Eργασία στο εξωτερικό...
Οι φωτογραφίες είναι κανά μήνα πριν και τις είχα βγάλει για να διηγηθώ το συμβάν σε φίλους μου..
Όμως τώρα εξαιτίας του συμβάντος, έλαβα ένα γραμμα ότι πρέπει να μιλήσω με την πρυτανεία.
Πάμε λοιπόν...
Εγώ έκανα επιτήρηση σε μια αίθουσα όπου κάποιοι φοιτητές έγραφαν εξετάσεις με ανοιχτές σημειώσεις.
Κάτι που έχω κάνει πολλάκις και στην Ελλάδα και μάλιστα υπό,γάματα με κεφαλαία γράμματα,συνθήκες..
Τα γερμανάκια(μιας και το 90% των φοιτητών/ιών είναι γερμανάκια)δεν αντιγράφουν και γενικά δεν δίνουν δικαιώματα.
Στο χώρο του πανεπιστημίου,ειδικά στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων περνάνε και σεκιούριτι...
Όπως κάθομαι και αγναντεύω λοιπόν..
περνάει το σεκιούριτι και μου λέει:"Πρόσεξες ότι εκείνη η φοιτήτρια, έχει ένα θερμό o τύπος του οποίου απαγορεύεται σε αυτή την αίθουσα;"
Να σημειώσω εδώ,ότι από το 2015 και την εισβολή των ισλαμομπάσταρδων, υπάρχουν αιθουσες που απαγορεύεται να μπεις με σακίδιο και εδώ και κάποιο διάστημα όλα τα ροφήματα,πρέπει να είναι σε διαφανές μπουκάλι.
Ο φοιτητής έρχεται με το σακίδιό του στο Πανεπιστήμιο,το βάζει σε ένα ερμάριο και με το περιεχόμενο του σακιδίου πηγαίνει στην αίθουσα.
To πρόσεξα, του είπα και τον έγραψα στα παπάρια μου..
Με τη σειρά του, θεώρησε σοφό να μου επαναλάβει την ερώτηση σε πιο περίεργο τόνο..
Στο σημείο αυτό λοιπόν, τον ειρωνεύτηκα δυνατά, με αποτέλεσμα να έχει γυρίσει όλη η αίθουσα και η κοπελίτσα να τρέξει να μου δώσει το θερμό
για να λήξει το θέμα...
Μιλάμε ότι η κοπέλα είχε πιει ήδη από το θερμό,το είχε μισοαδειάσει,οπότε ας πούμε ότι δεν είχε κάποιο εύφλεκτο υλικό μέσα...
Αυτός ο αργόσχολος αποτυχημένος λοιπόν,με κατήγγειλε ότι του μίλησα μειωτικά και ότι παρακώλυσα το έργο του..
Οπότε φεύγοντας από την Ελλάδα,γλιτώνεις τις κομματικές νεολέρες,τα βύσματα,τους αιώνιους φοιτητές και τη μπίχλα,αλλά φορτώνεσαι πολιτική ορθότητα και λοβοτομημένους..