tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σας έβαλα και πολλές φωτογραφίες το κτηριο.Φενεται οτι ειναι η σειρά 600.11 του 1992 που είναι μια βελτίωση της σειράς 137 του 1984.
Το συγκεκριμένο σπίτι είναι του 1997
Δεν είναι ότι δεν τους άρεσε απλός αυτοι οι φουκαράδες που μένουν σε αποθήκες και σε κελιά έσκασαν .
Αν θυμάσαι ο Βλάκμαν και ο Τραμουντάνα έγραφαν ότι μένω σε 25 τετραγωνικά ότι δεν έχω να φάω και τέτοια.
Ο πανηληθιος ο Τραμουντάνα έγραψε ότι ένα τέτοιο διαμέρισμα κάνει το πολυ 30.000 ευρώ και ο Βλάκμαν που υποτίθεται είναι ειδικός για την Ρωσσία έγραφε της ιδιες μαλακίες Τελικα εβαλα αποδειξεις οτι κανει γυρω στις 80.000 ευρω κσι μαζευτηκαν μετα έλεγαν οτι μένω σε εκείνο το διαμέρισμα 42 τετραγωνικά (Αυτοί το έκαναν 25 )
2 μέρες μετά πήγα στο άλλο σπίτι που ειμαι Τώρα και έβαλα αποδείξεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έσκασαν .Σκέψου ο Βλάκμαν μένει σε μια αποθήκη εβαλε φωτο κσι ξεφτιλιστηκε το καταλαβσν ολοι οτι δεν εινσι διαμερισμα και ο Τραμουντάνα μένει σε ένα κελί σαν της φωτογραφίας που έβαλα και κάθε πρωΐ πάει με το λεωφορείο στη δουλειά
Εγώ όταν με αμφισβητούν βάζω αποδείξεις.
μας έβαλες και φωτό από τον κουβά σου (touareg 12+ ετών)... που εδώ βρίσκεις 8ετίας με 6.500 λίρες
και δεκαετίας τα βρίσκεις με τα μισά λεφτά
με ενάμιση βδομαδιάτικο το αγοράζω μαλάκα και το βαράω στον τοίχο μέχρι να γίνει αλοιφή