Από το 2013 έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τότε πολλά έχουν αλλάξει,παθάναν κ'άλλοι συγγενείς μου,πήρα κ άλλη περιουσία.Η μάνα μου μένει σε έπαυλη 550 τετραγωνικά!Με έξοδα συντήρησης πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα και έχει αμάξι Mersedes 3.500 κυβικά (υπολόγισε πόσα είναι τα τέλη και τα τεκμήρια)Θες να σου πω από ακίνητα τι έχει?
Τι νομίζεις ότι είμαι ο Βαλκάνιος φουκαράς με τους αγράμματους γονείς που δούλευαν μετανάστες στα ανθρακορυχεία της Γερμανίας ?
Βεβαια δε τα εφτιαξαν μόνοι τους οι γονείς μου,ο ένας μου παπούς ήταν μεγαλογιατρός και ο άλλος ο παπούς μου ήταν διευθυντης των συναιτερισμών του νομού Αρκαδίας γιά πολλά χρόνια ο νωόν νοείτο
.
Το διαμέρισμα σήμερα έγινε 35 από 30 που ήταν χτες
.
Στη Βαρσοβία έχω το 80% του διαμερίσματος,βέβαια αυτό είναι λεπτομέρια.
Δε σε είχα γιά τόσο βλάκα πάντος
.Δηλαδή έχω εισοδηματα κάτω από 1.000 ευρώ κατα τη γνώμη σου.Αν βάλουμε τα κοινόχρηστα γιά τρια διαμερίσματα είναι πάνω από 250 ευρώ συν το ρεύμα μόνο κοινόχρηστα δηλαδή κοντά στα 300 ευρώ,πληρώνω το υπόγειο πάρκινγκ του ενός αυτοκινήτου γύρω στα 80 ευρώ και το γκαράζ που έχω κοινόχρηστα γύρω στα 20 ευρώ το μήνα αν βάλεις και τους φόρους μαμί με κάτι άλλα πάγια έξοδα άλλα 100 το μήνα βγαίνει γύρω στο πεντακοσάρικο!ε,πως ζω?μου μένουν 300 το μήνα?
Μόνο στις πορνοεκδρομές χαλάω ένα τρακοσάρι το μήνα
.Είδες τι τηλέφωνα έχω,τι ρούχα αγωράζω και τι κρέμμες.Που τα βρίσκω?Κάθε μήνα κάνω αγορές γύρω στα 700-1.000 Ευρώ διάφορα πράγματα είτε κρέμμες (έχω βάλει φώτο και της αποδείξεις) είτε ηλεκτρονικά είτε ρούχα.Ενας που του μένουν 300 ευρω το μηνα θα πηγαινε να πάρεις κρέμμες 500+ ευρώ?μπουφαν απο φίδια 2.500+ ευρώ?καθώς και κινητά που στην Ελλάδα θα τα κοίταγαν σαν υπτάμενο δίσκο?
Και αφού ζω τόσο χάλια γιατί δεν νοικιάζω το διαμέρισμα 25 τετραγωνικά που έχω να παίρνω 400 ευρώ το μήνα και να πάω να μένω στο άλλο?Θα έχω 400 ευρώ το μήνα συν δε θα πληρώνω πάρκινγκ 800 συν κοινόχρηστα 50 που δε θα πληρώνω συν μετακινήσεις συν πυ μπορεί να πουλήσω και το μεγάλο αμάξι.Δηλαδή 400 ευρώ στο χέρι συν οικονομία πάνω από 200 ευρώ!
Σχετικα με τα χάμουργκερ εκει ειναι οι γκόμενες και εκεί μπορείς να καμακώσεις.Ακόμα και ο Αλγερινός ξέρει ότι οι γκόμενες πυ πηδιούντε πάνε στα απλά μέρη και κάθονται με της φίλες τους.Στα εμπορικά κέντρα μπορεί να γίνει παιχνηδι
στα ακριβά εστιατόρια μόνο ψώνια και μαλακισμένες πάνω που νομίζουν ότι κάποιες είναι!
Αντί να μετράς τα εσοδα μου γιά δε μετράς τα έξοδα μου να πάθεις σοκ
.Εσυ εχεις εξοδα μηδεν
ζεις σε μια αποθηκη στο εργοστασιο που δουλευεις
οχι μονο ρουχα δεν παιρνεις αλλά ουτε βρακιά
,τιποτα δεν παιρνεις,αμάξι δεν έχεις
Δηλαδή μηδέν έξοδα!