Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άρα πού καταλήγουμε; Σε αυτό που υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Ότι η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές/ψυχαγωγία. Το ιδανικό είναι να ζεις και να εργάζεσαι έξω και να έρχεσαι τρεις εβδομάδες Ελλάδα διακοπές σε νησί ή βουνό.

Το ιδανικο ειναι να τα κονομας Ελλαδα, αν και με την κριση αυτοι ειναι πλεον μετρημενοι στα δαχτυλα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το ιδανικο ειναι να τα κονομας Ελλαδα, αν και με την κριση αυτοι ειναι πλεον μετρημενοι στα δαχτυλα

Υπάρχει κρίοη στην ελλάδα ;
Δεν είναι επιχειρηματικός παράδεισος ;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Υπάρχει κρίοη στην ελλάδα ;
Δεν είναι επιχειρηματικός παράδεισος ;;;;

Φυσικα υπαρχει κριση, κριση κρατισμου, που κραταει εδω και δεκαετιες.
Θα μπορουσε να ειναι επιχειρηματικος παραδεισος, αλλα δεν ειναι λογω του ανωτερω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί εσύ κάτι άλλα μας έλεγες ... όταν τα έλεγα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γιατί εσύ κάτι άλλα μας έλεγες ... όταν τα έλεγα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ....

Δε θυμαμαι τι ελεγα, για να πω την αληθεια, παντως οτι εχουμε potential αν γινουν καποια πραγματα, το πιστευω ακραδαντα. Αν ειχα 5.000.000 θα ερχινα ευχαριστως 2.000.000 αυριο πρωι σε επενδυσεις στη χωρα μας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να ρίξεις έστω και 1€ στην ελλάδα αν έχεις 5 μύρια ρευστό ...... το θεωρώ αιτία για το ... απονενοημένο !!!!!

Προσωπικά , ονειρεύομαι να ξεπουλήσω όλα τα ακίνητά μου, σε τιμή πάνω από 120% της αντικειμενικής τους ....

και μόλις υπογράψω το συμβόλαιο για το τελευταίο .... θα είναι τα τελευταία μου λεπτά στην ελλάδα, για πάντα.

Δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ. ΠΟΤΕ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Να ρίξεις έστω και 1€ στην ελλάδα αν έχεις 5 μύρια ρευστό ...... το θεωρώ αιτία για το ... απονενοημένο !!!!!

Προσωπικά , ονειρεύομαι να ξεπουλήσω όλα τα ακίνητά μου, σε τιμή πάνω από 120% της αντικειμενικής τους ....

και μόλις υπογράψω το συμβόλαιο για το τελευταίο .... θα είναι τα τελευταία μου λεπτά στην ελλάδα, για πάντα.

Θα γυρισεις, θυμησου με

Δεξια στην εικονα εισαι εσυ, και στη μεση η Ευρωπη:
Τον διαλογο τον ξερεις...

Diogenes-and-Alexander.jpg

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Πόσος είναι ο μισθός ρε παιδιά στην Σουηδία? Ένας μου είπε για 50-70 ευρώ την ώρα......

για τι ειδους δουλεια μιλαμε ?

χοντρικα ο κατωτατος για ανειδικευτους παιζει στις 100 κορωνες / ωρα - παλι χοντρικα ειναι 10 € μικτα (αναλογα το ειδος της δουλειας παιζει απο 8-12€)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα γυρισεις, θυμησου με

Μη μιλάς για ανθρώπους που δεν ξέρεις.
Δεν έχει μείνει τίποτε εδώ.

Παραλίες και καλό καιρό βρίσκεις και αλλού.
Χωρίς κουμμούνια.

Δεν θα πάω υπάλληλος στο κάρντιφ ή στο βούπερταλ ή στο μάλμο ... ή λατζέρης στο χομπόκεν ....
Μιλάς έχοντας υπόψη χαμάληδες που ζουν σε σπίτια σαν του τραμού και κινούνται με λεωφορεία γεμάτα πάκια ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μη μιλάς για ανθρώπους που δεν ξέρεις.
Δεν έχει μείνει τίποτε εδώ.

Παραλίες και καλό καιρό βρίσκεις και αλλού.
Χωρίς κουμμούνια.

Δεν θα πάω υπάλληλος στο κάρντιφ ή στο βούπερταλ ή στο μάλμο ... ή λατζέρης στο χομπόκεν ....
Μιλάς έχοντας υπόψη χαμάληδες που ζουν σε σπίτια σαν του τραμού και κινούνται με λεωφορεία γεμάτα πάκια ....

Πριν λιγες εβδομαδες επινα τσιπουρο με θειο μου που ζει Παρισι σε δικη του μονοκατοικια και εχει αλλα 4 σπιτια στο κεντρο του Παρισιου που τα νοικιαζει, συν καμια 3-4 ακινητα Ελλαδα που τα νοικιαζει σε εφοριες, κλπ συν πολυ πολυ μετρητο.
Ειχε φυγει πριν χρονια και εφτιαξε περιουσια απ το μηδεν, με εμποριο.
Η ζωη που εκανε, δεν υπαρχει ουτε σε μυθιστορηματα.
Ερχεται στην Ελλαδα τουλαχιστον 5 μηνες το χρονο. Αν του πεις να ερθει 4, μπορει να σε καθαρισει επι τοπου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα είπες όλα ... ζει στο παρίσι και ... πίνει τσίπουρο !
Δεν χρειάζομαι τσίπουρα. Ούτε λιαστή ντομάτα.
Μπορώ να τρώω μπέργκερ στην αμέρικα και στρούντελ στη γερμανία.

Για τη μονοκατοικία (στο παρίσι) ... δεν το σχολιάζω , για να μη χαλάσω την όμορφη ατμόσφαιρα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τα είπες όλα ... ζει στο παρίσι και ... πίνει τσίπουρο !
Δεν χρειάζομαι τσίπουρα. Ούτε λιαστή ντομάτα.
Μπορώ να τρώω μπέργκερ στην αμέρικα και στρούντελ στη γερμανία.

Για τη μονοκατοικία (στο παρίσι) ... δεν το σχολιάζω , για να μη χαλάσω την όμορφη ατμόσφαιρα!

Θελεις να τον βγαλεις παρακατιανο δηλαδη στα ματια σου; Θελεις αληθεια να κανεις παραθεση-συγκριση μαζι του;

Για το πιοτο παντως δηλωνει κρασας, το λεει παντα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θελεις να τον βγαλεις παρακατιανο δηλαδη στα ματια σου;

Απροσάρμοστος ελληνάρας παλιάς γενιάς είναι.
Έφυγε για να βγάλει λεφτά. Δεν τον χάλαγε η ελλάδα. Η εν ελλάδι αφραγκία τον χάλαγε.
Εγώ δεν θα φύγω μπατήρης.
Απλά σιχαίνομαι την ... περιρέουσα ατμόσφαιρα.
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ;;; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Δεν θα πάω λατζέρης ή  μισθωτός για μεροκάματο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Απροσάρμοστος ελληνάρας παλιάς γενιάς είναι.
Έφυγε για να βγάλει λεφτά. Δεν τον χάλαγε η ελλάδα. Η εν ελλάδι αφραγκία τον χάλαγε.
Εγώ δεν θα φύγω μπατήρης.
Απλά σιχαίνομαι την ... περιρέουσα ατμόσφαιρα.
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ;;; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Δεν θα πάω λατζέρης ή  μισθωτός για μεροκάματο.

Οκ, εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου. Δε θα επιμεινω αλλο.
Θα σου πω μονο ενα τελευταιο, οτι μετα απο χρονια στο εξωτερικο, παυεις να εισαι ο ιδιος, νομοτελειακα. Οποτε οτι και να δηλωσουμε σημερα οτι "θα κανουμε η δε θα κανουμε την ταδε στιγμη στο μελλον" ειναι ατοπο.

Ακομη και αν πιστευουμε οτι εχουμε πολυ θυμο μεσα μας, ειμαστε απολυτως αποφασισμενοι, δεν υπαρχει περιπτωση να μας αλλαξει κατι τη γνωμη, κ.ο.κ.

Αν θελεις μπορουμε να ανοιξουμε μια αλλη συζητηση, με επικεντρο ακριβως τον συσσωρευμενο θυμο και την απεχθεια που ανεφερες οτι νιωθεις και θα σου εξηγησω πως ακριβως θα αλλαξουν αυτα τα συναισθηματα μεσα σου στο διαβα του χρονου, οσο εισαι στο εξωτερικο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μετα απο χρονια στο εξωτερικο, παυεις να εισαι ο ιδιος, νομοτελειακα.

Ισχύει.
Το έχω κάνει , χωρίς πρόβλημα.

Μπορώ να τρώω βραδυνό στις 18.30 και να πηγαίνω για ύπνο στις 22.30 .
Προσαρμόζομαι παντού.

Δεν θα ψάχνω ... σουβλάκια , τσίπουρα και ζεϊμπέκικα !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιά ακινητα ρε γύφτο ? τα αυθαίρετα στο Πέραμα ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ισχύει.
Το έχω κάνει , χωρίς πρόβλημα.

Μπορώ να τρώω βραδυνό στις 18.30 και να πηγαίνω για ύπνο στις 22.30 .
Προσαρμόζομαι παντού.

Δεν θα ψάχνω ... σουβλάκια , τσίπουρα και ζεϊμπέκικα !

Θα μπορουσες να μεινεις μακρια απ το παιδι σου αν αυτο περναει μεγαλες δυσκολιες εδω και σε θελει διπλα του; Ειναι μεγαλη κουβεντα το "δε θα ξαναπατησω ποτε το ποδι μου"

Μην το παρεις προσωπικα, ενα παραδειγμα εφερα.
Μπορει να ειναι και ο γαμος ενος πολυ αγαπημενου φιλου η συγγενη. Η η κηδεια του. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom