machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Ρε τυποι πολλες γενικευσεις κ ανακριβειες ωρες ωρες.
Στη Γερμανία δεν είναι καλά οι περισσότεροι έλληνες.
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Στην αγγλία το 95% δεν έχει αυτοκίνητο.
Στη γερμανία οι μισοί έχουν.
Στη γερμανία οι μισοί μένουν σε σπίτια χτισμένα μετά τον β' Παγκόσμιο.
Στην αγγλία οι περισσότεροι μένουν σε σπίτια που ήταν παλιά ήδη στον (πρώτο) πόλεμο των μπόερς , το 1880.
Ρε τυποι πολλες γενικευσεις κ ανακριβειες ωρες ωρες.
Δεν κάνω φιλοσοφία, αλλά στατιστική.
Στην αγγλία, το 95% των ελλήνων είναι ληγούρια, το 4.99% ζει ανθρώπινα και το 0.01% ζει καλά ως πολύ καλά.
Στη γερμανία, τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 50% , 45% και 5%.
Δεν ξερω αν καταλαβες οτι εγραψα οτι εγραψα προς επιρρωση των οσων εγραψες.
Εδω η γενικευση ειναι χρησιμη. Να παρουμε εναν εναν τους μεταναστες του εξωτερικου να δουμε πως ειναι δε γινεται. Προφανως σε καθε χωρα ειναι διακριτες καποιες γενικοτερες τασεις, οποτε δε μπορω να καταλαβω τη δυσφορια σου.
Στην αγγλία οι περισσότεροι μένουν σε σπίτια που ήταν παλιά ήδη στον (πρώτο) πόλεμο των μπόερς , το 1880.
Αυτο που γραφει ο πουαρο ειναι η ποιοτητα των θεσεων. Σε οτι γραφει συμφωνω! Συμβαινει και μ εμενα.Δεν εχω καμια δυσφορια απλα τα βαζεις ολα σε εναν κουβα. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες Ελληνων που πανε εξω. Απο την πιο απλη δουλεια μεχρι την πιο συνθετη.
Οι πιο πολλοι που ξερω ειναι σε σχετικα καλες δουλειες. Υπαρχουν κ ατομα βεβαια που λογω πτυχιου δεν ειχαν ουτε στην Ελλαδα κατι να κανουν ηρθαν εξωτερικο
Ειδικα Γερμανια στομ τομεα που ασχολουμαι εχει ενα καρο δουλειες αρκει να ξερεις την γλωσσα.
Αυτα.
Δεν εχω καμια δυσφορια απλα τα βαζεις ολα σε εναν κουβα. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες Ελληνων που πανε εξω. Απο την πιο απλη δουλεια μεχρι την πιο συνθετη.
Οι πιο πολλοι που ξερω ειναι σε σχετικα καλες δουλειες. Υπαρχουν κ ατομα βεβαια που λογω πτυχιου δεν ειχαν ουτε στην Ελλαδα κατι να κανουν ηρθαν εξωτερικο
κ παλευουν με νυχια κ με δοντια.
Επισης γραφεις πιο πανω για την Γερμανια οτι οι πιο πολλοι πανε σε χειρωνακτικες εργασιες.
Εκανες καποιο γκαλοπ στο ειπανε? Πως το βγαζεις το συμπερασμα?
Ειδικα Γερμανια στομ τομεα που ασχολουμαι εχει ενα καρο δουλειες αρκει να ξερεις την γλωσσα.
Αυτα.
Πες τα ρε τύπε, γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα να πούμε.Δεν εχω καμια δυσφορια απλα τα βαζεις ολα σε εναν κουβα. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες Ελληνων που πανε εξω. Απο την πιο απλη δουλεια μεχρι την πιο συνθετη.
ε και εγω αυτο δεν ειπα? Οτι στην Αγγλια υπαρχουν πολλες κατηγοριες απο τους πιο υψηλα μεχρι πιο χαμηλα?
Αυτο που γραφει ο πουαρο ειναι η ποιοτητα των θεσεων. Σε οτι γραφει συμφωνω! Συμβαινει και μ εμενα.
Αληθεια σε τι τομεα εργαζεσαι; απαιτει πτυχειο η εργασια σου;
Τι ψηλά και χαμηλά ρε ;;;
Στην αγγλία το 99% είναι τα χάλια τους τα μαύρα.
Και πολλοί πτυχιούχοι μέσα , σε δουλειές που στην ελλάδα οι τελευταίοι συνάδελφοί του , είναι καλύτερα.
Μη λέμε μαλακίες.
Τις 330 μέρες του χρόνου, αυτό το 99% δεν το παίρνει οικονομικά ούτε να πάει βόλτα σε διπλανή πόλη με ... τρένο !
Αυτοκίνητο ούτε στον ύπνο τους !
Τις 30 μέρες, έρχονται στην ελλάδα και ψάχνουν κανέναν άνεργο να τους κερνάει σουβλάκια ...
ή κανέναν ντελιβερά !
Τι ψηλά και χαμηλά ρε ;;;
Στην αγγλία το 99% είναι τα χάλια τους τα μαύρα.
Και πολλοί πτυχιούχοι μέσα , σε δουλειές που στην ελλάδα οι τελευταίοι συνάδελφοί του , είναι καλύτερα.
Μη λέμε μαλακίες.
Τις 330 μέρες του χρόνου, αυτό το 99% δεν το παίρνει οικονομικά ούτε να πάει βόλτα σε διπλανή πόλη με ... τρένο !
Αυτοκίνητο ούτε στον ύπνο τους !
Τις 30 μέρες, έρχονται στην ελλάδα και ψάχνουν κανέναν άνεργο να τους κερνάει σουβλάκια ...
ή κανέναν ντελιβερά !
Ρε τυπε το τεντωσες κ εσυ να πουμε..
Την αλήθεια λέω τύπε.
Ξέρω ντελιβεράδες στην ελλάδα, που ζούνε καλύτερα από οδοντιάτρους στην αγγλία.
Και ιατρούς και μηχανικούς.
Μη λέμε μαλακίες.
Τύπε, έχεις δέκατα;Την αλήθεια λέω τύπε.
Ξέρω ντελιβεράδες στην ελλάδα, που ζούνε καλύτερα από οδοντιάτρους στην αγγλία.
Και ιατρούς και μηχανικούς.
Μη λέμε μαλακίες.