Είπε το πιθηκοειδές που μένει σε εργατική κατοικία 40τμ. της Ρωσίας και κοιμάται σε ντιβάνι.
Ο "άνθρωπος" ρεζίλι που χωρίς τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς θα ζούσε σε ίδρυμα.
Το καθυστερημένο που μετανάστευσε για να γαμάει πουτάνες αφού στην Ελλάδα μόνο τα πεπόνια κάναν συναινετικό σεξ μαζί του.
Ο κακομοίρης που έγινε περίγελος από πιτσιρικάδες και τον περιφέρανε σαν μαϊμού στα πανηγύρια για να σπάνε πλάκα.
Το ζώον που χέζει στους δρόμους αλλά και που δέχεται να τον χέζουν για μια αργομισθία των 200 ευρώ το μήνα.
Το ΑΜΕΑ που έριχνε σπέρμα στο φαγητό και το έδινε στην οικογένεια του να το φάει...
Γιατί δεν τα γράφεις όλα?ότι το διαμέρισμα μου στην εργατική κατοικία κάνει κοντά 80.000 ευρώ!Γιατί δεν βάζεις και το λινκ από τη σελίδα που έσβησα τον Βλάκμαν που έλεγε ότι είναι φτηνά τα διαμερίσματα στην Ρωσσία?και έβαλα αγγελία ένα λίγο χειρότερο διαμέρισμα από το δικό μου που που είχε τιμή 77.000-78.000 ευρώ!
Με πιάσατε τότε να λέω ψέματα

έγραψα ότι το σπίτι μου είναι του 2004 ενώ ήταν του 2003

είπα ψέματα τότε

.
Γιατί δεν βάζεις το άλλο σπίτι που έχω που κάνει κοντά 200.000 ευρώ και σας έβαλα φωτογραφίες,εκεί είναι το ντιβάνι που λες.Τώρα στο δωματιό μου είναι οι γάτες μου

.Και έχω και ένα τρίτο διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη και ένα ακόμα διαμέρισμα στην Βαρσοβία.
Κάποιος έγραψε ότι οι γάτες μου ζούνε πολύ καλύτερα από τους Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία

Γιατί δεν βάζεις τι έγραψαν παιδιά από το σά'ι'τ που ήρθαν εδώ και με βρήκαν?Αν μετράω?αν καμακώνω αν είναι όπως τα λέω? Αν γαμάω συνέχεια?Βάλε τι έγραψε ο Γακνγκζα ο πορνορεπότερ και όσοι άλλοι με συναντήσαν εδώ.
Εσύ πρέπει να είσαι μεγάλος φουκαράς

σίγουρα οι γάτες μου ζούνε πολύ καλύτερα από σένα

δεν κρυώνουν το χειμώνα έχουν δικο τους δωμάτιο οταν λείπω και καλό φα'ι'.Ενω εσύ και κρυώνεις το χειμώνα στις άνετες πολυκατοικίες της Ελλάδας

και ψηνεσε από τη ζέστη το καλοκαίρι,γιατί αν βάλεις το αρκουδίσιον που να πληρώσεις μετά τη ΔΕΗ

άλλο τι

μας γράφεις
Ανεβασες βιντεο ενος τυπου οπου σε ολο το βιντεο παλευει να στριψει τσιγαρο,αναδευει το καλαμακι στο φραπε με τα παγακια ν ακουγονται κ λεει ολο ασυναρτησιες.
Κατ αρχας η γερμανια δεν "κολαει" ενσημα οπως λεει ο τυπος8,10 και 25 σαν της ελλαδας.Μεγα μαλακια.Στην γερμανια το συνταξιοδοτικο (ενσημα) παει αναλογα με το εισοδημα σου στο τελος της χρονιας.Πηρες 30 χιλιαδες το χρονο;Ετσι υπολογιζεται.
Δευτερον μιλαει για τα χρηματα που σου δινει το κρατος ως ανεργος οτι περιοριστηκαν.Το επικροτω οτι πρεπει να μειωθουν γιατι πολλοι μεταναστες πηγαινουν στους ομογενεις επιχειρηματιες,τους ζητουν με την προσληψη τους να μην αναγραφει στο μηνιατικο το ποσο που εισπρατουν ωστε να θεωρηθουν χαμηλομισθοι και να λαβουν το βοηθημα που αναφερει ο τυπος στο βιντεο.
Εγω οταν ηρθα γερμανια επαιρνα 1100€ και μια χαρα μου φταναν.Οι περισσοτεροι ελληνες με το που δουν "φρουτακια" εδω στη γερμανια του γυριζει το ματι,σπρωχνουν τρελο χρημα σε τετοιες μαλσκιες.
Ανεβασες βιντεο ενος τυπου οπου σε ολο το βιντεο παλευει να στριψει τσιγαρο,αναδευει το καλαμακι στο φραπε με τα παγακια ν ακουγονται κ λεει ολο ασυναρτησιες.
Κατ αρχας η γερμανια δεν "κολαει" ενσημα οπως λεει ο τυπος8,10 και 25 σαν της ελλαδας.Μεγα μαλακια.Στην γερμανια το συνταξιοδοτικο (ενσημα) παει αναλογα με το εισοδημα σου στο τελος της χρονιας.Πηρες 30 χιλιαδες το χρονο;Ετσι υπολογιζεται.
Δευτερον μιλαει για τα χρηματα που σου δινει το κρατος ως ανεργος οτι περιοριστηκαν.Το επικροτω οτι πρεπει να μειωθουν γιατι πολλοι μεταναστες πηγαινουν στους ομογενεις επιχειρηματιες,τους ζητουν με την προσληψη τους να μην αναγραφει στο μηνιατικο το ποσο που εισπρατουν ωστε να θεωρηθουν χαμηλομισθοι και να λαβουν το βοηθημα που αναφερει ο τυπος στο βιντεο.
Εγω οταν ηρθα γερμανια επαιρνα 1100€ και μια χαρα μου φταναν.Οι περισσοτεροι ελληνες με το που δουν "φρουτακια" εδω στη γερμανια του γυριζει το ματι,σπρωχνουν τρελο χρημα σε τετοιες μαλσκιες.
Εμένα μόνο οι κρέμες μου κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ το μήνα

.Με 1.100 στη Γερμανία δεν μπορώ να φανταστώ πως τη βγάζει κανείς?

Εκεί μόνο τα FKK κοστίζουν 60 είσοδο + 60 το κάθε γαμήσι!Μιά φορά τη βδομάδα να πηγαίνεις γιά να μην τρελαθείς στη μαλακία

θέλεις 180 ευρώ (είσοδο και 2 γαμήσια).Δηλαδή FKK 720 Ευρώ το μήνα και μετακινήσεις άλλα 80 ευρώ το λιγότερο! αμέσως 800 ευρώ!
Ενοίκιο γάμησε τα!

αν νοικιάσεις ένα πάρκινγκ που το μετέτρεψαν σε διαμέρισμα σαν αυτό που μένει ο Βλάκμαν θέλεις 400-500 ευρώ το μήνα.
Μη μου πεις κοιμάμαι στην οικοδομή

και δεν έχω ανοίκιο

και γιατί να πάω FKK αφού εχω και πηδάω τον Πακιστανό στην οικοδομή γιά 5 ευρώ

Εσύ μας γράφεις ότι έπαιρνες 1.100 ευρώ το μήνα και μπράβο σου που λες την αλήθεια.Τα λόγια σου αποδικνύουν ότι ο βλάκμαν που είναι και αυτός Γκαστερμπά'ι'τερ λέει ψέματα ότι βγάζει στο εργοστάσιο που δουλεύει 5.000 ευρώ το μήνα

και σύντομα θα παίρνει 10.000

.Το ότι μένει σε ένα πάρκινγκ που το μετέτρεψαν σε διαμέρισμα και δεν έχει ούτε ποδήλατο είναι άλλο θέμα

.
Τι να σας πω φοβερή ζωή!

αυτό δεν είναι ζωή είναι εφιάλτης

καλύτερα να πας να κάνεις μιά ευθανασία να μην βασανίζεσαι άλλο

Διαβάζοντας αυτά είναι σα να διαβάζω τη ζωή ενός Ουζμπέκου στην Ρωσσία,και αυτοί οικοδομή δουλεύουν και αυτά που παίρνουν τους φτάνουν

και στέλνουν και 200-300 $ κάθε μήνα στο Ουζμπεκιστάν

.Στέλνεις κ'εσύ Ελλάδα λεφτά από τα 1.100 που παίρνεις τον μήνα?