ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Άκρα του τάφου σιωπή,
πάλι γαμάω το πουλί
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους
πάλι γαμάω το πουλί
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους
Δεν ανεβάζεις τίποτα να πάρουμε μάτι, τύπε;έχω καμιά 300GB με αυτήν
Δεν ανεβάζεις τίποτα να πάρουμε μάτι, τύπε;
Βυζάρα έχει!
Για Δε τα βάζεις τότε?Άμα το συνεχίσεις έχω καμιά 300GB με αυτήν,θα σε ξεφτιλίσω ξανά,
ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
Και το φαγητό.Το μόνο καλό είναι το κλίμα και η θάλασσα στην Αθήνα.
το πουλι μολις γυρισε απο τη βραδυνη του βολτα με γκομενακι για μπυρακιαΆμα το συνεχίσεις έχω καμιά 300GB με αυτήν,θα σε ξεφτιλίσω ξανά,
ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το πουλι μολις γυρισε απο τη βραδυνη του βολτα με γκομενακι για μπυρακια
οπως ειναι γνωστο το πουλι εχει και ζωη και δεν μπορει 24/7 να απανταει σε αγαμητα ναυαγια σαν τον βαλκανιο φουκαρα
ομως οταν προκαλειται ξεφτιλιζει τον αλλον μεχρι τελους
ερχεται ποστ - πυρκαγια μετα το οποιο ο βαλκανιος φουκαρας εαν εχει ιχνος τσιπας θα αυτοδιαγραφει
αναμενετε στις οθονες σας
Για την ίδια Νότια Αφρική μιλάς που οι μαυροι σκοτώνουν τους λευκους........... γιατί έτσι;Που οι μονοκατοικίες έχουν αξία ίση με το μηδέν;Που οι κτηματίες την κοπανάνε για να μην τους σκοτώσουν;Αγορίνα ... δεν λαμβάνει υπόψη ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΟΜΩΣ.
Η νότια αφρική μπορεί να είναι στον πάτο.
Οι αφρικάνς όμως , μένουν σε σπίτια επιπέδου μονοκατοικιών εκάλης , με εμβαδά όμως Χ5 και βάλε.
τυπε κερασες μπυρακια και αντι να γαμας εισαι στο bou και το γκομενακι γαμιεται με άλλον,δε το λες και επιτυχιατο πουλι μολις γυρισε απο τη βραδυνη του βολτα με γκομενακι για μπυρακια
τυπε κερασες μπυρακια και αντι να γαμας εισαι στο bou και το γκομενακι γαμιεται με άλλον,δε το λες και επιτυχια
Καλά και εσύ μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς... Όταν το πουλί λέει ότι ήταν έξω με γκόμενά, σημάνει ότι έπαιζε πλευστεισον και επέστρεψε ξανά στο σαη...
Τι να τον κάνεις;Ψαχνω σεφ που να ξερει κρητικη κ γαλλικη κουζινα. Εργασια 8 μηνες το χρονο στην Κρητη μισθος 1000 καθαρα συν μπονους.
Ενα δεν μπορώ να καταλάβω?Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να γελοιοποιητε έτσιτο πουλι μολις γυρισε απο τη βραδυνη του βολτα με γκομενακι για μπυρακια
οπως ειναι γνωστο το πουλι εχει και ζωη και δεν μπορει 24/7 να απανταει σε αγαμητα ναυαγια σαν τον βαλκανιο φουκαρα
ομως οταν προκαλειται ξεφτιλιζει τον αλλον μεχρι τελους
ερχεται ποστ - πυρκαγια μετα το οποιο ο βαλκανιος φουκαρας εαν εχει ιχνος τσιπας θα αυτοδιαγραφει
αναμενετε στις οθονες σας
Τύπε, τι είναι αυτό το link? Μούφα είναι;Ενα δεν μπορώ να καταλάβω?Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να γελοιοποιητε έτσι
Έλεγε ότι είναι καθηγητής Πανεπιστημίου μετά το γύρισε.Μετα μας εβακεωφωτογραφιες μούφα από.μεσητικο ότι και καλά είναι το διαμέρισμα του είπε θα σας βάλω και κανονικές φωτο
όποιος λέει κάτι ας το αποδυκνιει κιόλας!
Πορνομεταναστη φενεται το διαμερισμα που ανεβαζες δεν αρεσει τους μπρουκληδες ελληνες μεταναστες του εξωτερικου,Θελουν σουιτες,150 τετραγωνικα,μπανιο με αυτοματο ντους,ρυθυμηση νερου στο ντους τελευταιας τεχνολογιας,δεν τους αρεσε το τηλεφωνακι στην τουαλεταΓια Δε τα βάζεις τότε?
Μου φένεται όπως και το διαμέρισμα μούφα με της φωτογραφίες από μεσητικο θα είναι
Σήμερα το τι βλακείες διάβασα ή Αθήνα καλύτερη από Αγία Πετρούπολη πόσο άσχετος πρέπει να είναι κάποιος για να τα γράφει αυτά αυτά τα σάϊτ ολο.μπουρδες γράφουν
Eπειδή πολύ λάσπη έχει πέσει για τις ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΡΕΣ σε τούτο το σάι,πρώτη και τελευταία φωτό(screenshot από προσωπικό βίντεο), που αποφασίσαμε από κοιυού με την Γερμανίδα που τραβιέμαι εδώ και κάτι μήνες να βάλουμε
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ που το παιζει ΣΚΛΗΡΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΓΑΜΗΣ (VOL 3)
Άμα το συνεχίσεις έχω καμιά 300GB με αυτήν,θα σε ξεφτιλίσω ξανά,
ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1174108;image[/img[/URL]]
[/quote]
προσοχη στη λεπτομερεια
[url=https://imgbb.com/][img]https://i.ibb.co/272XmYd/3.jpg[/url]
παρενθεση, ξεχασα να πω οτι κι εγω γαμαω μια γερμανιδαρα νεαρα με βυζαρες και αποφασισαμε μαζι να μοιραστουμε μαζι σας μονο ενα screen shot
φυσικα επειδη μεσα στον πανικο του να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα δεν ειχε ολο το χρονο να σκεφτει και να τα ετοιμασει ολα τελεια, εβαλε ημερομηνια του δηθεν πρωτοτυπου προσωπικου του βιντεο 19_4_2019 αλλα απο μια συντομη αναζητηση του screenshot στο ιντερνετ φαινεται οτι ειναι ανεβασμενο ηδη απο το 2016 και το 2017, δηλαδη 2-3 χρονια ΠΡΙΝ τραβηξει ο μαλακας το πρωτοτυπο βιντεο
τελος στο xhamster μπορει να δει κανεις αρκετα απο τα βιντεακια της εν λογω κορασιδας που αυτοικανοποιειται στο κρεβατι της, το καταγραφει με webcam και το ανεβαζει σε διαφορα πορνοσαιτ
βλεπε και προτεινομενα βιντεο απο κατω
μαλλον αυτο εννοει ο ξεφτιλισμενος αγαμητος οτι εχει πολυ υλικο
Άμα το συνεχίσεις έχω καμιά 300GB με αυτήν,θα σε ξεφτιλίσω ξανά,
ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
εχω ριξει τοσο ΓΑΜΗΣΙ στον μαλακα που πονεσανε τα νεφρα μου