Νέα

Εργασιακές σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theofilos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ακομη εκει εισαι; με εβαλε ο ατιμος κατω και μου κοπανησε tatoo του Φοιρου και του Παντζιαρα!!!!

Επισκέπτης
Του Κολτσίδα πρόσεξε να μη σου κάνει γιατί μετά άντε να βγάλεις άκρη

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κίνδυνος για τατού και η φάτσα του Ορέστη Κολοζόφ! Πρόσεχε!!!!!!!!!

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Υ.Γ. θεοφιλε γιατι αποποιεισαι ετσι με τροπο τον περισο ?????
....δε' ν' κακό....

Απάντησα στον παραπάνω κύριο, αν και δεν είμαι υποχρεωμένος, οτι δεν είμαι "εκ του Περισσού". Όχι οτι κάτι τέτοιο θα ήταν ντροπή, αλλά ...δεν είμαι. Του είπα επίσης οτι είναι ηλίθιος που επιμένει σε κάτι τέτοιο, αλλά αυτός έχει πάρει φόρα και δεν καταλαβαίνει. Του είπα επίσης να μας πει τις δικές του απόψεις, αν και εμφανώς είναι δεξιότατος. Ούτε αυτό θα ήταν κακό (το να είναι δηλαδή κανείς δεξιός, υπάρχει και αυτή η θεώρηση στην κοινωνία), αν όμως δεν σβηνόντουσαν τα δικά μου σχόλια, και έμεναν μόνο αυτά περί Μαϊλη και Περισσού, αλλά και περί "ψωρολιγούρηδων", τα οποία είναι αρκούντως προσβλητικά.
Μήπως είσαστε αρκετά μεροληπτικοί στα κοψίματα των απόψεων κύριοι μοντερέϊτορς; Διότι έχω κάθε δικαίωμα, νομίζω, να θεωρώ ηλίθιο (και να του το γνωστοποιώ) κάθε μπουμπούκι που με πιάνει με τρόπο προσβλητικό στο στόμα του. Που σημαίνει στην πράξη οτι πριν με ξανα-κόψετε, να μου εξηγήσετε γιατί το κάνετε.
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
στον φκ θα κανω τατουαζ το σημα της ζανκτ παουλι!!!χαχαχαχα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κίνδυνος για τατού και η φάτσα του Ορέστη Κολοζόφ! Πρόσεχε!!!!!!!!!

κατσε ρε ροπ! εσυ ετσι που το πας θα γδυνομαι να μαμησω και θα με βλεπουν και θα παθαινουν...ηδη εχουμε ενα χρυσαργο, θελεις κι αλλον;;;;

Επισκέπτης
αλλαξα γνωμη!!τατουαζ τον συντροφο μαραντονα θα σας κανω!!

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μου κάνετε επίσης σαφές, αν θέλετε, τι ακριβώς σημαίνει αριστεροκάπηλος; (Που σημαίνει βεβαια και οτι υπαρχει ο αντιστοιχος δεξιοκαπηλος, εννοια που επισης δεν καταλαβαινω)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ακόμα και ο Χρύσαργος θα δυσκολευόταν να συνδοιάσει την ψυχεδέλεια αυτής της φωτό σε τατού.  :2funny:

Συνημμένα

• Kolozof&Christodoulos.jpg
    Kolozof&Christodoulos.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 34

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μου κάνετε επίσης σαφές, αν θέλετε, τι ακριβώς σημαίνει αριστεροκάπηλος; (Που σημαίνει βεβαια και οτι υπαρχει ο αντιστοιχος δεξιοκαπηλος, εννοια που επισης δεν καταλαβαινω)

Αριστεροκάπηλος είναι π.χ. ο Λαλιώτης.

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6

Σκέτος κάπηλος είναι ο Λαλιώτης πάντως! Σιγά μην είναι παιδί της αριστεράς, υπο οποιαδήποτε έννοια!

Αλλά η απορία δεν είχε να κάνει με σένα φίλε ροπαλοφόρε, σε παρακολουθώ καιρό και ξέρω οτι είσαι έντιμος στα πιστεύω σου. Έχει να κάνει με τους αρκετούς τραμπούκους εδώ μέσα, που κατέχουν την αλήθεια (νομίζουν δηλαδή) και μας τα πρήζουν, χωρίς τις περισσότερες φορές να ξέρουν για τι μιλάνε.

Καλή σου χρονιά!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16

ΧαχαΧαΧαχαχαχα !!!!!!
Γεια σου ρε ρόπ !
Εγώ πάντως, όπως το εννοώ, είναι αυτός που το παίζει αριστερός, χωρίς ουσιαστικά να έχει σχέση με τους γνήσιους αριστερούς, ούτε στο παρελθόν του, ούτε στον τρόπο ζωής του, και βέβαια στις ιδέες που ακολουθεί στην πολιτική του διαδρομή....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
ΧαχαΧαΧαχαχαχα !!!!!!
Γεια σου ρε ρόπ !
Εγώ πάντως, όπως το εννοώ, είναι αυτός που το παίζει αριστερός, χωρίς ουσιαστικά να έχει σχέση με τους γνήσιους αριστερούς, ούτε στο παρελθόν του, ούτε στον τρόπο ζωής του, και βέβαια στις ιδέες που ακολουθεί στην πολιτική του διαδρομή....

...Δηλαδή...ο Λαλιώτης!!!!!

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και ...δεξιοκάπηλοι ποιοι είναι τότε; Εκτός αν δεν υπάρχει τίποτα στην ιστορία της δεξιάς προς καπηλεία!  :)

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Από το παραπάνω εννοείται ότι εξαιρούνται οι διεκδικήσεις που αφορούν τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στο χώρο εργασίας. Το να διεκδικείς να είναι καθαρά τα γραφεία, επαρκής ο χώρος που εργάζεσαι, να μην καπνίζει ο διπλανός σου αν σε ενοχλεί είναι αυτονόητο και δεν άπτεται στην παραγωγικότητα σου.

Μόνο διεκδικήσεις του στυλ "να μην καπνίζει ο διπλανός σου" θεωρείς εσύ ως θεμιτές δηλαδή;
Η απλώς θεωρείς την έννοια "παραγωγικότητα" ως θεότητα;

OP
OP
T

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι καπηλεύεται δηλαδή ο Καρατζαφέρης; Την χούντα η τους δοσίλογους της κατοχής;  :)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναί, όπως υπάρχει η καπηλεία του πάγιου ετοίματος για ισότητα - δικαιοσύνη απο αριστερά, υπάρχει και η καπηλεία των πάγιων φοβιών της ανθρώπινης κοινωνικής φύσης απο δεξιά. Όσο και αν φαίνεται ξένο σε εσένα, ο συντηριτισμός ζητάει τον αυταρχισμό ως ουτοπία ασφάλειας.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom