dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
To έχω γράψει τόσες φορές,το ξαναγράφω.Το τμήμα που πήγα ήταν γιά όποιον είχε κάποια χρόνια ανώτατης εκπαίδευσης αλλά δεν είχε τελειώσει το πανεπηστήμιο.Γ'αυτο και ήταν 4 χρόνια.Γ'αυτο το λόγο και οι συμφοιτητές μου ήταν άτομα 30+ ετών,είχε και κάποιες γυναίκες 45+ που γιά να πάρουν διευθυντικές θέσεις έπρεπε να έχουν ανώτατη εκπαίδευση.Μήτσο τετραετούς φοίτησης είναι?
Εγώ είχα σχεδόν 3 χρόνια από τη σχολή προπονητών και γ'αυτό κατάφερα να μπω σε αυτό το τμήμα.Αν είχα τελειωσει τη σχολή προπονητών θα ήμουν σε άλλο τμήμα και θα έκανα 3 χρόνια και όχι 4.
Σκέψου αν μειώνει η λουφχάνσα το προσωπικό της τον γκαστερμπά'ι'τερ τον Βλάκμαν θα λυπηθούνε να διώξουν? πρέπει να είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση όπως και ο κακομοίρης ο Τραμοπουστάρας τα επιδόματα που λογικά θα τους δίνουν θα είναι ελάχιστα ο Βλάκμαν είναι πολύ χειρότερα γιατί είναι πολύ πιθανόν η αποθηκη που μένει να είναι του εργοστασίου που δούλευε οπότε αν δε συνεχίσει να δουλεύει εκει θα τον πετάξουν έξω!μείωση 10.000 θέσεων εργασίας και συρρίκνωση του στόλου.