Αν ήμουν 20+ θα πήγαινα εξωτερικό.
Για όλους εσάς που αναρωτιέστε τι να κάνετε.
Το εκανα σε τέτοια ηλικία και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έμεινα 17 χρόνια έξω.
Γιατί μόνο 20+ φίλε; Πολύς κόσμος πλέον φεύγει στα 30, 40 ακόμα και στα 50+
Αν ήμουν 20+ θα πήγαινα εξωτερικό.
Για όλους εσάς που αναρωτιέστε τι να κάνετε.
Το εκανα σε τέτοια ηλικία και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έμεινα 17 χρόνια έξω.
Απλά σε μικρή ηλικία είναι ευκολότερο.Γιατί μόνο 20+ φίλε; Πολύς κόσμος πλέον φεύγει στα 30, 40 ακόμα και στα 50+
στο 8 ωρο μιλας?αν μιλαμε για 30 ευρω καθαρο μεροκαματο με δικο σου μηχανακι κ αναλογα την επαχια νομιζω αξιζει καλυτερα να παρεις το 25αρι στο 8ωρο σε καποια αλλη δουλεια και να μην τρως βροχες κρυο και να φοβασαι μην σε φανε/φας λαχανο25-30 καθαρα μεροκοματο με δικο σου μηχανακι σε επαρχια
το οριο ειναι τα 35Απλά σε μικρή ηλικία είναι ευκολότερο.
Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς σε μεγάλη ηλικία.
Το θέμα είναι να ζεις καλά την ζωή σου εκεί που θα πας, όχι να πας μόνο για τα λεφτά. Στα 50 είναι πολύ δύσκολο να γίνεις κομμάτι της εκεί κοινωνίας.
Παιδεια η δικη μου αποψη μακρυα απο το εξωτερικο .
Ειδικά από βόρειο ευρωπαϊκές χώρες, ακούς ότι μπορεί να παίρνεις δίπλα και τριπλά λεφτά αλλά στα παίρνουν από χίλιες μεριές , πολύ βαριές φορολογιες και πολύ ακριβώ κόστος ζωής ενοίκια και συναφή.
Οπότε μια απ τα ίδια
το βασικο εξοδο ειναι το σπιτι,υπολογιστε 1000 χοντρικα,δηλ αν περνεις 2000,ειναι 1000Παιδεια η δικη μου αποψη μακρυα απο το εξωτερικο .
Ειδικά από βόρειο ευρωπαϊκές χώρες, ακούς ότι μπορεί να παίρνεις δίπλα και τριπλά λεφτά αλλά στα παίρνουν από χίλιες μεριές , πολύ βαριές φορολογιες και πολύ ακριβώ κόστος ζωής ενοίκια και συναφή.
Οπότε μια απ τα ίδια
700 ευρω για να δουλευεις 7 στα 7?ρεπο να μην εχεις ποτε?αν εχεις γυναικα και παιδι απλα δεν θα τα βλεπεις ποτε...και να παιζεις κορωνα γραμματα αν θα γυρισεις σπιτι για 3 ευρω?σκλαβια κ ετσι?Η πιο αχρηστη δουλεια το ντελιβερι?τρως βροχη κρυο ηλιο πας ταπα για να προλαβεις κ τρεχεις σαν παλαβος για να παρεις 3 ευρω την ωρα...οχι ρε φιλε πες με Ελληναρα πες με οτι θες αλλα οχι κ αχρηστη δουλεια το ντελιβερι...απο τις χειροτερες δουλειες μην πω η χειροτερηΚαταρχάς να τονίσω ότι δεν εξέφρασα άποψη για το Ελλάδα ή εξωτερικό.
Σχολίασα το σκεπτικό κάποιον ότι όλες οι δουλειές σήμερα ειναι για 400 ευρώ.
Ε δεν είναι ρε τύποι πως να το κάνουμε. Αυτό προσπαθώ να σας πω.
Ένα ντελιβερι με 3€/ ώρα θα πάρει 24€/μέρα τουεστιν 700 ευρώ χωρίς τα τιπς.
Και μιλάμε για ντελιβερι ρε τύποι. Την πιο άχρηστη δουλειά ever...
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις να οδηγάς παπί!
Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε την γκρινια και την καλοπέραση!
Καταρχάς να τονίσω ότι δεν εξέφρασα άποψη για το Ελλάδα ή εξωτερικό.
Σχολίασα το σκεπτικό κάποιον ότι όλες οι δουλειές σήμερα ειναι για 400 ευρώ.
Ε δεν είναι ρε τύποι πως να το κάνουμε. Αυτό προσπαθώ να σας πω.
Ένα ντελιβερι με 3€/ ώρα θα πάρει 24€/μέρα τουεστιν 700 ευρώ χωρίς τα τιπς.
Και μιλάμε για ντελιβερι ρε τύποι. Την πιο άχρηστη δουλειά ever...
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις να οδηγάς παπί!
Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε την γκρινια και την καλοπέραση!
700 ευρω για να δουλευεις 7 στα 7?ρεπο να μην εχεις ποτε?αν εχεις γυναικα και παιδι απλα δεν θα τα βλεπεις ποτε...και να παιζεις κορωνα γραμματα αν θα γυρισεις σπιτι για 3 ευρω?σκλαβια κ ετσι?Η πιο αχρηστη δουλεια το ντελιβερι?τρως βροχη κρυο ηλιο πας ταπα για να προλαβεις κ τρεχεις σαν παλαβος για να παρεις 3 ευρω την ωρα...οχι ρε φιλε πες με Ελληναρα πες με οτι θες αλλα οχι κ αχρηστη δουλεια το ντελιβερι...απο τις χειροτερες δουλειες μην πω η χειροτερη
δεν ξερω αν τρολλαρης..αλλα μιας κ την εχω κανει την δουλεια και εχω αποψη ειναι οτι χειροτερο σαν δουλεια..1000 φορες λαντζα παρα με παπακι στο κεντρο της Αθηνας για 3 ευρω την ωρα..Θεωρείται και επισήμως πιο επικίνδυνη δουλειά από πιλότος πολεμικού αεροσκάφους. Να μην αναφέρουμε βέβαια την ποιότητα των μηχανών που καβαλάνε τα περισσότερα παιδιά που κάνουν τη δουλειά, εξαιτίας αμέλειας των αφεντικών τους
δεν ξερω αν τρολλαρης..αλλα μιας κ την εχω κανει την δουλεια και εχω αποψη ειναι οτι χειροτερο σαν δουλεια..1000 φορες λαντζα παρα με παπακι στο κεντρο της Αθηνας για 3 ευρω την ωρα..
Δεν ήταν μία χώρα.
Δυτική και ανατολική Ευρώπη, είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Παιδεια η δικη μου αποψη μακρυα απο το εξωτερικο .
Οπότε μια απ τα ίδια
Αυτό το ποσό τώρα το αναφέρεις ως πολλά ή λίγα, δεν κατάλαβα
Για Λονδίνο είναι λίγα, ναι.
700 ευρω για να δουλευεις 7 στα 7?ρεπο να μην εχεις ποτε?αν εχεις γυναικα και παιδι απλα δεν θα τα βλεπεις ποτε...και να παιζεις κορωνα γραμματα αν θα γυρισεις σπιτι για 3 ευρω?σκλαβια κ ετσι?Η πιο αχρηστη δουλεια το ντελιβερι?τρως βροχη κρυο ηλιο πας ταπα για να προλαβεις κ τρεχεις σαν παλαβος για να παρεις 3 ευρω την ωρα...οχι ρε φιλε πες με Ελληναρα πες με οτι θες αλλα οχι κ αχρηστη δουλεια το ντελιβερι...απο τις χειροτερες δουλειες μην πω η χειροτερη