Σήμερα είχαμε βόμβα 1.500 Ευρωτόνων
Σήμερα ο φουκαράς ο νυχτοφύλακας θα σκάσει θα ξυπνίσει να πάει στη δουλειά και θα πάθει κωλούμπρα .
Δημητρακη σου εριξε βομβα 10πλασιας ισχυος
Σου εσκισε τα κωλοβαρδουλα
κωλουμπρα επαθες
Σήμερα ο φουκαράς ο νυχτοφύλακας θα σκάσει θα ξυπνίσει να πάει στη δουλειά και θα πάθει κωλούμπρα .
Για τα Ελληνικά είπα πως μέσα στο μπάχαλο υπάρχει μια αποτελεσματικότητα! Αυτό που μας ενδιαφέρει στο νήμα είναι πως ενώ ο Gastarbeiter πιστεύει πως είναι σε χώρα με τέλειο σύστημα, στην ουσία είναι σε μια δυτική χαβούζα!Βρε ηλίθιε Gastarbeiter που πας να πάρεις κόσμο στο λαιμό σου και είσαι θύμα της ζωής... Γιατρός του Νοσοκομείου της Ρόδου μου έλεγε πως από τις εξετάσεις στα επείγοντα σε ξένους υπηκόους ανεπτυγμένων κρατών της δύσης, βρίσκουν θέματα υγείας που ποτέ δεν ήξεραν οι άνθρωποι πως τα έχουν! Μάλιστα τους συστήνουν και τι πρέπει να κάνουν στη πορεία! Πολλοί κλαίνε και τους αγκαλιάζουν και άλλοι τους δίνουν λεφτά(δεν τα δέχονται βέβαια)! Μου είπε πως αυτό συμβαίνει διότι για εξετάσεις τους έχουν μήνες στο περίμενε και σχεδόν κανένας δεν πάει αν δεν πληρώσει! Και μου είπε πόλλα στραβά στα νοσοκομεία κυρίως στη Γερμανία που ακόμα και το Ελληνικό μπάχαλο είναι πιο αποτελεσματικό!
Βέβαια οι Gastarbeiter με το Ελληνικό μυαλό νομίζουν πως τα νοσοκομεία της Γερμανίας λειτουργούν με Ελληνικό φιλότιμο.. Αν δεν τα σκάσεις χοντρά εκεί δεν ασχολείται κανένας μαζί σου! Και μετά νομίζει πως θέλουμε και το κακό του...
Ενώ τα Ελληνικά νοσοκομεία.....
Είναι καυλιάρης εδώ ο κόσμος και τα γαμάει όλαΤσαμπίκο τι γίνεται κατω Ρόδο ?
Σας έχει βαρέσει η κρίση κατακούτελα και γαματε ο ένας τον άλλο ...
Πότε πας Κολομβία ?
Δημητρακη σου εριξε βομβα 10πλασιας ισχυος
Σου εσκισε τα κωλοβαρδουλα
κωλουμπρα επαθες
Το ότι όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού είναι κακομοίρηδες και κοιτάνε πως θα πάρουν τα επιδόματα το ξέρουμε πολύ καλά 60% του μισθού δηλαδή γύρω στα 800 ευρώ το μήνα και μετά παίρνεις τα 400 που λέει το παιδί στο βίντεο φοβερή ζωή!Αν βάλεις και της τρελλές τιμές στα μαγαζιά είναι σαν να έχεις 400 ευρώ στην ΡωσσίαΟι γιατροι στο εξωτερικο σε
Για τη μαλακια που ειπε ο Δημητρακης για τα επιδοματα, οποιος θελει ας μπει να δει στο ιντερνετ τι παιζει Λουξεμβουργο. Γερμανια νομιζω ειναι 60% του μισθου για ενα χρονο, βελγιο 65%, Γαλλια 75%. Τα ξερω μιας και ειναι οι γειτονικες χωρες και θα σκεφτομουν να παω εκει.
Αλλα ο μητσος ακουει το καθε κακομοιρη μιζερο του γιουτιουμπ, που ουτε Ελλαδα γαμουσε/ειχε λεφτα και του κακοφαινεται η Γερμανια.
Ο Gastarbeiter παει να πάρει κόσμο στο λαιμό του και είναι θύμα της ζωής... Γιατρός του Νοσοκομείου της Ρόδου μου έλεγε πως από τις εξετάσεις στα επείγοντα σε ξένους υπηκόους ανεπτυγμένων κρατών της δύσης, βρίσκουν θέματα υγείας που ποτέ δεν ήξεραν οι άνθρωποι πως τα έχουν! Μάλιστα τους συστήνουν και τι πρέπει να κάνουν στη πορεία! Πολλοί κλαίνε και τους αγκαλιάζουν και άλλοι τους δίνουν λεφτά(δεν τα δέχονται βέβαια)! Μου είπε πως αυτό συμβαίνει διότι για εξετάσεις τους έχουν μήνες στο περίμενε και σχεδόν κανένας δεν πάει αν δεν πληρώσει! Και μου είπε πόλλα στραβά στα νοσοκομεία κυρίως στη Γερμανία που ακόμα και το Ελληνικό μπάχαλο είναι πιο αποτελεσματικό!
Βέβαια οι Gastarbeiter με το Ελληνικό μυαλό νομίζουν πως τα νοσοκομεία της Γερμανίας λειτουργούν με Ελληνικό φιλότιμο.. Αν δεν τα σκάσεις χοντρά εκεί δεν ασχολείται κανένας μαζί σου! Και μετά νομίζει πως θέλουμε και το κακό του...
Τελικά αυτός είναι ο πιο θλιβερός από όλους! Το μεγάλο αντιπαράδειγμα του τι δεν πρέπει να καταντήσει κάποιος! Λέει συνέχεια πως ασχολούμαι μαζί του.. Εμένα με νοιάζει να μην κυκλοφορεί ως πρότυπο ένας εντελώς αποτυχημένος που κάνει συνεχώς λάθος επιλογές! Εξάλλου στο Μπου είμαστε και θα τρωει το σύννεφό του όπως ο Βανάκιας, ο νικολιός, ο εμπέρορ, ο ρούναρ , ο μπούφος , η κασιάνη και τα λοιπά αριστερά και αγάμητα νούμερα μέχρι να γίνουν άνθρωποι!!!
Χαχαχαχ ψευταρακη την φωτο με τα μουρμουρια που ποσταρα μια φορα ,βλεπω πως εσυ την ξαναποσταρες καμμια εικοσαρια χαχχαχαχα.
Αμοκ επαθες χαχαχχ . Ζαλιστηκες. Σε παταει ο καθε gastarbeiter.
Ο ψευταρακης βρισκει κανα βιντεακι απο καναν αποτυχημενο στο youtube κ το ποσταρει σαν δεδομενο. Το επιπεδο ζωης, ,τα ταξιδια, τα φραγκα κανει πως δεν τα βλεπει χαχαχα.
Το επιδομα ανεργιας ειναι στο 65% του μισθου..
Ο τσαμπικος αρχισε τα "μου ειπαν, ακουσα, ο ξαδερφος του κουμπαρου μου ειπε.... κτλ"
Για το νοσηλευτικο συστημα της λευκορωσιας θα μας πει κατι? Αφου εκει προτεινει τους αλλους να πανε, γιατι δεν παει ο ιδιος αραγε?? Χαχαχα
Ανευθυνος τελειως. Καλα που τον διαψευδω με επιχειρηματα κ σωζουμε κοσμο...
Αδειο μυδι νο2 ο τσαμπικος.
Ολη του η ζωη ενα ταξιδι στην αργεντινη. Αν ξερανε οι καημενοι γερμανοι πελατες του το μισος που τους εχει......χαχαχα
Κι εγω μισω τους τουρκους...... τρεχω να μαθω τουρκικα......λογικο.....χαχαχα
Ρε μπας σηκωσανε καμια...τραπεζα απο την απελπισια τους οι γκασταρμπαιτερς;!
ρε φουκαρά φύλακα γκαστερμπαιτερ τι κόλπα είναι αυτά με τα λεφτα ρε αποκλείεται να κρατάς τόσα λεφτά εκεί μέσα γιατί λογικά θα στα κλέψουν κάνε ανάληψη από τράπεζα και δείξε την απόδειξη σου Να πιστέψουμε ότι είναι δικά σου, αλλά δεν είναι, σιγά μην σου αφήνει εσένα φράγκο η τράπεζα και η πρώην σου κάνα κιλό εχασες τουλάχιστο, κάνα ωραίο ρούχο αγόρασες? Να ρήξεις κάνα πουτσο τουλάχιστον γιατί η άφραγκια και η άγαμια σε εχει βαρέσει στο κεφάλι τουλάχιστον βρήκες εναν κουτό πονηρό τρόπο να δείξεις ότι έχεις λεφτά, ο Βαλκάνιος φουκαράς ο μεγαλύτερος ρεζιλης των φουκαραδων ανεβάζει κουρτίνες, εσύ τουλάχιστον ανεβάζεις πραγματικά αντικειμενα, και σιγά μην πάρεις αμάξι, τι να πω 21 αιώνα να μην έχετε ένα αμάξι ακόμα και ο πάτερ κλεομενης έχει έναΟμοφυλοφιλε δημητρακη με τα φραγκα που ειδεςχθες αγορασω ενα μικρο στολο tuareg αμα γουσταρω χαχχαχαχ
newΒέβαια οι Gastarbeiter με το Ελληνικό μυαλό νομίζουν πως τα νοσοκομεία της Γερμανίας λειτουργούν με Ελληνικό φιλότιμο..
new2Οι γιατροι στο εξωτερικο