Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
Οι καλυτεροι μαγκες ειναι στην Αμερικη.
Οι πιο πολλες εταιριες δινουν μετοχες στους υπαλληλους, οποτε αν δουλεψεις πολυ και παει καλα η εταιρια, θα βγεις κερδισμενος τοσο η εταιρια, οσο και εσυ απ την αυξηση των μετοχων
Προχθες διαβαζα συζητηση, ενας Αμερικανος που εψαχνε δουλεια Ευρωπη, Πληροφορικαριος, ειχε βγαλει περυσι 400.000 δολλαρια, τα πιο πολλα απ τις μετοχες της εταιριας και ρωτουσε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Ευρωπη γιατι του αρεσε σαν ηπειρος

Που να ξερε ο φουκαρας

Φιλε αυτο επρεπε να εφαρμοστει στο ελληνικο δημοσιο, δλδ ο δ.υ. να πληρωνεται σε ομολογα ελληνικου δημοσιου.
κατι μου λεει οτι θα γινομασταν οντως η Δανια του νοτου :grin: :grin:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.845
Πόντοι
216
Εγω σου λεω τι κανω εγω και πολλοι αλλοι κι εσυ βγαλε τα συμπερασματα σου.
Πηγα στο γιατρο και του λεω στα ισια, θελω να μου γραψεις 10 μερες αδεια. Με ρωταει αν εχω καποιο προβλημα και του απαντω οτι ειμαι κουρασμενος. Πηρα τις 10 μερες και δουλευω σε αλλο εστιατοριο αδηλωτος. Μετα επειδη θελω να σταματησω απο το εστιατοριο που δουλευω εδω και πανω απο ενα χρονο, θα παρω αλλες 10 απο ψυχολογο κι αν χρειαστουν κι αλλες ωστε να αναγκαστει να με διωξει. Υποψην οσο ειμαι σε αδεια δεν μπορει να με απολυσει. Μονο αν τελειωσει η αδεια. Αλλα του εχω πει πως αν δεν με απολυσει θα βγαινω συνεχεια σε αδεια.

εσένα σε βλέπω να βάζει μπράβους να σε σαπακιάσουν τύπε.. :knuppel:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Φιλε αυτο επρεπε να εφαρμοστει στο ελληνικο δημοσιο, δλδ ο δ.υ. να πληρωνεται σε ομολογα ελληνικου δημοσιου.
κατι μου λεει οτι θα γινομασταν οντως η Δανια του νοτου :grin: :grin:

Μπα, μαλλον θα μαγειρευαν τα αποτελεσματα με greek statistics και θα τα τσεπωναν παλι

Επισκέπτης
Οτι είσαι και στην Ελλάδα. Δεν αλλάζει κάτι. Ειδικά για τα επαγγέλματα ευθύνης...Αλλωστε και στην Ελλαδα καπως πρεπει να ταϊσεις τον ψωλα με το επιδομα που δικαιουταιτύπε να ξέρεις οτι στον Ι.Τ. στην Ελλάδα με αυτα τα μυαλα εχεις φαει σουτ την αλλη μερα. Εχεις κολλήσει ποτε κανενα ενσημο; Την αδεια θα στην δωσουν, απλα την επομενη μερα θα συναντησεις τον διευθυντη για μια χαλαρη κουβεντουλα οπου θα σου πει να περασεις απο το λογιστηριο...

Mη μιλας για πραγματα που δε γνωριζεις. Πρωτα πρεπει να μου δωσουν Abmahnung. Το Kündigungsfrist ειναι 6 εβδομαδες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Eχω προταση  να μπλεξω με μαγαζι στην γερμανια,στον χωρο της εστιασης.
Μειονεκτημα ειναι οτι ειναι ενα  μεγαλο χωριο ,δλδ βαρετο κ ησυχο εως πληκτικο αλλα με λιγο ανταγωνισμο,
Προσδοκώμενα εσοδα 3.500-4000 μηνα
Ή να παραμεινω υπαλληλος που πιανω κανα 2000 τον μηνα με πολλα ρεπό και αδειες ομως κ ησυχο το κεφαλι?

Τι λενε οι παλιοι?
Γνωμες?
Αν έχεις σταθερή δουλειά στην Ελλάδα και δεν φοβάσαι να σε σουταρουν, κάτσε στα αυγά σου.
Δεν αξίζει την φασαρία και να ψάχνεις νοίκια, γλώσσες, νέα μέρη να συνηθίσεις, να βρεις νέες παρέες κλπ.
Από την άλλη αν γουστάρεις την αλλαγή, φύγε.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Αν έχεις σταθερή δουλειά στην Ελλάδα και δεν φοβάσαι να σε σουταρουν, κάτσε στα αυγά σου.
Δεν αξίζει την φασαρία και να ψάχνεις νοίκια, γλώσσες, νέα μέρη να συνηθίσεις, να βρεις νέες παρέες κλπ.
Από την άλλη αν γουστάρεις την αλλαγή, φύγε.
-Μενω γερμανια ηδη,δεν υπαρχει μονιμοτητα,παντα υπαρχει περιπτωση να σε σουταρουν αλλα ευκολα βρισκω αλλη δουλεια.
-στεγη υπαρχει εξασφαλισμενη στο νεο μερος
-την γλωσσα την μιλαω ικανοποιητικα
-το μερος δεν λεει αλλα για τα λεφτα αξιζει η θυσια
-παρεες αξιολογες δεν ε ω ουτως ή αλλως

Επισκέπτης
Eχω προταση  να μπλεξω με μαγαζι στην γερμανια,στον χωρο της εστιασης.
Μειονεκτημα ειναι οτι ειναι ενα  μεγαλο χωριο ,δλδ βαρετο κ ησυχο εως πληκτικο αλλα με λιγο ανταγωνισμο,
Προσδοκώμενα εσοδα 3.500-4000 μηνα
Ή να παραμεινω υπαλληλος που πιανω κανα 2000 τον μηνα με πολλα ρεπό και αδειες ομως κ ησυχο το κεφαλι?

Τι λενε οι παλιοι?
Γνωμες?

Τι κεφαλαιο θα βαλεις ?  Εχεις κοιταξει αν το μαγαζι ειναι καθαρο απο χρεη ? Αν κανεις επινοικιαση θα χρειαστεις δικηγορο να ψαξει τα χαρτια των προηγουμενων. Επισης καλο λογιστη για να κλεβεις την εφορια.
Αν εισαι κατω απο 40 χρονων και εχεις γνωση του αντικειμενου (γαστρονομια) θα σου ελεγα καντο. Ισως ειναι η ευκαιρια της ζωης σου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Τι κεφαλαιο θα βαλεις ?  Εχεις κοιταξει αν το μαγαζι ειναι καθαρο απο χρεη ? Αν κανεις επινοικιαση θα χρειαστεις δικηγορο να ψαξει τα χαρτια των προηγουμενων. Επισης καλο λογιστη για να κλεβεις την εφορια.
Αν εισαι κατω απο 40 χρονων και εχεις γνωση του αντικειμενου (γαστρονομια) θα σου ελεγα καντο. Ισως ειναι η ευκαιρια της ζωης σου.
30.000 απο 15.000 με συνεταιρο γυναικα μαγειρα.
Δεν θα γινει επινοικιαση αλλα καινουργιο κοντρακτ οποτε δεν μεταβιβαζονται χρεη κτλ.
Λογιστη καλο ελληνα εχουμε.
Ειμαι πανω απο 40.

Το προβλημα μου ειναι οτι το χωριο ειναι πληκτικο κ οτι σημερα βγαζω πανω απο 2000 με 18-19 μερες δουλεια κ τα αλλα ρεπω κ αδειες κ φοβαμαι μην χασω αυτην την ελευθερια χωρις να κερδισω οικονομικα αρκετα παραπανω για να αξιζει

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
30.000 απο 15.000 με συνεταιρο γυναικα μαγειρα.
Δεν θα γινει επινοικιαση αλλα καινουργιο κοντρακτ οποτε δεν μεταβιβαζονται χρεη κτλ.
Λογιστη καλο ελληνα εχουμε.
Ειμαι πανω απο 40.

Το προβλημα μου ειναι οτι το χωριο ειναι πληκτικο κ οτι σημερα βγαζω πανω απο 2000 με 18-19 μερες δουλεια κ τα αλλα ρεπω κ αδειες κ φοβαμαι μην χασω αυτην την ελευθερια χωρις να κερδισω οικονομικα αρκετα παραπανω για να αξιζει

Στειλε εναν γνωστο σου να κατασκοπευσει το μαγαζι, ποσο δουλευει τωρα, πχ σε μια ωρα αιχμης ποσα ατομα εχει, κλπ
Κανε μια αναγωγη σε λεφτα και υπολογισε ποσα θα κερδιζεις και ζυγιζεις την αποφαση σου αναλογα
Μην πας εσυ ο ιδιος να ελεγξεις γιατι θα μαζεψει δικα του ατομα μουφα πελατες

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
πιστευω οι γερμανοι θα ειναι ευαισθητοι και προς οποιους εχουν σκυλους να φροντισουν

(διαισθανομαι οτι θα το σχολιασει ο Μακης αυτο)
peter!

lenavath
22. Februar 2017 um 16:02

Hi ich bin Lena, 18 Jahre alt und reite leidenschaftlich gerne (Pferde).
Wenn ich dann reite egal ob mit oder ohne Sattel werde ich dann nach einer gewissen Zeit richtig geil und die Reithose wird dann auch klitschnass. Meine Frage ist jetzt wem es genauso geht oder wie ich es noch steigern könnte. Ich trage meine Reithosen wenn es warm ist immer ohne was drunter im Winter dann nur noch eine Leggings drunter aber immer ohne Unterhose.

Linda
06.09.2015 um 11:11 Uhr

Einen Orgasmus hab ich auf dem Pferd noch nie bekommen. Ich werde aber immer sehr feucht. Es ist immer mindestens der Tanga durchnässt, wenn nicht sogar in der Hose ein nasser Fleck ist. Mein Freund holt mich nach dem Reiten immer ab und oft ficken wir dann sofort im Auto, weil ich so geil bin, dass ich es nicht mehr bis nach Hause aushalte, ohne dass ich bis zum Orgasmus gefickt werde.

Amelie
13.11.2018 um 12:37 Uhr

Ich muss zugeben dass ich beim Reiten im Sattel schon recht oft sehr angenehme Gefühle bekomme. Ich habe es auch schon öfter probiert einen Orgasmus zu bekommen aber so richtig geklappt hat es nicht. Es war kein richtiger Orgasmus.
Aber geile Gefühle habe ich dabei schon wenn ich draußen im Gelände nur mit meiner Freundin ausreite. Ich glaube dass der Sattel für einen Orgasmus nicht das richtige ist. Manchmal war ich aber auch so geil dass ich mich einfach auf den Nacken von einem Jungen gesetzt habe und mir dort meinen Orgasmus geholt habe.

www.directupload.net] [/URL]

Επισκέπτης
Με ανησυχει αυτο το putzen κατω απ τη φωτογραφια. :S

Μακη ο Μπολντης αρνειται οτι ειναι ο μπολντης.  :S Πως να τον συνεφερω;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Eργασία στο εξωτερικό...

Οι φωτογραφίες είναι κανά μήνα πριν και τις είχα βγάλει για να διηγηθώ το συμβάν σε φίλους μου..
Όμως τώρα εξαιτίας του συμβάντος, έλαβα ένα γραμμα ότι πρέπει να μιλήσω με την πρυτανεία.
Πάμε λοιπόν...

Εγώ έκανα επιτήρηση σε μια αίθουσα όπου κάποιοι φοιτητές έγραφαν εξετάσεις με ανοιχτές σημειώσεις.
Κάτι που έχω κάνει πολλάκις και στην Ελλάδα και μάλιστα υπό,γάματα με κεφαλαία γράμματα,συνθήκες..

Τα γερμανάκια(μιας και το 90% των φοιτητών/ιών είναι γερμανάκια)δεν αντιγράφουν και γενικά δεν δίνουν δικαιώματα.
Στο χώρο του πανεπιστημίου,ειδικά στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων περνάνε και σεκιούριτι...

Όπως κάθομαι και αγναντεύω λοιπόν..

leogpCq.jpg

περνάει το σεκιούριτι και μου λέει:"Πρόσεξες ότι εκείνη η φοιτήτρια, έχει ένα θερμό o τύπος του οποίου απαγορεύεται σε αυτή την αίθουσα;"

Να σημειώσω εδώ,ότι από το 2015 και την εισβολή των ισλαμομπάσταρδων, υπάρχουν αιθουσες που απαγορεύεται να μπεις με σακίδιο και εδώ και κάποιο διάστημα όλα τα ροφήματα,πρέπει να είναι σε διαφανές μπουκάλι.
Ο φοιτητής έρχεται με το σακίδιό του στο Πανεπιστήμιο,το βάζει σε ένα ερμάριο και με το περιεχόμενο του σακιδίου πηγαίνει στην αίθουσα.

To πρόσεξα, του είπα και τον έγραψα στα παπάρια μου..
Με τη σειρά του, θεώρησε σοφό να μου επαναλάβει την ερώτηση σε πιο περίεργο τόνο..

Στο σημείο αυτό λοιπόν, τον ειρωνεύτηκα δυνατά, με αποτέλεσμα να έχει γυρίσει όλη η αίθουσα και η κοπελίτσα να τρέξει να μου δώσει το θερμό

4bHDE5w.jpg

για να λήξει το θέμα...

Μιλάμε ότι η κοπέλα είχε πιει ήδη από το θερμό,το είχε μισοαδειάσει,οπότε ας πούμε ότι δεν είχε κάποιο εύφλεκτο υλικό μέσα... :rolleyes:

Αυτός ο αργόσχολος αποτυχημένος λοιπόν,με κατήγγειλε ότι του μίλησα μειωτικά και ότι παρακώλυσα το έργο του..

Οπότε φεύγοντας από την Ελλάδα,γλιτώνεις τις κομματικές νεολέρες,τα βύσματα,τους αιώνιους φοιτητές και τη μπίχλα,αλλά φορτώνεσαι πολιτική ορθότητα και λοβοτομημένους..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φίλε ΒΠ η ιστορία που περιγράφεις πρέπει να έχει να κάνει με τη γενικότερη ρουτίνα των ναυαγίων που λέγονται σεκιουριτάδες...
Αν κουβαλάνε προβλήματα απο το σπίτι τους ή άλλα κόμπλεξ μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά !
Το 2003 που δεν υπήρχε τρομοκρατία στην Ευρώπη (μόνο αυστηρές οδηγίες στα αεροδρόμια μετά την 11/09) περίμενα στην ουρά στη Βαρκελώνη για τον έλεγχο αποσκευών!
Μπροστά ήταν ένας Έλληνας και οι σεκιουριτάδες τον ρώτησαν "what is this?" για έναν bic αναπτήρα !Ο τύπος γελούσε και τον ξανά ρώτησαν αυστηρά σαν να μην είχαν ξαναδεί ποτέ αναπτήρα !Αυτός απο τη γελοιότητα της ερώτησης λέει "It's a bomb" νευριασμένος!
Τότε αμέσως σταματάει ο έλεγχος , φώναξαν την αστυνομία και του ζήτησαν 3-4 αστυνομικοί να τους ακολουθήσει με τη βαλίτσα!Αυτός τους φώναζε και έσκουζε αλλά το μόνο που κατάφερνε σε κάθε τι που έλεγε είναι να χειροτερεύει τη κατάσταση του!
Οι ίδιοι σεκιουρηταδες έκαναν πλάκα με εμένα με ένα μπουκάλι κρασί που είχα πως θα το κρατούσαν να το πιουν (τότε ακόμα επιτρεπόταν τα ποτά στα αεροπλάνα) !
Άρα καταλαβαίνω πως ο μόνος τρόπος να αισθανθεί ο σεκιούριτι λίγο σπουδαίος είναι να δημιουργεί προβλήματα όπου τον παίρνει με γελοία αποτελέσματα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι ίδιοι σεκιουρηταδες έκαναν πλάκα με εμένα με ένα μπουκάλι κρασί που είχα πως θα το κρατούσαν να το πιουν (τότε ακόμα επιτρεπόταν τα ποτά στα αεροπλάνα) !

Γιατί, τώρα απαγορεύονται τα ποτά στα αεροπλάνα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως η πολιτική ορθότητα είναι big deal εδώ πέρα.Δεν μπορείς να κάνεις χαβαλέ,να βρίσεις σαν άνθρωπος,ειδικά να κοροιδέψεις μειονότητες ή γυναίκες τα παίρνουν όλα στραβά εδώ πέρα.
Εγώ που τους αποκαλώ όλους μαλάκες και πούστηδες,με κατηγορούν οτι βρίζω συνέχεια,έχω άσχημες συνήθειες κτλ.Αφού καμιά φορά ακούω τους Γερμανούς να λένε ο ένας στον άλλον έλα μαλάκα,έχουν πάρει το κολλάει.
Αλλά γενικά είναι αυτή η δυτική υποκρισία,δύσκολο να το καταλάβει όποιος δεν τα έχει ζήσει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατί, τώρα απαγορεύονται τα ποτά στα αεροπλάνα;
Δεν ήταν μπουκάλι αγορασμένο στα μαγαζιά του αεροδρομίου σε ειδική σακούλα! Ηταν απο σουπερ μαρκετ της πόλης! Παλιότερα είχες ότι γούσταρες ! Αυτά κόπηκαν κάπου το 2004-05!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.846
Πόντοι
5.506
Τι να πεις...Ολόκληρο κείμενο και εκεί κόλλησε...

Εχουμε γεμισει μπαχαλακια τυπε, ο αλλος τα εχει βαλει με το μεγιστο πορνομητσαρα γιατι ζηλευει το αυτοκινητο του.  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom