Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κι εσυ μια μεταναστρια

μια μελαμψη τουρκαλα, βουλγαρα, ο,τι μπορεσεις

και να πηγαινετε σε στεκια μεταναστων, να ξεδινετε λιγο

να ακουτε μια καζατζιδη, μια azis, να πινετε τα κρασακια σας και να λετε ιστοριες απο την πατριδα

αν γαμησεις κι ολας θα ξεφλομωσεις λιγο, θα σου φυγει ο θυμος και τα νευρα

ζεις που ζεις στο περιθωριο της γερμανικης κοινωνιας, βρες παρεα και κανε τις μερες σου καλυτερες

Ειπε ο αργυρος μιστερ μαλακας του μεγαλυτερου σαιτ της χωρας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ότι πεις ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ο ανθρωπος ειναι ζωον κοινωνικον
θελει να ειναι μελος μια ομαδας με κοινα χαρακτηριστικα

ολοι οι μεταναστες του κοσμου ειναι εξω απο τα νερα τους, μακρια απο οικογενεια και φιλους, μονοι στις γιορτες, συχνα αγαμητοι, με καθημερινες προσβολες και ρατσιστικα σχολια και βλεματα απο τον ντοπιο πληθυσμο

οι μεταναστες εχουν τα υψηλοτερα ποσοστα ψυχικων νοσων με προεξαρχουσα την καταθλιψη, που ακολουθειται απο την κοινωνικη φοβια

δεν μπορεις στην κοινωνια που ζεις να εισαι το αφεντικο και το αλφα μειλ

μπορεις ομως να κανεις πιο υποφερτες τις απογοητευσεις της ξενιτιας

βρες μια μεταναστρια να λετε τον πονο σας ο ενας στον αλλον, να της ριξεις και κανεναν κρυο

ξερετε και οι δυο πως ειναι τα παγερα βλεματα των γερμανων πανω σας, πως ειναι τα ρατσιστικα σχολια, πως ειναι να σας φωναζουν οι πιτσιρικαδες "οξω απο τη χωρα μου κεμπαποφαγε βαλκανιε"

να ξερεις μπορει να σε βριζω αλλα υπαρχουν φορες που συμμεριζομαι τον πονο και την καταθλιψη σου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

ολοι οι μεταναστες του κοσμου ειναι εξω απο τα νερα τους, μακρια απο οικογενεια και φιλους, μονοι στις γιορτες, συχνα αγαμητοι, με καθημερινες προσβολες και ρατσιστικα σχολια και βλεματα απο τον ντοπιο πληθυσμο

οι μεταναστες εχουν τα υψηλοτερα ποσοστα ψυχικων νοσων με προεξαρχουσα την καταθλιψη, που ακολουθειται απο την κοινωνικη φοβια

βρες μια μεταναστρια να λετε τον πονο σας ο ενας στον αλλον, να της ριξεις και κανεναν κρυο

ξερετε και οι δυο πως ειναι τα παγερα βλεματα των γερμανων πανω σας, πως ειναι τα ρατσιστικα σχολια, πως ειναι να σας φωναζουν οι πιτσιρικαδες "οξω απο τη χωρα μου κεμπαποφαγε βαλκανιε"

να ξερεις μπορει να σε βριζω αλλα υπαρχουν φορες που συμμεριζομαι τον πονο και την καταθλιψη σου

Ειπε ο αργυρος μιστερ μαλακας του μεγαλυτερου σαιτ της χωρας.

Επισκέπτης
ΜΟΥ ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ  :birdman:

Γάμα καμιά χοντρή ρε Άλεξ που θα με πεις είρωνα και τον αποτυχημένο wannabe μπάτσο του πανεπιστημίου "σχολαστικό που κάνει σωστά τη δουλειά του" :jerking:
Οι φυλακες και οι αστυνομικοι που φροντιζουν για την ασφαλεια των φοιτητων ειναι <μπατσοι> για τον Ελληνα καθηγητη που γαλουχηθηκε στο καθεστως το πανεπιστημιακου ασυλου.

Επισκέπτης
χαρακτηριστικη αντιδραση ανθρωπου με συμπλεγμα κατωτεροτητας

ο βαλκανιος φουκαρας δεν νιωθει ανετα στη γερμανια γιατι ειναι πολιτης β κατηγοριας

στο δρομο, στο μετρο, στο σουπερ μαρκετ εχει περιεργα βλεμματα πανω του, για τους γερμανους ειναι απλα ενας μελαμψος μεταναστης

το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει τον οδηγει οταν εχει την παραμικρη εξουσια, να ξεσπασει σε καποιον κατωτερο του

ειναι η αμυνα του για την περιθωριακη ζωη οικονομικου μεταναστη που ζει εδω και χρονια

ο γερμανος σεκιουριτυ εκανε τη δουλεια του βασει των οδηγιων ασφαλειας και ο κομπλεξικος ελληναρας τον ξεφτιλισε για να πεισει τους παρευρισκομενους μα πανω απο ολα τον εαυτο του οτι τελικα δεν ειναι ο πολιτης Β κατηγοριας που ολοι νομιζουν
Σκεψου τι θα σκεφτηκαν για αυτον οι φοιτητες που γυρισαν συσσωμοι να τον κοιταξουν. Στην Ευρωπη ειναι ντροπη να γινεσαι θεαμα με αυτον τον τροπο, ποσο μαλλον προσβαλλοντας σε σπαστα γερμανικα εναν ευσυνειδητο υπαλληλο. Μεγαλη ντροπη. Σαν τσακωμος γυφτων.

Επισκέπτης
Εσύ τώρα σαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ του σάι, νομίζεις ότι με το να γράφεις αφήνοντας μία σειρά κενό,έχει βαρύτητα ο λόγος σου;

Εδώ μέσα οι άντρες σε ανέδειξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ και εξω οι γυναίκες σε έχουν στο ΚΛΑΣΙΜΟ, μιας και ΓΚΟΜΕΝΑ δεν είχες ΠΟΤΕ σου και ΟΥΤΕ θα εχεις.

Μη με κάνεις να σου υπενθυμίζω πόσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ

Εσύ και το φιλαράκι σου το ψυχάκι ο πίκερ που γαμάτε μόνο σε μπουρδέλα
σκατανθρωπε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Πάρε εδώ να τον κράξεις άρχισε πάλι τα άσχετα χαρτιά.Παει πάλι να αποδείξει ότι οι μούφα φωτογραφίες που έβαλε από το μεσητικό είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει

Ρε ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΜΕΑ, εγώ εβαλα φωτογραφίες απο το μεσιτικό που ανέθεσα να μου επικοινιάσει το σπίτι.
ΟΛΟΙ στο Μόναχο,όταν αποφασίσουν να συζήσουν με άλλο άτομο, δεν αφήνουν το διαμέρισμά τους,ώστε αν στραβώσει η φάση με τη συμβίωση,να γυρίσουν στο διαμέρισμά τους και να μην ψάχνουν.
Για αυτό το ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ.

Όταν έλεγες πάλι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου και σου έβαλα το ενοικιαστήριό μου που φαίνεται το ΟΝΟΜΑ μου,ότι έχει 3 ΔΩΜΑΤΙΑ και ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ,τουμπεκιάστηκες γαμώ την καράφλα σου.

Πάρε το στο ΠΑΤΟ σου ακόμη μια φορά.

AMnb1Nc.jpg

Τα μάτια σου στο βίντεο γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις ρε ΜΟΓΓΟΛΕ;
Για να βλέπεις καλύτερα τη ζωή να περνάει από μπροστά σου μέσα στη βρώμικη σοβιέτ σου τρώγλη;

Ποιον είσαι σε θέση να κοροϊδέψεις ΕΣΥ ρε ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΦΛΑ;

Σε ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ :2on1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σκεψου τι θα σκεφτηκαν για αυτον οι φοιτητες που γυρισαν συσσωμοι να τον κοιταξουν. Στην Ευρωπη ειναι ντροπη να γινεσαι θεαμα με αυτον τον τροπο, ποσο μαλλον προσβαλλοντας σε σπαστα γερμανικα εναν ευσυνειδητο υπαλληλο. Μεγαλη ντροπη. Σαν τσακωμος γυφτων.
Αν η ιστορία δεν είναι βγαλμένη από το μυαλό του όπως και όλα τα παραπάνω που γράφει για διαμερίσματα και Γερμανίδες γκόμενες  :2funny:το πιθανότερο είναι ο Βαλκάνιος φουκαράς να είναι σεκιουριτάς στο πανεπηστήμιο.Εχω φίλους σεκιουριτάδες σε τράπεζες στη Γερμανία δεν παίρνουν άσχημα λεφτά γύρω στα 1.300-1.400 και με της υπερωρίες μπορεί να βγει και 2.200 (αν δουλεύουν σαν τον Βλάκμαν 14ωρα).Σπίτι φυσικά και δεν μπορούν να νοικιάσουν και μένουν σε οικοτροφεία  :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πάρε εδώ να τον κράξεις άρχισε πάλι τα άσχετα χαρτιά.Παει πάλι να αποδείξει ότι οι μούφα φωτογραφίες που έβαλε από το μεσητικό είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει

Κολλύριο να αγοράσεις ανάπηρε γουρλομάτη,μη στεγνώσουν τα ματάκια σου :effemine:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κολλύριο να αγοράσεις ανάπηρε γουρλομάτη,μη στεγνώσουν τα ματάκια σου :effemine:
Θα σε κράξει το πουλι όπως τότε  :2funny:γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι  :2funny:πάντος γελάω με την κατάντια σου  :2funny:
  Εγώ σε πιστεύω  :2funny:μας έβαλες φώτο και βίντεο τη Γερμανίδα τότε  :jerking: :2funny:και το διαμερισμα που νοικιάζεις  :jerking:και τώρα το επινοικιάζεις (στον ύπνο σου)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αν η ιστορία δεν είναι βγαλμένη από το μυαλό του όπως και όλα τα παραπάνω που γράφει για διαμερίσματα και Γερμανίδες γκόμενες  :2funny:το πιθανότερο είναι ο Βαλκάνιος φουκαράς να είναι σεκιουριτάς στο πανεπηστήμιο.Εχω φίλους σεκιουριτάδες σε τράπεζες στη Γερμανία δεν παίρνουν άσχημα λεφτά γύρω στα 1.300-1.400 και με της υπερωρίες μπορεί να βγει και 2.200 (αν δουλεύουν σαν τον Βλάκμαν 14ωρα).Σπίτι φυσικά και δεν μπορούν να νοικιάσουν και μένουν σε οικοτροφεία  :headbang:
Για τον kman που ειπε οτι εχει περιουσια στην Ελλαδα αλλα δε τα εκμεταλευεται η τα εχει παραχωρησει στους δικους του αφου εκεινος ειναι εξω και παιρνει μισθο, γιατι το θεωρεις απιθανο; Πολλοι που εχουν εισοδηματα απο ακινητα, περνανε με το μισθο τους και τα παραχωρουν στους γονεις τους τα λεφτα απο τα ενοικια για να συμπληρωνουν τη συνταξη και να ζουν ανετα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τον kman που ειπε οτι εχει περιουσια στην Ελλαδα αλλα δε τα εκμεταλευεται η τα εχει παραχωρησει στους δικους του αφου εκεινος ειναι εξω και παιρνει μισθο, γιατι το θεωρεις απιθανο; Πολλοι που εχουν εισοδηματα απο ακινητα, περνανε με το μισθο τους και τα παραχωρουν στους γονεις τους τα λεφτα απο τα ενοικια για να συμπληρωνουν τη συνταξη και να ζουν ανετα.
Εδώ δεν έχει βρακί να πάρει  :2funny: ποιά περιουσία ο πεινασμένος  :2funny:δεν είδες ότι μένει σε ένα δωμάτιο στη βιοτεχνία που δουλεύει? :2funny:Δε βλέπεις ότι αυτοί οι φουκαράδες δεν μπορούν ούτε νορμάλ διαμέρισμα να νοικιάσουν να μείνουν σαν άνθρωποι? :2funny:

Επισκέπτης
Αν η ιστορία δεν είναι βγαλμένη από το μυαλό του όπως και όλα τα παραπάνω που γράφει για διαμερίσματα και Γερμανίδες γκόμενες  :2funny:το πιθανότερο είναι ο Βαλκάνιος φουκαράς να είναι σεκιουριτάς στο πανεπηστήμιο.Εχω φίλους σεκιουριτάδες σε τράπεζες στη Γερμανία δεν παίρνουν άσχημα λεφτά γύρω στα 1.300-1.400 και με της υπερωρίες μπορεί να βγει και 2.200 (αν δουλεύουν σαν τον Βλάκμαν 14ωρα).Σπίτι φυσικά και δεν μπορούν να νοικιάσουν και μένουν σε οικοτροφεία  :headbang:
λες να ειναι σεκιουριτας και να τον προσεβαλε ενας καθηγητης και να μπηκε εδω να γραψει οτι αυτος ειναι ο καθηγητης και ο αλλος ο σεκιουριτας;

αυτο θα ηταν εντελως ψυχοπαθεια!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ DOCUMENTS
μια εκπομπη με την ευγενικη χορηγια του πουλιου

επεισοδιο 1
ο βαλκανιος φουκαρας ηταν επιστημονικος συνεργατης (ανθυποβοηθος λεκτορα) σε ελληνικο ΤΕΙ
του εκαναν κατι φτωχοσυμβασεις 8μηνες (Οκτωβριος - Μαιος) και του εδιναν τρεις κι εξηντα απο κατι ευρωπαικα προγραμματα για να επιτηρει σε εξεταστικες και να κραταει τους χαρτοφυλακες των καθηγητων
καποια στιγμη οταν αρχισε η κριση αυτα κοπηκανε και ο βαλκανιος φουκαρας βρεθηκε ξεκρεμαστος, χωρις δουλεια, χωρις τις τρεις κι εξηντα και αρχισαν να τον ζωνουν τα φιδια οτι ερχεται μαυρη λορδα
τοτε πηρε τα ματια του και εφυγε μεταναστης στη γερμανια κανοντας αιτηση προσληψης σε καποιο γερμανικο ΤΕΙ
τον δεχτηκαν γιατι ως μελαμψος βαλκανιος μεταναστης ηταν φτηνος. αλλωστε συμπληρωνε το εισοδημα του καθαριζοντας γερμανικους καμπινεδες
το τελευταιο καλοκαιρι πριν φυγει στην ξενιτια (2013) τον ειχε πιασει καταθλιψη, δεν ηθελε να κανει ουτε διακοπες

Εγώ πάντως συνομίληκε νικ,όταν πριν 3 χρόνια Ιούνιο μήνα τελείωσε η σύμβασή μου και κατάλαβα ότι γενικά στην Ελλάδα,μέλλον για μένα γιόκ,ήμουν σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια που το τελευταίο που θα σκεφτόμουν είναι να κάνω διακοπές.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

επεισοδιο 2
ο βαλκανιος φουκαρας πηγαινοντας στη γερμανια επρεπε να τακτοποιησει τα γνωστα θεματα που αντιμετωπιζουν ολοι οι λαθρομεταναστες στη νεα τους πατριδα (χαρτια, αδειες απο την εργασια τους κλπ)
βρηκε λοιπον ενα καλο δικηγορικο γραφειο του μοναχου, οπου τον παρεπεμψαν σε καποια νεαρη ασκουμενη
ο βαλκανιος φουκαρας, χρονια αγαμητος στην ελλαδα, ξελιγωθηκε ακομα περισσοτερο στη γερμανια, οπου δεν τον πλησιαζε ουτε θηλυκη μυγα

Έλεος,στο νέο υπερχλιδάτο δικηγορικό γραφείο που με ανέλαβε, η πιο άσχημη βοηθός ήταν έτσι

MV5BOTIyNTY4MTYwOV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTQ0MDEyMjE@._V1_SX640_SY720_.jpg

αποτελεσμα της ξελιγωμενης cringe βλαχοβαλκανικης συμπεριφορας του ηταν να απηυδισει η κοπελιτσα και να πει στον μεγαλοδικηγορο οτι δεν μπορει να τον αναλαβει γιατι σιχαινεται και φοβαται
ο μεγαλοδικηγορος του απαγορευσε να ξαναπατησει το βρωμοποδαρο του στο γραφειο και του απεστειλε αυστηρη επιστολη λεγοντας του να παει σε αλλο δικηγορο για να λυσει το θεμα του με τις αδειες, καθως και οτι οι συνεργατιδες του δεν ειναι για τα δοντια του, και οτι για αυτο που θελει υπαρχουν μεσοκοπες βουλγαρες ρομα σε σπιτακια πισω απο τον σιδηροδρομικο σταθμο του μοναχου

Άλεξ πριν λίγο βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου γράμμα από το δικηγόρο ότι παραιτείται της υπόθεσής μου  :S

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

επεισοδιο 3
οπως ειπαμε και στο επεισοδιο 1, ο βαλκανιος φουκαρας στη γερμανια συμπληρωνει το πενιχρο εισοδημα που αποκομιζει ως ανθυποβοηθος λεκτορας σε ΤΕΙ, καθαριζοντας τα απογευματα γερμανικους καμπινεδες
δεν προκειται για καποιο ψεμα με σκοπο την συκοφαντηση του συμπαθους μελαμψου λαθρομεταναστη, αλλα για πραγματικο γεγονος
ο βαλκανιος φουκαρας προσεληφθη απο εταιρεια καθαρισμου και λογω του ζηλου και της εργατικοτητας που επιδεικνυε στον καθαρισμο καμπινεδων, ο προισταμενος του τον εστελνε παντα στις πιο δυσκολες αποστολες
μαλιστα ειχε αναπτυχθει μεταξυ τους και μια σχεση εμπιστοσυνης και ο προισταμενος του του εκμυστηρευτηκε οτι οι αφρικανοι καμπινεδοκαθαριστες - συναδελφοι του βαλκανιου φουκαρα λογω ελλιπους εκπαιδευσης στην τηρηση της υγιεινης δεν εκαναν τοσο καλη δουλεια οσο αυτος
ο βαλκανιος φουκαρας θεωρει τιτλο τιμης οτι ειναι ο καλυτερος καμπινεδοκαθαριστης και το λεει με καμαρι "αυτη η δουλεια δεν ειναι για ολους"

Επίσης κάποιες δουλειές δεν είναι για ΟΛΟΥΣ.
Για παράδειγμα οι εταιρείες καθαρισμού στη Γερμανία αποφεύγουν να παίρνουν αφρικανούς.
Είναι αργοί,δεν αντέχουν την πίεση και το πιο βασικό:έρχονται από περιβάλλοντα
με άλλα standarts για το τι είναι καθαρό και τι όχι.
Τα παραπάνω μου τα έχει πει υπεύθυνος προσλήψεων σε εταιρεία καθαρισμού.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

επεισοδιο 4
ο βαλκανιος φουκαρας ηταν το κλασικο παχουλο μαμοθρεφτο που στο σχολειο το εβαζαν μονο τερμα
η μαμα του για να μην τον κοροιδευουν τα αλλα παιδακια τον εγραψε καρατε
στη γερμανια ηταν μια γνωση που του χρειαστηκε
στα στεκια των λαθρομεταναστων που συχναζε τον πρωτο καιρο επεσε πανω σε μαροκινους, τουρκους, μογγολους, τσετσενους, αλβανους και καθε καρυδιας καρυδι
επειδη ειναι μαλακας και καμπανοφατσα εισεπραξε αρκετες ψιλες απο ολες τις φυλες
επειδη ομως ειναι και μεθοδικος καθε βραδυ κρατουσε σημειωσεις απο ποια εθνικοτητα εφαγε ξυλο και πως το εφαγε
φυσικα εδω το παρουσιαζε λιγο διαφορετικα. λες και ειναι ο kimbo slice του streetfight

Έχω κάνει αρκετά χρόνια πολεμική τέχνη και δε μιλάω για  :effemine: τύπου ταε κβο ντο.
Επίσης για λόγους που δε θέλω να εξηγήσω,έχω φάει και έχω δώσει αρκετό ξύλο.
Η δικιά μου εμπειρία είναι

Ιταλοί--->Ανύπαρκτοι σε όλα τα επίπεδα.
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ευνουχισμένοι από την προπαγάνδα δεκαετιών,σπάνια θα πετύχεις Γερμανό που χώνεται.
Ολλανδοί------>Εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα συγκριτικά με τους Γερμανούς,αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικό.
Άγγλοι------> Δεν νιώθουν και συνεχίζουν να σηκώνονται ακόμη και αν τους έχεις σκορπίσει όλα τα δόντια στο πάτωμα.
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->Δεν ξέρω.
Τούρκοι-------->Μόνο μπουλούκι,μόνο φωνή και στραβό στόμα.
Αν δουν ότι ξέρεις να χτυπάς,σκορπάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Άραβες μέσης ανατολής------->Αν δεν κουβαλάνε τίποτα,είναι σα να δέρνεις 12χρονο
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αρχιδάκια με μεγάλη εμπειρία σε μανούρες,συνήθως κάτι κουβαλάνε κι αυτοί.
Πολωνοί----->Ψυχοπαθείς ζώα και όχι τίμιοι στο ξύλο.Γερή κράση και ψυχάκηδες,δύσκολος συνδυασμός να αντιμετωπίσεις.Επίσης πολλοί, είτε είναι γυμναστηριακοί,είτε ξέρουν κάποια τέχνη.Οι της Κρακοβίας μάλιστα το μαχαίρι το έχουν προέκταση του χεριού τους.
Τσέχοι------->Αόρατοι
Ουκρανοί----->Δε θυμάμαι να έγινε κάτι όταν πήγα Κίεβο και εδώ που μένω,ελάχιστοι οι Ουκρανοί.
Ρώσοι-------->Άνιωθα μοσχάρια,αλλά τίμιοι σε αντίθεση με τους Πολωνούς.Επίσης φουλ γυμναστηριακοί ή γνώστες τέχνης.
Αλβανοι--------> Τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλες τις Ευρωπαικές χώρες.Σκληρός λαός,που κουβαλάει τα πάντα.Από μπέσα,παπάρια μάντολες..

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

επεισοδιο 3
οπως ειπαμε και στο επεισοδιο 1, ο βαλκανιος φουκαρας στη γερμανια συμπληρωνει το πενιχρο εισοδημα που αποκομιζει ως ανθυποβοηθος λεκτορας σε ΤΕΙ, καθαριζοντας τα απογευματα γερμανικους καμπινεδες
δεν προκειται για καποιο ψεμα με σκοπο την συκοφαντηση του συμπαθους μελαμψου λαθρομεταναστη, αλλα για πραγματικο γεγονος
ο βαλκανιος φουκαρας προσεληφθη απο εταιρεια καθαρισμου και λογω του ζηλου και της εργατικοτητας που επιδεικνυε στον καθαρισμο καμπινεδων, ο προισταμενος του τον εστελνε παντα στις πιο δυσκολες αποστολες
μαλιστα ειχε αναπτυχθει μεταξυ τους και μια σχεση εμπιστοσυνης και ο προισταμενος του του εκμυστηρευτηκε οτι οι αφρικανοι καμπινεδοκαθαριστες - συναδελφοι του βαλκανιου φουκαρα λογω ελλιπους εκπαιδευσης στην τηρηση της υγιεινης δεν εκαναν τοσο καλη δουλεια οσο αυτος
ο βαλκανιος φουκαρας θεωρει τιτλο τιμης οτι ειναι ο καλυτερος καμπινεδοκαθαριστης και το λεει με καμαρι "αυτη η δουλεια δεν ειναι για ολους"

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

επειδη δεν ειμαι ψυχακι σαν εσενα να ψαχνω τα ποστ πολλων αλλων μελων
ποσταρε το δικο σου που λες οτι θα σταματησεις να γραφεις επειδη βρηκες δουλεια

μαλλον σε απελυσαν γρηγορα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom