dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τύπε μου είσαι θεός σε σχέση μ'αυτούς!και μπράβο που λες την αλήθεια γιατί εδώ έχουμε φαντασιόπληκτους Εδώ ο άλλος ζει σε 7-8 τετραγωνικά και ότι βγάζει το στέλνει Ελλάδα στις τράπεζες που χρωστάει και γιά την διατροφή στην πρώην του .Ο άλλος ο Βλάκμαν ζει σε μιά αποθήκη στο εισόγιο του νοσοκομείου που δουλεύει και το πιθανότερο είναι να κουβαλάει πτώματα Τώρα το τι μας λένε είναι άλλο θέμαΔεν ζω σαν φοιτητής. Δηλαδή σε στούντιο 20τμ, χωρίς κοινωνική ζωή. Για πολλούς, αυτό είναι μονόδρομος στην αρχή έξω. Σέβομαι και θαυμάζω όσους το περνάνε και καταφέρνουν να ανέβουν και να σταθούν στα πόδια τους. Δεν τους φτάνω. Αλλά όταν ο άλλος μου λέει ότι επειδή ζει έξω - και ζει σαν φοιτητής - είναι ανώτερος και εξυπνότερος...
Πώς να το πω αλλιώς: όπως εγώ δίνω την εντύπωση ότι τίθεμαι κατά του «έξω» γιατί επιζητώ μια πιο εύκολη και ήρεμη ζωή ΕΔΩ (αυτό ακριβώς θέλω και το δήλωσα), έτσι και άλλος δίνει την εντύπωση ότι είναι έξω απλά και μόνο για να αποδείξει ότι μπορεί.
Το πρόβλημα με τους Ελληνες του εξωτερικού είναι ότι δεν έχουν κανένα μέλλον 10 χρόνια μετά στα ίδια θα είναι κάποιος,θα νοικιάζει ένα μικρό δωμάτιο αμάξι το πιθανότερο είναι να μην έχει και θα ονειρεύεται να πάει στις διακοπές του στην Ελλάδα τον Αυγουσστο γιά 10-15 μέρες και θα λέει αχ Ελλαδίτσα,τι ωραία που είναι η Ελλάδα!
Αυτοί οι κακομοίρηδες εκτός από φουκαράδες είναι και ψεύτες θυμάσαι το διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω R bnb στην Αθήνα και έλεγε ότι είναι δικό του και ότι έχει άλλα 2 διαμερίσματα στην ΑθήναΑμνησια εχεις παθει; μεχρι προχθες μας εβαζες φωτο την τελειωμενη ταριφα με την φρεσκια κουραδα
σου στο στομα της. Αρα δικαιωματικα εχεις τον τιτλο μαστερ σκατμαν, ο αρχοντας του σκατου δηλαδη
Kαι το τραγουδι σου..
Έχει δίκιο ο Βλάκμαν είναι πιό γελοίος από τον Νυχτοφύλακα ο καημένος ο νυχτοφύλακας έβαλε μιά φωτογραφία που έκλεψε από το ιντερνέτ και είπε ότι είναι γκόμενα του,βάζει γαρίδες και μιά μπύρα που έφαγε και το καυχιέται Πήγε να γράψει γιά ταξήδια αλλά ρεζιλεύτηκε γιατί φώτο δεν μας έβαλε,περιμένει να ξεχαστεί γιά να γράψει σα να μη συνεβει τίποτα .Τώρα που μαθαμε το ωράριο του σώπασε λιγάκι γιά να μην τον πάρουμε στην πλάκα Έχει κ'αυτός ο κακομοίρης φαντασία αλλά ο βλάκμαν είναι μεγαλύτερος παραμυθάς
Της φωτογραφίες του από το ταξήδι στις Η.Π.Α ακόμα της περιμένουμε