Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη ειναι αληθεια οτι παιρνεις επιδομα απορου?

Ναι μπράβο το μάντεψες παίρνω επίδομα απόρου περιπου 2.500 ευρώ το μήνα :2funny:
Κάτσε εσύ άφραγκος να γράφεις :2funny::jerking:και να υμνείς τον άλλον φουκαρά τον βλάκμαν :2funny::2funny::2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν λυπάμαι κάποιον πραγματικά είναι οι γονείς του.

Σε ένα σάϊ για πουτάνες βγαίνει ο σκατόπουστας και αποκαλεί την μάνα του πουτάνα.

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Πήγαινε στο ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωριστεί το κωλόχαρτο του γιου της σαν πτυχίο.

Διότι ένα κωλόχαρτο και μισό είναι αυτό που τελείωσε ο πίθηκας. Και αν τελείωσε.

Αλλά αυτό το σκουπίδι νομίζει ότι τελείωσε το Λομονόσοφ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Σε ένα σάϊ για πουτάνες βγαίνει ο σκατόπουστας και αποκαλεί την μάνα του πουτάνα.

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Διότι ένα κωλόχαρτο και μισό είναι αυτό που τελείωσε ο πίθηκας. Και αν τελείωσε.

Επρεπε να εχει εμενα για πατερα.

Θα διόρθωνα το λαθος.....μην ρωτατε πως...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ζητούνται οδηγοί για νταλίκα περιοχή μαννχαιμ Γερμανία.
2700 εως 3000 ευρώ καθαρά τον μήνα.
6946254240 Γιάννης

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Θα τραβιοσουν ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα τους λεει... «εχω και μπαλκονι (με φετα) παμε μια βολτα» ;;

:2funny::2funny::2funny:

Αυτός είναι ο πιό υπανάπτικτος :2funny: Ελλάδα πρέπει να έμενε σε κανένα υπόγειο και να μην είχε να φάει αφού του έχει κάνει τόση εντύπωση το μπαλκόνι :2funny:και ότι πίνει καφέ και ότι τρώει φέτα :2funny::jerking:

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Χειρότερους από τους γονείς μου δεν υπάρχουν!Οποιος και να ήταν γονιός όταν μαθαινε ότι το παιδί του έχει παιδί και αγώρασε διαμέρισμα δεν θα πήγαινε να το εκβιάσει γιά να χάσει το διαμέρισμα!:headbang: Όλοι θα βοηθάγαν το παιδί τους .

Μη λες μεγάλα λόγια γιατί όταν ήμουν 15 ετών είχα πάει να τους σφάξω στον ύπνο τους με ένα μαχαίρι!
Δεν μπορούνε να με ψυχολογίσουν γιατί όταν ετοιμάζομαι να κάνω πόλεμο πριν τα χτυπήματα γίνομαι ο πιό υπάκουος γιά μεγάλο διάστημα!Π.χ. πάω να το σκάσω από το σπίτι στις 27 ιουλίου του 1990 ήμουν ο πιό υπάκουος γιά 15 μέρες!.Το ίδιο κ'όταν πήγα να τους σφάξω!
Τώρα εντάξει ηρεμήσαν,εγώ ζω στην Ρωσσία ,Ελλάδα έβαλα απαγόρευση μέχρι την άνοιξη του 2023 (σκέφτομαι να έρθω γιά να βγω στην Αννίτα Πάνια:2funny::2funny::2funny:)
6946254240 Γιάννης

Παρέχω στέγη στη νταλίκα καθώς και ότι αποφάγια περισέψουν από το φα'ι' στο σπίτι :2funny: 2.700-3.000 καθαρά γιά εργασία 18 ώρες με 2 ρεπό το μήνα :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καράφλα, όταν οι γονείς σου μάθανε ότι έκανες παιδί μάλλον σκέφτηκαν πως έπρεπε να σου έχουν κάνει βασεκτομη, αφού σε λυπήθηκαν και δεν σου κάνανε ευθανασία...:confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Θα τους λεει... «εχω και μπαλκονι (με φετα) παμε μια βολτα» ;;

:2funny::2funny::2funny:

Αυτός είναι ο πιό υπανάπτικτος :2funny: Ελλάδα πρέπει να έμενε σε κανένα υπόγειο και να μην είχε να φάει αφού του έχει κάνει τόση εντύπωση το μπαλκόνι :2funny:και ότι πίνει καφέ και ότι τρώει φέτα :2funny::jerking:

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Χειρότερους από τους γονείς μου δεν υπάρχουν!Οποιος και να ήταν γονιός όταν μαθαινε ότι το παιδί του έχει παιδί και αγώρασε διαμέρισμα δεν θα πήγαινε να το εκβιάσει γιά να χάσει το διαμέρισμα!:headbang: Όλοι θα βοηθάγαν το παιδί τους .

Μη λες μεγάλα λόγια γιατί όταν ήμουν 15 ετών είχα πάει να τους σφάξω στον ύπνο τους με ένα μαχαίρι!
Δεν μπορούνε να με ψυχολογίσουν γιατί όταν ετοιμάζομαι να κάνω πόλεμο πριν τα χτυπήματα γίνομαι ο πιό υπάκουος γιά μεγάλο διάστημα!Π.χ. πάω να το σκάσω από το σπίτι στις 27 ιουλίου του 1990 ήμουν ο πιό υπάκουος γιά 15 μέρες!.Το ίδιο κ'όταν πήγα να τους σφάξω!
Τώρα εντάξει ηρεμήσαν,εγώ ζω στην Ρωσσία ,Ελλάδα έβαλα απαγόρευση μέχρι την άνοιξη του 2023 (σκέφτομαι να έρθω γιά να βγω στην Αννίτα Πάνια:2funny::2funny::2funny:)
6946254240 Γιάννης

Παρέχω στέγη στη νταλίκα καθώς και ότι αποφάγια περισέψουν από το φα'ι' στο σπίτι :2funny: 2.700-3.000 καθαρά γιά εργασία 18 ώρες με 2 ρεπό το μήνα :2funny:

Απαγορευεται πανω απο 12 ωρες να οδηγας. Αν σε πιασουν κοβουν τον κωλο του αφεντικου.
Οποτε παλι μαλακιες κ συκοφαντιες γραφεις.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Υπαρχει τεραστια ελλειψη οδηγων Δυτικη Ευρωπη για αυτο ερχονται ενα σωρο Ρουμανοι τωρα. Δε ξερω αν ερχονται καθολου Ελληνες, αλλα γενικα οι οδηγοι βγαζουν πολυ καλα λεφτα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εβαλες απαγορευση στον ......εαυτο σου για να μην πας ελλαδα?
Δλδ χωρις απαγορευση θα πηγαινες??

Χαχαχα τι διαβαζω παλι...

Εβαλα απαγορευση να μην παω ισπανια. Καλα που μου το απαγορευσα γιατι παραλιγο να παω

Χαχχαχαχχ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Την ίδια την μάνα του.

Που τι έκανε η γυναίκα;

Θα τραβιοσουν ?

Θα τον τραβουσα μαλακια στην τουαλετα

Αν ειχε γεννηθει ,θα τον πηγαινα για σαφαρι στη κενυα κ θα γυρνουσα μονος . Θα ελεγα πως τον εφαγαν οι λάμιες.
Ετσι κι αλλιως κανεις απο την οικογενεια δεν θα μου κρατουσε μουτρα

Χαχχαχα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εν τω μεταξυ, υπηρχαν μερικα δις σπερματοζωαρια χειροτερα απο το Δημητρακη, φαντασου.

ΥΓ Δημητρακη σε πειραζω μη το παιρνεις σοβαρα, μπαινω εδω διαβαζω και ριχνω γελια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Υπαρχει τεραστια ελλειψη οδηγων Δυτικη Ευρωπη για αυτο ερχονται ενα σωρο Ρουμανοι τωρα. Δε ξερω αν ερχονται καθολου Ελληνες, αλλα γενικα οι οδηγοι βγαζουν πολυ καλα λεφτα.

Εχει πολλους ελληνες.
Κατω απο 2 χιλιάρικα δεν πεφτουν.
Ούτε γερμανικα να ξερεις ζητανε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εχει πολλους ελληνες.

2.000 Με το ξύλο ή χωρίς?:2funny:έφαγες κ'εσύ ξύλο όταν πήγες να ζητήσεις τα δεδουλευμένα που σου χρώσταγαν στο Ελληνικό εστιατόριο στην πρώτη σου δουλειά στην Γερμανία?:2funny:Μπορεί να σου είπαν ότι έτρωγες πολύ γ'αυτό δε θα σου δώσουν τίποτα :2funny::2funny::2funny:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Εχει πολλους ελληνες.

2.000 Με το ξύλο ή χωρίς?:2funny:έφαγες κ'εσύ ξύλο όταν πήγες να ζητήσεις τα δεδουλευμένα που σου χρώσταγαν στο Ελληνικό εστιατόριο στην πρώτη σου δουλειά στην Γερμανία?:2funny:Μπορεί να σου είπαν ότι έτρωγες πολύ γ'αυτό δε θα σου δώσουν τίποτα :2funny::2funny::2funny:

Αναρωτιέμαι πόσο ξύλο έχεις φάει στην ζωή σου για να φτάσεις να γίνεις αυτό το αποβρασμα και παράσιτο που είσαι.

Σίγουρα ξεκίνησες από γονείς να σε λιώνουν στην σφαλιάρα, μετά στο σχολείο μάλλον είχες δυσλεξία και άλλα ψυχολογικά και μετά από γκόμενες που το συνδυασες με χέσιμο.

Οπότε να μιλάς εσύ για ξύλο;
Εσύ;;:P

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι κάνει ο Gastarbeiter μας σήμερα? Ας εμφανιστεί να ρίξουμε λίγο γέλιο! :rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Voltairos ... θέλω να μου σχολιάσεις μιας και μιλάς για κωλόχαρτα και κωλοπτυχία ...

Πως γίνεται στο πιο περιζήτητο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχολής ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , να πετυχαίνουν μόνο ... γυναίκες ;;;
Και μόνο πτυχιούχοι ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ;;;;;

Και καθηγητής με ένταλμα συλλήψεως σε βάρος του ΣΤΙΣ ΗΠΑ, για παρενόχληση φοιτήτριας ... να είναι πρόεδρος ....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Τι κάνει ο Gastarbeiter μας σήμερα? Ας εμφανιστεί να ρίξουμε λίγο γέλιο! :rockon:

Χαχαχχα

Γιατι ειμαι σιγουρος πως αυτος που θα γελασει τελευταιος (οπως τοτε που πηγε να χαρει ο καημενος ο δημητρακης γιατι πηρε μπουφαν κ του πεταξα την 15αρου στην μαπα......και αφρισε)
Θα ειμαι ξαναπαλι εγω....

Κ σε ειχα ξεχασει εσενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom