james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
επειδή αντί να έχει το νου του στο μαγαζί αυτός έγραφε κριτικές σε φόρουμ ακατάλληλο δια ανηλίκους!α μπραβο .ασε που θα δουμε και που δουλευεις
αυριο το πρωι θα εχει μαζευτει εκει ολο το αριστερολοι
και θα ακους σομπολο
αδικη απολυση νεαρου αργαζομενου απο ιντερνετ καφε πραξη που καταδικαζει συσσομη η αριστερα
με τη χαρακτηριστικη φωνη του
επειδή αντί να έχει το νου του στο μαγαζί αυτός έγραφε κριτικές σε φόρουμ ακατάλληλο δια ανηλίκους!
θες και 1.400€ βασικό τρομάρα σου!
θάνατος στ αφεντικά!
φταει το κεφαλαιο
Όχι εντάξει,εδώ δεν φταίει το κεφάλαιο το παραδέχομαι κ αποδέχομαι,το στραβό μου το κεφάλι μόνο!!!
φταει το κεφαλαιο
α δε θελω τετοια ρε !!!Όχι εντάξει,εδώ δεν φταίει το κεφάλαιο το παραδέχομαι κ αποδέχομαι,το στραβό μου το κεφάλι μόνο!!!
να τον παρει χαμπαρι και να τον γαμησι και να τον διωξει.δεν δουλεψε στην ζωη του το μαλακισμενο,και μιλαει για εργασιακες σχεσεις.πααααει μαλλον τον πηρε χαμπαρι το boss
θα χει θεμα προς συζητηση παντως και ωρα για συζητησηνα τον παρει χαμπαρι και να τον γαμησι και να τον διωξει.δεν δουλεψε στην ζωη του το μαλακισμενο,και μιλαει για εργασιακες σχεσεις.
αμα τον διωξει το αφεντικο του απο το ιντερνετ,γιατι εγραφε ολη μερα στο μπουρδελα, και το ειχε γραμμενο στα αρχιδια του το μαγαζι,θα μας λεει αυριο για καταπατηση των δικαιωματων του εργαζομενου,και αλλες τετοιες παπαριες το τεμπελοσκυλο.
Ερώτηση ίσως λίγο άσχετη. Ποια είναι η σχέση μεταξύ προϊσταμένου και υφισταμένου σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; Πρέπει ο υφιστάμενος να σηκώνετε απο τη θέση του όταν περνάει ο προιστάμενος ή απλά να έχει μια ευγενική παρουσία.
Αν υπάρχει και κάποιο ΦΕΚ που να λέει τα σχετικά να με διαφωτίσετε.
Έχω μια μαλάκω προισταμένη αγάμητη εδω και 20 χρόνια και ήρθε να μες κάνει μάθημα να σηκωνόμαστε όταν περνάει. Ουτε το άλλο δεν σηκώνετε με το χαρακτήρα της παρ' ολο που είναι αξιογάμητη. Μου έκανε επιπληξη γι' αυτο το λόγο και θέλω να της τα χώσω πριν μπλέξω με σωματεία κτλ.