Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
Φευγεις στο εξωτερικο εννοειται! Οπως καναμε ολοι μας κ δε το μετανιωσαμε!!
Φυσικα να παει να εξερευνησει το καινουριο, να αποκτησει νεες εργασιακες εμπειριες με καλυτερες προοπτικες, να βιωσει τις διαφορετικες νοοτροπιες,
να μελετησει το διαφορετικο, που κανει καποιους λαους να ευημερουν περισσοτερο απο καποιους αλλους, οι οποιοι παραμενουν στατικοι η οπισθοδρομουν.

μπα η ελλαδιτσα μια χαρα ειναι ... εχει τα μπουρδελακια της , τα μασαζακια της , τα σουβλακια της , τα θαλασσινα της , το χειμωνα της με τα γραφικα χωριουδακια και τα χιονισμενα βουνα της, το καλοκαιρι της και τις παραλιες της !

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
ενταξει εχει ενα θεμα με τα οικονομικα της ... αλλα αν εισαι δουλευταρας και εργατικος υπαρχουν ευκαιριες!

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι ... δεν εχουμε λεφτα να χαρουμε τα παραπανω που αναφερω... οπως και επισης οτι δουλεια δυσκολα βρισκεις με ικανοποιητικες αποδοχες οσο καλος και να εισαι .... αλλα αυτα λεπτομερειες!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι ... δεν εχουμε λεφτα να χαρουμε τα παραπανω που αναφερω... οπως και επισης οτι δουλεια δυσκολα βρισκεις με ικανοποιητικες αποδοχες οσο καλος και να εισαι .... αλλα αυτα λεπτομερειες!

Aπτο στομα μ το πηρες. Δκδ νομιζεις εμεις ειμαστε χαζοι π φυγαμε..δε θελαμε ηλιο κ παραλιες κ φαι υπερνοστιμο;; αλλα αν δεν εχεις δουλεια αν δεν μπορεις να θρεψεις τον ιδιο σ τον εαυτο τι να το κανεις. Καλυτερα να ζω στη μουχλα κ να απολαμβανω την ελλαδα το καλοκαιρι καθως κ αλλους προορισμους οπου η δουλεια μ στη μουχλα θα μου το επιτρεπει. Γτ κσκα τα ψεμματα στη μουχλα κ μπορεις να ζησεις κ τσξιδια στο κοσμο να κανεις κ κομποδεμα να κανεις αν ξερεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.853
Πόντοι
5.506
Aπτο στομα μ το πηρες. Δκδ νομιζεις εμεις ειμαστε χαζοι π φυγαμε..δε θελαμε ηλιο κ παραλιες κ φαι υπερνοστιμο;; αλλα αν δεν εχεις δουλεια αν δεν μπορεις να θρεψεις τον ιδιο σ τον εαυτο τι να το κανεις. Καλυτερα να ζω στη μουχλα κ να απολαμβανω την ελλαδα το καλοκαιρι καθως κ αλλους προορισμους οπου η δουλεια μ στη μουχλα θα μου το επιτρεπει. Γτ κσκα τα ψεμματα στη μουχλα κ μπορεις να ζησεις κ τσξιδια στο κοσμο να κανεις κ κομποδεμα να κανεις αν ξερεις.

5Ι πιστευεις οτι σε εχει επηρεασει το γεγονος οτι δε βρισκεις εκει φαι υπερνοστιμο;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μπα η ελλαδιτσα μια χαρα ειναι ... εχει τα μπουρδελακια της , τα μασαζακια της , τα σουβλακια της , τα θαλασσινα της , το χειμωνα της με τα γραφικα χωριουδακια και τα χιονισμενα βουνα της, το καλοκαιρι της και τις παραλιες της !

τυπε μου ειμαι θεσσαλονικη για το off μου και εχω βαρεθει ηδη
σε tinder/fb βρισκεις καμενες εδω

πριν λιγες μερες ημουν ριγα/μοσχα και ακυρωνα ραντεβου γιατι εσκαγαν ακομα καλύτερα

πηδουσες στο δευτερο ραντεβου 8ρια

εκανα βολτα στην πολη μου πριν και βλεπεις γκετο αραβοπακηδων και αραπαδων

ακομα και στην υποτιμημενη ρουμανια ηταν καλύτερα, βολταριζες στο τεραστιο παρκο του βουκουρεστιου και εβλεπες μονο ευρωπαιους

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1

εχεις απολυτο δικιο ! αλλα και αυτο εχει τις δυσκολιες του... και η αποφαση δεν παιρνετε και ευκολα... γιαυτο κανουμε και αυτη τη συζητηση ... διαφορετικα σαφως αξιζει το σεναριο το δικο σου και ολων των αλλων που ηδη εχουν μεταναστευσει...

