Έχω κάνει αρκετά χρόνια πολεμική τέχνη και δε μιλάω για
τύπου ταε κβο ντο.
Επίσης για λόγους που δε θέλω να εξηγήσω,έχω φάει και έχω δώσει αρκετό ξύλο.
Η δικιά μου εμπειρία είναι
Ιταλοί--->Ανύπαρκτοι σε όλα τα επίπεδα.
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ευνουχισμένοι από την προπαγάνδα δεκαετιών,σπάνια θα πετύχεις Γερμανό που χώνεται.
Ολλανδοί------>Εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα συγκριτικά με τους Γερμανούς,αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικό.
Άγγλοι------> Δεν νιώθουν και συνεχίζουν να σηκώνονται ακόμη και αν τους έχεις σκορπίσει όλα τα δόντια στο πάτωμα.
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->Δεν ξέρω.
Τούρκοι-------->Μόνο μπουλούκι,μόνο φωνή και στραβό στόμα.
Αν δουν ότι ξέρεις να χτυπάς,σκορπάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Άραβες μέσης ανατολής------->Αν δεν κουβαλάνε τίποτα,είναι σα να δέρνεις 12χρονο
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αρχιδάκια με μεγάλη εμπειρία σε μανούρες,συνήθως κάτι κουβαλάνε κι αυτοί.
Πολωνοί----->Ψυχοπαθείς ζώα και όχι τίμιοι στο ξύλο.Γερή κράση και ψυχάκηδες,δύσκολος συνδυασμός να αντιμετωπίσεις.Επίσης πολλοί, είτε είναι γυμναστηριακοί,είτε ξέρουν κάποια τέχνη.Οι της Κρακοβίας μάλιστα το μαχαίρι το έχουν προέκταση του χεριού τους.
Τσέχοι------->Αόρατοι
Ουκρανοί----->Δε θυμάμαι να έγινε κάτι όταν πήγα Κίεβο και εδώ που μένω,ελάχιστοι οι Ουκρανοί.
Ρώσοι-------->Άνιωθα μοσχάρια,αλλά τίμιοι σε αντίθεση με τους Πολωνούς.Επίσης φουλ γυμναστηριακοί ή γνώστες τέχνης.
Αλβανοι--------> Τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλες τις Ευρωπαικές χώρες.Σκληρός λαός,που κουβαλάει τα πάντα.Από μπέσα,παπάρια μάντολες..