Νέα

Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα; Αποζημιώσεις; Laaaaast year...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cooljohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το βασικό πάντως είναι ότι το ΚΚΕ δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση όσο αν θέλουνε να το λένε κ πιστεύουνε κάποιοι.

Οπότε τα περί αυξήσεων κ μπόνους είναι θεωρητικά εντελώς...

Πότε ήτανε που έπεσε κρατικό δάνειο κιόλας για να μην κλείσει η τυποεκδοτική;! :think:
το μοναδικο που εν μερη μπορω να συμφωνησω ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι κερδοφορος η οχι
και ισως και να μη ξερεις κανεις απο εμας εδω μεσα
αλλα ρε φιλε εχεις ενα κολυμα περι αποδειξεων και θεωριας και τα λοιπα
δηλαδη με τους φιλους οταν συζητατε στο καφε εχετε ο καθεναα απο μια νομοθεσια μαζι του,νομους,προκυρηξεις κτλπ???
χαλαρωσε λιγο συζητηση κανουμε και σαφως θα μιλησουμε και σε καποια πραγματα θεωρητικα
να φανταστω οτι και συ δεν εχεις καποια αποδειξη για τους μισθους εκει μεσα αλλα μιλας

Επισκέπτης
786608
Η Τυποεκδοτική γίνεται holding - Το ΚΚΕ στον δρόμο του σύγχρονου καπιταλισμού

από έλα το χρήμα 6:13μμ, Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007
(Τροποποιήθηκε 0:51πμ, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007)
θεματικές: Ανένταχτο
«Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα» έλεγαν τα παλιά στελέχη του ΚΚΕ όποτε άλλαζε σημαντικά η πολιτική συγκυρία είτε μέσα στο ίδιο τους το κόμμα είτε στη Σοβιετική Ενωση.

* Το ΚΚΕ στον δρόμο του σύγχρονου καπιταλισμού Η Τυποεκδοτική γίνεται holding Αλλά η εταιρεία δεν εισάγεται - για ιδεολογικούς λόγους - στο Χρηματιστήριο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γαμω τον κουμουνισμο σου ρε!
Aυτό τώρα τί σημαίνει;;; :think:

Επισκέπτης
το μοναδικο που εν μερη μπορω να συμφωνησω ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι κερδοφορος η οχι
και ισως και να μη ξερεις κανεις απο εμας εδω μεσα
αλλα ρε φιλε εχεις ενα κολυμα περι αποδειξεων και θεωριας και τα λοιπα
δηλαδη με τους φιλους οταν συζητατε στο καφε εχετε ο καθεναα απο μια νομοθεσια μαζι του,νομους,προκυρηξεις κτλπ???
χαλαρωσε λιγο συζητηση κανουμε και σαφως θα μιλησουμε και σε καποια πραγματα θεωρητικα
να φανταστω οτι και συ δεν εχεις καποια αποδειξη για τους μισθους εκει μεσα αλλα μιλας
Σαφώς!!! :cheesy:

Εχώ μιλήσει με εργαζομένους κ κανείς δεν είχε παράπονα,τα προβοκάτσια για την αριστερά είναι απίστευτα.

OP
OP
cooljohn

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Το βασικό πάντως είναι ότι το ΚΚΕ δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση όσο αν θέλουνε να το λένε κ πιστεύουνε κάποιοι.

Οπότε τα περί αυξήσεων κ μπόνους είναι θεωρητικά εντελώς...

Πότε ήτανε που έπεσε κρατικό δάνειο κιόλας για να μην κλείσει η τυποεκδοτική;! :think:
ρε παλικαρια, μην τα σκαλίζετε λεμε, όλοι και όλα βρωμάνε

- οχι φιλε rafman, δεν το εχω ξεχασει! η τραγικη ειρωνία της αυτοδιάψευσής τους, δυστυχως έχει συνέπειες στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Είναι το γνωστό επιχείρημα ότι ο αριστερός πρέπει να είναι φτωχός κ πεινάλας,αλλιώς δεν είναι σωστός,ξέρω!!! :P

Δίκιο έχεις  :2funny: :2funny:

Ο αριστερός αν είναι ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ όμως ΔΕΝΕΙ ή ΣΟΥΠΑ έτσι;;  :cheesy:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σαφώς!!! :cheesy:

Εχώ μιλήσει με εργαζομένους κ κανείς δεν είχε παράπονα,τα προβοκάτσια για την αριστερά είναι απίστευτα.
μηπως γιατι οπως ΕΣΥ προειπες οτι απο μαλακιας τους δουλευουν μεχρι και εθελοντικα
λες να ειχαν και παραπονο οσοι πληρονονται??

Επισκέπτης
μηπως γιατι οπως ΕΣΥ προειπες οτι απο μαλακιας τους δουλευουν μεχρι και εθελοντικα
λες να ειχαν και παραπονο οσοι πληρονονται??
Συγγνώμη αλλά το ότι οι νέοι πάνε πόρτα-πόρτα για να πουλήσουνε εφημερίδες δεν σημαίνει κάτι.

Αυτοί είναι που δουλεύουνε εθελοντικά.

Επισκέπτης
Δίκιο έχεις  :2funny: :2funny:

Ο αριστερός αν είναι ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ όμως ΔΕΝΕΙ ή ΣΟΥΠΑ έτσι;;  :cheesy:
Ο αριστερός ο σωστός οφείλει να βγάζει όσα βγάζει με νόμιμους-καθαρούς τρόπους,αυτό αρκεί.

Δηλαδή π.χ. ο κομμουνιστής γιατρός να μην παίρνει φακελάκια.

Από εκεί κ πέρα είτε βγάζει 1200e είτε 120.000e δεν υπάρχει διαφορά.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Συγγνώμη αλλά το ότι οι νέοι πάνε πόρτα-πόρτα για να πουλήσουνε εφημερίδες δεν σημαίνει κάτι.

Αυτοί είναι που δουλεύουνε εθελοντικά.
ωραια αφου εχεις δικιο τοτε και μιλησες με εργαζομενους εκει που παιρνουν 700 και 900 ευρω
και δεν εχουν κανενα παραπονο πες στη παπαρηγα να μη μαχεται για μισθους πεινας αφου δε πεινανε οι υπαλληλοι της

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε παλικαρια, μην τα σκαλίζετε λεμε, όλοι και όλα βρωμάνε

- οχι φιλε rafman, δεν το εχω ξεχασει! η τραγικη ειρωνία της αυτοδιάψευσής τους, δυστυχως έχει συνέπειες στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας...

Δυστυχώς φίλε μου οι πασόκοι είναι και ανθέλληνες..

αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο Θρέντ που θα το ανοίξω κάποια στιγμή..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ο αριστερός ο σωστός οφείλει να βγάζει όσα βγάζει με νόμιμους-καθαρούς τρόπους,αυτό αρκεί.

Δηλαδή π.χ. ο κομμουνιστής γιατρός να μην παίρνει φακελάκια.

Από εκεί κ πέρα είτε βγάζει 1200e είτε 120.000e δεν υπάρχει διαφορά.
γιατι ο δεξιος ο σωστος πρεπει κσατα τη γνωμη σου να τα βγαζει παρανομα τα λεφτα του?

Παπαζολο , σουχει τυχει να  δουλεψεις ποτε σε αριστερο εργοδοτη?

Επισκέπτης
ωραια αφου εχεις δικιο τοτε και μιλησες με εργαζομενους εκει που παιρνουν 700 και 900 ευρω
και δεν εχουν κανενα παραπονο πες στη παπαρηγα να μη μαχεται για μισθους πεινας αφου δε πεινανε οι υπαλληλοι της
Κοίτα η μάχη για τα 1200e έχει χαθεί εδώ κ καιρό,έρχεται το νέο καθεστώς 560e!!! :rolleyes: :P

Kαι το βασικό θέμα είναι ότι πολλές φορές τα 700-900e είναι μεικτά,όχι καθαρά....

Τέλος ότι τα κουτσοβγάζεις πέρα δεν είναι λόγος να μην πολεμάς για κάτι καλύτερο.

Επισκέπτης
γιατι ο δεξιος ο σωστος πρεπει κσατα τη γνωμη σου να τα βγαζει παρανομα τα λεφτα του?

Παπαζολο , σου χει τυχει να  δουλεψεις ποτε σε αριστερο εργοδοτη?
Απλά μερικοί κεντροαριστεροί Πασόκοι κ Νδημοκράτες το κάνουνε,πιστοί στην ιδεολογία τους!!! :cheesy:

Θα ρωτήσω το αφεντικό εδώ στο νετ που δουλεύω τι ψηφίζει όταν το ξανα δω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κοίτα η μάχη για τα 1200e έχει χαθεί εδώ κ καιρό,έρχεται το νέο καθεστώς 560e!!! :rolleyes: :P

Kαι το βασικό θέμα είναι ότι πολλές φορές τα 700-900e είναι μεικτά,όχι καθαρά....

Τέλος ότι τα κουτσοβγάζεις πέρα δεν είναι λόγος να μην πολεμάς για κάτι καλύτερο.
οχι φιλε αυτο εχω δικαιωμα να το λεω εγω
απο τη στιγμη που λεγεσαι παπαρηγα και ζητας τη ψηφο μου και μου λες οτι πολεμας για μισθο 1200 ευρω απο τη στιγμη που θες να λες οτι πολεμας το κεφαλαιο πρεπει ΠΡΩΤΑ απ ολα να μην εισαι εσυ κεφαλαιο
τωρα αν δε θες νβα το δεις ειναι αλλο θεμα

Επισκέπτης
οχι φιλε αυτο εχω δικαιωμα να το λεω εγω
απο τη στιγμη που λεγεσαι παπαρηγα και ζητας τη ψηφο μου και μου λες οτι πολεμας για μισθο 1200 ευρω απο τη στιγμη που θες να λες οτι πολεμας το κεφαλαιο πρεπει ΠΡΩΤΑ απ ολα να μην εισαι εσυ κεφαλαιο
τωρα αν δε θες νβα το δεις ειναι αλλο θεμα
Μάλιστα,ξέρεις αν δεν είσαι κεφάλαιο,δεν μπορείς να πολεμήσεις....

Το θέμα είναι να μην είσαι κακό κεφάλαιο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μάλιστα,ξέρεις αν δεν είσαι κεφάλαιο,δεν μπορείς να πολεμήσεις....

Το θέμα είναι να μην είσαι κακό κεφάλαιο.
ωραια ποιο ειναι το καλο κεφαλαιο
σε παρακαλω ομως μιλα μου με αριθμους
ποσο πρεπει να δινει ενα καλο κεφαλειο στους απλους υπαλληλους του???

Επισκέπτης
ωραια ποιο ειναι το καλο κεφαλαιο
σε παρακαλω ομως μιλα μου με αριθμους
ποσο πρεπει να δινει ενα καλο κεφαλειο στους απλους υπαλληλους του???
Όχι κάτω από 700e καθαρά(εφόσον η επιχείρηση δεν μπορεί τα 1200e),διασφάλιση εργασιακών δικαιωμάτων πάντα(δηλαδή ασφάλεια κ 8ωρό εργασίας με πληρωμένες όσες υπερωρίες).

Ρεπό την Κυργιακή,άδειες κ δικαίωμα απεργίας.

Αυτά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom