kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εσύ γιατί δεν πας αφού είναι τόσο καλά?![]()
τέτοια βοήθεια να λείπει
![]()
η αλήθεια είναι λιγάκι διαφορετική
καλησπέρα στην ομάδα ζητείται ανδρόγυνο για κουζίνα σε ελληνικό εστιατόριό στην dresden 12-13 ώρες τη μέρα μισθός 1.500 και γιά τους δύο δίνω 2 ρεπό το μήνα συν δωμάτια στο υπόγειο πολύ άνετα με τουαλέτα ανα 4 δωμάτια ,καθώς και διατροφή ότι περισέψει από την κουζίνα και τα αποφάγια από τα πιάτα των πελατών για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου 0049/ 1576969696969
Εγώ εχω μιά καλύτερη πρόταση γιά σένα και τους άλλους αποτυχημένους και χρεωκοπημένουςΜονσελάς μιά κ'έξω
και σταματάνε όλα τα προβλήματα σου
ούτε διατροφές,ούτε δάνεια ούτε και το δωδεκάωρο που σε απελευθερώνει
![]()
![]()
![]()
Μονσελας
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)