Επισκέπτης
Μπα δεν παω φετος,θα παω διακοπες.
Μπα δεν παω φετος,θα παω διακοπες.
Eτσι και αλλιως ο πραγματικος τροπος για να βγαλεις πολλα λεφτα και να ζησεις οπως θελεις δεν ειναι η <<δουλεια>>......
ρε τύπε σε πάω εσένα ...
δεν είναι απαραίτητο να εννοεί αυτό ρε τρελέ!το κλεψιμο η λαμογια το μαυραγοριλικι κ αλλα συναφη
δεν είναι απαραίτητο να εννοεί αυτό ρε τρελέ!
Απλά σε πολλούς ανθρώπους η λέξη "δουλειά" σημαίνει οπωσδήποτε μεροκάματο σαν υπάλληλος.
Μπορεί όμως κάποιος στην Ελλάδα να είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κάτι που έξω είναι απαγορευτικό λόγω πολυεθνικών.
Εκεί είναι όλοι υπάλληλοι.
δεν είναι απαραίτητο να εννοεί αυτό ρε τρελέ!
Απλά σε πολλούς ανθρώπους η λέξη "δουλειά" σημαίνει οπωσδήποτε μεροκάματο σαν υπάλληλος.
Μπορεί όμως κάποιος στην Ελλάδα να είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κάτι που έξω είναι απαγορευτικό λόγω πολυεθνικών.
Εκεί είναι όλοι υπάλληλοι.
Καθως μου εχει παρουσιαστει μια καλη ευκαιρια σε χωρα της κεντρικης Ευρωπης αναρωτιεμαι κατα ποσο αξιζει τον κοπο. Η εργασια μου στην Ελλαδα ειναι αρκετα καλη, και παιρνω και αρκετα καλα λεφτα δεδομενων των συνθηκων και της ηλικιας μου. Απο την αλλη αυτα που μου προτεινανε ειναι καπως καλυτερα, ειναι και η θεση πιο καλη, αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο.
Οσοι εχετε δουλεψει εξωτερικο, θεωρειτε οτι το να εχεις δουλεψει εξω σου δινει μεγαλο πλεονεκτημα εναντι οσων εχουν μεινει Ελλαδα; Με τη λογικη οτι καποια στιγμη θα επιστρεψεις πισω, σε 4-5-6 χρονια... Ή μηπως ειναι καλυτερα να κατσω στην Ελλαδαρα μας που κανουμε και ζωαρα;
ελλαδα που εχει ωραιες γυναικες
Ρε μαν γιατι,στο ship simulator μια χαρα τα παω.
Ελάτε στο Ισραήλ όποιος δεν έχει λεφτά του δίνουμε εμείς ...
Τυπε αρειανος εισαι?Αυτοι φωναζανε ερχομαστε οταν ανεβηκαν απο την Β στην Α.ερχομαστε
Τυπε αρειανος εισαι?Αυτοι φωναζανε ερχομαστε οταν ανεβηκαν απο την Β στην Α.
Τυπε ποσα ετη φωτος απεχεις απο την γη?Υπαρχουν δουλειες εκει?Εχει λεφτα?Να μεταναστευσουμε/Σειριος
Τυπε ποσα ετη φωτος απεχεις απο την γη?Υπαρχουν δουλειες εκει?Εχει λεφτα?Να μεταναστευσουμε/
Τυπε σας ψεκαζουν κιολας οπως εδω?Εχουμε εναν καμμενο που λεει οτι μας ψεκαζουν.Αν ερθω λες να με ψεκασουν και να γινω κοτα?5000 εχει πολλες δουλειες εδω ολοι οι ΕΛ δουλευουμε και περναμε ζωη κ κοτα
Τυπε σας ψεκαζουν κιολας οπως εδω?Εχουμε εναν καμμενο που λεει οτι μας ψεκαζουν.Αν ερθω λες να με ψεκασουν και να γινω κοτα?
Τυπε εισαι στον Σειριο Α η στον Β?.Λεω να ξεκινησω να ερθω και δεν θελω να τα μπερδεψω.οχι μαν πινουμε νεκταρ και αμβροσια τα φαγητα των θεων
Τυπε εισαι στον Σειριο Α η στον Β?.Λεω να ξεκινησω να ερθω και δεν θελω να τα μπερδεψω.
Για να ερθω εκει θα περασω απο τον Β? Η να κοψω δρομο μεσω του Μονοκερου?Να γλυτωσω και καποια ετη,ξερεις τωρα κριση κι ετσι?Υπαρχει Ελληνικη κοινοτητα εκει?στον Α ειμαι