lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δεν πάω καλύτερα στην Γερμανία να μένω σε μια αποθήκη και να δουλεύω διπλοβάρδιες.
Τι λες τωρα ρε Δημητρακη... Για ξαναγραψετο γιατι σου ξεφυγε μου φαινεται..
Δεν πάω καλύτερα στην Γερμανία να μένω σε μια αποθήκη και να δουλεύω διπλοβάρδιες.
Καλά εσύ πριν 6 μηνες μας έλεγες ότι Ελλάδα είχες εισόδημα 1.500 ευρώ στην ΕλλάδαΤώρα έγιναν 3.000? Και δικό σου σπίτι που?στα Φάρσαλα?Όχι στην Αθήνα πάντος.
Παρολαυτά βρακί δεν αγόραζες και αυτοκινητο δεν ειχες γιατί ήσουν επαναστάτηςΛέω οτι είχα 1500 καθαρά δικό μου εισόδημα συν 1500 παθητικά από ενοίκια.Βέβαια αυτά που είχα στο χέρι ήταν τα 1500.Χωρίς να πληρώνω ενοίκια κτλ αφού έμενα σε δικό μου διαμέρισμα 120 τμ στο κέντρο αξίας 300000 ευρώ.Δηλαδή είχα ρευστότητα 1500 ευρώ να τα κάνω ό,τι θέλω,φαί τζάμπα,δικό μου διαμέρισμα να μένω,χαρέμι με 4 Πολωνέζες Αθήνα συν 5 Τσέχες που έφερνα εναλλάξ,Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ διαθέσιμες με 3 ταξίδια εξωτερικό το χρόνο και προοπτική να διπλασιάσω τα εισοδήματα στα επόμενα έτη.
Και όμως προτίμησα τη δυσκολία του εξωτερικού να μένω στο νοίκι,να μετακινούμαι κτλ απλά λόγω πεποίθησης και για να αυξήσω τη διαθέσιμη ρευστότητα.
Αυτό εκ πρώτης άποψης φαίνεται παντελώς ηλίθιο όμως με το relocation Δύση πήρα ένα τρελλό boost ρευστότητας που επέτρεψε αυτοδυναμία στα γούστα.
Πολλοί δηλαδή καταλάβαιναν οτι για να συνεχίζουν να βγάζουν τα ίδια γούστα ενώ η κρίση μάστιζε έπρεπε να πάρουν δραστικές αποφάσεις και να την κάνουν εξωτερικό ασχέτως των συμφερόντων των υπολοίπων.
Παρολαυτά βρακί δεν αγόραζες και αυτοκινητο δεν ειχες γιατί ήσουν επαναστάτης
Εσύ ξεπέρασες στα ψέματα και τον Τραμουντάνα Και τον Βαλκάνιο φουκαρά μαζί
Καλά,εσύ περίμενε να σου πέσει το λόττο.Γιατί και το παξιμάδι βρεγμένο το θες!!Τη ζημια ολη την κανει η υγρασια. Σε συνδυασμο με τις υψηλοτερες θερμοκρασιες (χαμηλοτερο γεοωγραφικο πλατος) κανουν την κατασταση αφορητη
Εγώ χτες σας απέδειξα ότι λέω.Ο Βαλκανιος φουκαράς και ο Τραμουντάνα εξαφανίστηκαν κ εσύ δε μιλάς το βούλωσες μεχρι χτες ελεγες οτι μενω σε 30 τετραγωνικά με το ζόρι τη βγάζω και τέτοια Τώρα είδες ότι έχω και άλλο διαμέρισμα τριάρι.Εμένα δε με νοιάζει αν με πιστέψουνε ή δε με πιστέψουνε.Εγώ δεν κάνω ποτέ καλό presentation.Γιατί να καταβάλω κόπο για να βελτιωθεί ο άλλος?
Η τα δέχεται αυθωρεί και παραχρήμα όπως τα λέω ή δεν τα δέχεται οπότε στα αρχίδια μου.Πίστευε και μη ερεύνα φάση.Σιγά μην καταβάλω νοητική προσπάθεια να πείσω τους bollocks.Δεν προσπαθούμε,δε μαχόμαστε,δεν κάνουμε presentation,δεν επαναλαμβανόμαστε,στα αρχίδια μας γενικώς.
Καλά,εσύ περίμενε να σου πέσει το λόττο.Γιατί και το παξιμάδι βρεγμένο το θες!!
Ε αμα λες οτι δεν πας για δουλειά γιατί κάνει ζέστη τι θες να πω ρε φίλε;Ο,τι να ναι
Ε αμα λες οτι δεν πας για δουλειά γιατί κάνει ζέστη τι θες να πω ρε φίλε;
είχα πάει υπεύθηνος σε πλυντήριο αυτοκινήτων
Εγώ χτες σας απέδειξα ότι λέω.
Αλλα θέλω της ανέσεις μου
Έχω περάσει 2 καλοκαιρινά στην Κύπρο ως μόνιμος κάτοικος και είναι υπερβολές λέμε αυτά που γράφεις.Μερικα σχολια ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ απο το παραπανω θρεντ:
1. 'Εγώ πήγα πριν δυο χρόνια ως τουρίστας γιατί έχω ένα (ελλαδίτη) φίλο που μένει μόνιμα εκεί. Εν πολλοίς θα συμφωνήσω με τον alex_000. H ζέστη όμως ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! Αν νομίζετε ότι τον Ιούλιο στην Αθήνα λιώνουν τα σίδερα ετοιμαστέιτε για σοκ στην Κύπρο το καλοκαίρι. Είναι η ζέστη αλλά και η ασύληπτη υγρασία που απλά δεν μπορείς να ανασάνεις. Βγάζεις τα ρούχα και δε φτάνει, θες να βγάλεις και το δέρμα σου μπας και δροσιστείς.'
2. 'Έκανα φαντάρος στην Κύπρο και από την εμπειρία μου μπορώ να συμφωνήσω με τον αποπάνω ως εξής
η ζέστη δεν υπάρχει, η κατάσταση είναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Η. Ακριβώς όπως τα λέει ο αποπάνω, τρελή ζέστη, απίθανη υγρασία, παρά φύση (για μας τους Έλληνες που δεν τρώμε και λίγη ζέστη, έλεος) συνθήκες.'
Έχω περάσει 2 καλοκαιρινά στην Κύπρο ως μόνιμος κάτοικος και είναι υπερβολές λέμε αυτά που γράφεις.
Η Γερμανία είναι πολύ σοβαρή χώρα εινσι γεμάτη αραπαδες και γκασταρμπάϊτερ σαν κ εσένα .Σε μια χώρα σαν τη Γερμανία
α)Θα σε πήγαιναν σε δικαστήριο οι φιλοζωικές που γαμάς ζωάκια
β)Η πρόνοια θα σου είχε πάρει τα παιδιά από τη γέννησή τους,γιατί εδώ τα παιδιά προστατεύονται αν ο γονιός τους έχει πρόβλημα
γ)Δε θα μπορούσες να οδηγήσεις γιατί αυτό που έχεις 24/7 γουρλωμένα τα μάτια χωρίς να τα ανοιγοκλείνεις, δεν λύνεται με λάδωμα όπως στη Ρωσία.
δ)Στα πλυντήρια αυτοκινήτων που εξειδικεύεσαι
έχει κάτι πακιστανούς, μιας έχετε τα ίδια προσόντα,δηλαδή ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ναι,μας απέδειξες ότι στα 18 σου αγόρασες διαμερίσματα χωρίς λεφτά από τους γονείς σου από την καριέρα σου στα πλυντήρια αυτοκινήτων.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΟΓΓΟΛΑ
Το τηλεφωνο του μπανιου εριχνε νερο με πολυ πιεση γ αυτο το αλλαξα,πάρε και το τηλέφωνο του μπάνιου ;).Δημητράκαρε, ζεις σαν άρχοντας. Τέτοια ποιότητα κατασκευής, τέτοιο σπίτι:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1172549;image[/img[/URL]]
Το τηλέφωνο του μπάνιου γιατί το έχεις βγάλει;
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1172541;image[/img[/URL]]
Για να κάνεις κλύσμα με το σπιράλ;
[img]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB13nD9XELrK1Rjy1zbq6AenFXa3.jpg_q50.jpg
Κύπρο και να πάτε πήγε ένας φίλος μου από το Λιτόχωρο στην Κύπρο να δουλέψει σε ξενοδοχείο (ενοικίαση Jet ski) εκτός ότι του έδιναν σκατά μισθό (600-700 ευρω)του έδωσαν ένα δωμάτιο σαν κελί με 2 κρεβατια δυοροφα που αναμεσα στα κρεβατια ειχε χωρο ισα ισα να σταθεις και ειχε και αλλους 2 συγκατοίκους (το ένα κρεβάτι στο δευτερο οροφο ηταν αδειο ηταν ) εναν Λιθουανο κσι εναν Βουλγαρο.Το φαΐ που τους τάϊζε δεν ήταν αυτό που δίναν στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά ένα φαΐ που έφτιαχναν για τους υπαλλήλους και δεν τρωγωταν .Σε 1 μήνα έφυγε από κει!Μερικα σχολια ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ απο το παραπανω θρεντ:
1. 'Εγώ πήγα πριν δυο χρόνια ως τουρίστας γιατί έχω ένα (ελλαδίτη) φίλο που μένει μόνιμα εκεί. Εν πολλοίς θα συμφωνήσω με τον alex_000. H ζέστη όμως ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! Αν νομίζετε ότι τον Ιούλιο στην Αθήνα λιώνουν τα σίδερα ετοιμαστέιτε για σοκ στην Κύπρο το καλοκαίρι. Είναι η ζέστη αλλά και η ασύληπτη υγρασία που απλά δεν μπορείς να ανασάνεις. Βγάζεις τα ρούχα και δε φτάνει, θες να βγάλεις και το δέρμα σου μπας και δροσιστείς.'
2. 'Έκανα φαντάρος στην Κύπρο και από την εμπειρία μου μπορώ να συμφωνήσω με τον αποπάνω ως εξής
η ζέστη δεν υπάρχει, η κατάσταση είναι Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Η. Ακριβώς όπως τα λέει ο αποπάνω, τρελή ζέστη, απίθανη υγρασία, παρά φύση (για μας τους Έλληνες που δεν τρώμε και λίγη ζέστη, έλεος) συνθήκες.'
Κύπρο και να πάτε πήγε ένας φίλος μου από το Λιτόχωρο στην Κύπρο να δουλέψει σε ξενοδοχείο (ενοικίαση Jet ski) εκτός ότι του έδιναν σκατά μισθό (600-700 ευρω)του έδωσαν ένα δωμάτιο σαν κελί με 2 κρεβατια δυοροφα που αναμεσα στα κρεβατια ειχε χωρο ισα ισα να σταθεις και ειχε και αλλους 2 συγκατοίκους (το ένα κρεβάτι στο δευτερο οροφο ηταν αδειο ηταν ) εναν Λιθουανο κσι εναν Βουλγαρο.Το φαΐ που τους τάϊζε δεν ήταν αυτό που δίναν στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά ένα φαΐ που έφτιαχναν για τους υπαλλήλους και δεν τρωγωταν .Σε 1 μήνα έφυγε από κει!
Κύπρο και να πάτε πήγε ένας φίλος μου από το Λιτόχωρο στην Κύπρο να δουλέψει σε ξενοδοχείο (ενοικίαση Jet ski) εκτός ότι του έδιναν σκατά μισθό (600-700 ευρω)του έδωσαν ένα δωμάτιο σαν κελί με 2 κρεβατια δυοροφα που αναμεσα στα κρεβατια ειχε χωρο ισα ισα να σταθεις και ειχε και αλλους 2 συγκατοίκους (το ένα κρεβάτι στο δευτερο οροφο ηταν αδειο ηταν ) εναν Λιθουανο κσι εναν Βουλγαρο.Το φαΐ που τους τάϊζε δεν ήταν αυτό που δίναν στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά ένα φαΐ που έφτιαχναν για τους υπαλλήλους και δεν τρωγωταν .Σε 1 μήνα έφυγε από κει!