Νέα

Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα; Αποζημιώσεις; Laaaaast year...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cooljohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
α μπραβο .ασε που θα δουμε και που δουλευεις
αυριο το πρωι θα εχει μαζευτει εκει ολο το αριστερολοι
και θα ακους σομπολο

αδικη απολυση νεαρου αργαζομενου απο ιντερνετ καφε πραξη που καταδικαζει συσσομη η αριστερα
με τη χαρακτηριστικη φωνη του
επειδή αντί να έχει το νου του στο μαγαζί αυτός έγραφε κριτικές σε φόρουμ ακατάλληλο δια ανηλίκους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θες και 1.400€ βασικό τρομάρα σου!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τον πηρες στο κυνηγι και αργεις????
URL]]

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
<<η ταξικη παλη,πρεπει να γινει σκληροτερη,εναντια στο κεφαλαιο,και την πλουτοκρατια,και να ερθουν στα χερια του εργαζομενου,η αποφασεις που τον αφορουν>>.σημερα το ακουσα απο κομμουνα με την ντουντουκα σε μια απεργια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με λιγα λογια θα σας γαμησουμε την επιχειρηση.

πρεπει να ειναι καποιος μεγαλο κομμουνοπανο για να πιστευει σε τετοιες μαλακιες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ αναρωτιέμαι πόσο εύκολα παίρνεις στο ψιλό έναν αριστερο... πόσο εύκολα του την λες παρόλο που ΔΕΝ έχει γίνει κυβέρνηση ακόμα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πααααει μαλλον τον πηρε χαμπαρι το boss

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δηλαδη τα κομμουνια τα γαμημενα ακουστε τι θελουν.

να ερχετε ο καθε επιχειρηματιας,να ριχνει καμια 100μυρια για να κανει μια επιχειρηση,να περνει καμια 1000αδα ατομα για δουλεια,και καθε πρωι να πηγαινει ενα αρχικομμουνι,για να μην πω αρχιμουνοπανο,και να του λεει πως να λειτουργηση την επιχειρηση του.βρε δε γαμιεστε καριολιδες.
γουσταρω να βρεθει κανενας τρελος να κανει κανενα εργαστασιο και να περνει ατομα με πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων.τι εισαι κομμουνι?περνεις δρομο?τι εισαι πασκ-δακε και αρχιδια καλαβρεζικα?δρομο.υπογραψες και ενα χαρτι οτι δεχεσε οτι απαγορευετε ο συνδικαλισμος,και τα σωματεια και τα λοιπα αρχιδια και ελα για δουλεια.μονο ετσι θα στρωσει η ελλαδα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
πααααει μαλλον τον πηρε χαμπαρι το boss
να τον παρει χαμπαρι και να τον γαμησι και να τον διωξει.δεν δουλεψε στην ζωη του το μαλακισμενο,και μιλαει για εργασιακες σχεσεις.
αμα τον διωξει το αφεντικο του απο το ιντερνετ,γιατι εγραφε ολη μερα στο μπουρδελα, και το ειχε γραμμενο στα αρχιδια του το μαγαζι,θα μας λεει αυριο για καταπατηση των δικαιωματων του εργαζομενου,και αλλες τετοιες παπαριες το τεμπελοσκυλο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάτι τέτοιες συνδικαλιστίκές πουτσιές γίνονται στον ΟΣΕ, στον πειραιά πρόσφατα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
να τον παρει χαμπαρι και να τον γαμησι και να τον διωξει.δεν δουλεψε στην ζωη του το μαλακισμενο,και μιλαει για εργασιακες σχεσεις.
αμα τον διωξει το αφεντικο του απο το ιντερνετ,γιατι εγραφε ολη μερα στο μπουρδελα, και το ειχε γραμμενο στα αρχιδια του το μαγαζι,θα μας λεει αυριο για καταπατηση των δικαιωματων του εργαζομενου,και αλλες τετοιες παπαριες το τεμπελοσκυλο.
θα χει θεμα προς συζητηση παντως και ωρα για συζητηση :dancing: :dancing:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.531
Πόντοι
206
Ερώτηση ίσως λίγο άσχετη. Ποια είναι η σχέση μεταξύ προϊσταμένου και υφισταμένου σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; Πρέπει ο υφιστάμενος να σηκώνετε απο τη θέση του όταν περνάει ο προιστάμενος ή απλά να έχει μια ευγενική παρουσία.

Αν υπάρχει και κάποιο ΦΕΚ που να λέει τα σχετικά να με διαφωτίσετε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ερώτηση ίσως λίγο άσχετη. Ποια είναι η σχέση μεταξύ προϊσταμένου και υφισταμένου σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; Πρέπει ο υφιστάμενος να σηκώνετε απο τη θέση του όταν περνάει ο προιστάμενος ή απλά να έχει μια ευγενική παρουσία.

Αν υπάρχει και κάποιο ΦΕΚ που να λέει τα σχετικά να με διαφωτίσετε.

καλα το πας. πλενε και καλα τα δοντια μη γεμισεις υπολειμματα φαγητου τον προισταμενο

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.531
Πόντοι
206
Έχω μια μαλάκω προισταμένη αγάμητη εδω και 20 χρόνια και ήρθε να μες κάνει μάθημα να σηκωνόμαστε όταν περνάει. Ουτε το άλλο δεν σηκώνετε με το χαρακτήρα της παρ' ολο που είναι αξιογάμητη. Μου έκανε επιπληξη γι' αυτο το λόγο και θέλω να της τα χώσω πριν μπλέξω με σωματεία κτλ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχω μια μαλάκω προισταμένη αγάμητη εδω και 20 χρόνια και ήρθε να μες κάνει μάθημα να σηκωνόμαστε όταν περνάει. Ουτε το άλλο δεν σηκώνετε με το χαρακτήρα της παρ' ολο που είναι αξιογάμητη. Μου έκανε επιπληξη γι' αυτο το λόγο και θέλω να της τα χώσω πριν μπλέξω με σωματεία κτλ.

γραφτη σταρχιδια σου. πες της αμα συνεχισει τις μαλακιες θα πλακωθεις στη δουλεια και θα χαλασεις την εικονα του τμηματος

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.531
Πόντοι
206
Άσε έχουμε γίνει ρομποτάκια και επειδή είναι μπλεγμένη μας πηδάει. Αντι να ξεμπλέξει κοιτάει να μας πηδήξει περισσότερο. Τεσπα. Προς το παρον ζαμαν φου και βλέπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom