Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σας έβαλα και πολλές  φωτογραφίες το κτηριο.Φενεται οτι ειναι η σειρά 600.11 του 1992 που είναι μια βελτίωση της σειράς 137 του 1984.
 Το συγκεκριμένο σπίτι είναι του 1997
 Δεν είναι ότι δεν τους άρεσε απλός αυτοι οι φουκαράδες που μένουν σε αποθήκες και σε κελιά έσκασαν  :2funny:.
 Αν θυμάσαι ο Βλάκμαν και ο Τραμουντάνα έγραφαν ότι μένω σε 25 τετραγωνικά  :jerking:ότι δεν έχω να φάω  :jerking:και τέτοια.
 Ο πανηληθιος ο Τραμουντάνα έγραψε ότι ένα τέτοιο διαμέρισμα κάνει το πολυ 30.000 ευρώ  :2funny:και ο Βλάκμαν που υποτίθεται είναι ειδικός για την Ρωσσία  :jerking:έγραφε της ιδιες μαλακίες  :2funny:Τελικα εβαλα αποδειξεις οτι κανει γυρω στις 80.000 ευρω κσι μαζευτηκαν  :2funny:μετα έλεγαν οτι μένω σε εκείνο το διαμέρισμα 42 τετραγωνικά (Αυτοί το έκαναν 25  :2funny: :jerking:)
 2 μέρες μετά πήγα στο άλλο σπίτι που ειμαι Τώρα και έβαλα αποδείξεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έσκασαν  :2funny:.Σκέψου ο Βλάκμαν μένει σε μια αποθήκη εβαλε φωτο κσι ξεφτιλιστηκε  :2funny:το καταλαβσν ολοι οτι δεν εινσι διαμερισμα  :2funny:και ο Τραμουντάνα μένει σε ένα κελί σαν της φωτογραφίας που έβαλα  :2funny:και κάθε πρωΐ πάει με το λεωφορείο στη δουλειά  :2funny:
 Εγώ όταν με αμφισβητούν βάζω αποδείξεις.

μας έβαλες και φωτό από τον κουβά σου (touareg 12+ ετών)... που εδώ βρίσκεις 8ετίας με 6.500 λίρες

και δεκαετίας τα βρίσκεις με τα μισά λεφτά

με ενάμιση βδομαδιάτικο το αγοράζω μαλάκα και το βαράω στον τοίχο μέχρι να γίνει αλοιφή

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο Β.Π λέει οτι εχει βίντεο που τη γαμαει.Νομιζω αμα ποσταρει έστω και ένα Screenshot  απο το τελευταίο,το θέμα λύνεται.
αμα αργει να απαντησει καταλαβαινετε τι γινεται...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μας έβαλες και φωτό από τον κουβά σου (touareg 12+ ετών)... που εδώ βρίσκεις 8ετίας με 6.500 λίρες

Ναι , το βρίσκεις, αλλά εσύ δεν το παίρνεις !
Λεωφορείο δεν ξηγιέσαι ;
ή έχεις ακόμη εταιρικό ... κόρσα ;;;;;;;
Βάλε κανα αυγοτάραχο ρε να τους λειώσεις όλους !!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τη σπιταρωνα τερμα Αμπελοκηπων που ειχες παρει, την εχεις ακομα; Ποσο εκτιμας οτι εχει παρει πανω σε αξια απο τοτε που το αγορασες το διαμερισμα, σε σχεση με σημερα που εχουν ανεβει οι τιμες, σε λιγα μολις χρονια.

φυσικά και την έχω... έχει αντικειμενική 360Κ και τώρα το πουλάω άνετα 350 χωρίς να ψάξω πάνω από δύο μέρες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σας έβαλα και πολλές  φωτογραφίες το κτηριο.Φενεται οτι ειναι η σειρά 600.11 του 1992 που είναι μια βελτίωση της σειράς 137 του 1984.
 Το συγκεκριμένο σπίτι είναι του 1997
 Δεν είναι ότι δεν τους άρεσε απλός αυτοι οι φουκαράδες που μένουν σε αποθήκες και σε κελιά έσκασαν  :2funny:.
 Αν θυμάσαι ο Βλάκμαν και ο Τραμουντάνα έγραφαν ότι μένω σε 25 τετραγωνικά  :jerking:ότι δεν έχω να φάω  :jerking:και τέτοια.
 Ο πανηληθιος ο Τραμουντάνα έγραψε ότι ένα τέτοιο διαμέρισμα κάνει το πολυ 30.000 ευρώ  :2funny:και ο Βλάκμαν που υποτίθεται είναι ειδικός για την Ρωσσία  :jerking:έγραφε της ιδιες μαλακίες  :2funny:Τελικα εβαλα αποδειξεις οτι κανει γυρω στις 80.000 ευρω κσι μαζευτηκαν  :2funny:μετα έλεγαν οτι μένω σε εκείνο το διαμέρισμα 42 τετραγωνικά (Αυτοί το έκαναν 25  :2funny: :jerking:)
 2 μέρες μετά πήγα στο άλλο σπίτι που ειμαι Τώρα και έβαλα αποδείξεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έσκασαν  :2funny:.Σκέψου ο Βλάκμαν μένει σε μια αποθήκη εβαλε φωτο κσι ξεφτιλιστηκε  :2funny:το καταλαβσν ολοι οτι δεν εινσι διαμερισμα  :2funny:και ο Τραμουντάνα μένει σε ένα κελί σαν της φωτογραφίας που έβαλα  :2funny:και κάθε πρωΐ πάει με το λεωφορείο στη δουλειά  :2funny:
 Εγώ όταν με αμφισβητούν βάζω αποδείξεις.

Ποιες αποδείξεις?Τη φορολογική σου δήλωση Ρωσία που ειναι μηδενικό τόλμησες να τη βάλεις?Φωτο απο το μπαζο συζυγο έβαλες?
Τα μονα εισοδήματα που έχεις είναι ο,τι σου στέλνουν οι γονείς.Το έχω γράψει 3 φορές μέχρι τώρα,βαριέμαι να το ξαναγράψω.Έχεις μηδενική ρευστότητα,γαμας Μογγολες μπαζα στην καλύτερη,τρως σε φαστφουνταδικα και μένεις σε γκαρσονιέρα σε εργατική πολυκατοικία ίδια και απαραλλαχτη με εκατοντάδες άλλες.
Εδώ για playboy lifestyle και τα γουστα δεν αρκούν τα 5-6 χιλιάρικα το μήνα και πας να το παίξεις άνετος με το χιλιάρικο απο τους γονείς?
Στις Ρωσίδες,τις απόλυτες gold diggers?Μα ειναι δυνατόν?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο Β.Π λέει οτι εχει βίντεο που τη γαμαει.Νομιζω αμα ποσταρει έστω και ένα Screenshot  απο το τελευταίο,το θέμα λύνεται.

Έχω ποστάρει ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ύψος από το διαβατήριο που φυσικά το πουλί έκανε την πάπια,
έχω ποστάρει μισθολόγιο,συμβόλαιο σπιτιού,φωτογραφίες από το αμφιθέατρο σε διαφορετικές μέρες,
γκόμενες...

Και τι έγινε;
Oι ΜΑΛΑΚΕΣ δεν το χωνεύουν ότι δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Mε αναγκάζεις να μπαίνω από το κινητό ρε ναυάγιο...

Απογοητεύω τον εαυτό μου τώρα.

Δηλαδή ανέβασα ένα screenshot το 2016 και 3 χρόνια μετά θυμόμουν το  βίντεο και πήγα και το κατέβασα. :jerking:

Και πως έχω εγώ ρε ΜΑΛΑΚΑ το βίντεο από ΑΛΛΗ OΠTIKH ΓΩΝΙΑ σε σχέση με το screenshot;

YIeWKv9.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1174108;image[/img[/URL]]

Πες μου ρε χάκερ της πούτσας

Άκου ΝΑΥΑΓΙΟ πως έχουν τα πράγματα..

Όλα τα βίντεο έχουν το μικρό της όνομα,το οποίο έκοψα και άφησα μόνο το Β και αλλάζοντας την ημερομηνία από 16-04-2016 το έκανα 2019 γιατί εκτός από ΝΑΥΑΓΙΑ είτε και ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ

Τα βίντεο του xhamster είναι κλεμμένα από άλλο γνωστό πoρνοσάιτ που είχαμε acount και ήταν όλα Privat.
18 Privat βίντεο

Όσο για αυτό

[url=https://xhamster.com/videos/hot-blonde-teen-mastrurbating-6994004#mlrelated]
[MEDIA=xhamster]6994004[/MEDIA]]

ο χρήστης  szexfilmek3  που αρχικά τα είχε ανεβάσει όλα είναι πλέον retired,ξέρεις γιατί;

O MONOΣ λόγος να διαγραφώ από το site,είναι γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με ΜΑΛΑΚΕΣ σαν ΕΣΕΝΑ
[/quote]τυπε πας για το γκολ με αναποδο ψαλιδι απο το κορνερ

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ω ρε φίλε, ανάβει το γλέντι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ή τα πλαστικά μπουφάν από το παζάρι που λες ότι είναι δήθεν φίδι ..

Μπάρμπα ... πες μας ποιό είναι το πιο ακριβό πανωφόρι που έχεις !

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα ledaig και χρειάζομαι συνοδευτικά !!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και πως έχω εγώ ρε ΜΑΛΑΚΑ το βίντεο από ΑΛΛΗ OΠTIKH ΓΩΝΙΑ σε σχέση με το screenshot;

YIeWKv9.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1174108;image[/img[/URL]]

Πες μου ρε χάκερ της πούτσας
[/quote]
απλως γιατι κατεβασες και μετονομασες αυτο το βιντεο ρε χρυσε ολυμπιονικη της ξεφτιλας του μπου.κομ

[MEDIA=xhamster]5924820[/MEDIA]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε καραφλό παρατράγουδο.. ξέρουμε που μένεις .. μας το έδειξες... σε ένα σκατοδιαμέρισμα με εξοπλισμό της δεκαετίας του 50 από σοβιετικά εργοστάσια στο οποίο ίσα ισα χωράς να γυρίσεις... και με κάτι σκατοέπιπλα που τα πήρες από τον στρατό της Σωτηρίας τρίτο χέρι..

εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ που μένουμε μαλάκα...

ΥΓ εγω έχω το θάρρος και έβαλα την φορολογική μου δήλωση στην Αγγλία και την απόδειξη ότι είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έχει κέρδη 150Κ+ τον χρόνο και πληρώνει κανονικά τους φόρους ... εσύ τι θα μας βάλεις ρε καραφλέ μαλάκα ? τις γάτες σου ή τα πλαστικά μπουφάν από το παζάρι που λες ότι είναι δήθεν φίδι .. ουστ φιδέμπορα
Άστο γιατί πάλι ρεζιλευτηκες :2funny:έλεγες ότι έχω ΕΝΑ διαμέρισμα 25 τετραγωνικά  :2funny:και είδες και ενα δεύτερο 80 τετραγωνικά με τρία δωμάτια ξεχωριστά αξίας πάνω από 160.000 ευρώ (μπορεί ακόμα και 220.000)ενώ εσύ μας βάζεις  :jerking:μούφα φορολογίες από εταιρίες  :2funny:να βάλω κ εγώ τη φορολογική δήλωση καμίας εταιρίας να λέω ότι είναι δικιά μου? :2funny:άντε βάλε κ εσύ μούφα φωτο από κανα μεσητικο σα το Βαλκανιο φουκαρά να μας πεις οτι ειναι το διαμέρισμα σου  :2funny:
 Εγώ έβαλα πραγματικές αποδείξεις κ εσύ μούφα  :jerking: :2funny:.Να γίνω 60 ετών και να μην έχω ούτε αμάξι  :2funny:και να λέω ότι δε μου χρειάζεται  :2funny:.Για διαμέρισμα ούτε καν το συζητάμε  :2funny:

αμα αργει να απαντησει καταλαβαινετε τι γινεται...

ψάχνει να βρει καμια τσόντα με αυτήν να την πηδάει κάνας Τούρκος για να πριν ότι την πηδάει αυτός  :2funny:
 Θα με θυμηθείς σε 2-3 βδομαδες θα ξαναγράψει νομίζοντας ότι έχει ξεχαστεί? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπάρμπα ... πες μας ποιό είναι το πιο ακριβό πανωφόρι που έχεις !

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα ledaig και χρειάζομαι συνοδευτικά !!!!
Και να έχει στο κελί 4 τετραγωνικά που μένει που να το βάλει? :2funny:
  Εμένα και οι μπότες που έφερα από της Η.Π.Α (γ αυτο και πήγα εκει) και τα μπουφάν είναι από πραγματικά φίδια.Το οτι αυτοι ειναι φουκαράδες και δουλευουν για να μην πεθάνουν δε σημαίνει ότι είμαι κ εγώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
απλως γιατι κατεβασες και μετονομασες αυτο το βιντεο ρε χρυσε ολυμπιονικη της ξεφτιλας του μπου.κομ

Aπλώς στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου αν το ΚΑΘΕ ΝΑΥΑΓΙΟ πήρε πρόσβαση στο ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

και τα ανέβασε στο xhamster

Σαν να ναι γερμανικά αυτά από κάτω από το βίντεό... :rolleyes:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 31

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ψάχνει να βρει καμια τσόντα με αυτήν να την πηδάει κάνας Τούρκος για να πριν ότι την πηδάει αυτός  :2funny:
  Θα με θυμηθείς σε 2-3 βδομαδες θα ξαναγράψει νομίζοντας ότι έχει ξεχαστεί? :2funny:
απο τη μια καλα να παθει γιατι πηγε να κανει τον κοκκορα εκει που δεν τον παιρνει, απο την αλλη εχω αρχισει και τον λυπαμαι
κοιτα τι καθεται και γραφει

Άκου ΝΑΥΑΓΙΟ πως έχουν τα πράγματα..

Όλα τα βίντεο έχουν το μικρό της όνομα,το οποίο έκοψα και άφησα μόνο το Β και αλλάζοντας την ημερομηνία από 16-04-2016 το έκανα 2019 γιατί εκτός από ΝΑΥΑΓΙΑ είτε και ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ

Τα βίντεο του xhamster είναι κλεμμένα από άλλο γνωστό πoρνοσάιτ που είχαμε acount και ήταν όλα Privat.
18 Privat βίντεο

οτι αλλαξε την ημερομηνια απο 2016 σε 2019 για να μη τη βρουμε και τη ρουφιανεψουμε

προσπερασε οτι μας ειπε οτι ειναι γερμανιδα και μιλαει αγγλικα, προσπερασε οτι εχει 100 βιντεο masturbation κλπ

θλιβερος, αξιολυπητος τελειως

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
απο τη μια καλα να παθει γιατι πηγε να κανει τον κοκκορα εκει που δεν τον παιρνει, απο την αλλη εχω αρχισει και τον λυπαμαι
κοιτα τι καθεται και γραφει

οτι αλλαξε την ημερομηνια απο 2016 σε 2019 για να μη τη βρουμε και τη ρουφιανεψουμε

προσπερασε οτι μας ειπε οτι ειναι γερμανιδα και μιλαει αγγλικα, προσπερασε οτι εχει 100 βιντεο masturbation κλπ

θλιβερος, αξιολυπητος τελειως

Όντως, Γερμανίδα να μιλάει αγγλικά...
Πρωτόγνωρο..

Εγώ λυπάμαι για το χαμένο χρόνο,ακόμη και τώρα που σου γράφω παρουσία άλλων..

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 52

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιες αποδείξεις?Τη φορολογική σου δήλωση Ρωσία που ειναι μηδενικό τόλμησες να τη βάλεις?Φωτο απο το μπαζο συζυγο έβαλες?
Τα μονα εισοδήματα που έχεις είναι ο,τι σου στέλνουν οι γονείς.Το έχω γράψει 3 φορές μέχρι τώρα,βαριέμαι να το ξαναγράψω.Έχεις μηδενική ρευστότητα,γαμας Μογγολες μπαζα στην καλύτερη,τρως σε φαστφουνταδικα και μένεις σε γκαρσονιέρα σε εργατική πολυκατοικία ίδια και απαραλλαχτη με εκατοντάδες άλλες.
Εδώ για playboy lifestyle και τα γουστα δεν αρκούν τα 5-6 χιλιάρικα το μήνα και πας να το παίξεις άνετος με το χιλιάρικο απο τους γονείς?
Στις Ρωσίδες,τις απόλυτες gold diggers?Μα ειναι δυνατόν?
Αποδείξεις ότι μένω σε 2 διαμερίσματα που ειναι δικα μου,εχω μεγάλο τζιπ σε υπόγειο πάρκινγκ και όλες της ανέσεις μου.Και έχω και την άνεση να δίνω 2.500 ευρώ για μπουφάν από φίδι ενώ εσύ μένεις σε μια αποθήκη και δεν εχεις να παρεις βρακι.
Πηγαινεις 5 μερες το χρονο διακοπες και μετα γ αυτες της 5 μερες γράφεις όλο το χρόνο πως γαμησες μια τελειωμένη που χρυσοπληρωσες.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Αποδείξεις ότι μένω σε 2 διαμερίσματα που ειναι δικα μου,εχω μεγάλο τζιπ σε υπόγειο πάρκινγκ και όλες της ανέσεις μου.Και έχω και την άνεση να δίνω 2.500 ευρώ για μπουφάν από φίδι ενώ εσύ μένεις σε μια αποθήκη και δεν εχεις να παρεις βρακι.
Ρε τύπε, κι εγώ έχω 1 τριάρι & 1 δυάρι στη Νέα Ιωνία. Δε σημαίνει κάτι αυτό. :huh:

Όμως, έχω PC που γαμάει. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom