Τωρα επι της ουσιας , ποτε δεν υποστηριξα οτι εχουμε γινει Ελβετια , απλα λεω οτι σε μεσους ορους παντα οι Ελληνες ζουμε πολυ καλα και ανετα και οτι οικονομικα προβληματα υπαρχουν οφειλονται στον ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ και την ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ του Ελληνα και οχι σε φτωχεια και μιζερια....
Επισης για τα προβληματα μας , μας εχουν μαθει να κατηγορουμε το συστημα , τους αμερικανους , τους εβραιους , τους φασιστες κλπ και ποτε τον εαυτο μας.Δεν μπορουμε να αποδεχτουμε οτι καποιοι ειναι καλυτεροι απο μας και αξιζουν περισσοτερα απο μας.
Για τα στοιχεια μου , οποιος τα αμφισβητει ας παραθεσει τα δικα του με πηγες που να τα καταρριπτουν!Εξαλλου εγω δηλωσα οτι αυτα συμβαινουν στον "κοσμο μου" μονο...
Τελευταιο στοιχειο , 10000 κρατησεις για ρεβεγιον στη Βιεννη φετος!
Και οι ελαχιστοι πλουσιοι που υπαρχουν στη χωρα θα φυγουν...
Επισης για τα προβληματα μας , μας εχουν μαθει να κατηγορουμε το συστημα , τους αμερικανους , τους εβραιους , τους φασιστες κλπ και ποτε τον εαυτο μας.Δεν μπορουμε να αποδεχτουμε οτι καποιοι ειναι καλυτεροι απο μας και αξιζουν περισσοτερα απο μας.
Για τα στοιχεια μου , οποιος τα αμφισβητει ας παραθεσει τα δικα του με πηγες που να τα καταρριπτουν!Εξαλλου εγω δηλωσα οτι αυτα συμβαινουν στον "κοσμο μου" μονο...
Τελευταιο στοιχειο , 10000 κρατησεις για ρεβεγιον στη Βιεννη φετος!
Και οι ελαχιστοι πλουσιοι που υπαρχουν στη χωρα θα φυγουν...