Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Τσιμπα μια απο Murmansk

Και αλλη μια που εστειλα σε γκομενα για να επιβεβαιωσω οτι ειμαι στο σωστο εστιατόριο που με περιμενε στην Μοσχα
έτσι τωρα  σιγα σιγα γινεσαι πιο οριτζιναλ
Παντως η καλυτερη αποδειξη ειναι οπως ειπα το σκρηνσοτ απο το κινητο στονLocation

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εχεις κ;μμια γκομενα και εκει παπα??
Η πηγες για καμμια επιχηρηση που έλεγες πριν??

βαδιζω στα βηματα σας γερο ρεντ θελω να σας μοιασω  :grin:

για εμενα εσυ και kman  ειστε οι μεγαλοι δον ζουαν των μουνολιβαδων και θελω να παρω λιγο απο τη λαμψη σας  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όντως τα ελληνικά πτυχία αναγνωριζονται αυτόματα άσχετα τι λέει ο γαριδάκις.Αν πάει να κάνει το δικηγόρο στη Γερμανία με το αγορασμένο δίπλωμα θα φάει τρία καυλιά.
Θα τον πάνε μέσα κατευθείαν αν υπογράψει σα Rechtsanwalt.
Αμφιβάλλω αν ο παπάρης εχει άδεια του δικηγορείν στη Ρωσία ή αν είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αγίας Πετρούπολης αφού δεν έχει λεφτά ούτε να πληρώσει τη συνδρομή.
Αναγνωρίζοναι αμέσως γιατί είναι οδηγία της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης αλλά οι Γερμανοί γελάνε με τα Ελληνικά διπλώματα  :2funny:.
  Το δίπλωμα μου είναι αληθινότατο.Όπως και το ένα διμέρισμα μου που σας έβαλα και έλεγες ότι κάνει 15.000 ευρώ ενώ κάνει 80.000  :2funny:και λούφαξες :jerking: :2funny:.Εγώ δε βάζω 2 μήνες μετά 2 φώτο από γραφεία να λέω ότι είναι το σπίτι μου  :2funny:ούτε από μεσητικά γραφεία φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.ή η μισθοδοσία που μας έβαλες 2 μήνες μετά που σου το ζητήσαμε  :jerking: :2funny:.
  Σιγά μην πάω να δουλεύω  :jerking: :2funny:τι είμαι μαύρος σαν εσένα ? :2funny: ή φουκαράς σαν τον άλλον να κυκλοφορώ με παπάκια 25 χρονών  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τσιμπα μια απο Murmansk

Και αλλη μια που εστειλα σε γκομενα για να επιβεβαιωσω οτι ειμαι στο σωστο εστιατόριο που με περιμενε στην Μοσχα
Θυμίζεις τον Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:στη δεύτερη φώτο βλέπω και τη γκόμενα  :jerking: :2funny:.
 Πρέπει να είσαι πολύ γκάου αν της φώτο της έχεις βγάλει εσύ που δεν το πολυπιστεύω  :2funny:καλά δεν μπορείς να γυρίσεις το τηλέφωνο κανονικά να τραβήξεις μιά φώτο? :2funny:.
  Εγω αν με αμφισβητούσαν θα είχα βάλει καμιά 20αριά φώτο,όχι γάλατα και μπούρδες  :2funny:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Βγαλε μια ρε ακαποτε την γκομενα που θα καθεται στο τραοεζι
Ετσι να χαρουμε κι εμεις οι αγαμητοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
βαδιζω στα βηματα σας γερο ρεντ θελω να σας μοιασω  :grin:

για εμενα εσυ και kman  ειστε οι μεγαλοι δον ζουαν των μουνολιβαδων και θελω να παρω λιγο απο τη λαμψη σας  :grin:
παγκο με σαλεπι η κουλούρια ??
Τι επιχηρηση σκεφτεσαι να κανεις στο Μουρμανσκ??

Επισκέπτης
Tι βλέπω;
Στο thread δίνουν ρεσιτάλ ο εθνικός μας ΚΛΟΟΥΝ,ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και το ΝΑΥΑΓΙΟ Φαν Πούστεν :effemine:

Πόσταρε και ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ το αγορασμένο ρώσικο πτυχίο του. :2funny:
Τα ρωσικά πτυχία στη Γερμανία ΔΕΝ εξετάζονται καν για αναγνώριση.
Ομοίως και κάτι ρουμάνικα,βουλγάρικα πτυχία ιατρικής,κ.λ.π. και ας είναι αποκτημένα εντός ευρωζώνης.

Αντίθετα ΟΛΑ τα ελληνικά πτυχία αναγνωρίζονται,μιας και όλα τα ελληνικά τμήματα έχουν περάσει από ευρωπαϊκή αξιολόγηση.

Επίσης σε μια οργανωμένη χώρα όπως η Γερμανία, αν ένα ΨΥΧΑΚΙ γαμάει γάτες και κατσίκια, εννοείται ότι θα του έπαιρνε τα παιδιά η πρόνοια.

Αλλά στην περίπτωση του ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ακόμη και το διεφθαρμένο ρωσικό κράτος,τα έδωσε στις γυναίκες του μιας και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τα μεγαλώσει ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ και τα παιδάκια να κάνουν μπάνιο εκεί που ο πατέρας τους ΧΕΖΕΙ  :jerking:

Τέλος, να είναι κάποιος ΨΩΝΑΡΑ και να κάνει τον κλόουν σε εθνική εμβέλεια με αποτέλεσμα είναι γνωστή η σκατόφατσά του, έχει ως αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να έρχονται να ζητάνε αυτόγραφα.
Μην το λησμονούμε αυτό.
ειναι αυτα ελληνικα καθηγητη; πιο καλα γραφει ο Δημητρακης που λειπει και τοσα χρονια απο την Ελλαδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ρε μυστη μου δεν ειναι σπονσορετες..
Οι περισσότερες φωτο που εχω με γκομενες ειναι εκεινες που μου εστειλαν αυτες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ρε μυστη μου δεν ειναι σπονσορετες..
Οι περισσότερες φωτο που εχω με γκομενες ειναι εκεινες που μου εστειλαν αυτες
συγνωμη κ τι μ αυτο??
Δηλ αν την βγάλεις φωτο στο μπου θα της κοπουν τα προξενεια στο μουρμανσκ οπως έχω ξαναπεί??
Δεν εχει λογικη αυτο που λες
Η λες δεν βαζω φωτο κι οποιος θέλει πίστευε,δηλ κανεις
Η χωνεις 5/10 φωτος απο πολη αςροδρομιο γκόμενα κ πας πουλι κ πορδομεταναστη πιπα κωλο
Ετσι έχουν τα πραγματα πρακτικα
Προς το παρον εισαι με χαντικαπ απεναντι στοξ αντιλογο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
ειναι αυτα ελληνικα καθηγητη; πιο καλα γραφει ο Δημητρακης που λειπει και τοσα χρονια απο την Ελλαδα
τα ελληνικά του μι; Χαρα ειναι
Εχω ομως Έλληνα φιλο που σπουδασε Ρουμανία κ δουλεύει τωρα ντυσελντορφ
ΒΠ νομιζω κανεις λαθοςτα ρουμαξικα πτυχια αναγνωριζονται σε Γερμανία
Χωρις ναμαι ειδικος
Ελβετια πχ εχει γεμισςι σλοβακους γιατρους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
συγνωμη κ τι μ αυτο??
Δηλ αν την βγάλεις φωτο στο μπου θα της κοπουν τα προξενεια στο μουρμανσκ οπως έχω ξαναπεί??
Δεν εχει λογικη αυτο που λες
Η λες δεν βαζω φωτο κι οποιος θέλει πίστευε,δηλ κανεις
Η χωνεις 5/10 φωτος απο πολη αςροδρομιο γκόμενα κ πας πουλι κ πορδομεταναστη πιπα κωλο
Ετσι έχουν τα πραγματα πρακτικα
Προς το παρον εισαι με χαντικαπ απεναντι στοξ αντιλογο

Εχω ποσταρει φωτο με μουνια και τις κατεβαζα.
Εκτος απο την πρωτη που δεν προλαβα..
Παλι αμφισβητουσανε ρε τυπε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
τεραστιε μιντ το επιχειρημα αυτο ειναι τρολαρισμα  η το πιστευεις????
Η ελλαδα ειναι ο πατος του κουβα οχι το μετρο συγκρισης ιμοπ

Οχι δεν τρολάρω !!

Οι  ακαθάριστοι μισθοί ( gross ) στην Κύπρο είναι κατά πολύ καλύτεροι από αυτούς αντιστοίχων θέσεων στην Ελλάδα.

Επιπλέον ο μέγιστος φορολογικός συντελεστής τους για τους μισθωτούς είναι 25%.

Ετσι τα καθαρά τους ( net ) βγαίνουν κατά πολύ υψηλότερα απο την Ελλάδα αλλά και υψηλότερα απο πολλές ευρωπαικές χώρες.

5000 μικτά στην Ελλάδα δίνουν 2723 καθαρα ( με 14 μισθους ).

3700 μικτά στην Κύπρο δίνουν 2923 καθαρά ( με 13 μισθούς ).

Δηλαδή 5000 μικτά το μήνα Ελλάδα δίνουν τα ίδια καθαρά που δινουν 3700 μικτά στη κύπρο.

Επιπλέον ο καιρός είναι σχεδόν πάντα καλός, το κόστος ζωής μέτριο, και κυκλοφορούν πολλά ρωσσάκια. :grin: :grin:

Για έναν Ελληνα που μιλάει και ίδια γλώσσα, και σε 1,5 ώρα περίπου γυρίζει Ελλάδα με απ'ευθείας πτήσεις που αν προκρατήσεις είναι στα πλαίσια των 70 ευρώ, είναι συνολικά μια εξαιρετική περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό.

Εχει βέβαια και τα μειονεκτήματα του το θέμα. Οι κουμπάροι είναι ιδιότροποι τόσο σαν άνθρωποι όσο και ως εργοδότες.

Ειχα κάποτε πρόταση για μεταγραφή εκεί και το είχα ψάξει καλά, αλλά δεν πήγα γιατί, με τη μαλακία που τότε με έδερνε, πήγα τελικά Νιγηρία !!! :grin: :grin: :grin:  Χωρίς ποτέ βέβαια να το μετανοιώσω !! :grin: :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν μπορει να βγαλει φωτο ρε τυπε μην τον πιεζεις
ο αγαμητειρα ειναι vintage τυπος και εχει παλια φωτογραφικη μηχανη απο αυτες που κουκουλωνεσαι με το πανι και κρατας ενα φλας που γινεται εκρηξη
που να την κουβαλαει τωρα στο ρεστοραν που θα παει αποψε να πιρφορισει;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν μπορει να βγαλει φωτο ρε τυπε μην τον πιεζεις
ο αγαμητειρα ειναι vintage τυπος και εχει παλια φωτογραφικη μηχανη απο αυτες που κουκουλωνεσαι με το πανι και κρατας ενα φλας που γινεται εκρηξη
που να την κουβαλαει τωρα στο ρεστοραν που θα παει αποψε να πιρφορισει;

Θυμησε μας ρε ΠΑΛΤΟ τι ελεγες οταν ποσταρα φωτο με μουνια

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Οχι δεν τρολάρω !!

Οι  ακαθάριστοι μισθοί ( gross ) στην Κύπρο είναι κατά πολύ καλύτεροι από αυτούς αντιστοίχων θέσεων στην Ελλάδα.

Επιπλέον ο μέγιστος φορολογικός συνετελεστής τους για τους μισθωτούς είναι 25%.

Ετσι τα καθαρά τους ( net ) βγαίνουν κατά πολύ υψηλότερα απο την Ελλάδα αλλά και υψηλότερα απο πολλές ευρωπαικές χώρες.

Επιπλέον ο καιρός είναι σχεδόν πάντα καλός, το κόστος ζωής μέτριο, και κυκλοφορούν πολλά ρωσσάκια. :grin: :grin:

Για έναν Ελληνα που μιλάει και ίδια γλώσσα, και σε 1,5 ώρα περίπου γυρίζει Ελλάδα με απ'ευθείας πτήσεις που αν προκρατήσεις είναι στα πλαίσια των 70 ευρώ, είναι συνολικά μια εξαιρετική περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό.

Εχει βέβαια και τα μειονεκτήματα του το θέμα. Οι κουμπάροι είναι ιδιότροποι τόσο σαν άνθρωποι όσο και ως εργοδότες.

Ειχα κάποτε πρόταση για μεταγραφή εκεί και το είχα ψάξει καλά, αλλά δεν πήγα γιατί, με τη μαλακία που τότε με έδερνε, πήγα τελικά Νιγηρία !!! :grin: :grin: :grin:  Χωρίς ποτέ βέβαια να το μετανοιώσω !! :grin: :grin:
Να προσθέσω και ότι τα πρώτα 19500€ είναι αφορολόγητα και επιπλέον όλοι οι μη Κύπριοι δικαιούνται έξτρα έκπτωση από τον ετήσιο φόρο 20%!!!
Αυτό για ακόμα 2 χρόνια με το υπάρχον καθεστώς.

Ας ξαναγράψουν κάποιοι άσχετοι για Κύπρο λοιπόν ότι δεν είναι πολύ καλύτερα από Ελλάδα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θυμησε μας ρε ΠΑΛΤΟ τι ελεγες οταν ποσταρα φωτο με μουνια
εγω σου ειπα οτι θα φυγεις απο τη ρωσια μετα απο 10 μερες και η μονη ρωσιδα που θα εχεις γαμησει θα ειναι η ρωσικη σαλατα
κραταμε ολοι την ανασα μας μεχρι να γαμησει καποια απο τα 90 matches του στο τιντερ ο τζουτζουκας μας ο αισωπος ο αγαμητειρα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Να προσθέσω και ότι τα πρώτα 19500€ είναι αφορολόγητα και επιπλέον όλοι οι μη Κύπριοι δικαιούνται έξτρα έκπτωση από τον ετήσιο φόρο 20%!!!
Αυτό για ακόμα 2 χρόνια με το υπάρχον καθεστώς.

Ας ξαναγράψουν κάποιοι άσχετοι για Κύπρο λοιπόν ότι δεν είναι πολύ καλύτερα από Ελλάδα.

Σωστός !!

Αν προσέξεις συμπλήρωσα το αρχικό μου ποστ με μια σύγκριση μισθών σε Ελλάδα και Κύπρο !!

5000 μικτά εδώ με 14 μισθούς δίνουν τα ίδια ακριβώς καθαρά σε ετήσια βάση με 3700 μικτά στη κύπρο με 13 μισθούς.

Προσωπικά και έχοντας φάει μια ζωή στο εξωτερικό,  στη Κύπρο θα κοίταζα σαν πρώτη επιλογή για εργασία
στο εξωτερικό.

Βέβαια με έλκουν τα ΄΄εξωτικά΄΄ μέρη και τελικά κατέληγα παλιά Νότια αμερική και τώρα Αφρική και Ασία !! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom