Επισκέπτης
με πόσους άντρες συγκατοικεις;και μετα μου λες
Εργασια στο εξωτερικο vs. μενουμε Ελλαδα
με πόσους άντρες συγκατοικεις;και μετα μου λες
Εργασια στο εξωτερικο vs. μενουμε Ελλαδα
με πόσους άντρες συγκατοικεις;
με εφτιαξες φιλε μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι ειμαι σκληρος καριολης και μου ταιριαζουν αυταΠροσεχε μην πεσεις σε μαλακες. Εχουν μεγαλη αναγκη απο κοσμο στις δουλειες γενικος , κατι που ειναι λογικο αλλιως θα γινει κανα μπαμ.
Οταν κανεις interview ρωτα και τι ατομα προσλαμβανουν συνηθως τι επιπεδο ρωτα τετοια να δεις τι και πως.... μπορεις να αντεξεις την μαλακια και την αρνητικοτητα ενος ψωνιου που νομιζει οτι ειναι ο γαμιας τις γειτονιας και τον αδικει η εταιρια η ζωη η φυση και παει λεγοντας.
Εχει πολλες κλικες ιδιως Ισπανοι. Με την πουτανα την κριση εχει παρα πολλους ισπανουν στην Γερμανια γνωστος του γνωστου και παει λεγοντας ...και αυτοι θελουν προσοχη. Με ελληνες τα ξερεις δεν χρειαζεται να σου λεω. Μια καλημερα ενα τι γινεται και μακρυα εκτος και βρεις καποιους που ταιριαζεται..
Εχει πολλη ζηλια φθονο και τα κλασσικα τα ελληνικα μετην μονη διαφορα τα βλεπεις και απο αλλους Λαους και λες αρε πουτανα ελλαδα....
Απλα τι εννοω προσεχε το εργασιακο κλιμα γιατι στην Γερμανια εχει ευκαιριες για ολους.
Η λογικη τις εταιριας οταν χρειαζεται ατομα ειναι παρε κοσμο και μετα βλεπουμε γιατι εχει λεφτα εδω οχι αστεια(μονο στην Ελλαδα δεν εχει λεφτα).
Το να σε σταματησουν δεν ειναι και τοσο ευκολο πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος οχι για ψιλου πηδημα οπως στην Ελλαδα και αυτο εχει αποτελεσμα να στοιβαζεται κοσμος δε δουλειες να υπαρχουν συμπλοκες και παει λεγοντας...
Για να καταλαβεις. Δουλευω σε softwareHaus σαν εξωτερικος σε μια εταιρια και εχω πτυχιο μεταπτυχιακο και προυπηρεσια.
Εχω ατομα που δεν εχουν τιποτα και θεωρουν τον εαυτο τους ισο και ομοιο και αν οχι ανωτερο σε γνωσεις κτλ απο εμενα η γενικος καποιο που δεν εχει σπουδασει..
Παραδειγμα εχω ενα αμερικανο που εχει σπουδασει χημεια και εχει καποια προυπηρεσια στην Γερμανια στην πληροφορικη......επειδη δεν εχει πτυχιο πληροφορικης εχει βγαλει μαλακες ολους οσους εχουν πτυχιο μας εχει πρηξη τα αρχιδια για το ποσο μαλακες ειμαστε και το ποσο γαματος ειναι ...................δεν καταλαβαινει σχεδον τιποτα οταν αρχισεις να του μιλας για ποιο ειδικο και το βλεπεις στο πως το εξηγει..και αυτος εκει ....τεσπα παραδειγμα ..
Γενικος εχει τετοια αρκετα ατομα μιας και οι Γερμανοι εχουν την ρετσινια των Ναζιστων ετσι για να μην τους πουνε ετσι ο καθε καμενος εχει μια ευκαιρια σε καποια δουλεια.
Υπαρχουν και ατομα τα οποια ειναι αξιολογα με τα πτυχια τους την προυπηρεσια τους και μπορεις να μιλησεις και να κανεις παρεα....
Υπαρχουν και τα ατομα που ειναι εντελως ψωνια την εχουν ψωνισει χανονται εντελως που ναι εχουν σπουδασει αλλα ειναι καμμενοι ρε παιδι μου δεν βγαζεις ακρη...
Ειναι πολλη καλυτερα απο Ελλαδα μιας και εχουμε δουλεια αδεια κτλ κτλ αλλα τα ατομα ειναι για τον πουτσο.........
πολλη απλα πρεπει να ταιριαζεις αλλιως γινεται μαρτυριο...
Γενικος συνηθως ειναι τα ατομα που ειναι εκτος ευρωπης Αμερικες λατινικης αμερικες ινδιες αυστραλιες κινες και παει λεγοντας..
κατα αλλα σου ευχομαι καλη τυχη και καλη δυναμη.
με εφτιαξες φιλε μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι ειμαι σκληρος καριολης και μου ταιριαζουν αυτα
Τι εννοείς "μακάρι να είναι έτσι" φίλε;
Προτιμάς ένα τέτοιο μπουρδέλο, από ένα ήρεμο και νορμαλ εργασιακό περιβάλλον??
τι σημαινει αυτοΜάλλον είναι μινάρας ο άνθρωπος με την πραγματική ερμηνεία του όρου.
by the way τοτε σαν προγραμματιστης δουλευω αλλα ψαχνομαι για remote μιλαω με μια εταιρια απ εξω οποτε αμα βγω θα βγω αναβαθμισμενος
ΣΑν μαυρος δεν θα ξαναπηγαινα εξω γιατι πλεον με ανοιχτα συνορα εχουν μαζευτει πολλα χερια
Αμα κλεισει η Ευρωπη τα συνορα τοτε θα χεστουν στα ταληρο ολοι οι Βαλκανιοι οπως Πολωνοι αλλα και ΕΛληνες επειδη εχουμε φοβερα μαστορια
ΑΛλα τωρα οι δικοι μας ειναι ΣΑουδικη Αραβια με παλικαρια π0ου μιλαω και ειμασταν μαζι Αγγλια
ΤΟ 90% εχει παει προς Μεση Ανατολη και καποιοι τολμηροι Αφρικη
Τελευταια προταση που ειχα ηταν να παω να δουλεψω Κονγκο βασιλια εχουν εκει?κατι τετοιο να παμε να φτιαξουμε τις βιλες του
35000 χερι καθαρα με ολα πληρωμενα αλλα ειπα nooo
To Κογκο ειχε κατι θεματακια με τον Εμπολα τελευταια..
Φιλε συνάδερφοι ειμαστε προγραμματιστής είμαι και εγω.Άλλο σπούδασα στην αρχή άλλο επάγγελμα ακολούθησα μετά eap πληροφορική ήμουν στην πρώτη γενιά αποφοίτων και τώρα εξωτερικό.Αυτήν την στιγμή είμαι σε φάση αλλαγής εταιρείας γιατί τελείωσε το συμβόλαιο μου.Ισως ανανεώσω γιατί έχουν ανάγκες αλλά απο την άλλη ομως είδη ομως εχω καλύτερες προτάσεις.Σαν Full-Stack Web Developer μισθός πολύ καλός φορολογία χαμηλή, ζωή πανάκριβη αλλά όλα εξαρτώνται από την ζωη που κάνεις.Μένουν και χρήματα στην άκρη αν είσαι χαμηλών τόνων.. για να βγάλεις γούστα σε διακοπές γυναικες κτλ...Σιγκαπούρη είμαι εδώ και 2 χρόνιαby the way τοτε σαν προγραμματιστης δουλευω αλλα ψαχνομαι για remote μιλαω με μια εταιρια απ εξω οποτε αμα βγω θα βγω αναβαθμισμενος
ΣΑν μαυρος δεν θα ξαναπηγαινα εξω γιατι πλεον με ανοιχτα συνορα εχουν μαζευτει πολλα χερια
Αμα κλεισει η Ευρωπη τα συνορα τοτε θα χεστουν στα ταληρο ολοι οι Βαλκανιοι οπως Πολωνοι αλλα και ΕΛληνες επειδη εχουμε φοβερα μαστορια
ΑΛλα τωρα οι δικοι μας ειναι ΣΑουδικη Αραβια με παλικαρια π0ου μιλαω και ειμασταν μαζι Αγγλια
ΤΟ 90% εχει παει προς Μεση Ανατολη και καποιοι τολμηροι Αφρικη
Τελευταια προταση που ειχα ηταν να παω να δουλεψω Κονγκο βασιλια εχουν εκει?κατι τετοιο να παμε να φτιαξουμε τις βιλες του
35000 χερι καθαρα με ολα πληρωμενα αλλα ειπα nooo
Ειδικα αμα πας acapoteira
Περα απ την πλακα Αφρικη δεν παιζει να παω δεν γουσταρω εξαλλου οσους νεγρους εχω γνωρισει σαν χαρακτηρα και συμπεριφορα συν οτι εχω ακουσει ασχημα λογια για ασφαλεια και υγεια
Τα λεφτα για μενα αξιζουν βαση του ρισκου
Πχ και απειρες θεσεις με 2k το μηνα εχει για μισθωφορος σε πλοια εχει παει φιλος μου και μου λεγε περασανε Βραζιλια και φαγανε επιθεση απο πιθηκια στον Αμαζονιο που τρωνε ανθρωπους!
Εχει πεθανει κοσμος ετσι
Δεν αξιζει η ζωη μου 2k το μηνα αλλος το βλεπει αλλιως παει για την εμπειρια
Αυτο το παλικαρι πχ ποου λεω ανετα θα πηγαινε και σε εμπολεμη ζωνη ειναι τελειως τρελος με τα οπλα
Ο μαλάκας στα πατρινά.τι σημαινει αυτο
Αποκλειεται. Μόνο οι γιατροί μένουν μόνοι τους.αν θυμαμαι καλα εχει γραψει πως μενει μονος του
τι σημαινει αυτο
Με κανενα. Μενω μονος. Θα επρεπε να συγκατοικω με αντρες ?με πόσους άντρες συγκατοικεις;
ο Μαλάκας λέμε!!!!Δολοπλόκος και sorry κιόλα ! Συ είπας !
Εσυ δεν μου εχεις πει ακομα σε ποια περιοχη στην Φρανκφουρτη μενεις?Απλα απο περιεργεια.αν θυμαμαι καλα εχει γραψει πως μενει μονος του
Απο οσο ξερω φιλε στην Ελλαδα προγραμματιστες με απο ΙΕΚ ψαχνουν ολοι. Οι υπολοιποι ειναι ακριβοι. Δες και το Καριερα τι εχει κανει. Πας πληρωνεις και σου μαθαινει καποια framework που εχουν περασει ισα ισα να ξερεις τι γινεται και σου βρισκει μια δουλεια με 500 ευραα. ΤεσπαΠαιδιά και εγώ συνάδελφος προγραμματιστής είμαι από ΙΕΚ! Εδώ Ελλάδα δε βρισκω δουλεια στον τομέα μου. Ευτυχώς έχω το σπίτι στο χωριό και βάζω ζαρβατικα. Έχω και 5 ρίζες ελιές. Βάζει και η μάνα λίγα από τη σύνταξη και βγαίνει η χρονιά. Μόνο από τουρίστριες είμαι ευχαριστημένος -3 χιλιόμετρα το σπίτι από την παραλία (α ρε παππού με έσωσες!), αν και τώρα που πέρασα τα 30 έχουν πέσει τα ποσοστά επιτυχίας. Ήθελα να μεταναστεύσω στη Νότιο Αγγλία αλλά δε μπορώ να μείνω σε σπίτι με άλλους, ειδικά αντρες, γιατι έχω πολλές ιδιαιτερότητες. Άλλωστε χρειάζομαι ησυχία για να διαβάζω.
Αποκλειεται. Μόνο οι γιατροί μένουν μόνοι τους.
Συμφωνω, αλλα εδω του γαμας πιο ευκολα απο Ελλαδα.Στη Γερμανια να δεις τι αλητεια παιζει και εκει, δεν εχει επιθεωρηση εργασιας. Διηκηγορο,δικαστηριο μετα απο 1 χρονο και αμφιβολο αποτελεσμα