Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
θα ηταν πιο απλη η ζωη με ενα ειδους apartheid

διαφορετικες διαδικασιες ελεγχου ασφαλειας αναλογα με την καταγωγη

δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες διαδικασιες για μια γερμανιδουλα με τον μουσταφα και τον αχμεντ

πχ στα αεροδρομια θα μπορουσαν να υπαρχουν διαφορετικοι ελεγχοι για λευκους και διαφορετικοι για αφροασιατες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πέρα απο το γενικό κόμπλεξ των σεκιουριτάδων,ανεξαρτήτου χώρας, όπως επεσήμανε και ο Glock,
το θέμα είναι πως μια χώρα/ήπειρος με μία άλφα ποιότητα ζωής,
περιέπλεξε την καθημερινότητά της υποδεχόμενη άτομα που είναι 100% φύρα..

Ο λόγος που απαγορεύτηκαν τα υγρά στα αεροπλάνα,ήταν εξαιτίας εκείνου του άραβα, που μετέφερε εύφλεκτο υγρό σε μπουκαλάκι και έκανε αυτοσχέδια βόμβα εν μέσω πτήσης..

Ο λόγος που απαγορευτηκαν τα σακίδια σε εμάς, είναι εξαιτίας της ισλαμο-τρομοκρατίας σε ευρωπαικό έδαφος.

Αντί λοιπόν οι Ευρωπαίοι πολίτες να αντισταθουν στην καθημερινή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, να διαδηλώσουν εναντίον της πολιτικής ανοιχτών συνόρων,κάνουν μούγκα..

Εδώ και μήνες με έπρηζαν από την τράπεζα για ένα ραντεβού για στεγαστικό δάνειο.
Τελικά βρέθηκα για άλλο λόγο στην τράπεζα και όταν μου πρότειναν και δια ζώσης ραντεβού,τους είπα:
"Σιγά μη χρεωθώ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι να πεθάνω, ώστε να μου φέρετε μετά από λίγο καιρό καμιά δομή λάθρο δίπλα από το σπίτι μου".
Φυσικά δεν έλαβα απάντηση,μιας και τέτοια θέματα είναι ταμπού :effemine:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
θα ηταν πιο απλη η ζωη με ενα ειδους apartheid

διαφορετικες διαδικασιες ελεγχου ασφαλειας αναλογα με την καταγωγη

δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες διαδικασιες για μια γερμανιδουλα με τον μουσταφα και τον αχμεντ

πχ στα αεροδρομια θα μπορουσαν να υπαρχουν διαφορετικοι ελεγχοι για λευκους και διαφορετικοι για αφροασιατες

Και τωρα κατι τετοιο δε γινεται;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εχουμε γεμισει μπαχαλακια τυπε, ο αλλος τα εχει βαλει με το μεγιστο πορνομητσαρα γιατι ζηλευει το αυτοκινητο του.  :huh:
Δεν πρέπει να αγριεύει κάποιος τον Μήτσο γιατί χάνει τη μοναδική του ευκαιρία να του δώσει μια ...τζούρα κρέμα  :2funny: να μην γεμίσει ρυτίδες και μοιάζει σαν τους Έλληνες του εξωτερικού που στα 30 τους μοιάζουν με 60! :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εχουμε γεμισει μπαχαλακια τυπε, ο αλλος τα εχει βαλει με το μεγιστο πορνομητσαρα γιατι ζηλευει το αυτοκινητο του.  :huh:
... και άλλοι που ζηλεύουν τον νικόλα που ετοιμάζεται να ανοίξει σπιτικό τύπε
μη δουν άνθρωπο να προοδεύει...  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.847
Πόντοι
5.506
Δεν πρέπει να αγριεύει κάποιος τον Μήτσο γιατί χάνει τη μοναδική του ευκαιρία να του δώσει μια ...τζούρα κρέμα  :2funny: να μην γεμίσει ρυτίδες και μοιάζει σαν τους Έλληνες του εξωτερικού που στα 30 τους μοιάζουν με 60!

