Νέα

Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα; Αποζημιώσεις; Laaaaast year...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cooljohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Έχω μια μαλάκω προισταμένη αγάμητη εδω και 20 χρόνια και ήρθε να μες κάνει μάθημα να σηκωνόμαστε όταν περνάει. Ουτε το άλλο δεν σηκώνετε με το χαρακτήρα της παρ' ολο που είναι αξιογάμητη. Μου έκανε επιπληξη γι' αυτο το λόγο και θέλω να της τα χώσω πριν μπλέξω με σωματεία κτλ.
Εγω σε μια τετοια περιπτωση αρχισα να της την πεφτω. Οχι βεβαια σε βαθμο που να μπορει να μου την πει, διακριτικα και ευγενικα, εριξα αγκιστρι και τσιμπησε πανευκολα. Σου συνιστω να το δοκιμασεις και εφοσον ειναι αξιαγαμητη ενας λογος παραπανω.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.531
Πόντοι
206
Είναι πολύ ψώνιο. Δεν δίνει σημασία σε κανένα. Αδιαφορεί για τους πάντες. Έχουμε κοπέλα που έχει 1 μεταπτυχιακό και πάει για δεύτερο και την στέλνει για θελήματα αντι να στείλει τους κλητήρες. Όταν το ανέφερε σε ασχετο χρόνο της απάντησε οτι είναι απλή υπάλληλος.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αν υπάρχει και κάποιο ΦΕΚ που να λέει τα σχετικά να με διαφωτίσετε.

Δεν υπάρχουν νόμοι που να ορίζουν τέτοια πράματα.  Υπάρχουν "άγραφοι κανόνες" που τα ορίζουν, και "έθιμα".
Άμα δε γουστάρεις, δε σηκώνεσαι.
Αν το κάνεις, το κάνεις γιατί πράγματι σέβεσαι αυτόν για τον οποίο σηκώνεσαι.
Αν αυτός είναι ντουβάρι, τι να σηκωθείς?
Κάτσε στ' αυγά σου.

Και άμα σας παρακολλήσει, βάλτε δυο φίλους να την κάνουν τόπι στο ξύλο το βράδυ έξω από το σπίτι της.

Την άλλη μέρα θα είναι πιο "στρωμένη" στη δουλειά.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.531
Πόντοι
206
Αυτό λέω κι εγώ. Θέμα είναι να βρώ κάτι απαγορευτικό στυλ προσωπολατρειας και να της το τρίψω στη μουρη

Επισκέπτης
Έχω μια μαλάκω προισταμένη αγάμητη εδω και 20 χρόνια και ήρθε να μες κάνει μάθημα να σηκωνόμαστε όταν περνάει. Ουτε το άλλο δεν σηκώνετε με το χαρακτήρα της παρ' ολο που είναι αξιογάμητη. Μου έκανε επιπληξη γι' αυτο το λόγο και θέλω να της τα χώσω πριν μπλέξω με σωματεία κτλ.

Και που να δεις πως ειναι η κατασταση στον ιδιωτικο τομεα μορτη. Εγω εχω ενα καριολη αφεντικο που θελει να σηκωνωμε απο την καρεκλα οταν ερχετε στο μαγαζι για να κατσει αυτος. Του λεω "ρε δικε μου τωρα γραφω στο bourdela.tv δε πας μια βολτα και να ρθεις αργοτερα" και μου απαντα "αντε σηκω ρε μαλακα να κανω καμια δουλεια γιατι εσενα τζαμπα σε πληρωνω". Ασε που μου πινει τις μπυρες που εχω στο ψηγειο. Και υστερα λεμε γιατι παει για κλεισημο το μαγαζι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και που να δεις πως ειναι η κατασταση στον ιδιωτικο τομεα μορτη. Εγω εχω ενα καριολη αφεντικο που θελει να σηκωνωμε απο την καρεκλα οταν ερχετε στο μαγαζι για να κατσει αυτος. Του λεω "ρε δικε μου τωρα γραφω στο bourdela.tv δε πας μια βολτα και να ρθεις αργοτερα" και μου απαντα "αντε σηκω ρε μαλακα να κανω καμια δουλεια γιατι εσενα τζαμπα σε πληρωνω". Ασε που μου πινει τις μπυρες που εχω στο ψηγειο. Και υστερα λεμε γιατι παει για κλεισημο το μαγαζι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπας και ειναι κανα αλλο μελος απο δω; :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

Τι λε ρε τον παλιάνθρωπο,
Δεν σέβεται καθόλου τον εργαζόμενο. Ούτε κάν τον αγωνιζόμενο μπουρδελιάρη, σα δεν ντρέπεται ου να χαθεί.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Oλη η αληθεια ειναι εδω
απιθανο!!!!!!!

ασφαλες,ελεγμενο απο εμενα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι λε ρε τον παλιάνθρωπο,
Δεν σέβεται καθόλου τον εργαζόμενο. Ούτε κάν τον αγωνιζόμενο μπουρδελιάρη, σα δεν ντρέπεται ου να χαθεί.

Να ΄ταν μονο αυτο. Σημερα μου ανακοινωσε την υποχρεωτικη μου αδεια για τους επομενους 2 μηνες.
"Ρε μαλακα δουλεια δεν εχει το βλεπεις. Αραξε κανα 2 μηνες, ασχολησου με τα περιβολια σου, τις σταφιδες σου και απο Σεπτεμβρη βλεπουμε."
Δε γαμιετε λεω, θα κανω και κανα μπανιο. Κι ας τη βγαλουμε με λιγοτερα.

Επισκέπτης
Να συνάγω ότι πρόκειτα για άδεια "Άνευ αποδοχών"?

Εννοειτε.
Κοιτα εγω αγροτης ειμαι. Στο μαγαζι πηγαινα καποιες ωρες για να συπληρωνω το εισοδειμα μου. Ουτε ΙΚΑ μου εβαζε. Δεν του πανε καλα τα πραματα και ο ανθρωπος θα το παλεψει μονος του. Απο Σεπτεμβη βλεπουμε.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μεσαίωνας
έρχεται ξανά