jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Güle güle που λενε και οι τουρκοι
Μωρέ güle güle να του πούνε, μην ακούσει κανά άει siktir φοβάμαι.
Λίγα λίγα τα λέει, θα πλέκει και ρακέτες.
Κανά πουλοβεράκι παίζει;
Nά΄σαι καλά ρε Μπιορν Μποργκ, γελάμε κυριακάτικα.
(Ξέρω τι είναι το πλέξιμο ρακέτας, έχω παίξει τέννις, μην απαντήσεις άδικα).
kai αν βαλουν capital controls στην Τουρκια;Απο ότι ακούγεται δεν είναι και τόσο απίθανο!!
Επιχειρημα παραθετω ,δεν κανω τον εξυπνο.
Τελος παντων ,εγω δεν προκειτε να σου ξαναπαντησω.
Καλη τυχη με τα αλαβαστρινα 19χρονα μοντελοειδη ρωσακια που θα σου χωνουν και50-80€ ευρω την ωρα και μετα θα τα γαμας.
Και καλες μαλακιες σε οσους σε πιστευουν
καλα πηγαινε καλο θα σου κανει
Του χρονου δεν θα λες τετοιες μλκες...
Πάρε και μια κρέμα για τα χέρια τύπε,ποτέ δεν ξέρεις!!!!Δεν ξανά γράφω
Πρέπει να αγοράσω κούτες τα προφυλακτικά, όπως και πορτοφόλι.
και εχω ρωτησει και ξερω ...Σκεπάσου το βράδυ να μην κρυώσεις!!Εσένα περίμεναν οι γαλατάδες !!!!Αμα δεν ξέρετε μην κάνετε όνειρα.Ρωτα και κανα τσοπάνη πόσο του αγοράζουν το γάλα και κάθε πότε τον πληρώνουν,αν τον πληρώνουν.
Στα σοβαρα κ εγω να πω πως ετυχε να παω καλοκαιρινες διακοπες στην τουρκια, Αλανυα το 2011, πηγα απο περιεργεια να δω τι της βρισκουν οι βορειοευρωπαιοι.Πάρε και μια κρέμα για τα χέρια τύπε,ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Στα σοβαρά τώρα:
Καλή τυχη φίλε,μακάρι όλα να σου έρθουν όπως τα θες!
Πάρε και μια κρέμα για τα χέρια τύπε,ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Ελα όμως που εγώ τα ζω απο μέσα και ξέρω ,απο ότι φαίνεται , καλύτερα απο εσένα .και εχω ρωτησει και ξερω ...
μην κανεις ποστ μονο και μονο για δημιουργια εντυπωσεων ....
Στα σοβαρα κ εγω να πω πως ετυχε να παω καλοκαιρινες διακοπες στην τουρκια, Αλανυα το 2011, πηγα απο περιεργεια να δω τι της βρισκουν οι βορειοευρωπαιοι.
Ο ξεναγος ελεγε πως παιρνει 300€ μισθο κ περιμενει απο τα τιπς.
Εστιατορια ξενοδοχεια κτλ ολα χαμηλες τιμες αλλα κ η ποιοτητα b-class επισης.
Αν ο τυπος μιλουσε για καποιο θερετρο σε ελβετια γερμανια δανια β.ιταλια θα τον πιστευα ισως.
αλλα ειπε. Στην αρχήΡε τυπε. Διαβαζετε τι λεει ο αλλος. Δε παει για να ειναι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Οι πελατες του που αποσκοπει να εχει , θα ειναι οι ρωσοι πελατες. Μαθηματα στους ρωσους που θα παραθεριζουν εκει παει, να κανει, δε παει ως δασκαλος τενις μισθοδοτουμενος απο το τουρκικο ξενοδοχειο.
Δε λεω οτι ισχυουν η οχι τα οσα λεει, γραφω απλα ΤΙ λεει,γιατι εσεις αλλα απαντατε.
φιλε κατι τσόντες ρωσικες ειδες κ σς βάρεσε η μλκα στο κεφαλιΜη στεναχωριεσαι, σε κανένα τρίμηνο θα γυρίσω με κανένα εικοσαρικο χιλιάρικα και θα σου ξαναστείλω μύνημα.
Πάω στη λεμονοθύελλα.
Παραθέτω στοιχεία :
90% ρώσοι χάρις στη φιλία Πούτιν -Ερντογάν
10% διάφοροι
Από το 90%, το 60% είναι ρωσίδες αναμμένες.
Έχουν ξεπαρθενέψει Τούρκοι, κορασίδες ανατολικού μπλοκ, μιλουνια. Οι ρώσοι μεθανε έτσι και αλλιώς σαν τους άγγλους οπότε το ποσοστό ανεβαίνει κατακόρυφα.
παρε και ενα κ τζελ για ανδρες.. Σς πςειπτωση που πιάσεις το σαπουνι λεω...Δεν ξανά γράφω
Πρέπει να αγοράσω κούτες τα προφυλακτικά, όπως και πορτοφόλι.
στο νταβος δουλεύει δασκαλος σκι φιλοςΣτα σοβαρα κ εγω να πω πως ετυχε να παω καλοκαιρινες διακοπες στην τουρκια, Αλανυα το 2011, πηγα απο περιεργεια να δω τι της βρισκουν οι βορειοευρωπαιοι.
Ο ξεναγος ελεγε πως παιρνει 300€ μισθο κ περιμενει απο τα τιπς.
Εστιατορια ξενοδοχεια κτλ ολα χαμηλες τιμες αλλα κ η ποιοτητα b-class επισης.
Αν ο τυπος μιλουσε για καποιο θερετρο σε ελβετια γερμανια δανια β.ιταλια θα τον πιστευα ισως.
αλλα ειπε. Στην αρχή
Οτι θα παίρνει 6-7000μισθο
Μετα τη γυρισε την μουφα κ λεει αλλα
Σε καθε περιπτωση λεει μαλακιες
Πάρε και μια κρέμα για τα χέρια τύπε,ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Στα σοβαρά τώρα:
Καλή τυχη φίλε,μακάρι όλα να σου έρθουν όπως τα θες!