δουλευεις στη "μουχλα" αλλα απολαμβανεις στις διακοπες σου και μπορεις να στοχευεις και σε ενα καλυτερο αυριο !

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
τυπε μου ειμαι θεσσαλονικη για το off μου και εχω βαρεθει ηδη
σε tinder/fb βρισκεις καμενες εδω

πριν λιγες μερες ημουν ριγα/μοσχα και ακυρωνα ραντεβου γιατι εσκαγαν ακομα καλύτερα

πηδουσες στο δευτερο ραντεβου 8ρια

εκανα βολτα στην πολη μου πριν και βλεπεις γκετο αραβοπακηδων και αραπαδων

ακομα και στην υποτιμημενη ρουμανια ηταν καλύτερα, βολταριζες στο τεραστιο παρκο του βουκουρεστιου και εβλεπες μονο ευρωπαιους

ναι μα παντου στη ευρωπη και αλλου να πας τα αυτονοητα ειναι ποιο ευκολα!

Επισκέπτης
εχει γινει η κωλοτρυπα σας ροκφορ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ντροπη σου γυφτο να μιλας μειωτικα σε εναν εργαζομενο που απλα κανει με σχολαστικο γερμανικο και οχι σταρχιδιστικο βαλκανικο τροπο το καθηκον του. Εχει φανει απο αυτα πιυ γραφεις εδω τι κομπλεξαρας εισαι! Ελπιζω να μη μεινεις ατιμωρητος απο το τει.

ΜΟΥ ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ  :birdman:

Περιμενα να διαβασω καποιον να επικρινει το παιδιαστικο ποσταρισμα του ΒΠ και με εκπληξη βλεπω οτι το εκανες μονο εσυ.

Ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου.
Κριμα που κανενας αλλος δεν μπηκε στον κοπο να κατακεραυνωσει την ειρωνια του σταρχιδιστη απεναντι στον τυπικο σχολαστικο που κανει σωστα τη δουλεια του.

Γάμα καμιά χοντρή ρε Άλεξ που θα με πεις είρωνα και τον αποτυχημένο wannabe μπάτσο του πανεπιστημίου "σχολαστικό που κάνει σωστά τη δουλειά του" :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στο σημείο αυτό λοιπόν, τον ειρωνεύτηκα δυνατά, με αποτέλεσμα να έχει γυρίσει όλη η αίθουσα και η κοπελίτσα να τρέξει να μου δώσει το θερμό...
χαρακτηριστικη αντιδραση ανθρωπου με συμπλεγμα κατωτεροτητας

ο βαλκανιος φουκαρας δεν νιωθει ανετα στη γερμανια γιατι ειναι πολιτης β κατηγοριας

στο δρομο, στο μετρο, στο σουπερ μαρκετ εχει περιεργα βλεμματα πανω του, για τους γερμανους ειναι απλα ενας μελαμψος μεταναστης

το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει τον οδηγει οταν εχει την παραμικρη εξουσια, να ξεσπασει σε καποιον κατωτερο του

ειναι η αμυνα του για την περιθωριακη ζωη οικονομικου μεταναστη που ζει εδω και χρονια

ο γερμανος σεκιουριτυ εκανε τη δουλεια του βασει των οδηγιων ασφαλειας και ο κομπλεξικος ελληναρας τον ξεφτιλισε για να πεισει τους παρευρισκομενους μα πανω απο ολα τον εαυτο του οτι τελικα δεν ειναι ο πολιτης Β κατηγοριας που ολοι νομιζουν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

που κρυβεσαι εσυ
τοσο κατουρημα σας εχω ριξει για το αραβοπακι υποψηφιο της ΝΔ
δεν εμφανιστηκες να σε κερασω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
χαρακτηριστικη αντιδραση ανθρωπου με συμπλεγμα κατωτεροτητας

ο βαλκανιος φουκαρας δεν νιωθει ανετα στη γερμανια γιατι ειναι πολιτης β κατηγοριας

στο δρομο, στο μετρο, στο σουπερ μαρκετ εχει περιεργα βλεμματα πανω του, για τους γερμανους ειναι απλα ενας μελαμψος μεταναστης

το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει τον οδηγει οταν εχει την παραμικρη εξουσια, να ξεσπασει σε καποιον κατωτερο του

ειναι η αμυνα του για την περιθωριακη ζωη οικονομικου μεταναστη που ζει εδω και χρονια

ο γερμανος σεκιουριτυ εκανε τη δουλεια του βασει των οδηγιων ασφαλειας και ο κομπλεξικος ελληναρας τον ξεφτιλισε για να πεισει τους παρευρισκομενους μα πανω απο ολα τον εαυτο του οτι τελικα δεν ειναι ο πολιτης Β κατηγοριας που ολοι νομιζουν

Aρχιμαλάκα ΝΑΥΑΓΙΟ, όσο εγώ είμαι μελαμψός,τόσο και εσύ δεν είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ

Γιατί δε βάζεις τη φωτό που βρήκες με τα μαγουλάκια;

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΝΑΥΑΓΙΟ που το παίζεις και ψυχολόγος..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Aρχιμαλάκα ΝΑΥΑΓΙΟ, όσο εγώ είμαι μελαμψός,τόσο και εσύ δεν είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ

Γιατί δε βάζεις τη φωτό που βρήκες με τα μαγουλάκια;

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΝΑΥΑΓΙΟ που το παίζεις και ψυχολόγος..
ο θυμος που εχεις μεσα σου προερχεται απο τα περιεργα βλεμματα που συγκεντρωνεις καθημερινα απο γερμανους

εισαι ενας μελαμψος οικονομικος μεταναστης γι αυτους, ενας πολιτης Β κατηγοριας

για να λυτρωθεις απο το κομπλεξ σου, πρεπει να δουλεψεις πολυ και σκληρα, να τους αποδειξεις οτι αξιζεις με τη δουλεια σου και την προσωπικοτητα σου

ετσι ισως καποτε κερδισεις τον σεβασμο τους

με το να βγαζεις το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχεις σε καποιον υφισταμενο σου, δεν καλυτερευεις την κατασταση

απλως στο μελαμψος οικονομικος μεταναστης προστιθεται και το σκατανθρωπος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
ο θυμος που εχεις μεσα σου προερχεται απο τα περιεργα βλεμματα που συγκεντρωνεις καθημερινα απο γερμανους

εισαι ενας μελαμψος οικονομικος μεταναστης γι αυτους, ενας πολιτης Β κατηγοριας

για να λυτρωθεις απο το κομπλεξ σου, πρεπει να δουλεψεις πολυ και σκληρα, να τους αποδειξεις οτι αξιζεις με τη δουλεια σου και την προσωπικοτητα σου

ετσι ισως καποτε κερδισεις τον σεβασμο τους

με το να βγαζεις το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχεις σε καποιον υφισταμενο σου, δεν καλυτερευεις την κατασταση

απλως στο μελαμψος οικονομικος μεταναστης προστιθεται και το σκατανθρωπος

Εσύ τώρα σαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ του σάι, νομίζεις ότι με το να γράφεις αφήνοντας μία σειρά κενό,έχει βαρύτητα ο λόγος σου;

Εδώ μέσα οι άντρες σε ανέδειξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ και εξω οι γυναίκες σε έχουν στο ΚΛΑΣΙΜΟ, μιας και ΓΚΟΜΕΝΑ δεν είχες ΠΟΤΕ σου και ΟΥΤΕ θα εχεις.

Μη με κάνεις να σου υπενθυμίζω πόσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ

Εσύ και το φιλαράκι σου το ψυχάκι ο πίκερ που γαμάτε μόνο σε μπουρδέλα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εσύ τώρα σαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ του σάι, νομίζεις ότι με το να γράφεις αφήνοντας μία σειρά κενό,έχει βαρύτητα ο λόγος σου;

Εδώ μέσα οι άντρες σε ανέδειξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ και εξω οι γυναίκες σε έχουν στο ΚΛΑΣΙΜΟ, μιας και ΓΚΟΜΕΝΑ δεν είχες ΠΟΤΕ σου και ΟΥΤΕ θα εχεις.

μην αδικεις τον πικερ συγκρινοντας τον με το πουλι
ο πικερακος ειχε 2-3 γκομενες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

θα μπορουσα κι εγω να αρχισω να λεω ιστοριες για παλιες γκομενες

εχω συγγραφικο ταλεντο, πιστεψε με θα ηταν ωραιες

ξερεις γιατι δεν το κανω;

γιατι δεν το εχω αναγκη

εσυ καλυπτεις καποια αναγκη σου με ολες αυτες τις φανταστικες ιστοριες για δηθεν γερμανιδες που γαμας και για τις οποιες κανεις δεν σε ρωτησε

η αναγκη που καλυπτεις ειναι να νιωσεις σημαντικος στον εικονικο κοσμο του διαδικτυου, μιας και στον πραγματικο κοσμο της γερμανιας εισαι χαμηλα στην τροφικη αλυσιδα, εισαι ενας μελαψος οικονομικος μεταναστης απο τα βαλκανια, ενας πολιτης Β κατηγοριας

δεν θα σε αποδεχτουν, δεν θα σε ενσωματωσουν ποτε

γι αυτο εχουμε να διαβασουμε πολλες ακομα φανταστικες ιστοριες κολασμενου σεξ με γερμανιδες μουναρες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
θα μπορουσα κι εγω να αρχισω να λεω ιστοριες για παλιες γκομενες

εχω συγγραφικο ταλεντο, πιστεψε με θα ηταν ωραιες

ξερεις γιατι δεν το κανω;

γιατι δεν το εχω αναγκη

εσυ καλυπτεις καποια αναγκη σου με ολες αυτες τις φανταστικες ιστοριες για δηθεν γερμανιδες που γαμας και για τις οποιες κανεις δεν σε ρωτησε

η αναγκη που καλυπτεις ειναι να νιωσεις σημαντικος στον εικονικο κοσμο του διαδικτυου, μιας και στον πραγματικο κοσμο της γερμανιας εισαι χαμηλα στην τροφικη αλυσιδα, εισαι ενας μελαψος οικονομικος μεταναστης απο τα βαλκανια, ενας πολιτης Β κατηγοριας

δεν θα σε αποδεχτουν, δεν θα σε ενσωματωσουν ποτε

γι αυτο εχουμε να διαβασουμε πολλες ακομα φανταστικες ιστοριες κολασμενου σεξ με γερμανιδες μουναρες

Όσες κενές σειρές και να αφήνεις στα post σου, το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι πως πρόκειται για τα post ενός μέλους που τα υπόλοιπα τον ανέδειξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

Η γνώμη σου λοιπόν, ΚΑΜΙΑ αξία δεν έχει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κι εσυ μια μεταναστρια

μια μελαμψη τουρκαλα, βουλγαρα, ο,τι μπορεσεις

και να πηγαινετε σε στεκια μεταναστων, να ξεδινετε λιγο

να ακουτε μια καζατζιδη, μια azis, να πινετε τα κρασακια σας και να λετε ιστοριες απο την πατριδα

αν γαμησεις κι ολας θα ξεφλομωσεις λιγο, θα σου φυγει ο θυμος και τα νευρα

ζεις που ζεις στο περιθωριο της γερμανικης κοινωνιας, βρες παρεα και κανε τις μερες σου καλυτερες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κι εσυ μια μεταναστρια

μια μελαμψη τουρκαλα, βουλγαρα, ο,τι μπορεσεις

και να πηγαινετε σε στεκια μεταναστων, να ξεδινετε λιγο

να ακουτε μια καζατζιδη, μια azis, να πινετε τα κρασακια σας και να λετε ιστοριες απο την πατριδα

αν γαμησεις κι ολας θα ξεφλομωσεις λιγο, θα σου φυγει ο θυμος και τα νευρα

ζεις που ζεις στο περιθωριο της γερμανικης κοινωνιας, βρες παρεα και κανε τις μερες σου καλυτερες

Ότι πεις ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom