

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Έχω άποψη μόνο για Βουκουρέστι που έχω πάει 3 φόρες και χειμώνα και άνοιξη και καλοκαίρι και την μια φορά είχα μείνει σχεδόν 20 μέρες,οπότε το γύρισα όλα ποδαράτο!!!!! Για Τιμισοάρα έχω ακούσει, αλλά δεν έχει απευθείας πτήση, όποτε μπλέκει το πράγμα. Η εμπόλεμη κατάσταση δε νομίζω να φτάσει εκεί, γιατί αν συμβεί αυτό, θα εμπλακεί ανοιχτά το ΝΆΤΟ και θα γίνει της κακομοίρας από τα πυρηνικά, όποτε οπού και να είσαι....... άστο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467

Πονανε τα μυαλά μας.....

7,5 είναι το ζαχαρωτό, και αυτό στις μεγάλες καύλες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467
Το τραύμα του έχει να κάνει με την Ιταλία. Πήγε να γίνει σεφ, αλλά απέτυχε και γύρισε για να γίνει ταβερνιάρης στους Αμπελοκήπους. Την ήττα του προσπαθεί να αντισταθμίσει παριστάνοντας τον σπουδαίο.
Όπως και να έχει, την ήττα μου όχι μόνον την έχω αποδεχτεί, αλλά και την διατυμπανίζω. Μην λησμονείτε άλλωστε, πως μέχρι και νήμα άνοιξα πάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα.

Συνεπώς ψάξτε αλλού για άτομα που τρέφουν αυταπάτες. Δεν βρίσκονται και πολύ μακριά σας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
ακόμη μια σημαντικοτατη παράμετρος, κατά την γνώμη μου, που δεν την πήραν υπόψιν τους, τα σοφά μέλη του μπου:
ποια πόλη/χώρα ενδείκνυται περισσότερο για σπονσορινγκ;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Tο καταλληλότερο μέρος για καλογερο....