Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Βερολίνο έχω ζήσει(1100Ε ενοίκιο το σπίτι που έμενα) και έχω σαφή άποψη!
Όσοι έχουν μια ανακαινισμένη τρύπα νομίζουν ότι έχουν πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά!
Είναι η γενική ψυχολογία της πόλης που όταν βλέπεις τα χάλια στις γειτονιές του kreuzberg και της Warschauer str λες πάλι καλά που έχω ένα σπίτι και δεν είμαι άστεγος!
Είναι κατάντια να μένεις σε μια τέτοια πόλη!
Δεν μπορεί νορμάλ άνθρωπος να μείνει πάνω από 6 μήνες...
Ακόμα και τα γατιά του Μήτσου κάνουν ζωάρα σε σχέση με όσους μένουν στη Γερμανία!
Γενικα στις πρωτευουσες εχει πολλα σκατοσπιτα που νοικιαζονται για χρυσαφι. Ειναι λογω της μεγαλης ζητησης. Ειδικα στη Γερμανια που δε χτιζουν η και αν χτιζουν εχει αυστηρους συντελεστες, υπαρχει τρελη ελλειψη νορμαλ σπιτιων. Το μεγαλύτερο χαλι ομως πιστευω ειναι στο Λονδινο και σε μερικες πολεις της Αμερικης (LA, New York, κλπ) Με το που κατεβαινες απο το αεροπλανο σε αυτες τις πολεις, ξεχνας αμεσως τι σημαινει κανονικη διαμονη, κανονικο σπιτι, κανονικος χωρος. Ειτε θα μπλεξεις με συγκατοικηση, ειτε θα χρυσοπληρωνεις εναν χωρο που στην Ελλαδα θα εδινες το 20%
Η μεγαλυτερη μαγκια αυτα τα χρονια ειναι να δουλευει καποιος εξ αποστασεως απο Ελλαδα σε εταιριες που εδρευουν σε αυτες τις πολεις, ωστε να απολαμβανει τους υψηλους μισθους τους, χωρις να χρυσοπληρωνει για κλουβια με ιδιοκτητες Πακιστανους, Ινδους, Αραβες