9,99 θα έχει σε κάτι άκυρες περιόδους.Οι πιο πολλοί προφανώς θέλουν να κατεβαίνουν χριστούγεννα,πάσχα κλπ που οι τιμές είναι στα ύψη.Και δε νομίζω να'ρχονται με χειραποσκευή.
Γενικά τα παρουσιάζεις πολύ ρόδινα τα πράγματα.Ο Κμαν ας πούμε τα παρουσιάζει πιο καταθλιπτικά.Πέραν των απολαβών,δεν έχει πει τίποτα θετικό για Γερμανία.Το ότι εσύ φτιάχτηκες επαγγελματικά και κοινωνικά,δεν δουλεύεις πολύ,έχεις κύκλο με Γερμανούς κλπ δε σημαίνει ότι θα το καταφέρουν και όλοι
Eγώ σου παρουσιάζω τη δυνατότητα να πετάξεις σε άλλες χώρες με 9,99 που από τα γραφόμενά σου είναι μάλλον
το ποσό που χρειάζεται για να πας εσύ με το ΚΤΕΛ από εκεί που μένεις στη Θεσσαλονίκη.
Φυσικά και δεν κοστίζουν τόσο τα εισιτήρια στις γιορτές.
Και άσε εμένα που ξέρω κάθε χρονιά,πότε δουλεύω και πότε πέφτουν οι αργίες.
Ένας Έλληνας οδηγός λεωφορείου,τραμ,κ.λ.π. παίρνει το ετήσιο πρόγραμμά του,όσο αφορά τις μέρες που εργάζεται,
πολύ πιο πριν. Δηλαδή, το πρόγραμμα για όλο το 2022,το έλαβε το φθινόπωρο του 2021,οπότε έχει άπλετο χρόνο να κλείσει διακοπές,εισιτήρια,κ.λ.π.
Δεν τα παρουσιάζω ρόδινα, σου δείχνω απλά τι μπορεί να κάνει κάποιος από τους χιλιάδες πτυχιούχους που ανέβηκαν από την Ελλάδα και όχι γραφικότητες από τις φάμπρικες του 1960(χωρίς να αρνούμαι ότι πολλοί ανειδίκευτοι νεοφερμένοι,ζουν ακριβώς όπως τότε).
Άμα είσαι πτυχιούχος και δε δουλεύεις σε καμιά πολυεθνική, συνήθως με Γερμανούς θα έχεις να κάνεις,θέλεις δε θέλεις.
Όσο αφορά τον αείμνηστο Αρχηγό μας,τον οποίο έφαγαν αδικα οι χοντροπούστηδοι
του site, είναι προφανές ότι όπως πολλές άλλες διάνοιες είχε εμφανή προβλήματα κοινωνικοποίησης και προτιμούσε τη γαλήνη και τη φθήνια ενός χωριού, για να επαντακτά γρήγορα δυνάμεις και πυραύλους.