Θα σταθω σε κατι ,γιατι ο πορνομεταναστης μπορει να τρολαρει και να κραζει οσους προσπαθουν να το παιξουν μπρουκληδες,αλλα εχω παρατηρησει κατι εδω και χρονια,λεγανε παλια οτι η φτωχοι ειναι γεναιοδοροι και καλη καρδια,λαθος,παρατηρω σημερα κα στην ελλαδα κυριως, η φτωχοι και η μικροαστοι ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα μακραν,θα σου κρατησουν κακια για λεπτομεριες,θα σε θαψουν ,θα σε φθονουν για το παραμικρο,πχ ενα ωραιο ρουχο,ενα καλο κινητο,ενα καινουργιο αμαξι,εχεις καποια λεφτα παραπανω που τα βρισκεις,τι τα κανεις,γιατι δεν εχω εγω και εσυ εχεις,καλα αφηστε δε η ρουφιανια παει συννεφο,εξαιτιας επειδη εχω αλλαξει πολλες δουλειες απο μικρος η μικροαστοι ειναι η μεγαλυτεροι ρουφιανοι,για ενα κομματι ψωμι θα σου βρουν και την παραμικρη λεπτομερεια για να βγαλουν μια θεση παραπανο στην δουλεια για να αρεσουν στο μουνοπανο και κακο αφεντικο τους που τους τραμπουκιζει ολη μερα, εσενα θα σε φανε λαχανο,ο νομος της ζουγκλας πραγματικα,ειμαι τερμα απογοητευμενος απο την συμπεριφορα των μικροαστων,η προστατες των μαφιοζων,μαρινακιδων,πλουσιων,κλεφτων πολιτικων...Οχι οτι εξυμνω τους λεφταδες ετσι? Και η υψηλες ιεραρχειες κανουν μεγαλες πουστιες,αλλα πως το λενε,στα χαμηλα στρωματα ειναι ποιο εντονα αυτα ρε παιδια,ποσες φορες εχει πει ο Πορνομεταναστης οτι πανε εκει και του βγαζουν κακια επειδη αυτοι δεν εχουν και αυτος εχει? Εχει πει ο πορνομετανστης κατι,οποιος εβγαλε λεφτα εβγαλε,πλεον πρεπει να κανεις το σκατο παξιμαδι για να βγαλεις, η λυσεις ειπαμε ειναι ΗΠΑ και αυστραλια με πολυ δουλεια εκει ισως μαζεψεις αν δεν εχεις σκοπο να κανεις μεγαλη ζωη και να ξοδευεις.. Δεν θελω να παραμεινω μικροαστος και φτωχος μια ζωη,Δεν μαρεσει.. Δεν ξερω αν διαφωνει ο πορνομετανστης για αυτα που ειπα... Το θεωρω αστειο καποιον να κανει χιλιες δυο πουστιες για ενα μεροκαμματο,Να κανει ο αλλος πουστιες για να φτασει ψηλα παλι δεν το γουσταρω αλλα λες παει στο διαολο αυτο το κανει για να παει ψηλα,αλλα ο αλλος που το κανει για μια θεση εργασιας μονο που δεν του εξασφαληζει τιποτα παρα τα προς το ζην με κανει και γελαω