george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε πστ! Τελικα εχω μεγαλα κενα στην ενημερωση, απο την αρχη τον εχει?Τώρα το ακούς 1η φορά ????????????????????????????????????????????????????????????
Ναι ρε πστ! Τελικα εχω μεγαλα κενα στην ενημερωση, απο την αρχη τον εχει?Τώρα το ακούς 1η φορά ????????????????????????????????????????????????????????????
να ψαξεις να τη βρεις μονος σου παπαραΜπορούμε να δούμε αυτήν την σύμβαση αν έχετε την ευχαρίστηση;!
Τα πράγματα είναι σχετικά,1200e πρέπει να φτάσει να είναι ο μέσος μισθός,όχι όμως ότι αυτό σημαίνει να κλείσεις.
Η αριστερά δεν λέει δώστε 1200-1500e έχετε δεν έχετε,ούτε πρόκειται ''να κυνηγήσει'' τον μεσαίο ή μικροέμπορο που δεν μπορεί να τα δώσει λόγω εσόδων!!!
Τόσο δύσνοητα είναι ρε γμτ κάποια πράγματα!!!
Επειδή έτυχε να το ψάξω παλαιότερη σου λέω ότι είναι τα 700e.να ψαξεις να τη βρεις μονος σου παπαρα
Tσου,καθαρός είμαι!!!Ομορφιά της νύχτας.. τα ήπιαμε πάλι;;
δηλαδη τις φορολογικες μας δηλωσεις θα τις υποβαλουμε στο ΚΚΕ για να μας λεει ποσο μισθο κανει να δινουμε....Τα πράγματα είναι σχετικά,1200e πρέπει να φτάσει να είναι ο μέσος μισθός,όχι όμως ότι αυτό σημαίνει να κλείσεις.
Η αριστερά δεν λέει δώστε 1200-1500e έχετε δεν έχετε,ούτε πρόκειται ''να κυνηγήσει'' τον μεσαίο ή μικροέμπορο που δεν μπορεί να τα δώσει λόγω εσόδων!!!
Τόσο δύσνοητα είναι ρε γμτ κάποια πράγματα!!!
των λιθογραφων παπαρα οχι του ανειδικευτου!Επειδή έτυχε να το ψάξω παλαιότερη σου λέω ότι είναι τα 700e.
Tσου,καθαρός είμαι!!!
Πού διαφωνείς;;;
Αναρωτιέμαι γιατί όσοι έχουν άχτι τους εργοδότες στην Ελλάδα
δεν γίνονται οι ίδιοι εργοδότες να βλέπαμε τι θα προσέφεραν στους εργαζόμενούς τους!
Μου θυμίζει το ΚΚΕ που ζητάει μισθό 1200€ ,
αλλά στις δικές του μπίζνες (ΝΕΟΣΕΤ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ/Rock FM/902/ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ/ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κτλ ) δίνει μισθούς πείνας!!!!
Στο κράτος.δηλαδη τις φορολογικες μας δηλωσεις θα τις υποβαλουμε στο ΚΚΕ για να μας λεει ποσο μισθο κανει να δινουμε....
τα σκεφτεσαι ρε και τα λες?
ρε συ Λακη αφού οι εργαζόμενοι εκεί είναι ταγμένοι στο φιλόπτωχο κόμμα
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝΕ κιόλα ότι όποιοι δουλεύουν για το ΚΚΕ δεν έχουν δικαίωμα απεργίας
ρε συ Λακη αφού οι εργαζόμενοι εκεί είναι ταγμένοι στο φιλόπτωχο κόμμα
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝΕ κιόλα ότι όποιοι δουλεύουν για το ΚΚΕ δεν έχουν δικαίωμα απεργίας
Άρθρο 3των λιθογραφων παπαρα οχι του ανειδικευτου!
ποιος αποολους που παρεθεσες ειναι λιθογραφος?Άρθρο 3
Καθορισμός Βασικών Μισθών κατά Ειδικότητα
1. Πληκτρολόγος - Δακτυλογράφος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή: βασικός μισθός
από 1-1-2004 έως 31-12-2004, 750 ΕΥΡΩ.
2. Φωτοστοιχειοθέτης-τρια, σελιδοποιός, βασικός μισθός από 1/1/20C4
έως 31/12/2004, 790 ΕΥΡΩ.
3. Σελιδοποιός με ένθεση και επεξεργασία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή βασικός
μισθός από 1/1/2004 έως 31/12/2004, 850 ΕΥΡΩ.
Τίποτα απόα αυτά δεν παραβιαζεί το ΚΚΕ,άντε πια με ότι πίπα γράφει ο καθένας στα ανώνυμα blogs!!!
φιλε να σου πω κατι?Άρθρο 3
Καθορισμός Βασικών Μισθών κατά Ειδικότητα
1. Πληκτρολόγος - Δακτυλογράφος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή: βασικός μισθός
από 1-1-2004 έως 31-12-2004, 750 ΕΥΡΩ.
2. Φωτοστοιχειοθέτης-τρια, σελιδοποιός, βασικός μισθός από 1/1/20C4
έως 31/12/2004, 790 ΕΥΡΩ.
3. Σελιδοποιός με ένθεση και επεξεργασία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή βασικός
μισθός από 1/1/2004 έως 31/12/2004, 850 ΕΥΡΩ.
Τίποτα απόα αυτά δεν παραβιαζεί το ΚΚΕ,άντε πια με ότι πίπα γράφει ο καθένας στα ανώνυμα blogs!!!
Ενώ στην ... ΕΣΣΔ είχαν !!!!!
Ο Στάλιν είχε κυρήξει "Στρατιωτικοποίηση της Εργασίας".
Οπότε απουσία από τη δουλειά ισοδυναμούσε με λιποταξία από το στρατό εν καιρώ πολέμου !!!
Με τις ... εχμ ... ίδιες συνέπειες ...
1015e λέει η συμβάση,για βρες μου τώρα κάτι που επιβεβαιώνει ότι το ΚΚΕ δεν το σέβεται αυτό.παπαζολο μπανανα!
γαμω την αριστερα σου ρε!
ποσο ειπαμε οτι δινει το ΚΚΕ? 700?παπαζολο μπανανα!
γαμω την αριστερα σου ρε!
700e ρε άμπαλε παίρνουνε οι καθαρίστριες,όχι οι λιθογράφοι!!!ποσο ειπαμε οτι δινει το ΚΚΕ? 700?
ας γελασω σοβιετικα χα σταλιν, χα σταλιν, χα σταλιν