Αυτός είναι ο πιό υπανάπτικτος
Ελλάδα πρέπει να έμενε σε κανένα υπόγειο και να μην είχε να φάει αφού του έχει κάνει τόση εντύπωση το μπαλκόνι
και ότι πίνει καφέ και ότι τρώει φέτα
Αν λυπάμαι κάποιον πραγματικά είναι οι γονείς του.
Σε ένα σάϊ για πουτάνες βγαίνει ο σκατόπουστας και αποκαλεί την μάνα του πουτάνα.
Την ίδια την μάνα του.
Που τι έκανε η γυναίκα;
Πήγαινε στο ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωριστεί το κωλόχαρτο του γιου της σαν πτυχίο.
Διότι ένα κωλόχαρτο και μισό είναι αυτό που τελείωσε ο πίθηκας. Και αν τελείωσε.
Αλλά αυτό το σκουπίδι νομίζει ότι τελείωσε το Λομονόσοφ.
Επρεπε να εχει εμενα για πατερα.
Θα διόρθωνα το λαθος.....μην ρωτατε πως...
Χειρότερους από τους γονείς μου δεν υπάρχουν!Οποιος και να ήταν γονιός όταν μαθαινε ότι το παιδί του έχει παιδί και αγώρασε διαμέρισμα δεν θα πήγαινε να το εκβιάσει γιά να χάσει το διαμέρισμα!
Όλοι θα βοηθάγαν το παιδί τους .
Μη λες μεγάλα λόγια γιατί όταν ήμουν 15 ετών είχα πάει να τους σφάξω στον ύπνο τους με ένα μαχαίρι!
Δεν μπορούνε να με ψυχολογίσουν γιατί όταν ετοιμάζομαι να κάνω πόλεμο πριν τα χτυπήματα γίνομαι ο πιό υπάκουος γιά μεγάλο διάστημα!Π.χ. πάω να το σκάσω από το σπίτι στις 27 ιουλίου του 1990 ήμουν ο πιό υπάκουος γιά 15 μέρες!.Το ίδιο κ'όταν πήγα να τους σφάξω!
Τώρα εντάξει ηρεμήσαν,εγώ ζω στην Ρωσσία ,Ελλάδα έβαλα απαγόρευση μέχρι την άνοιξη του 2023 (σκέφτομαι να έρθω γιά να βγω στην Αννίτα Πάνια
)
Ζητούνται οδηγοί για νταλίκα περιοχή μαννχαιμ Γερμανία.
2700 εως 3000 ευρώ καθαρά τον μήνα.
6946254240 Γιάννης
Παρέχω στέγη στη νταλίκα καθώς και ότι αποφάγια περισέψουν από το φα'ι' στο σπίτι
2.700-3.000 καθαρά γιά εργασία 18 ώρες με 2 ρεπό το μήνα