Ντοματομεταναστη49, με την διεστραμενη φασαρια,
Σου εχω αποδειξει πως εγω ο φτωχος γκασταρμπαιτερ ειμαι πιο καλαψαπο σενα κ με τα λεφτα που σου πεταξα στην μαπα αγοραζω 2 αμαξια σαν το δικο σου αυριο το πρωι.
Τωρα αν ο νταλικερης κ η κορεανα ειναι το peek σου που τις μοστραρες να το βουλωσουμε εγινες ξανα ρεζιλι με τα μπαζα που ποσταρες.
Νομιζα πως 7αρακι δεν ειναι κατι δυσκολο για ρωσια, δεν σου ζητησα κατι δυσκολο.
Τελικα το 7αρακι ειναι ακατορθωτο για σενα.
Προσεξε......οχι για τους αλλους αλλα για σενα , δεν το εχεις με τις γυναικες ψευταρακη.
Ο σκοπος της παρουσιας σου στην ρωσια εχει αποτυχει εδω και χρονια.
Με τον νταλικερη (5αρι) κ την κορεανα (6αρι) πειστηκε κ ο πιο ασχετος πια τι παιζει
Ναι οι γυναίκες δεν πάνε με μένα και πάνε με τους γκαστερμπάϊτερ
Τα γατάκι σκίζει,εσύ έλεγες ότι μόνο με λεφτά πάνε μαζί μου και τον έφαγες
Ούτε στα όνειρά σου τέτοιο γατάκι
.
Τι να πω αν στα 46 μου έχω χωρίς να δουλεύω 2.200-2.500 το μήνα,έχω περιουσία και βγάζω και γκόμενάκια 20-22 ετών,και έχω αποτυχει
Εσένα εδώ ούτε 40χρονη δε θα γύριζε να σε κοιτάξει
κουβαλάς μαζί τη μιζέρια της Ελλάδας και φενεται οτι εισαι φτωχομπινες
Τα λεφτά που έβαλες τα μάζευες για 2 χρόνια ειναι οι οικονομίες του μετανάστη ετών δουλειάς στο εξωτερικό
,αν και παίζει να τα πήρες και από άλλους γκαστερμπάϊτερ από την πανσιόν που μένεις
είναι έτσι βαλμένα σα να είναι από διαφορετικούς πάκους μ'αρεσαν τα δεκάρικα
ενώ αυτά που έβαλα εγώ τα πήρα σε ένα μήνα
.
Για τα διαμερισματα που έβαλα και απέδειξα οτι το ένα κάνει 200.000 ευρώ και το άλλο 80.000 και έχω κανένα τριτο και ένα ακόμα στη Βαρσοβία εσύ τι να μας πεις?
Εσυ σε ένα κελί ζεις φουκαρά γκαστερμπάϊτερ και μιλάς κιολας
Το αμάξι εδώ κάνει 9.000-10.000 ευρώ τώρα αλλά μετράει όλοι το κοιτάνε.Οταν το πήρα έκανε κοντά 40.000 ευρώ.Και 3.000 να κάνει τώρα στη Γερμανία εσύ δεν θα έχεις ούτε για την ασφάλεια του και τα τέλη κυκλοφορίας
για βενζίνη δε μιλάω
Ζεις χειρότερα κ από το Βλάκμαν που θαυμάζεις και λες ότι ειναι αρχηγός
είσαι σαν τους φύλακες στο πάρκινγκ κ εγώ είμαι αυτός που πάει και παίρνει τ' αμάξι του από το πάρκινγκ
Η γούνα μου που φοράει το γατάκι στην δεύτερη φώτο που έβαλα είναι από φώκια και κανει οσο και το αυτοκίνητο μου στη Γερμανία
αυτό για τους ψαγμένους