Ξεροχυνουμε με κρεμες Μητσου αν και αυτες οι κρεμες εχουν χαλασει τα καλυτερα event παγκοσμιως.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και τωρα κατι τετοιο δε γινεται;

οχι φιλε, οι ελεγχοι ειναι κοινοι για ΟΛΟΥΣ

ειτε εισαι η agnes

Laura-Berlin.jpg

ειτε ο mustafa

cmimg_22216.jpg

τους ιδιους ελεγχους περνας

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
"Σιγά μη χρεωθώ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι να πεθάνω, ώστε να μου φέρετε μετά από λίγο καιρό καμιά δομή λάθρο δίπλα από το σπίτι μου".
Απίστευτη σκέψη! Ούτε Ελλάδα δεν παίζει τέτοια κατάντια πλην των κέντρων της Αθήνας και της  Θεσσαλονίκης!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Απίστευτη σκέψη! Ούτε Ελλάδα δεν παίζει τέτοια κατάντια πλην των κέντρων της Αθήνας και της  Θεσσαλονίκης!

Φίλε, δεν είναι δική μου σκέψη.

Είναι κάτι που έχει συμβεί σε πολλούς Γερμανούς.
Σε μία συνάδελφό μου από Κολωνία που πριν δέκα χρόνια χρεώθηκε ένα μεγάλο ποσό με τον άντρα της και αγόρασε μονοκατοικία, της έφεραν δίπλα της τέτοια δομή και η καθημερινότητά της άλλαξε για πάντα.
Σε μία άλλη, έφεραν στο ισόγειο της πολυκατοικίας σχολείο γλώσσας και οι τύποι έχεζαν όπου έβρισκαν.
Της δικιάς μου της είχε πάρει ο πατέρας της οικόπεδο πριν πολλά χρόνια σε καλή περιοχή με την προοπτική να χτίσει όταν κάνει οικογένεια
και σε λίγους μήνες ετοιμαζεται στα 150 μέτρα δομή 2000 ατόμων.
Προσπάθησε ο μέλλοντας πεθερός να το πουλήσει σκοτώσει με το που το έμαθε,αλλά έκανε ένα ρεπορτάζ η τηλεόραση,οπότε το έμαθαν όλοι και πλέον δεν πουλιέται ούτε ένα ευρώ.
Επίσης κάτι αλλους φίλους που έχω και μένουν δίπλα σε δομή,πέρα από καυγάδες,μαχαιρώματα,κλοπές,κ.λ.π. δεν μπορούν πλέον να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά,γιατί 24/7 την αράζουν εκεί ενήλικες λάθρο

Μιλάμε για αυτοκτονία του δυτικού πολιτισμού..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
... και άλλοι που ζηλεύουν τον νικόλα που ετοιμάζεται να ανοίξει σπιτικό τύπε
μη δουν άνθρωπο να προοδεύει...  :S
Τύπε μου , αν του ευχηθώ στο νέο σπιτικό του ένα hot spot με λαθρομουσλίμια που τόσο αγαπάει δίπλα του , θα είμαι ζηλόφθονος?  :S

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96

Σε μία συνάδελφό μου από Κολωνία που πριν δέκα χρόνια χρεώθηκε ένα μεγάλο ποσό με τον άντρα της και αγόρασε μονοκατοικία, της έφεραν δίπλα της τέτοια δομή και η καθημερινότητά της άλλαξε για πάντα.
Σε μία άλλη, έφεραν στο ισόγειο της πολυκατοικίας σχολείο γλώσσας και οι τύποι έχεζαν όπου έβρισκαν.
Της δικιάς μου της είχε πάρει ο πατέρας της οικόπεδο πριν πολλά χρόνια σε καλή περιοχή με την προοπτική να χτίσει όταν κάνει οικογένεια
Προσπάθησε ο μέλλοντας πεθερός να το πουλήσει σκοτώσει με το που το έμαθε,αλλά έκανε ένα ρεπορτάζ η τηλεόραση,οπότε το έμαθαν όλοι και πλέον δεν πουλιέται ούτε ένα ευρώ.
Επίσης κάτι αλλους φίλους που έχω και μένουν δίπλα σε δομή,πέρα από καυγάδες,μαχαιρώματα,κλοπές,κ.λ.π. δεν μπορούν πλέον να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά,γιατί 24/7 την αράζουν εκεί ενήλικες λάθρο

Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, ισως σε καποιες μεγαλουπολεις να εχει παραγινει, αλλα ειδικα για ευρεση κατοικιας δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις κατι που οι πιθανοτητες απο αυτο που λες να ειναι κοντα στο μηδεν (καλη περιοχη, συγκεκριμενο οικημα, κλπ)

Περα απο καποιες μεγαλουπολεις, το μεγαλυτερο κομματι της Δυτικης Ευρωπης ειναι γεματο χωρια και κωμοπολεις οπου ο πληθυσμος ειναι 99% καθαροι ντοπιοι

Γενικα η μεταναστευση δεν ειναι κατι κακο ουτε επικινδυνο
Αν ο μεταναστης ενσωματωθει απο την κοινωνια (οπως οι Αλβανοι 2ης γενιας στην Ελλαδα, οι Ελληνες 3ης γενιας στις ΗΠΑ κλπ) τοτε ειναι κατι θετικο για την ντοπια κοινωνια
Αν δεν ενσωματωθει, ουτε τοτε αποτελει μακροπροθεσμο κινδυνο, απλα καποια στιγμη θα γυρισει πισω κλπ οπως εκατονταδες χιλιαδες Αλβανοι που εφυγαν απο την Ελλαδα μετα απο 10-15 χρονια δουλειας

Το κακο ειναι οταν η μεταναστευση κουβαλαει μαζι της εγκλημα (τζιχαντιστες, κλπ)
και την ραγδαια υποβαθμιση της ποιοτητας ζωης των ντοπιων (κεντρο Αθηνας, κλπ)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τα βλεπουμε και ελλαδα

οταν επιασα δουλεια εξω ψηνομουν να παρω διαμερισμα στην ροτοντα
θα το νοικιαζα και ευκολα αν δεν ημουν συχνα θεσσαλονικη μιας και ειναι διπλα στο ΑΠΘ

τωρα η περιοχη εχει γινει γκετο σε λιγο καιρο τα ακινητα εκει θα αποκτησουν τιμες βικτωριας

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύπε μου , αν του ευχηθώ στο νέο σπιτικό του ένα hot spot με λαθρομουσλίμια που τόσο αγαπάει δίπλα του , θα είμαι ζηλόφθονος?  :S
Δεν πάει σε καμιά κλασσάτη περιοχή για να πεις πως μεγαλοπιάστηκε, μαζί με άλλους φουκαράδες πάει να ζήσει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, ισως σε καποιες μεγαλουπολεις να εχει παραγινει, αλλα ειδικα για ευρεση κατοικιας δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις κατι που οι πιθανοτητες απο αυτο που λες να ειναι κοντα στο μηδεν (καλη περιοχη, ευγκεκριμενο οικημα, κλπ)

Περα απο καποιες μεγαλουπολεις, το μεγαλυτερο κομματι της Δυτικης Ευρωπης ειναι γεματο χωρια και κωμοπολεις οπου ο πληθυσμος ειναι 99% καθαροι ντοπιοι

και Grenoble κοντα στις γαλλικες αλπεις η συσταση ηταν να μην πηγαινουμε στο παρκο το βραδυ λογω εγκληματικοτητας

Και 5% να ειναι καπου οι αφροασιατες τα σκατευουν ολα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν πάει σε καμιά κλασσάτη περιοχή για να πεις πως μεγαλοπιάστηκε, μαζί με άλλους φουκαράδες πάει να ζήσει
Έτσι όπως τα λες, όλη η φτωχολογια έπρεπε να είναι κατά των μεταναστών και να έκραζαν  οποιαδήποτε αριστερή ιδέα αφού αυτοί εππειρεάζονται πρώτοι από τις αριστερες πολιτικές...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
και Grenoble κοντα στις γαλλικες αλπεις η συσταση ηταν να μην πηγαινουμε στο παρκο το βραδυ λογω εγκληματικοτητας

Και 5% να ειναι καπου οι αφροασιατες τα σκατευουν ολα

Ενταξει, εγκληματικοτητα υπηρχε παντα, στην Ελλαδα των 80'ς που δεν ειχε πολλους μεταναστες, γινοταν της πουτανας απο μαχαιρωματα, κλοπες και εγκλημα γενικα απο ντοπιους, ρομα, ναρκομανεις, συμμοριες, κυκλωματα της νυχτας, κλπ

Το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες, το προβλημα ειναι οταν εχεις μεγαλη μαζα ανθρωπων χαμηλου υποβαθρου, αμορφωτους, τεμπεληδες, φασαριοζους κλπ και δεν τους βαζεις σε μια σειρα απο μικρου, με δουλεια, κλπ
Ειτε μεταναστες ειναι αυτοι, ειτε χουλιγκανοι, ειτε νεοναζι, ειτε αναρχοκουμμουνια στα εξαρχεια, κλπ την ιδια ζημια κανουν

Οι μεταναστες χωριζονται σε δυο μεγαλες κατηγοριες:
Σε μεταναστες εργασιας, που ειναι οι καλοι και νοικοκυρηδες
Σε μεταναστες παρασιτα, φασαριοζους, τεμπεληδες που ειναι η σαβουρα

Για τους δευτερους συμφωνω οτι πρεπει να γινεται καλη καθαρση εκ των προτερων, αλλα χωρες οπως η Γαλλια, τους αφηνουν για αλλους λογους, που εχουν να κανουν απο την περιοδο της αποικιοκρατιας, αφου τους ρουφουσαν το αιμα για αιωνες, και ακομα τους ρουφανε σε επιπεδο κυβερνησεων-χωρων. Βλεπε πχ Γαλλια-Κογκο κλπ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Έτσι όπως τα λες, όλη η φτωχολογια έπρεπε να είναι κατά των μεταναστών και να έκραζαν   οποιαδήποτε αριστερή ιδέα αφού αυτοί εππειρεάζονται πρώτοι από τις αριστερες πολιτικές...

ειναι

οι μονοι που ειναι υπερ ειναι οι ευποροι γονοι ιδεολογοι της πουτσας
οι πουστηδες για να βρισκουν φτηνο μαυρο κρεας
και τα κομματοσκυλα που υπερασπιζονται την γραμμη των κομματων τους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πέρα απο το γενικό κόμπλεξ των σεκιουριτάδων,ανεξαρτήτου χώρας, όπως επεσήμανε και ο Glock,
το θέμα είναι πως μια χώρα/ήπειρος με μία άλφα ποιότητα ζωής,
περιέπλεξε την καθημερινότητά της υποδεχόμενη άτομα που είναι 100% φύρα..

Αντί λοιπόν οι Ευρωπαίοι πολίτες να αντισταθουν στην καθημερινή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, να διαδηλώσουν εναντίον της πολιτικής ανοιχτών συνόρων,κάνουν μούγκα..

Γιατί όμως κάνουν μούγκα,υπάρχει καμιά εξήγηση;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ενταξει, εγκληματικοτητα υπηρχε παντα, στην Ελλαδα των 80'ς που δεν ειχε πολλους μεταναστες, γινοταν της πουτανας απο μαχαιρωματα, κλοπες και εγκλημα γενικα απο ντοπιους, ρομα, ναρκομανεις, συμμοριες, κυκλωματα της νυχτας, κλπ

Το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες, το προβλημα ειναι οταν εχεις μεγαλη μαζα ανθρωπων χαμηλου υποβαθρου, αμορφωτους, τεμπεληδες, φασαριοζους κλπ και δεν τους βαζεις σε μια σειρα απο μικρου, με δουλεια, κλπ
Ειτε μεταναστες ειναι αυτοι, ειτε χουλιγκανοι, ειτε νεοναζι, ειτε αναρχοκουμμουνια στα εξαρχεια, κλπ την ιδια ζημια κανουν

Οι μεταναστες χωριζονται σε δυο μεγαλες κατηγοριες:
Σε μεταναστες εργασιας, που ειναι οι καλοι και νοικοκυρηδες
Σε μεταναστες παρασιτα, φασαριοζους, τεμπεληδες που ειναι η σαβουρα

Για τους δευτερους συμφωνω οτι πρεπει να γινεται καλη καθαρση εκ των προτερων, αλλα χωρες οπως η Γαλλια, τους αφηνουν για αλλους λογους, που εχουν να κανουν απο την περιοδο της αποικιοκρατιας, αφου τους ρουφουσαν το αιμα για αιωνες, και ακομα τους ρουφανε σε επιπεδο κυβερνησεων-χωρων. Βλεπε πχ Γαλλια-Κογκο κλπ

η εγκληματικοτητα δεν συγκρινεται παλιοτερα με τωρα

οπως εχω γραψει μεσα 2000 πηδουσες με ανεση στο ΑΠΘ
ο μονος κινδυνος ηταν να σε παρουν ματι

τωρα δεν περνας νυχτα απο μεσα

το να περασεις ΣΗΜΕΡΑ απο ορισμενες περιοχες μεγαλουπολεων ισοδυναμει με συναινεση σε ληστεια
ΠΟΤΕ ισχυε αυτο παλιοτερα??

Αναφερεις τους γυφτους
ενα παραδειγμα πως οι ασιατες δεν αφομοιονονται και ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ να περασουν

κοντα στο κογκο δουλευα καποτε
οι ελιτ τους παει για σπουδες στους ''αποικοκρατες'' που τους εκμεταλευοταν

σαν να λεμε οτι εμεις παμε για σπουδες τουρκια...

μην τρως και εσυ την καραμελα των αποικιων
εμεις που ειμασταν 400 χρονια υπο τουρκικο ζυγο πως θα πρεπει να ειμασταν τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom