Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
επειδη δεν ειμαι ψυχακι σαν εσενα να ψαχνω τα ποστ πολλων αλλων μελων
ποσταρε το δικο σου που λες οτι θα σταματησεις να γραφεις επειδη βρηκες δουλεια

μαλλον σε απελυσαν γρηγορα..
3.100/μηνα
νετ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ DOCUMENTS
μια εκπομπη με την ευγενικη χορηγια του πουλιου

επεισοδιο 5
ο βαλκανιος φουκαρας ειναι μελαμψος, με μαγουλαρες και φοραει γυαλακια, χαρακτηριστικο δειγμα βαλκανιου βλαχου
στη γερμανια οπου εχει μεταναστευσει, στο δρομο, στο μετρο, στη δουλεια, ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα, συγκεντρωνει περιεργα βλεμματα και νιωθει αβολα
γι αυτο προσπαθει να ξορκισει το κακο, γραφοντας εδω μεσα (για να το πιστεψει και ο ιδιος) οτι μοιαζει με γερμανο και τυγχανει μεγαλυτερης αποδοχης σε σχεση με τους υπολοιπους λαθρομεταναστες.
διαβαζοντας τι γραφει καταλαβαινει κανεις ποσο το δουλευει στο μυαλο του και ποσο τον πειραζει που ειναι πολιτης Β κατηγοριας

Επίσης έχω καταλάβει και ότι επειδή τα χρώματα/χαρακτηριστικά μου δε θυμίζουν νότιο,τυγχάνω μεγαλύτερης αποδοχής από Γερμανούς/ίδες και δεν συγκεντρώνω περίεργα βλέμματα.

για τον βαλκανιο φουκαρα το να κατσει διπλα του μια γερμανιδα στο μετρο, αντι για εναν μαυρο η αραβα ειναι μια μικρη νικη αυτοπεποιθησης που πρεπει να αναφερθει στο μπουρδελα.κομ

Π.χ.ένας Γερμανός/Γερμανίδα στο μετρό,αν υπάρχει μια κενή θέση δίπλα μου και ακριβώς απέναντι μια κενή θέση δίπλα σε έναν μαύρο/τούρκο/άραβα,θα έρθει κατά 99% να κάτσει δίπλα μου.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Ειχα διαβασει πριν καναδυο μερες να γινετε καποια επιθεση σε υπαλληλους ασφαλειας κ φυλαξης (security) κ μιας κ με αγγιζουν γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα μου να παρω θεση. 

Οταν κανω καποια επεμβαση ,το κανω οχι γιατι ειμαι ο μαγκας του χωριού αλλα γιατι ειναι κανονισμοι ασφαλειας πανω στους οποιους εχω εκπαιδευτει κ καμμια φορα κρυβουν κινδυνους που δεν φαινονται. Το κανω γιατι για αυτο πληρωνομαι ,ειναι ευθυνη μου κ πιθανως αν δεν το κανω σωστα να ελεγχθω απο τον προισταμενο μου.
Επιθυμω την συνεργασια με τους αλλους εργαζομενους στον ιδιο χωρο οποιοι κ αν ειναι αυτοι. Αποκαλουμαστε μεταξυ μας συναδελφοι aκομη κ αν ο αλλος ειναι διαχειριστης ή καθαριστρια.

Κατανοω πως υπαρχουν καθικια αλλα αυτοι συνηθως δουλευουν σε ντισκο κλαμπ κτλ κ ειναι συνηθως ρωσοι ή σερβοι ή καμμια φορα και τουρκοι αν ειναι πολλοι σε αριθμο.

Για οτιδηποτε πιστευει οποιοσδηποτε ,αν εχει γινει καταχρηση εξουσιας ή οποιαδηποτε αλλη φαση,εχει το δικαιωμα ο καθενας να κανει διαμαρτυρια.
Αν πχ αποδειχτει οτι ειμαι τσαμπουκας ,μου κατάσχουν την αδεια εργασιας κ ψαχνω δουλεια σε λαντζα....

Ο τυπος που πουλησε τρελιτσα στο control του αεροδρομιου ,βαζω στοιχημα 1 προς 10 πως δεν προκειτε να το ξανακανει.
Ας ερθει ο καθενας μας στην θεση του. .... 
κοντρολαρεις επι 8 ωρες καθημερινα τον οποιοδήποτε εν δυναμει  ψυχακια που θελει να βαλει στο αεροσκαφος εκρηκτικα.....ερχεται  ο οποιοσδηποτε σουρωμενος απο χτες τι βραδυ κ προσπαθει να χλευασει κ  να διακωμωδησει τον ολον ελεγχο.....που γινεται κ για το δικο του καλο!!!!!.....η αμεση επεμβαση των τεσσαρων (ενοπλων) αστυνομικων του εδειξε το ποσο εκτιμησαν το αστειακι του  κ την σοβαροτητα του ελεγχου.... 
Δεν παιζουμε με αυτα,
Δεν προσβάλλουμε τον υπαλληλο ασφαλειας ουτε βεβαια οποιονδηποτε αλλο υπαλληλο.
Δεν εχω δουλεψει αεροδρομιο γιατι ειναι δυσκολη κ υπευθυνη θεση.

Εργαζομαι στην γερμανια που ειναι ενα κρατος δικαιου σε βαθμο μαλακιας πολλες φορες

Επισκέπτης
Ευγε πουλι! Τον ξεβρακωσες.

Αν γινεται να επικοινωνησουμε και με τους Γερμανους να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολοι οι Ελληνες σαν και αυτον.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τρειλερ της εκπομπης ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ DOCUMENTS

[move][size=20pt]μεινετε συντονισμενοι αυριο ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: η σχεση του βαλκανιου φουκαρα με τις γυναικες στη γερμανια, λιγουροπεσιματα, χυλοπιτες και ψευτικες ερωτικες ιστοριες απο το μυαλο του ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ[/size][/move]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

επεισοδιο 5
ο βαλκανιος φουκαρας ειναι μελαμψος, με μαγουλαρες και φοραει γυαλακια, χαρακτηριστικο δειγμα βαλκανιου βλαχου
στη γερμανια οπου εχει μεταναστευσει, στο δρομο, στο μετρο, στη δουλεια, ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα, συγκεντρωνει περιεργα βλεμματα και νιωθει αβολα
γι αυτο προσπαθει να ξορκισει το κακο, γραφοντας εδω μεσα (για να το πιστεψει και ο ιδιος) οτι μοιαζει με γερμανο και τυγχανει μεγαλυτερης αποδοχης σε σχεση με τους υπολοιπους λαθρομεταναστες.
διαβαζοντας τι γραφει καταλαβαινει κανεις ποσο το δουλευει στο μυαλο του και ποσο τον πειραζει που ειναι πολιτης Β κατηγοριας

για τον βαλκανιο φουκαρα το να κατσει διπλα του μια γερμανιδα στο μετρο, αντι για εναν μαυρο η αραβα ειναι μια μικρη νικη αυτοπεποιθησης που πρεπει να αναφερθει στο μπουρδελα.κομ

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Γ'αυτό με μίσησε εμένα παράφορα γιατί είναι μελαμψός και εγώ έχω πει επανελλημένα ότι συμβαίνει στην Ρωσσία ότι αυτους δεν τους θέλει κανείς εδώ!Εκτός βέβαια που τον χτύπισα στα αδυνατα του σημεία που είναι η αγαμία και η αφραγκία του  :2funny:.

τρειλερ της εκπομπης ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ DOCUMENTS

[move][size=20pt]μεινετε συντονισμενοι αυριο ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: η σχεση του βαλκανιου φουκαρα με τις γυναικες στη γερμανια, λιγουροπεσιματα, χυλοπιτες και ψευτικες ερωτικες ιστοριες απο το μυαλο του ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ[/size][/move]
Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια  :2funny:γράψτα κ'εδώ και άνοιξε αν μπορείς σε παρακαλώ ένα καινούργιο Thread με όλες αυτες της αποκαλύψεις σχετικά με το φουκαρά  :2funny:
  Σίγουρα πάντος στο σχολείο πρέπει να είχε φάει πολύ ξύλο  :2funny:.
  Εμένα δεν είναι ο πρώτος φτωχομπινές που με μισεί  :2funny:κ'εδώ 2-3 τέτοιοι κακομοίρηδες που είχαν έρθει με μισήσαν  :2funny:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216

επεισοδιο 5

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
με το συμπάθιο αλλά μαλακίζεσαι ασύστολα και συν τοις αλλοις σε μια φωτό που έβγαλε καπου από ένα μαγαζί με νυφικά (άντε τώρα να ψάχνεις πρωινιάτικα)στην αντανάκλαση που του ξέφυγε και φαίνεται είναι μια χαρά τύπος.Ολα τα αλλά είναι να’χαμε να λέγαμε

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Δημητράκη και εσύ μαλακιζεσαι ασύστολα.Αντι να ασχολείστε με τα μουνια στους πουτσους σας βγάζετε το φωτόσπαθο.Να κερδίσετε τί;Εκτίμηση;Πούτσες μπλε και πράσινα αλογα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
με το συμπάθιο αλλά μαλακίζεσαι ασύστολα και συν τοις αλλοις σε μια φωτό που έβγαλε καπου από ένα μαγαζί με νυφικά (άντε τώρα να ψάχνεις πρωινιάτικα)στην αντανάκλαση που του ξέφυγε και φαίνεται είναι μια χαρά τύπος.Ολα τα αλλά είναι να’χαμε να λέγαμε
ο,τι σου λεω

Επισκέπτης
Έχω κάνει αρκετά χρόνια πολεμική τέχνη και δε μιλάω για  :effemine: τύπου ταε κβο ντο.
Επίσης για λόγους που δε θέλω να εξηγήσω,έχω φάει και έχω δώσει αρκετό ξύλο.
Η δικιά μου εμπειρία είναι

Ιταλοί--->Ανύπαρκτοι σε όλα τα επίπεδα.
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ευνουχισμένοι από την προπαγάνδα δεκαετιών,σπάνια θα πετύχεις Γερμανό που χώνεται.
Ολλανδοί------>Εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα συγκριτικά με τους Γερμανούς,αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικό.
Άγγλοι------> Δεν νιώθουν και συνεχίζουν να σηκώνονται ακόμη και αν τους έχεις σκορπίσει όλα τα δόντια στο πάτωμα.
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->Δεν ξέρω.
Τούρκοι-------->Μόνο μπουλούκι,μόνο φωνή και στραβό στόμα.
Αν δουν ότι ξέρεις να χτυπάς,σκορπάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Άραβες μέσης ανατολής------->Αν δεν κουβαλάνε τίποτα,είναι σα να δέρνεις 12χρονο
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αρχιδάκια με μεγάλη εμπειρία σε μανούρες,συνήθως κάτι κουβαλάνε κι αυτοί.

Πολωνοί----->Ψυχοπαθείς ζώα και όχι τίμιοι στο ξύλο.Γερή κράση και ψυχάκηδες,δύσκολος συνδυασμός να αντιμετωπίσεις.Επίσης πολλοί, είτε είναι γυμναστηριακοί,είτε ξέρουν κάποια τέχνη.Οι της Κρακοβίας μάλιστα το μαχαίρι το έχουν προέκταση του χεριού τους.
Τσέχοι------->Αόρατοι
Ουκρανοί----->Δε θυμάμαι να έγινε κάτι όταν πήγα Κίεβο και εδώ που μένω,ελάχιστοι οι Ουκρανοί.
Ρώσοι-------->Άνιωθα μοσχάρια,αλλά τίμιοι σε αντίθεση με τους Πολωνούς.Επίσης φουλ γυμναστηριακοί ή γνώστες τέχνης.
Αλβανοι--------> Τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλες τις Ευρωπαικές χώρες.Σκληρός λαός,που κουβαλάει τα πάντα.Από μπέσα,παπάρια μάντολες..
Το παιδι εχει παιξει λιγο σπαρινγκ με αυτους στις βρωμοσχολες κικ μποκξινγκ που πηγαινε και μας πουλαει φουμαρα οτι εκανε μονομαχιες στο Ελ Πασο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Αρχίσατε πάλι τις μαλακιες βλέπω...
Πάλι πάει για φουντο το θέμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη εδω ομολογει οτι σε διαβαζε και σε θαυμαζε. :rockon:
Εγω ότι λέω το αποδεικνύω,οτι με διαβάζει δεν είναι απίθανο.Αν με θαύμαζε θα προσπαθούσε να ακολουθίσει της σωστές συμβουλές μου γιά να ξεφύγει από την κατάσταση που είναι και να ανέβει
Δημητράκη και εσύ μαλακιζεσαι ασύστολα.Αντι να ασχολείστε με τα μουνια στους πουτσους σας βγάζετε το φωτόσπαθο.Να κερδίσετε τί;Εκτίμηση;Πούτσες μπλε και πράσινα αλογα
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να πιστέψει αυτόν τον ψεύτη  :headbang: :2funny: :jerking:!
  Καλά έκανε το πουλί και τον ρεζίλεψε! :2funny:όποιος γράφει την αλήθεια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

επεισοδιο 1
ο βαλκανιος φουκαρας ηταν επιστημονικος συνεργατης (ανθυποβοηθος λεκτορα) σε ελληνικο ΤΕΙ
του εκαναν κατι φτωχοσυμβασεις 8μηνες (Οκτωβριος - Μαιος) και του εδιναν τρεις κι εξηντα απο κατι ευρωπαικα προγραμματα για να επιτηρει σε εξεταστικες και να κραταει τους χαρτοφυλακες των καθηγητων
καποια στιγμη οταν αρχισε η κριση αυτα κοπηκανε και ο βαλκανιος φουκαρας βρεθηκε ξεκρεμαστος, χωρις δουλεια, χωρις τις τρεις κι εξηντα και αρχισαν να τον ζωνουν τα φιδια οτι ερχεται μαυρη λορδα
τοτε πηρε τα ματια του και εφυγε μεταναστης στη γερμανια κανοντας αιτηση προσληψης σε καποιο γερμανικο ΤΕΙ
τον δεχτηκαν γιατι ως μελαμψος βαλκανιος μεταναστης ηταν φτηνος. αλλωστε συμπληρωνε το εισοδημα του καθαριζοντας γερμανικους καμπινεδες
το τελευταιο καλοκαιρι πριν φυγει στην ξενιτια (2013) τον ειχε πιασει καταθλιψη, δεν ηθελε να κανει ουτε διακοπες

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Περιμένουμε με ανυπομονησια και άλλα επεισόδια  :2funny:.Σε παρακαλώ πουλί άνοιξε Thread με αυτό το θέμα Τα ψέματα του Βαλκάνιου Φουκαρά  :2funny: θα βάλω κ εγώ αν έχω της φωτογραφίες από το διαμέρισμα μούφα που μας έβαλε και την πόρτα που μας είπε ότι είνι η δουλειά του και φυσικά τα κουρτινόξυλα που μας είπε ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:.
  Μπορώ κ'εγώ να ανοίξω Thread αλλά δεν μπορώ να βάλω της παραθέσεις από τα κείμενα του ψεύτη  :2funny:
  Αυτά όλα που μας έβαλες είναι φοβερά  :2funny:έκανες πάρ πολύ καλή δουλειά  :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ετυχε και την ειχα δει κι εγω τοτε εκεινη τη φωτογραφια αλλα ηταν μπερδεμενη και δε καταλαβα περι τινος επροκειτο και τι εδειχνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom