Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 998K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.485
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ασε που απολαμβανεις τον καφε και τη...φετα σου στο μπαλκονι!
Αξια ανεκτιμητη... :jerking::jerking:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Η ζωή στις Δυτικές Χώρες είναι μια συνεχής πάλη με τη καθημερινή μιζέρια, σε σπίτια ποντικότρυπες και συναναστροφές με βάρβαρους κατοίκους ή επίβουλους συμπατριώτες λόγο ανάγκης και έλλειψης επιλογών!

Ποιοι όμως λειτουργούν ως παπαγαλάκια εξύψωσης της ζωής στο εξωτερικό? Για να δούμε κάποιες κατηγορίες--->

-Άτομα με πτυχία που βρίσκουν δουλειά μόνο στο εξωτερικό και σε χώρες όπως Αμερική,Σιγκαμπούρη,Εμιράτα,Κίνα, Ανατολική Ευρώπη! Αυτοί είναι και οι πιο δυναμικοί και σοβαροί μετανάστες που έχουν μια αξιοπρεπή ζωή σε σχέση με το να έμεναν Ελλάδα σε δουλειές κατώτερες των προσόντων! Στη περίπτωση της Ανατολικής Ευρώπης περνάνε και καλύτερα απο Ελλάδα!

-Ατομα εργατικά με φιλοδοξίες που πάνε εξωτερικό για να πετύχουν! Αυτοί θα το παλέψουν με επιχειρήσεις ή ξεφτιλίζοντας το κοινωνικό σύστημα των δυτικών κρατών! Οι συγκεκριμένοι δεν ξεκόβουν ποτέ τις επαφές με τη χώρα και πάντα λένε τι πραγματικά συμβαίνει γι αυτό ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται!

-Άτομα απογοητευμένα από εργοδοσία ή μισθούς στη χώρα μας που τους έχει αφήσει μια πίκρα! Αυτοί συνήθως πάνε υπάλληλοι στη Β.Ευρώπη και όπου βρεθούν και όπου σταθούν εξυμνούν τη ζωή στο εξωτερικό, κρύβουν όλα τα αρνητικά και φουσκώνουν τα λίγα θετικά σε τεράστιο βαθμό!

-Άτομα με οικογενειακές προστριβές ή προβλήματα κοινωνικής προσαρμοστικότητας που θα μπορούσαν να μείνουν και Ελλάδα! Αυτοί βρίσκουν τον παράδεισο στις μουντες χώρες του βορά σε διαμερίσματα πολυκατοικιών που τα γεμίζουν γλάστρες, γάτες και κουλτούρα έχοντας μια δουλειά απλά για να το συντηρούν! Αυτοί έχουν δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση στον εαυτό τους πως ζουν στον παράδεισο και υπερασπίζονται φανατικά τις επιλογές τους!

-Άτομα με κακό παρελθόν στη χώρα μας που ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία! Συνήθως ανειδίκευτοι ή χειρονακτικών εργασιών που μαθαίνουμε απο άλλους πόσο δύσκολα περνάνε!

-Νέοι από επαρχία, που βρίσκουν χειρωνακτικές δουλειές στη Βόρεια Ευρώπη και "μαγεύονται" απο τους μισθούς και συνέχεια παραμιλάν για το πόσο καλά αμείβονται για αυτό που κάνουν και κανένα μειονέκτημα δεν τους πτοεί!




Και τέλος το καλύτερο -------------------------------->

-Ομοφυλόφιλοι ή Ελλεινίδες τόφαλοι! Οι πρώτοι ξεφεύγουν απο τη συντηρητική gay unfriendly ομοφοβική Ελλάδα για να πάνε σε πιο ...ανοιχτές και δεκτικές κοινωνίες όπως της Ολλανδίας, της Αγγλίας ή της Σκανδιναβίας που βρίσκουν και πολλούς όμοιους αλλά και ανοχή!

Οι Θλιβερες τεμπέλες τρισάθλιες εκφυλισμένες Ελλεινίδες προτιμούν αστικά κέντρα με μεγάλη συγκέντρωση λαθρομεταναστών! Τις αποκαλούν πολιπολιτισμικές πόλεις με πληθώρα επιλογών! Αν ρωτήσεις τι επιλογες είναι αυτές θα σου πουν , θέατρα , εκθέσεις, συναυλίες και λοιπές βλακείες αλλά στην ουσία είναι πληθώρα μαύρων, αλλόθρησκων, βρωμερών, πρόστυχων ... επιβητόρων!

κι ολα αυτα τα καταλαβες πηγαινοντας 2 φορες στην γερμανια για 3 μερες ως τουριστας ,κινουμενος αναμεσα στο αεροδρομιο,το ξενοδοχειο κ τα αξιοθεατα?
Χαχασα
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Σέβομαι όλους τους Έλληνες που πάνε εξωτερικό να εργαστούν για οποιοδήποτε λόγο,

Λόγω προσωπικής εμπειρίας σέβομαι ακόμα περισσότερο τον ΣΩΣΤΟ Έλληνα εργοδότη που δίνει μάχη με ένα καθαρά αριστερόστροφο-σοσιαλιστικό σύστημα που είναι τιμωρητικό απέναντι του και ευνοεί κάποια λαμόγια εργαζόμενους.Προς θεού λαμόγια και σωστοί υπάρχουν και στις δύο κατηγορίες.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις,η κουβέντα αυτή μπορεί να είναι ατελείωτη και εμπεριέχει μέσα και πολύ εργατικό δίκαιο(πως είναι στημένο και διαμορφωμένο).
Προσωπικά σε αυτόν το κομμάτι,εργατικό δίκαιο σε ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα,με αντιπροσωπεύει σε μεγάλο ποσοστό ο Τσίμερος.
:hi::hi::hi:

Όλους είπες? :2funny: Είσαι σίγουρος για αυτό? Διότι στο όλους περιλαμβάνεις και τον πορνομετανάστη μας !!! :P

Κι εγώ σέβομαι απόλυτα όσους μετανάστευσαν στο εξωτερικό! Άλλοι πέτυχαν, άλλοι έχουν απλά μια πιο ανετη ζωή απο εδώ με όλα τα αρνητικά και άλλοι βγάζουν ένα μεροκάματο καλύτερο απο εδώ ή ίσως δεν υπάρχει καν εδώ!

ΟΜΩΣ... σε όποιον πάει να μας το παίξει άνετος, λεφτάς και να μειώσει όλους εμάς που το παλεύουμε εδώ και βγάζει μνησικακία και φθόνο όπως αυτό που έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο μήνα και παραπάνω από τον Urlauber, θα τρώει τις φάπες του! Και εδώ έχει συνεισφορά και ο Μήτσος που τον ξεσκέπασε!

Κανενα σεβασμο δεν εδειξες κ συνεχιζεις να μην δειχνεις στον απελπισμενο κ γεματο προβληματα ομοεθνη σου που πηρε την δυσκολη αποφαση να ξενιτευτει γιατι δεν ειχε μπαμπα κ μαμα με περιουσια.
Και το εκανες επανηλημενα με σκοπό να προσβαλεις κ να μειωσεις ολους αυτους.
Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, σε εβαλα στην θεση σου, σε ξεκατινιασα, σε αποκαλυψα εσενα κ το μισος ψυχης σου κ ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε.

Εγω οτι γραφω ,το γραφω με αποδειξεις κ επιχειρηματα. Εσυ?
Προσπαθω με αγγελιες να βοηθησω καναν απελπισμενο. Εσυ?
Προτεινα στοιβαρες λυσεις εσυ προτεινες λευκορωσια. Τι να κανουμε ,εχουμε ματια κ βλεπουμε...

Ειναι πολυ φτηνο να προσπαθεις να κολακευεις τον δημητρακη με την ελπιδα να σε παει καποια στιγμη στις πουτανες στην ρωσια. Εισαι ο μοναδικος πλεον που το κανει.

Δον κιχωτης κ σαντζο παντζα....


Χαχαχα
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Το αν καποιος ειναι ευτυχισμενος στο εξωτερικο εξαρταται απο τα παρακατω:

Ποσα Λεφτα παιρνει και με τι συνθηκες
Τι γκομενες πηδαει και πως
Πως περναει τον ελευθερο χρονο του σε σχεση με τις προτιμησεις του

Καθως και απο

Τι ετοιμη περιουσια εχει Ελλαδα
Τι γαμουσε Ελλαδα και πως
Κατα ποσο ειναι ελληναρας στις συνηθειες


Για να φερω και καποια παραδειγματα (οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες καταστασεις ειναι τυχαια)

Ελληναρας τυπος (φραπε, καθολου ασκηση, κοιλιτσα) με μηδεν Γερμανικα μενει Κολωνια σε δουλεια (με πτυχιο) με μετριο μισθο.

Αυτος ο τυπος ειναι ναυαγιο, τι ευτυχισμενος να ειναι? Τι να γαμησει Γερμανια εκτος απο ΦΚΚ η καμια μεταναστρια (για την οποια θα ειναι τελευταια επιλογη)? Θα του κατσουν γερμανιδες με κοιλιτσα και χωρις γλωσσα? Σε μια περιοχη μη κοσμοπολιτικη?

Ο ιδιος τυπος Βερολινο η Πραγα, πιστευω θα ηταν πιο ευτυχισμενος. Γιατι ακομα και Ελλαδα να ηταν, θα ηταν ο ταξιτζης πυρφορος της χρυσουλας μεχρι να ειναι τυχερος και να τα τιναξει. Γεματο το εξωτερικο τετοιους τυπους που στο τελος ειναι με μια ελληνιδα που τους εχει σηκω σηκω κατσε κατσε.

Αλλο παραδειγμα

Τυπος χωρις λεφτα η σπιτια απο πισω που μιλαει τη γλωσσα και κανει προσπαθεια να ενσωματωθει παει εξωτερικο. Και πιο πολλα λεφτα θα βγαλει και πιο πολλα γκομενακια θα ριξει. Και ουτε που θα του λειψει η Ελλαδα.

Ξερω πολυ κοσμο επισης που ειναι εξωτερικο και ολη την ωρα λενε οτι τους λειπει η Ελλαδα και ο φραπες(?). Λενε για τον καιρο, την καφετερια, ποσο τους λειπει να καθονται για καφε ολη μερα τη κυριακη χωρις να κανουν τιποτα.

Τα εχω ακουσει αυτα απο Ελληνες σε καθε χωρα που ημουν. Να ειναι ο αλλος στα μουνολιβαδα και να του λειπει ο καφες στην αριστοτελους. Και να συγκρινει σαλονικιες με σλοβακες.Πιο μαλακας πεθαινεις.

Απο το δειγμα των Ελληνων που ξερω , λιγοι περνανε πραγματικα καλα εξωτερικο και το βλεπουν σαν κατι μονιμο. Ισως καποιοι που ειναι μαζι με γκομενα/γυναικα και ισως εχουν κανει κανα παιδι. Ολοι θελουν καποια στιγμη να γυρισουν. Γαμανε ελληνιδες αλλα με τις ξενες τιποτα. Δεδομενου οτι οι αντρες ειναι πιο πολλοι απο τις γυναικες καταλαβαινει κανεις τι αγαμιες πεφτουν. Στο χρονο ελαχιστοι αντεχουν. Αλλος στην τριετια, αλλος στην πενταετια κοιταει να γυρισει πισω.

Για μενα παντως το οτι ειμαι στο εξωτερικο ειναι δωρο θεου. Και ουτε παραμυθιαζω ουτε τιποτα (προφανως καποια μερη ειναι καλυτερα απο αλλα, μα αν εξαιρεσουμε την πρωτη μου πολη σε ολα τα αλλα γουσταρα).

Μετα απο αναλυση πιστευω οτι αυτο ισχυει λογω των παραπανω που ανεφερα στην αρχη.

Ελλαδα δεν εχω δεκαρα, θα ημουν στο νοικι
Θα δουλευα αρκετες ωρες, με πολλες ωρες στη συγκοινωνια
Θα γαμουσα την μαρια απο το Αιγαλεω που θα μου το επαιζε πριγκιπισσα αλλα θα την ειχε παρει το μισο Ελμπασαν.Και αν ειχα κυκλο. Ξερω ακουγομαι σαν τον σαντμαν αλλα αν δουλευεις 10 ωρες και περνας αλλες 2 στο δρομο μετα μονο στη φυλης βρισκεις διεξοδο.

Ενω εδω που ειμαι

Αν βαρεθω παιρνω το αμαξι και σε λιγες ωρες ειμαι σε διαφορα αλλα μερη. Αλλιως πισινα, τρεξιμο, συναντησεις σε σπιτια, τυφλα στο πιωμα και μετα περπατημα στο σπιτι
Αποταμιευω καποια χρηματα και πρακτικα διαλεγω εγω τις ωρες που δουλευω και απο που δουλευω
Οντας απλα "νορμαλ" ανθρωπος εχω παει με γκομενες (τοσο σε αριθμο οσο και σε ποιοτητα) που ποτε δε θα περιμενα

Ειδικα αυτο με το "νορμαλ" ειναι το πιο απιστευτο. Εξαγουμε καγκουρες κυριοι. Ο μεσος Ελληνας του εξωτερικου με Ελληνιδα, η το πολυ πολυ με Ρουμανο/Βουλγαρα να τη βγαλει. Δεν παιζει να ριξει μια σοβαρη γκομενα. Θα της λεει για φραπε και λαικ χιαρ νογουεαρ. Οσο ταξιδεμενοι ηταν οι αρχαιοι, τοσο "συνοικιακοι" ειναι οι τωρινοι. Και οι γυναικες τα ιδια σκατα ειναι. Να ειμαι σε παρεα Ελληνων και να μιλανε ολες για ταχιμανιδη/μπομπα ( η πως τον λενε το παπαρα) και για ινσταγκραμ.

Για αυτο και το προβατο εχει κηρυξει εμπαργκο σε ελλεηνιδες με μονο μια στην 8ετια.

Ετσι ειναι τα περισσοτερα.
Υπαρχουν ομως πολλες παραμετροι.
Εχουν αναλυθει κατα το παρελθον.

Οτι ανθρωπους βρισκεις στην ελλαδα ,βρισκεις κ στο εξωτερικο.
Οι ελληνες πχ της γερμανιας ειναι ουσιαστικα μια μικρη ελληνικη κοινοτητα. Μεσα σε αυτην θα βρεις, λαμογια, τεμπεληδες, πρωην φυλακοβιους, νομοταγεις, μορφωμενους, ανωρυμους, τζανκια, γιατρους, αισιοδοξους, γλωσσομαθεις, παντοφλακηδες με διαφορετικους στοχους ο καθενας.

Αλλος εχει στοχο να μεινει 3 χρονια, αλλος 5, αλλος για παντα.

Δεν ειναι ολοι κ ολα το ιδιο.
Ειναι λαθος να τα εξισωνουμε.
Η συγκριση ειναι μια: ειναι πολυ καλυτερα σε γενικες γραμμες απο πριν ή οχι?
Αξιζε δηλαδη τον κοπο ή οχι?

Το να λεω εγω "κοιτα τον μπαγλαμά τον προβατο ,τοσα χρονια εδω κ ακομη με το ποδηλατο γυριζει ή να λεει ο προβατος κοιτα τον μπαγλαμα τον urlauber το μυαλο του μονο στα fkk κ στις πουτανες ειναι" ειναι λαθος κ δεν βοηθαει καπου τετοιου ειδους προσεγγιση....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.485
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ασε που απολαμβανεις τον καφε και τη...φετα σου στο μπαλκονι!
Αξια ανεκτιμητη... :jerking::jerking:
Αυτός πρέπει στην Ελλάδα να έμενε σε κανένα υπόγειο :2funny::2funny::2funny:και να μην είχε να φάει :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:



Αυτος κι ο φυλακας μακραν οι μεγαλυτεροι φουκαραδες! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
 

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Μηνύματα
265
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Κύριοι, θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Έχω δεχθεί μια πρόταση για Ιρλανδία με χρήματα περίπου στα 75 χιλ. ευρώ gross συν κάποιο ποσό για car allowance. Kαταλαβαίνω ότι το καθαρό ποσό βγαίνει περίπου στα 4.000 ευρώ και ίσως είναι και άλλα 500 ευρώ το μήνα η άλλη παροχή. Αξίζει? Εψαχνα για σπίτι και δεν μπορώ να βρω κάτι το αξιοπρεπες με λιγότερο απο 1.500 ευρώ. Φαντάζομαι τα υπόλοιπα έξοδα μου θα είναι περίπου 800-1000 ευρώ.
Στην Αθήνα έχω μισθό περίπου 1.900 καθαρά.
Έχεις κάποιος άποψη για Ιρλανδία?
 

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.485
Like
8.418
Πόντοι
2.356
:2funny::2funny::2funny:

Ασε μας και συ ρε φιλε με τα σπαμ σου...
Εδω εχουμε πολεμο!
Σε λιγο ο Δημητρακαρος ετοιμαζει ατομικες βομβες στους φουκαραδες!!!:sunglasses:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Της ατομικές βόμβες τους της πέταξα :2funny:ο Ιωσήφ και οι κακομοίρηδες σκύλιασαν ακόμα περισσότερο :2funny:

Θυμάστε που ο Βλάκμαν φόραγε κάτι γαλότσες στο ραντεβού?:2funny:Βρήκα αυτό το βιντεάκι που τα εξηγεί όλα!


Στο 1.50'' λέει ότι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σας δώσει ΔΩΡΕΑΝ τα παπούτσια της δουλειάς!Μετά λέει ότι γιά τα ρούχα της δουλειάς εξαρτάται κάποιες φορες τα δινουν καποιες φορές όχι.
Γ'αυτό και ο Βλάκμαν πήγε στο ραντεβού με της γαλότσες που του της έδωσαν τσάμπα από τη δουλειά του :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Καράφλα,εσένα όταν σε χέζανε για 200 ευρώ το μήνα σου δίναν καμιά χαρτοπετσέτα δωρεάν να σκουπιστείς ή γλυφόσουν σαν τη γάτα;:confused::confused::confused:
 

Συνημμένα

  • dimitrakis-troei-skata.jpg
    dimitrakis-troei-skata.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: rigass

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν έχεις να γράψεις τίποτ' άλλο βρε ηλίθιε :jerking:
Σου στειλα στο Skype τα σκατάκια μου και σκύλιασες :2funny::2funny::2funny:
Φάτα κακομοίρη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
 

Συνημμένα

  • Skatakia.jpg
    Skatakia.jpg
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 28

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.870
Κριτικές
15
Like
11.874
Πόντοι
3.846
Ασε που απολαμβανεις τον καφε και τη...φετα σου στο μπαλκονι!
Αξια ανεκτιμητη... :jerking::jerking
Αυτός πρέπει στην Ελλάδα να έμενε σε κανένα υπόγειο :2funny::2funny::2funny:και να μην είχε να φάει :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny

Αυτος κι ο φυλακας μακραν οι μεγαλυτεροι φουκαραδες! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εσύ είσαι κλώνος του Dimitraki, δεν εξηγείται πώς αλλιώς πετάγεσαι σαν την πορδη και γράφεις τις ίδιες μαλακιες με εκείνον.

Βάλε τη φέτα στον πάτο σου να στρώσεις.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Ζητούνται άτομα με όρεξη για εργασία στο Βέλγιο.... Πλακατζηδες τουβλαδες, και ότι έχει να κάνει με οικοδομη.... +32 486 40 29 23 Παναγιώτης
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε που απολαμβανεις τον καφε και τη...φετα σου στο μπαλκονι!
Αξια ανεκτιμητη... :jerking::jerking
Αυτός πρέπει στην Ελλάδα να έμενε σε κανένα υπόγειο :2funny::2funny::2funny:και να μην είχε να φάει :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny

Αυτος κι ο φυλακας μακραν οι μεγαλυτεροι φουκαραδες! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εσύ είσαι κλώνος του Dimitraki, δεν εξηγείται πώς αλλιώς πετάγεσαι σαν την πορδη και γράφεις τις ίδιες μαλακιες με εκείνον.

Βάλε τη φέτα στον πάτο σου να στρώσεις.

κ'άλλος κλώνος μου :2funny:ναι και γράφω και ΠΜ και μ'αυτόν τον κλωνο μου :2funny::jerking:
Απλός είσαι κακομοίρης :2funny: και φυσικό είναι να γελάσει κάποιος μ'αυτά που γράφεις :2funny:γιά σένα να είσαι πλούσιος είναι να νοικιάζεις διαμέρισμα με μπαλκόνι και να μπορείς να κάτσεις να φας φέτα και να πιεις καφέ στο μπαλκόνι :2funny::jerking:.Δικό σου διαμέρισμα,αυτοκίνητα ,σκάφη κ.λ.π γιά σένα είναι κάτι το εξωπραγματικό :2funny::2funny::2funny:
Ζητούνται άτομα με όρεξη για εργασία στο Βέλγιο.... Πλακατζηδες τουβλαδες, και ότι έχει να κάνει με οικοδομη.... +32 486 40 29 23 Παναγιώτης

Αυτό το με όρεξη γιά εργασία μου άρεσε :2funny: δηλαδή 12ωρα και διπλοβάρδιες :2funny::headbang:
Εδώ οικοδομή δουλεύουν μόνο Ουζμπέκοι,Μολδαβοί και Ουκρανοί :headbang:.Το ότι οι Ελληνες έγιναν οικονομικοί μετανάστες και πάνε σαν χτίστες στο Βέλγιο και τη Γερμανία σημαίνει ότι η Ελλάδα έπεσε στο επίπεδο της Ουκρανίας :headbang:.Φανταζομαι σ'αυτές της δουλειές θα πηγαίνουν φουκαράδες σαν κ'εσένα :2funny::2funny::2funny:
Μπράβο βοηθάς τον κόσμο τους δίνεις της καλύτερες δουλειές :2funny::2funny::rockon::rockon::rockon:
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.280
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δημητρακη!Πες μας οτι εισαι τεμπελης αχρηστος να το καταλαβουμε κ μην προσπαθεις να κανεις σε ολους τους αλλους διαγνωση
 

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Μηνύματα
1.169
Like
558
Πόντοι
96
Δημητρακη
Ο πατερας μου εκανε μια ζωη χειρονακτικη εργασια και τωρα στα 70 του μικροδειχνει ειναι υγειεστατος και fit
Εσυ που εχεις σαπισει μια ζωη στο καθισιο εχεις γινει σαν μπαμπογρια απο τα 45 σου ενω το μυαλο σου εχει ζαμπονιασει σαν πρεζακι
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη
Ο πατερας μου εκανε μια ζωη χειρονακτικη εργασια και τωρα στα 70 του μικροδειχνει ειναι υγειεστατος και fit
Εσυ που εχεις σαπισει μια ζωη στο καθισιο εχεις γινει σαν μπαμπογρια απο τα 45 σου ενω το μυαλο σου εχει ζαμπονιασει σαν πρεζακι
Αυτό φένεται αμέσως ότι είσαι παιδί φτωχομπινέδων και κακομοίρηδων :2funny::2funny::2funny::2funny:Και όπως άφραγκος γεννήθηκες έτσι θα πεθάνεις :2funny:γ'αυτο σου κάνει εντύπωση ότι πήγες μιά φορά στη ζωή σου σε μιά πισσίνα :2funny::jerking:και γ'αυτό δεν έχεις δει 500άρικο στη ζωή σου :2funny:
Και αυτό αποδεικνύει ότι πιλότος είσαι μόνο στον ύπνο σου :2funny: γιατί γιά να γίνεις πιλότος θέλεις 80.000 ευρώ!Εξωπραγματικό ποσό γιά σένα!:2funny:
Όπως και ότι είσαι νεοναζί :2funny::jerking:όλα τα σκουπίδια και οι κακομοίρηδες έχουν τέτοια ιδεολογία :2funny::jerking:
Γιά μένα εσείς οι φουκαράδες είσαστε το ίδιο με τους ΑΛγερινούς :2funny: και όπως γελάω με τα χάλια των Αλγερινών γελάω και με τα δικά σας :2funny:
Το πως φένομαι μπορεί να το δει κάποιος στα βιντεάκια μου και όχι στις φωτογραφίες που έχει επεξεργαστεί ο Ιωσήφ :jerking:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Δημητρακη
Ο πατερας μου εκανε μια ζωη χειρονακτικη εργασια και τωρα στα 70 του μικροδειχνει ειναι υγειεστατος και fit
Εσυ που εχεις σαπισει μια ζωη στο καθισιο εχεις γινει σαν μπαμπογρια απο τα 45 σου ενω το μυαλο σου εχει ζαμπονιασει σαν πρεζακι
Αυτό φένεται αμέσως ότι είσαι παιδί φτωχομπινέδων και κακομοίρηδων ::

Εσυ ο γονος δοσιλογων που δημιουργησαν περιουσια σε σκοτεινες περιοδους, αναμεσα σε πολεμους κ εμφυλιους , δεν μιλας.

Οραν γινοντε τετοιες συζητησεις εσυ να λουφαζεις ,να μην μιλας για να ξεχνιετε.

Μονος σου τα ελεγες
 

Συνημμένα

  • download.jpeg-11.jpg
    download.jpeg-11.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom