Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 998K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρακη τι 800 ευρω μας λες? Ακομα και ο κατωτατος στη Γερμανια ειναι μεγαλυτερος. Στο λουξεμβουργο ειναι 2 χιλιαρικα.

Τωρα αν ενας μπαρουφας , που στην ελλαδα ειχε για γκομενα το χερι του και δουλευε λαντζερης, πιστευε οτι θα παει γερμανια και θα γαμαει τη χαιντι κλουμ και θα παιρνει 3 χιλιαρικα, ε τοτε αυτος ειναι απλα μπαρουφας και δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα.

Αν Λουξεμβουργο παιρνεις κανα 5χιλιαρο το μηνα (που δεν ειναι και κατι σπουδαιο για ανθρωπους με ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ-ΣΠΟΥΔΕΣ) μεικτα, τοτε παιρνεις το μηνα το 80% αυτου καθαρα σαν επιδομα ανεργιας για ενα χρονο. Συν 2 μηνες που πρεπει να παρεις προειδοποιηση απο τη δουλεια σου.

Κατσε εσυ μετα μιλα για τα λεφτα που σου στελνουν οι γονεις σου και η κορη σου, οι οποιοι αν σε αποκληρωσουν μενεις μονο με τα εξτραδακια απο το χεσιμο.


Απορώ ποιός εδω μέσα είναι πιό ηλίθιος :jerking::2funny:
Μίλησα γιά συντάξεις.Οι συντάξεις στη Γερμανία τόσο είναι 800-900 ευρώ .Τώρα εσείς μπορείτε να γράφετε ότι είναι 5.000 ευρώ :2funny::jerking:
Όσο γιά τα 5.000 μισθό κώψε κάτι :2funny:.Μη πετάς :2funny::jerking: .Το πολύ 3.000-3.500 γιά κάποιον πολύ καλά αμοιβόμενο,άσε που πολλά παίρνεις πολλά δίνεις.


Ομοφυλοφιλε δημητρακη με τα φραγκα που ειδεςχθες αγορασω ενα μικρο στολο tuareg αμα γουσταρω χαχχαχαχ
ρε φουκαρά φύλακα γκαστερμπαιτερ τι κόλπα είναι αυτά με τα λεφτα ρε :2funny: αποκλείεται να κρατάς τόσα λεφτά εκεί μέσα γιατί λογικά θα στα κλέψουν :jerking: κάνε ανάληψη από τράπεζα και δείξε την απόδειξη σου Να πιστέψουμε ότι είναι δικά σου, αλλά δεν είναι, σιγά μην σου αφήνει εσένα φράγκο η τράπεζα και η πρώην σου :2funny: κάνα κιλό εχασες τουλάχιστο, κάνα ωραίο ρούχο αγόρασες? Να ρήξεις κάνα πουτσο τουλάχιστον γιατί η άφραγκια και η άγαμια σε εχει βαρέσει στο κεφάλι :2funny: τουλάχιστον βρήκες εναν κουτό πονηρό τρόπο να δείξεις ότι έχεις λεφτά, ο Βαλκάνιος φουκαράς ο μεγαλύτερος ρεζιλης των φουκαραδων ανεβάζει κουρτίνες, εσύ τουλάχιστον ανεβάζεις πραγματικά αντικειμενα, και σιγά μην πάρεις αμάξι, τι να πω 21 αιώνα να μην έχετε ένα αμάξι :jerking: ακόμα και ο πάτερ κλεομενης έχει ένα :2funny:

Γελάω γράφει θα πάρω αμάξια :2funny::jerking:και δεν έχει να πάρει ένα ρούχο :2funny:και μένει στο μικροσκοπικό δωμάτιο :2funny:
Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα λεφτά είναι των γειτόνων κάποια απ' αυτά είναι που είχε βάλει και την προηγούμενη φορά :2funny:.
Τα δε 20άρικα στις δεσμίδες δεν τα δίνουν ποτέ έτσι! οι τράπεζες τα ανοίγουν και τα βάζουν στο μηχάνημα να τα μετρήσει,και μετά στα δίνουν γ'αυτό λέω ότι του τα έδωσαν από το ταμείο να τα βγάλει φωτογραφία :2funny::jerking: το ταμείο μπορεί να είναι στο ίδιο κτήριο που μένει.
Αυτά γιά να μην μας κορο'ι'δεύουν με τα ψέματα τους :2funny::jerking:

 

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.485
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε τι παθαμε μ ολους τους ψευτες μεσα δω...
Αυριο θα παω στο φλοισβο να φωτογραφηθω στο...κοτερο μου! :sunglasses:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Χαχα εχεις παθει κωλουμπρα ψευταρακη χαχαχα
Ελπιζω να μπορεσεις να κοιμηθεις σημερα χαχασα
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Απο το πολυ χεσιμο δε καταλαβαινει τι γραφει. Η μαλλον απο τα τοξικα που του βαζουνε για να του φυγει η καραφλα.

"Το ότι όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού είναι κακομοίρηδες και κοιτάνε πως θα πάρουν τα επιδόματα το ξέρουμε πολύ καλά 2funny60% του μισθού δηλαδή γύρω στα 800 ευρώ το μήνα και μετά παίρνεις τα 400 που λέει το παιδί στο βίντεο"

Οσο για τα 5 χιλιαρικα ειναι ενας μικρος μισθος στο Λουξεμβουργο. 2 χιλιαρικα παιρνουν οι πρακτικαριοι.

Αρα ο πιο ηλιθιος ειναι αυτος που τρωει το κρυο και το σκατο για να γαμαει μπαζα.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Μπουαχαχα

Το διδυμο της επιτυχιας
 

Συνημμένα

  • images.jpeg-8.jpg
    images.jpeg-8.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 23

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.108
Κριτικές
33
Like
7.348
Πόντοι
4.746
Εσυ ρε κομπλεξικε κλωνε κυρ πουθενα κ τιποτα που πετιεσαι σε ολα τα θεματα σαν την πορδη- και λες ψεμματα- Ως τι μιλας; Αφου εισαι ενας αεργος ανικανος κωλογερος που το πιο μακρινο ταξιδι σου ειναι μεχρι το περαμα. Το απολυτο [0] σε Ολα- ταξιδια- γλωσσες- γνωσεις- εμπειρια. Αντε τωρα ζομπι των τσοντοσινεμα - συρε για κανα πακι των 5e -μεχρι εκει εισαι..

 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.975
Κριτικές
1
Like
4.812
Πόντοι
456
Νωρίς σηκώθηκες να ταΐσεις τη σουφρα σου πάκικο κρέας

Βαρέθηκες τα κωλοδαχτυλα της Μαργαρίτας ?
 

Συνημμένα

  • 20200807_154945.jpg
    20200807_154945.jpg
    501,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ακόμα και στις γιατρίνες τις βυζαρούδες ψάχνεις.Φαντάζομαι να χρειάζεσαι εγχείρηση και να ψάχνεις ποια είναι η καλύτερη.
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.108
Κριτικές
33
Like
7.348
Πόντοι
4.746
Σηκωθηκα νωρις για να σ γaμησω το σπιτι, κ σενα μαζι. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι πασχεις απο ασπεργκερ και το ανεβαλα. Σαν μεγας ηλιθιος που εισαι ξαναδιαβασε την κριτικη μ για 1011 φορα- (πες τα δικα σ) και τραβα μαλακια με τους δονητες της Αντζελας στη σουφρα σου. Ξερεις εσυ τελειωμενη λουγκρα- πουθενα και τιποτα
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Ζητούνται οδηγοί για νταλίκα περιοχή μαννχειμ Γερμανία.
2700 εως 3000 ευρώ καθαρά.
6946254240 Γιάννης
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Η ζωή στις Δυτικές Χώρες είναι μια συνεχής πάλη με τη καθημερινή μιζέρια, σε σπίτια ποντικότρυπες και συναναστροφές με βάρβαρους κατοίκους ή επίβουλους συμπατριώτες λόγο ανάγκης και έλλειψης επιλογών!

Ποιοι όμως λειτουργούν ως παπαγαλάκια εξύψωσης της ζωής στο εξωτερικό? Για να δούμε κάποιες κατηγορίες--->

-Άτομα με πτυχία που βρίσκουν δουλειά μόνο στο εξωτερικό και σε χώρες όπως Αμερική,Σιγκαμπούρη,Εμιράτα,Κίνα, Ανατολική Ευρώπη! Αυτοί είναι και οι πιο δυναμικοί και σοβαροί μετανάστες που έχουν μια αξιοπρεπή ζωή σε σχέση με το να έμεναν Ελλάδα σε δουλειές κατώτερες των προσόντων! Στη περίπτωση της Ανατολικής Ευρώπης περνάνε και καλύτερα απο Ελλάδα!

-Ατομα εργατικά με φιλοδοξίες που πάνε εξωτερικό για να πετύχουν! Αυτοί θα το παλέψουν με επιχειρήσεις ή ξεφτιλίζοντας το κοινωνικό σύστημα των δυτικών κρατών! Οι συγκεκριμένοι δεν ξεκόβουν ποτέ τις επαφές με τη χώρα και πάντα λένε τι πραγματικά συμβαίνει γι αυτό ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται!

-Άτομα απογοητευμένα από εργοδοσία ή μισθούς στη χώρα μας που τους έχει αφήσει μια πίκρα! Αυτοί συνήθως πάνε υπάλληλοι στη Β.Ευρώπη και όπου βρεθούν και όπου σταθούν εξυμνούν τη ζωή στο εξωτερικό, κρύβουν όλα τα αρνητικά και φουσκώνουν τα λίγα θετικά σε τεράστιο βαθμό!

-Άτομα με οικογενειακές προστριβές ή προβλήματα κοινωνικής προσαρμοστικότητας που θα μπορούσαν να μείνουν και Ελλάδα! Αυτοί βρίσκουν τον παράδεισο στις μουντες χώρες του βορά σε διαμερίσματα πολυκατοικιών που τα γεμίζουν γλάστρες, γάτες και κουλτούρα έχοντας μια δουλειά απλά για να το συντηρούν! Αυτοί έχουν δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση στον εαυτό τους πως ζουν στον παράδεισο και υπερασπίζονται φανατικά τις επιλογές τους!

-Άτομα με κακό παρελθόν στη χώρα μας που ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία! Συνήθως ανειδίκευτοι ή χειρονακτικών εργασιών που μαθαίνουμε απο άλλους πόσο δύσκολα περνάνε!

-Νέοι από επαρχία, που βρίσκουν χειρωνακτικές δουλειές στη Βόρεια Ευρώπη και "μαγεύονται" απο τους μισθούς και συνέχεια παραμιλάν για το πόσο καλά αμείβονται για αυτό που κάνουν και κανένα μειονέκτημα δεν τους πτοεί!




Και τέλος το καλύτερο -------------------------------->

-Ομοφυλόφιλοι ή Ελλεινίδες τόφαλοι! Οι πρώτοι ξεφεύγουν απο τη συντηρητική gay unfriendly ομοφοβική Ελλάδα για να πάνε σε πιο ...ανοιχτές και δεκτικές κοινωνίες όπως της Ολλανδίας, της Αγγλίας ή της Σκανδιναβίας που βρίσκουν και πολλούς όμοιους αλλά και ανοχή!

Οι Θλιβερες τεμπέλες τρισάθλιες εκφυλισμένες Ελλεινίδες προτιμούν αστικά κέντρα με μεγάλη συγκέντρωση λαθρομεταναστών! Τις αποκαλούν πολιπολιτισμικές πόλεις με πληθώρα επιλογών! Αν ρωτήσεις τι επιλογες είναι αυτές θα σου πουν , θέατρα , εκθέσεις, συναυλίες και λοιπές βλακείες αλλά στην ουσία είναι πληθώρα μαύρων, αλλόθρησκων, βρωμερών, πρόστυχων ... επιβητόρων!

 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Σέβομαι όλους τους Έλληνες που πάνε εξωτερικό να εργαστούν για οποιοδήποτε λόγο,

Λόγω προσωπικής εμπειρίας σέβομαι ακόμα περισσότερο τον ΣΩΣΤΟ Έλληνα εργοδότη που δίνει μάχη με ένα καθαρά αριστερόστροφο-σοσιαλιστικό σύστημα που είναι τιμωρητικό απέναντι του και ευνοεί κάποια λαμόγια εργαζόμενους.Προς θεού λαμόγια και σωστοί υπάρχουν και στις δύο κατηγορίες.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις,η κουβέντα αυτή μπορεί να είναι ατελείωτη και εμπεριέχει μέσα και πολύ εργατικό δίκαιο(πως είναι στημένο και διαμορφωμένο).
Προσωπικά σε αυτό το κομμάτι,εργατικό δίκαιο σε ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα,με αντιπροσωπεύει σε μεγάλο ποσοστό ο Τζήμερος.
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Σέβομαι όλους τους Έλληνες που πάνε εξωτερικό να εργαστούν για οποιοδήποτε λόγο,

Λόγω προσωπικής εμπειρίας σέβομαι ακόμα περισσότερο τον ΣΩΣΤΟ Έλληνα εργοδότη που δίνει μάχη με ένα καθαρά αριστερόστροφο-σοσιαλιστικό σύστημα που είναι τιμωρητικό απέναντι του και ευνοεί κάποια λαμόγια εργαζόμενους.Προς θεού λαμόγια και σωστοί υπάρχουν και στις δύο κατηγορίες.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις,η κουβέντα αυτή μπορεί να είναι ατελείωτη και εμπεριέχει μέσα και πολύ εργατικό δίκαιο(πως είναι στημένο και διαμορφωμένο).
Προσωπικά σε αυτόν το κομμάτι,εργατικό δίκαιο σε ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα,με αντιπροσωπεύει σε μεγάλο ποσοστό ο Τσίμερος.
:hi::hi::hi:

Όλους είπες? :2funny: Είσαι σίγουρος για αυτό? Διότι στο όλους περιλαμβάνεις και τον πορνομετανάστη μας !!! :P

Κι εγώ σέβομαι απόλυτα όσους μετανάστευσαν στο εξωτερικό! Άλλοι πέτυχαν, άλλοι έχουν απλά μια πιο ανετη ζωή απο εδώ με όλα τα αρνητικά και άλλοι βγάζουν ένα μεροκάματο καλύτερο απο εδώ ή ίσως δεν υπάρχει καν εδώ!

ΟΜΩΣ... σε όποιον πάει να μας το παίξει άνετος, λεφτάς και να μειώσει όλους εμάς που το παλεύουμε εδώ και βγάζει μνησικακία και φθόνο όπως αυτό που έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο μήνα και παραπάνω από τον Urlauber, θα τρώει τις φάπες του! Και εδώ έχει συνεισφορά και ο Μήτσος που τον ξεσκέπασε!
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Είπα όλους όσους πήγαν να εργαστούν,όχι όσους ανήκουν στης τελευταία κατηγόρια αυτών που γράφεις παραπάνω.:grin::grin::grin:
 
  • Like
Αντιδράσεις: rigass

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ζωή στις Δυτικές Χώρες είναι μια συνεχής πάλη με τη καθημερινή μιζέρια, σε σπίτια ποντικότρυπες και συναναστροφές με βάρβαρους κατοίκους ή επίβουλους συμπατριώτες λόγο ανάγκης και έλλειψης επιλογών!

Ποιοι όμως λειτουργούν ως παπαγαλάκια εξύψωσης της ζωής στο εξωτερικό? Για να δούμε κάποιες κατηγορίες--->

-Άτομα με πτυχία που βρίσκουν δουλειά μόνο στο εξωτερικό και σε χώρες όπως Αμερική,Σιγκαμπούρη,Εμιράτα,Κίνα, Ανατολική Ευρώπη! Αυτοί είναι και οι πιο δυναμικοί και σοβαροί μετανάστες που έχουν μια αξιοπρεπή ζωή σε σχέση με το να έμεναν Ελλάδα σε δουλειές κατώτερες των προσόντων! Στη περίπτωση της Ανατολικής Ευρώπης περνάνε και καλύτερα απο Ελλάδα!

-Ατομα εργατικά με φιλοδοξίες που πάνε εξωτερικό για να πετύχουν! Αυτοί θα το παλέψουν με επιχειρήσεις ή ξεφτιλίζοντας το κοινωνικό σύστημα των δυτικών κρατών! Οι συγκεκριμένοι δεν ξεκόβουν ποτέ τις επαφές με τη χώρα και πάντα λένε τι πραγματικά συμβαίνει γι αυτό ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται!

-Άτομα απογοητευμένα από εργοδοσία ή μισθούς στη χώρα μας που τους έχει αφήσει μια πίκρα! Αυτοί συνήθως πάνε υπάλληλοι στη Β.Ευρώπη και όπου βρεθούν και όπου σταθούν εξυμνούν τη ζωή στο εξωτερικό, κρύβουν όλα τα αρνητικά και φουσκώνουν τα λίγα θετικά σε τεράστιο βαθμό!

-Άτομα με οικογενειακές προστριβές ή προβλήματα κοινωνικής προσαρμοστικότητας που θα μπορούσαν να μείνουν και Ελλάδα! Αυτοί βρίσκουν τον παράδεισο στις μουντες χώρες του βορά σε διαμερίσματα πολυκατοικιών που τα γεμίζουν γλάστρες, γάτες και κουλτούρα έχοντας μια δουλειά απλά για να το συντηρούν! Αυτοί έχουν δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση στον εαυτό τους πως ζουν στον παράδεισο και υπερασπίζονται φανατικά τις επιλογές τους!

-Άτομα με κακό παρελθόν στη χώρα μας που ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία! Συνήθως ανειδίκευτοι ή χειρονακτικών εργασιών που μαθαίνουμε απο άλλους πόσο δύσκολα περνάνε!

-Νέοι από επαρχία, που βρίσκουν χειρωνακτικές δουλειές στη Βόρεια Ευρώπη και "μαγεύονται" απο τους μισθούς και συνέχεια παραμιλάν για το πόσο καλά αμείβονται για αυτό που κάνουν και κανένα μειονέκτημα δεν τους πτοεί!




Και τέλος το καλύτερο -------------------------------->

-Ομοφυλόφιλοι ή Ελλεινίδες τόφαλοι! Οι πρώτοι ξεφεύγουν απο τη συντηρητική gay unfriendly ομοφοβική Ελλάδα για να πάνε σε πιο ...ανοιχτές και δεκτικές κοινωνίες όπως της Ολλανδίας, της Αγγλίας ή της Σκανδιναβίας που βρίσκουν και πολλούς όμοιους αλλά και ανοχή!

Οι Θλιβερες τεμπέλες τρισάθλιες εκφυλισμένες Ελλεινίδες προτιμούν αστικά κέντρα με μεγάλη συγκέντρωση λαθρομεταναστών! Τις αποκαλούν πολιπολιτισμικές πόλεις με πληθώρα επιλογών! Αν ρωτήσεις τι επιλογες είναι αυτές θα σου πουν , θέατρα , εκθέσεις, συναυλίες και λοιπές βλακείες αλλά στην ουσία είναι πληθώρα μαύρων, αλλόθρησκων, βρωμερών, πρόστυχων ... επιβητόρων!
Δες εδώ το βίντεο το έβαλα και στο άλλο Thread αλλά εδώ ταιριάζει περισσότερο


Και αυτό το κανάλι είναι διαφήμιση γιά να πάνε Γερμανία γιά δουλειά :headbang::2funny:δηλαδή τι έπρεπε να λέει το καναλι εναντίον του να πάνε γιά δουλειά στη Γερμανία? :2funny::2funny:
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους φουκαράδες :2funny:βάζουν φώτο γιά να μας δείξουν τι χλιδάτα που ζούνε στη Γερμανία αλλά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα :2funny:βλέπουμε πόσο χάλια ζούνε και τι κακομοίρηδες που είναι :2funny::2funny::2funny:
Εγώ πήγα στη Ρωσσία γιά να περνάω καλύτερα από την Ελλάδα όχι γιά να δουλεύω σα το δούλο :2funny::headbang:Δεν χρώσταγα στην Ελλάδα ούτε πείναγα :headbang:έχω πει τι δε μου άρεσε στην Ελλάδα τι μ'αρέσει στην Ρωσσία και τι δε μ'αρέσει στην Ρωσσία.Και έχετε δει πως στη Ρωσσία δεν ζω όπως αυτοί οι φουκαράδες :2funny::2funny::2funny:Αν είναι να ζεις έτσι βρε το Μονσελά να σε απαλλάξει μιά και καλή :2funny::2funny::2funny:
 

Συνημμένα

  • Снимок экрана 2020-08-26 в 0.14.31.png
    Снимок экрана 2020-08-26 в 0.14.31.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Που να δεις τι έχει πάθει ένας γνωστός μου στη Ρωσία, κάθεται και τον χέζουν για 200ευρω το μήνα, απέκτησε 10 τικ και μιλάει σαν ρομπότ... τρώει όμως φθηνό ψωμί...:confused:
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το αν καποιος ειναι ευτυχισμενος στο εξωτερικο εξαρταται απο τα παρακατω:

Ποσα Λεφτα παιρνει και με τι συνθηκες
Τι γκομενες πηδαει και πως
Πως περναει τον ελευθερο χρονο του σε σχεση με τις προτιμησεις του

Καθως και απο

Τι ετοιμη περιουσια εχει Ελλαδα
Τι γαμουσε Ελλαδα και πως
Κατα ποσο ειναι ελληναρας στις συνηθειες


Για να φερω και καποια παραδειγματα (οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες καταστασεις ειναι τυχαια)

Ελληναρας τυπος (φραπε, καθολου ασκηση, κοιλιτσα) με μηδεν Γερμανικα μενει Κολωνια σε δουλεια (με πτυχιο) με μετριο μισθο.

Αυτος ο τυπος ειναι ναυαγιο, τι ευτυχισμενος να ειναι? Τι να γαμησει Γερμανια εκτος απο ΦΚΚ η καμια μεταναστρια (για την οποια θα ειναι τελευταια επιλογη)? Θα του κατσουν γερμανιδες με κοιλιτσα και χωρις γλωσσα? Σε μια περιοχη μη κοσμοπολιτικη?

Ο ιδιος τυπος Βερολινο η Πραγα, πιστευω θα ηταν πιο ευτυχισμενος. Γιατι ακομα και Ελλαδα να ηταν, θα ηταν ο ταξιτζης πυρφορος της χρυσουλας μεχρι να ειναι τυχερος και να τα τιναξει. Γεματο το εξωτερικο τετοιους τυπους που στο τελος ειναι με μια ελληνιδα που τους εχει σηκω σηκω κατσε κατσε.

Αλλο παραδειγμα

Τυπος χωρις λεφτα η σπιτια απο πισω που μιλαει τη γλωσσα και κανει προσπαθεια να ενσωματωθει παει εξωτερικο. Και πιο πολλα λεφτα θα βγαλει και πιο πολλα γκομενακια θα ριξει. Και ουτε που θα του λειψει η Ελλαδα.

Ξερω πολυ κοσμο επισης που ειναι εξωτερικο και ολη την ωρα λενε οτι τους λειπει η Ελλαδα και ο φραπες(?). Λενε για τον καιρο, την καφετερια, ποσο τους λειπει να καθονται για καφε ολη μερα τη κυριακη χωρις να κανουν τιποτα.

Τα εχω ακουσει αυτα απο Ελληνες σε καθε χωρα που ημουν. Να ειναι ο αλλος στα μουνολιβαδα και να του λειπει ο καφες στην αριστοτελους. Και να συγκρινει σαλονικιες με σλοβακες.Πιο μαλακας πεθαινεις.

Απο το δειγμα των Ελληνων που ξερω , λιγοι περνανε πραγματικα καλα εξωτερικο και το βλεπουν σαν κατι μονιμο. Ισως καποιοι που ειναι μαζι με γκομενα/γυναικα και ισως εχουν κανει κανα παιδι. Ολοι θελουν καποια στιγμη να γυρισουν. Γαμανε ελληνιδες αλλα με τις ξενες τιποτα. Δεδομενου οτι οι αντρες ειναι πιο πολλοι απο τις γυναικες καταλαβαινει κανεις τι αγαμιες πεφτουν. Στο χρονο ελαχιστοι αντεχουν. Αλλος στην τριετια, αλλος στην πενταετια κοιταει να γυρισει πισω.

Για μενα παντως το οτι ειμαι στο εξωτερικο ειναι δωρο θεου. Και ουτε παραμυθιαζω ουτε τιποτα (προφανως καποια μερη ειναι καλυτερα απο αλλα, μα αν εξαιρεσουμε την πρωτη μου πολη σε ολα τα αλλα γουσταρα).

Μετα απο αναλυση πιστευω οτι αυτο ισχυει λογω των παραπανω που ανεφερα στην αρχη.

Ελλαδα δεν εχω δεκαρα, θα ημουν στο νοικι
Θα δουλευα αρκετες ωρες, με πολλες ωρες στη συγκοινωνια
Θα γαμουσα την μαρια απο το Αιγαλεω που θα μου το επαιζε πριγκιπισσα αλλα θα την ειχε παρει το μισο Ελμπασαν.Και αν ειχα κυκλο. Ξερω ακουγομαι σαν τον σαντμαν αλλα αν δουλευεις 10 ωρες και περνας αλλες 2 στο δρομο μετα μονο στη φυλης βρισκεις διεξοδο.

Ενω εδω που ειμαι

Αν βαρεθω παιρνω το αμαξι και σε λιγες ωρες ειμαι σε διαφορα αλλα μερη. Αλλιως πισινα, τρεξιμο, συναντησεις σε σπιτια, τυφλα στο πιωμα και μετα περπατημα στο σπιτι
Αποταμιευω καποια χρηματα και πρακτικα διαλεγω εγω τις ωρες που δουλευω και απο που δουλευω
Οντας απλα "νορμαλ" ανθρωπος εχω παει με γκομενες (τοσο σε αριθμο οσο και σε ποιοτητα) που ποτε δε θα περιμενα

Ειδικα αυτο με το "νορμαλ" ειναι το πιο απιστευτο. Εξαγουμε καγκουρες κυριοι. Ο μεσος Ελληνας του εξωτερικου με Ελληνιδα, η το πολυ πολυ με Ρουμανο/Βουλγαρα να τη βγαλει. Δεν παιζει να ριξει μια σοβαρη γκομενα. Θα της λεει για φραπε και λαικ χιαρ νογουεαρ. Οσο ταξιδεμενοι ηταν οι αρχαιοι, τοσο "συνοικιακοι" ειναι οι τωρινοι. Και οι γυναικες τα ιδια σκατα ειναι. Να ειμαι σε παρεα Ελληνων και να μιλανε ολες για ταχιμανιδη/μπομπα ( η πως τον λενε το παπαρα) και για ινσταγκραμ.

Για αυτο και το προβατο εχει κηρυξει εμπαργκο σε ελλεηνιδες με μονο μια στην 8ετια.



 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το αν καποιος ειναι ευτυχισμενος στο εξωτερικο εξαρταται απο τα παρακατω:

Ποσα Λεφτα παιρνει και με τι συνθηκες
Τι γκομενες πηδαει και πως
Πως περναει τον ελευθερο χρονο του σε σχεση με τις προτιμησεις του

Καθως και απο

Τι ετοιμη περιουσια εχει Ελλαδα
Τι γαμουσε Ελλαδα και πως
Κατα ποσο ειναι ελληναρας στις συνηθειες


Για να φερω και καποια παραδειγματα (οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες καταστασεις ειναι τυχαια)

Ελληναρας τυπος (φραπε, καθολου ασκηση, κοιλιτσα) με μηδεν Γερμανικα μενει Κολωνια σε δουλεια (με πτυχιο) με μετριο μισθο.

Αυτος ο τυπος ειναι ναυαγιο, τι ευτυχισμενος να ειναι? Τι να γαμησει Γερμανια εκτος απο ΦΚΚ η καμια μεταναστρια (για την οποια θα ειναι τελευταια επιλογη)? Θα του κατσουν γερμανιδες με κοιλιτσα και χωρις γλωσσα? Σε μια περιοχη μη κοσμοπολιτικη?

Ο ιδιος τυπος Βερολινο η Πραγα, πιστευω θα ηταν πιο ευτυχισμενος. Γιατι ακομα και Ελλαδα να ηταν, θα ηταν ο ταξιτζης πυρφορος της χρυσουλας μεχρι να ειναι τυχερος και να τα τιναξει. Γεματο το εξωτερικο τετοιους τυπους που στο τελος ειναι με μια ελληνιδα που τους εχει σηκω σηκω κατσε κατσε.

Αλλο παραδειγμα

Τυπος χωρις λεφτα η σπιτια απο πισω που μιλαει τη γλωσσα και κανει προσπαθεια να ενσωματωθει παει εξωτερικο. Και πιο πολλα λεφτα θα βγαλει και πιο πολλα γκομενακια θα ριξει. Και ουτε που θα του λειψει η Ελλαδα.

Ξερω πολυ κοσμο επισης που ειναι εξωτερικο και ολη την ωρα λενε οτι τους λειπει η Ελλαδα και ο φραπες(?). Λενε για τον καιρο, την καφετερια, ποσο τους λειπει να καθονται για καφε ολη μερα τη κυριακη χωρις να κανουν τιποτα.

Τα εχω ακουσει αυτα απο Ελληνες σε καθε χωρα που ημουν. Να ειναι ο αλλος στα μουνολιβαδα και να του λειπει ο καφες στην αριστοτελους. Και να συγκρινει σαλονικιες με σλοβακες.Πιο μαλακας πεθαινεις.

Απο το δειγμα των Ελληνων που ξερω , λιγοι περνανε πραγματικα καλα εξωτερικο και το βλεπουν σαν κατι μονιμο. Ισως καποιοι που ειναι μαζι με γκομενα/γυναικα και ισως εχουν κανει κανα παιδι. Ολοι θελουν καποια στιγμη να γυρισουν. Γαμανε ελληνιδες αλλα με τις ξενες τιποτα. Δεδομενου οτι οι αντρες ειναι πιο πολλοι απο τις γυναικες καταλαβαινει κανεις τι αγαμιες πεφτουν. Στο χρονο ελαχιστοι αντεχουν. Αλλος στην τριετια, αλλος στην πενταετια κοιταει να γυρισει πισω.

Για μενα παντως το οτι ειμαι στο εξωτερικο ειναι δωρο θεου. Και ουτε παραμυθιαζω ουτε τιποτα (προφανως καποια μερη ειναι καλυτερα απο αλλα, μα αν εξαιρεσουμε την πρωτη μου πολη σε ολα τα αλλα γουσταρα).

Μετα απο αναλυση πιστευω οτι αυτο ισχυει λογω των παραπανω που ανεφερα στην αρχη.

Ελλαδα δεν εχω δεκαρα, θα ημουν στο νοικι
Θα δουλευα αρκετες ωρες, με πολλες ωρες στη συγκοινωνια
Θα γαμουσα την μαρια απο το Αιγαλεω που θα μου το επαιζε πριγκιπισσα αλλα θα την ειχε παρει το μισο Ελμπασαν.Και αν ειχα κυκλο. Ξερω ακουγομαι σαν τον σαντμαν αλλα αν δουλευεις 10 ωρες και περνας αλλες 2 στο δρομο μετα μονο στη φυλης βρισκεις διεξοδο.

Ενω εδω που ειμαι

Αν βαρεθω παιρνω το αμαξι και σε λιγες ωρες ειμαι σε διαφορα αλλα μερη. Αλλιως πισινα, τρεξιμο, συναντησεις σε σπιτια, τυφλα στο πιωμα και μετα περπατημα στο σπιτι
Αποταμιευω καποια χρηματα και πρακτικα διαλεγω εγω τις ωρες που δουλευω και απο που δουλευω
Οντας απλα "νορμαλ" ανθρωπος εχω παει με γκομενες (τοσο σε αριθμο οσο και σε ποιοτητα) που ποτε δε θα περιμενα

Ειδικα αυτο με το "νορμαλ" ειναι το πιο απιστευτο. Εξαγουμε καγκουρες κυριοι. Ο μεσος Ελληνας του εξωτερικου με Ελληνιδα, η το πολυ πολυ με Ρουμανο/Βουλγαρα να τη βγαλει. Δεν παιζει να ριξει μια σοβαρη γκομενα. Θα της λεει για φραπε και λαικ χιαρ νογουεαρ. Οσο ταξιδεμενοι ηταν οι αρχαιοι, τοσο "συνοικιακοι" ειναι οι τωρινοι. Και οι γυναικες τα ιδια σκατα ειναι. Να ειμαι σε παρεα Ελληνων και να μιλανε ολες για ταχιμανιδη/μπομπα ( η πως τον λενε το παπαρα) και για ινσταγκραμ.

Για αυτο και το προβατο εχει κηρυξει εμπαργκο σε ελλεηνιδες με μονο μια στην 8ετια.

Εχεις δικιο στα περισσοτερα. Το βασικοτερο απο ολα ειναι η δουλεια, αν εισαι ικανοποιημενος με αυτη τοτε τα αλλα ειναι πιο ευκολα. Αν γαμιεσαι στη δουλεια η για καποιο λογο δε σου αρεσει (αδικιες, συμπεριφορες, εκμεταλλευση, κλπ) τοτε ολα τα αλλα χανουν το νοημα τους.
Η μεγαλη διαφορα του βορρα με την Ελλαδα, οπως το ειχαμε αναλυσει και παλιοτερα ειναι ο καιρος και η ποιοτητα τους φωτος. Αυτο το πραγμα που βιωνει η ψυχη του ανθρωπου οταν βγει εξω στην Ελλαδα μια ηλιολουστη μερα απο Απριλιο μεχρι Οκτωβριο, με μηδεν συννεφα και βροχες (οπως ειναι οι περισσοτερες ημερες εδω) δε συγκρινεται με τιποτα. Αντιθετα στο βορρα, μπορει ολα να σου πηγαινουν ιδανικα, αλλα στα καλα καθουμενα μπορει να σου κανει 15 μερες συνεχομενα βροχη, κρυο αερα και 100% υγρασια. Αυτο σε συνδυασμο με το ατελειωτο σκοταδι που πιανει απο Οκτωβρη μεχρι Μαρτιο ειναι αρκετο για να κανει καποιον που εχει μεγαλωσει Ελλαδα δυστυχισμενο.
Οταν ημουν Αγγλια, πηγα το πρωι στη δουλεια και εξω ειχε καλη και ηλιολουστη μερα (απο τις λιγες τετοιες εκει). Στο κουζινακι φτιαχνοντας τον καφε ηταν μια Αγγλιδα και οταν τη ρωτησα τι κανει, μου λεει: "Με τετοια μερα εξω, πως θα μπορουσα να μη νιωθω τελεια;" Και μιλαμε για ηλιοφανεια που ειναι κατω απο τη μιση της Ελληνικης λογω της κλισης του Ηλιου (που ειναι μονιμως πλαγια εκει).
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.870
Κριτικές
15
Like
11.874
Πόντοι
3.846
Συμφων'ω με την ανάλυση του προβάτου. :rockon::rockon:
Έτσι είναι.

Και για αυτό νιώθω πολύ καλύτερα που εκτός από πρόσβαση σε αυτά που λέει (καλύτερες συνθήκες εργασίας, γκόμενες κλπ) έχω περάσει από 2 χώρες με εξαιρετικό καιρό και θάλασσα -Μάλτα, Κύπρος- .

Φανταστείτε να δουλεύεις 8-5 και μετά σε 10 λεπτά να είσαι στην παραλία δίπλα σε ρωσίδες ή γερμανίδες. Να βγαίνεις βόλτα στα 10 λεπτά από το σπίτι σου μετά την δουλειά και να περνάς από τα μπαρ και διαλέγεις ποιο έχει τα καλύτερα νανάκια για κουβέντα. Η ζωή στο νησί έχει πολλα πλεονεκτήματα για παίκτες.

Ο τυπικός ο Έλληνας που φοβάται να την πέσει και δεν μιλάει αγγλικά, ναι θα ψάξει την Ελληνίδα για να νιώσει όπως στην πατρίδα και θα είναι στο τρέξιμο.
Ε αυτός, όπου και να πάει Αγγλία, Γερμανία, Κύπρο τα ίδια σκατά θα περνάει. Δουλίτσα, σπίτι μόνο. Τι ζωή να κάνει και τι ωραία να περάσει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom