Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οσοι δεν υπηρετησαν ελδυκ δεν δικαιουνται να λενε οτι θα βγαλουν κανενα φιδι απ την τρυπα. η ελδυκ ειναι ειδκη στρατιωτικη δυναμη.

Οι κυπριοι ειναι μεροληπτικοι με τους ελληνες που διαμενουν εκει γιατι γνωριζουν οτι την κρισιμη ωρα δεν θα τους βοηθησουν, ας μην παραπονιουνται λοιπον.

Μα αυτό είναι το λάθος που κάνεις.Οι Ελληνες θα πολεμήσουν ενώ οι Κύπριοι δε θα πολεμήσουν.Αυτό το ξέρουν και οι μέν και οι δε.
Δεν υπάρχει αξιόμαχο Ελληνοκυπρίων ή Τουρκοκυπρίων.Η μάχη είναι εντελώς μεταξύ Ελλήνων Τούρκων.Οι Ελληνοκύπριοι μια χαρά τα βρίσκουν με τους Τουρκοκύπριους δεν είναι οτι ψοφάνε για Ενωση με Ελλάδα.Το ίδιο και οι Τουρκοκύπριοι δε γουστάρουν ένωση με Τουρκία,καλύτερα τα βρίσκουν με τους Ελληνοκύπριους.
Αυτός είναι ένας λόγος της αδιαφορίας των Ελλαδιτών.Σου λέει γιατί να πεθάνω εγώ για εσένα όταν εσύ αδιαφορείς για Ενωση κτλ?Δηλαδή είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οσοι δεν υπηρετησαν ελδυκ δεν δικαιουνται να λενε οτι θα βγαλουν κανενα φιδι απ την τρυπα. η ελδυκ ειναι ειδκη στρατιωτικη δυναμη.

Οι κυπριοι ειναι μεροληπτικοι με τους ελληνες που διαμενουν εκει γιατι γνωριζουν οτι την κρισιμη ωρα δεν θα τους βοηθησουν, ας μην παραπονιουνται λοιπον.
καλα φουστακια είναι οι κυπριοι που όταν σταλθηκε ελληνικη βοηθεια το 74 καταριψαν ελληνικο αεροσκάφος με 19 καταδρομείς γιατι νομιζαν ότι είναι τουρκοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα αυτό είναι το λάθος που κάνεις.Οι Ελληνες θα πολεμήσουν ενώ οι Κύπριοι δε θα πολεμήσουν.Αυτό το ξέρουν και οι μέν και οι δε.
Δεν υπάρχει αξιόμαχο Ελληνοκυπρίων ή Τουρκοκυπρίων.Η μάχη είναι εντελώς μεταξύ Ελλήνων Τούρκων.Οι Ελληνοκύπριοι μια χαρά τα βρίσκουν με τους Τουρκοκύπριους δεν είναι οτι ψοφάνε για Ενωση με Ελλάδα.Το ίδιο και οι Τουρκοκύπριοι δε γουστάρουν ένωση με Τουρκία,καλύτερα τα βρίσκουν με τους Ελληνοκύπριους.
Αυτός είναι ένας λόγος της αδιαφορίας των Ελλαδιτών.Σου λέει γιατί να πεθάνω εγώ για εσένα όταν εσύ αδιαφορείς για Ενωση κτλ?Δηλαδή είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης?
Άρα οι Κύπριοι έχουν δίκιο που λένε ότι η Ελλάδα τους δημιούργησε το πρόβλημα!

Επισκέπτης
με τους τουρκοκυπριους τα βρισκους, με τους τουρκους δεν τα βρισκουν. φυσικα και θα πολεμησουν οταν επιτεθει η Τουρκια γιατι εχουν συμφερον. Οι Τουρκοι θα τους σφαξουν, θα τους σκλαβωσουν και θα τους εκτοπισουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η κυπριοι θελουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.ως ανεξαρτητο κρατος και αυτονομο δεν επρεπε να ζητανε καλυψη από την ελλαδα σε καιρο πολεμου ας ριξουν και αυτοι λιγο χρημα για στρατιωτικο εξοπλισμο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Να προσθέσω και ότι τα πρώτα 19500€ είναι αφορολόγητα και επιπλέον όλοι οι μη Κύπριοι δικαιούνται έξτρα έκπτωση από τον ετήσιο φόρο 20%!!!
Αυτό για ακόμα 2 χρόνια με το υπάρχον καθεστώς.

Ας ξαναγράψουν κάποιοι άσχετοι για Κύπρο λοιπόν ότι δεν είναι πολύ καλύτερα από Ελλάδα.

Συγκριση μισθων κυπρου γερμανιας κανεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
με τους τουρκοκυπριους τα βρισκους, με τους τουρκους δεν τα βρισκουν. φυσικα και θα πολεμησουν οταν επιτεθει η Τουρκια γιατι εχουν συμφερον. Οι Τουρκοι θα τους σφαξουν, θα τους σκλαβωσουν και θα τους εκτοπισουν.

Δεν μπορούν να πολεμήσουν αυτοί τους Τούρκους δεν το έχουνε.Η Τουρκία μια χαψιά θα τους κάνει.
Στηρίζονται πιο πολύ στη διπλωματία και στις συμμαχίες.
Εδώ και η Ελλάδα όλους τους πολέμους one to one με την Τουρκία τους έχασε,που έχουμε πολεμισταράδες,καμία σχέση με αυτούς.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ενας ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ με δυο ακομη ΤΡΥΠΙΟΥΣ πικεριστες σπαμαρουν σε θρεντ ασχετο αφου ουτε δουλευουν ουτε εχουν βγει ποτε εξωτερικο

ουτε το  1/3 των  ενσημων μου δεν εχεις  ρε  μπαρουφα ..

πες μας τελικα σου σηκωνεται καθολου...;;; :happy:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δεν μπορούν να πολεμήσουν αυτοί τους Τούρκους δεν το έχουνε.Η Τουρκία μια χαψιά θα τους κάνει.
Στηρίζονται πιο πολύ στη διπλωματία και στις συμμαχίες.
Εδώ και η Ελλάδα όλους τους πολέμους one to one με την Τουρκία τους έχασε,που έχουμε πολεμισταράδες,καμία σχέση με αυτούς.

:jerking:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παγκο με σαλεπι η κουλούρια ??
Τι επιχηρηση σκεφτεσαι να κανεις στο Μουρμανσκ??

Παράθεση από: pitsilistis  (17/10/09, 10:10)
ρεντ: ο μοισισ του  εροτα!!!
με αφορμι το ποστ του μεγιστου σιναγονιστι μολδολαγνου ανιγο αυτο το θρεντ οστε να δοξασουμε τον ενα και μοναδικο ιροα ρεντ!!!!!!!
παρακαλο μονο οσοι θελουν πραγματικα να δοξασουν αυτιν τιν τεραστια μορφι ννα γραψουν σε αυτο το θρεντ!!!!

πσσσσσσσσσσσσ!!!!!μεγασ εραστισ και γοισ ο μεγασ ρεντ!

ο εσι τιτανοτεραστιε και ιπεργιγαντοψολε ρεντ ξεσκισε ολεσ τισ αλοδαπεσ αμαζονεσ με το τεραστιο ματζαφλαζι σου ανιποτακτε τιμορε ιγρον κλιτοριδον!

ο εσι ψροντοψολι και πανμεγιστε ψολεα ρεντ τιμορισε με το κρεατινο ραβδι σου τισ αδιστακτεσ αμαζονεσ του χισιναου!

ο εσι μελαμψε αγριε καουμποι και καβαλαρι ομορφον ιπιδον πετα το κρεατινο λασο σου και τιμορισε τισ ανιθικεσ και ατακτεσ αλοδαπεσ νεανιδεσ!

ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε πιροσβεστι ρεντ ανιξε τιν κρεατινι μανικα σου να σταξει φλοκοδεσ ιγρα και ταισε τισ  διψασμενεσ αμαζονεσ!πετα το κολοδεσ και μαγικο σου ζομο βροντοπεκτι μου και αυνανα εραστι !!!!!!!

ρενντ χινο ψολεα μου για τιν παρτι σου !!!!χινο και ξαναχινο και ξεροχινοοο εμπριστι τισ γκαυλασ!!!!!!!

:happy:  :tn04:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παράθεση από: pitsilistis  (19/10/09, 12:12)
καλο τον πανμεγιστο ιεραποστολο τισ λαγνιασ που ακουει στο ονομα ρεντ να ποσταρει τι μακριπουτσι και βαριπουτσι προβοσκιδα του οστε να μπορουμε ολοι πλεον εμισ οι φανατικοι του  να θαυμασουμε αυτο το θειο δορο!!!
ενα θειο δορο που του δοθικε απο τον θεο τισ γονιμοτιτασ πριαπο!
αναμενουμε λοιπον να θαυμασουμε το πριαπικο του λεοντισιο μοριο!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρεντ ελα στο λαο σου-!

:tooth: :tooth: :tooth:

Υ.Γ. σας τρολλάρει όπου σας βρει του γερό ρεντ η ip  ;)

ξυπνάτε

я верю что вы понимаете что я говорю  ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παγκο με σαλεπι η κουλούρια ??
Τι επιχηρηση σκεφτεσαι να κανεις στο Μουρμανσκ??

πότε είχες τελευταία φορά επαρκή στύση ώστε να σου επιτρέψει να έχεις μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή;  :think:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Lillaki
Kανονικό μέλος
*

Likes στο φόρουμ: 0

Φάε λάδι και έλα βράδυ.

Απ: Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!
« Απάντηση #59557 στις: 28/10/15, 12:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
τριπλός ανορθωτής!!!!!

ρεντ εσυ;  :think:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Lillaki
Kανονικό μέλος
*

Likes στο φόρουμ: 0

Φάε λάδι και έλα βράδυ.

Απ: ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙ?
« Απάντηση #152 στις: 22/10/15, 00:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
καλησπερα και απο μενα...
οι Ουκρανεζες εχουν ενα μεγαλο προβλημα...οσο κουκλαρες ειναι μεχρι τα 35 ...τοσο χαλια γινονται μετα...!!!  ;)

πως τα λες ετσι ρε γερο ρεντ, δεν ηταν αναγκη να κανεις τοσους κλωνους για να γραψεις ολες αυτες σου τις παπαριες  :happy::happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πότε είχες τελευταία φορά επαρκή στύση ώστε να σου επιτρέψει να έχεις μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή;  :think:
Εγώ ξέρω αποδεδειγμένα ότι είχε πρόβλημα στύσης πριν από 10 χρόνια περίπου.Και έπινε Λεβίτρα πριν  :knockinb:αυτό το αποκάλυψε ο Χαζοπαύλος λόγω βλακείας  :2funny:του ξέφυγε  :2funny:.Από της καταχρήσεις είχε πρόβλημα τότε
  Τώρα δεν μπορώ να ξέρω.Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ ξέρω αποδεδειγμένα ότι είχε πρόβλημα στύσης πριν από 10 χρόνια περίπου.Και έπινε Λεβίτρα πριν  :knockinb:αυτό το αποκάλυψε ο Χαζοπαύλος λόγω βλακείας  :2funny:του ξέφυγε  :2funny:.Από της καταχρήσεις είχε πρόβλημα τότε
   Τώρα δεν μπορώ να ξέρω.Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

:thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα με τα social media και το ίντερνετ η μετανάστευση εξωτερικό είναι πολύ εύκολη υπόθεση.Δεν ήταν έτσι στην εποχή μου πριν 15 χρόνια π.χ.Οπότε οι νέοι έχουν σαφές πλεονέκτημα.
Μια ματιά να ρίξει κανείς στα ποστ μου στα bourdela παίρνει άπειρες πληροφορίες που παλιά ήταν αδιαννόητες,έπρεπε να έχεις γνωστούς,συγγενείς για να ξέρεις κάπως τι παίζει.
Τώρα υπάρχει εύκολη διακίνηση πληροφορίας και οι Γερμανοί έχουν απλοποιήσει όλες τις διαδικασίες,θέλουν όσο περισσότερους Ελληναράδες γίνεται αφού ανεβάζουμε το ΑΕΠ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
τα ελληνικά του μι; Χαρα ειναι
Εχω ομως Έλληνα φιλο που σπουδασε Ρουμανία κ δουλεύει τωρα ντυσελντορφ
ΒΠ νομιζω κανεις λαθοςτα ρουμαξικα πτυχια αναγνωριζονται σε Γερμανία
Χωρις ναμαι ειδικος
Ελβετια πχ εχει γεμισςι σλοβακους γιατρους

Τα ρουμάνικα,βουλγάρικα αναγνωρίζονται, αλλά οι Γερμανοί τους στέλνουν να ξαναδώσουν κάποια μαθήματα,να ξαναπεράσουν εξετάσεις,κ.λ.π.
που φυσικά οι περισσότεροι δεν καταφέρνουν ποτέ..
Για τους Γερμανούς είναι κοινό μυστικό πως έχει κατακτηθεί η πλειοψηφία των τίτλων σπουδών σε αυτές τις χώρες,οπότε φυλάγονται.

Αντίθετα τα ελληνικά με μια επίσημη μετάφραση/επικύρωση και αναμονή μερικών μηνών,αναγνωρίζονται απευθείας.
Όχι απλά επειδή είναι ευρωπαϊκά, αλλά επειδή έχουν λάβει υψηλή αξιολόγηση που δεν επηρεάζονται από καταλήψεις,κομματικές νεολαίρες και τέτοια φαινόμενα.
Π.χ.υπάρχει τμήμα στην Κρήτη,που λαμβάνει και εξωτερική χρηματοδότηση μιας και πρωτοστατεί στην έρευνα,που είναι πιο υψηλά αξιολογημένο από
τα αντίστοιχα Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Έγώ όταν πρωτοήρθα Γερμανία με είχαν να ασχολούμαι και με τους αλλοδαπούς που έρχονταν να κατοχυρώσουν σπουδές,κ.λ.π. όσο αφορά το δικό μας τμήμα.
Μάλιστα μετά το 2015,ερχόταν ο κάθε μάο-μάο στο πανεπιστήμιο να το παίξει πυρηνικός φυσικός από τη συρία και το αφγανιστάν.
Όσο αφορά το δικό μας τμήμα  η πάγια πρότασή μου ήταν να μπουν στο 1ο έτος αφού αποκτήσουν πρώτα Β2+ Beruf
οπότε αποθαρρύνονταν..
Από αυτές τις χώρες, οι μόνοι που δεν έχουν τελείως σκατά στο κεφάλι είναι μερικοί από την Ιορδανία.

Τέσπα,δεν είναι τόσο το brain drain το πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά ότι έχει φύγει μάχιμος πληθυσμός κάθε ιδιότητας που στην πλειοψηφία του δεν προτίθεται να γυρίσει πίσω.
Εγώ για παράδειγμα ξέρω πως δε θα γυρίσω ποτέ πίσω,το ίδιο και οι 2 Έλληνες συνάδελφοι στη δουλειά.
Αυτοί που θα γυρίσουν είναι όσοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης,που τους ξεζουμίζουν οι λάι φίρμες,που δεν έχουν κανένα τυπικό προσόν ή είναι στόκοι έστω να κάνουν ένα Ausbildung..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα ρουμάνικα,βουλγάρικα αναγνωρίζονται, αλλά οι Γερμανοί τους στέλνουν να ξαναδώσουν κάποια μαθήματα,να ξαναπεράσουν εξετάσεις,κ.λ.π.
που φυσικά οι περισσότεροι δεν καταφέρνουν ποτέ..
Για τους Γερμανούς είναι κοινό μυστικό πως έχει κατακτηθεί η πλειοψηφία των τίτλων σπουδών σε αυτές τις χώρες,οπότε φυλάγονται.

Αντίθετα τα ελληνικά με μια επίσημη μετάφραση/επικύρωση και αναμονή μερικών μηνών,αναγνωρίζονται απευθείας.
Όχι απλά επειδή είναι ευρωπαϊκά, αλλά επειδή έχουν λάβει υψηλή αξιολόγηση που δεν επηρεάζονται από καταλήψεις,κομματικές νεολαίρες και τέτοια φαινόμενα.
Π.χ.υπάρχει τμήμα στην Κρήτη,που λαμβάνει και εξωτερική χρηματοδότηση μιας και πρωτοστατεί στην έρευνα,που είναι πιο υψηλά αξιολογημένο από
τα αντίστοιχα Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Έγώ όταν πρωτοήρθα Γερμανία με είχαν να ασχολούμαι και με τους αλλοδαπούς που έρχονταν να κατοχυρώσουν σπουδές,κ.λ.π. όσο αφορά το δικό μας τμήμα.
Μάλιστα μετά το 2015,ερχόταν ο κάθε μάο-μάο στο πανεπιστήμιο να το παίξει πυρηνικός φυσικός από τη συρία και το αφγανιστάν.
Όσο αφορά το δικό μας τμήμα, τόσο στην Κολωνία όσο και εδώ, η πάγια πρότασή μου ήταν να μπουν στο 1ο έτος αφού αποκτήσουν πρώτα Β2+ Beruf
οπότε αποθαρρύνονταν..
Από αυτές τις χώρες, οι μόνοι που δεν έχουν τελείως σκατά στο κεφάλι είναι μερικοί από την Ιορδανία.

Τέσπα,δεν είναι τόσο το brain drain το πρόβλημα, αλλά ότι έχει φύγει μάχιμος πληθυσμός κάθε ιδιότητας που στην πλειοψηφία του δεν προτίθεται να γυρίσει πίσω.
Εγώ για παράδειγμα ξέρω πως δε θα γυρίσω ποτέ πίσω,το ίδιο και οι 2 Έλληνες συνάδελφοι στη δουλειά.
Αυτοί που θα γυρίσουν είναι όσοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης,που τους ξεζουμίζουν οι λάι φίρμες,που δεν έχουν κανένα τυπικό προσόν ή είναι στόκοι έστω να κάνουν ένα Ausbildung..

Οντως έτσι είναι.Ο Ελληνας υπερέχει νοητικώς και από φυσική άποψη σε σχέση με όλους τους μη γερμανοειδείς ξένους.Η υπεροχή μας είναι τόσο τεράστια και ξεκάθαρη που το να μας βάζουνε στα ίδια πλαίσια με τους άλλους ξένους καθιστά την επιτυχία παιδική υπόθεση.Απλά είμαστε ασταμάτητοι.
Μιλάμε για τους σκληρούς,εργατικούς Ελληνες που είναι η σπονδυλική στήλη της Ελλάδας και τώρα μεταναστεύουν μαζικά.Δε μιλάμε για κόπρους,επιδοματίες,ψωλάδες,Δ.Υ. που έτσι κι αλλιώς προτιμάνε Ελλάδα αφού έξω τους φαίνονται μπαστούνια εφόσον στερούνται των ειδικών προνομίων τους.
Για τους Ρουμάνους,Βούλγαρους κτλ κάνουν βέβαια οι Γερμανοί κάπως τα στραβά μάτια στις ανεπάρκειές τους γιατί θεωρούν οτι σκατώθηκαν λόγω κομμουνισμού που είναι και γερμανική ευθύνη αφού στον πόλεμο συμμάχησαν με τη Γερμανία και έχασαν.Οπότε νιώθουν δυο φορές πιο ευαίσθητοι έχοντας αίσθημα δικαιοσύνης να επανορθώσουν για το κακό που τους έκαναν.
Για τους Ελληνες δεν ισχύει αυτό,μας θεωρούν και losers κιόλας,οτι παρόλο στο δυτικό στρατόπεδο,στην ΕΕ κτλ τόσες δεκαετίες,τα σκατώσαμε.Οχι οτι θέλουν να μας τιμωρήσουνε αλλά δε θέλουν και να μας επιβραβεύσουνε.
Αυτές βέβαια οι διακρίσεις δεν είναι δυνατόν να ομολογηθούν και να εκφραστούν νομικά οπότε ο Ελληναράς είναι αχαλίνωτος τους γαμάει όλους το κέρατο και δε δίνει λογαριασμό.

Βασικά Ελλάδα υπάρχει σκληρή διαδικασία επιλογής υποψηφίων,οι πανελλήνιες που δεν υπάρχει σε καμία χώρα της ΕΕ.Οπότε ο Ελληνας που πέρασε και σπούδασε Ελλάδα έχει απόλυτη υπεροχή σε σχέση με κάθε ξένο αφού επιλέχτηκε με αντικειμενικό σύστημα εξετάσεων.Παίζει το γερμανοειδή στα ίσα από άποψης ικανοτήτων.Αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως.
Αντίθετα πρώην κομμουνιστικές χώρες έπαιζε φιλολαικό σύστημα όπου σπούδαζαν και στόκοι οπότε η ποιότητα των αποφοίτων δεν είναι εξασφαλισμένη.
Οταν ο γερμανοειδής βλέπει οτι ο Ελληναράς επανειλημμένα και κατ εξακολούθηση είναι σε ανώτερο επίπεδο και παράγει έργο δεν κάθεται να σκεφτεί πώς και γιατί,στα αρχίδια του να το αναλύσει.Αυτός βλέπει οτι αν πάρω Ελληνα είναι fool proof επιλογή και πιέζει το σύστημα να ευκολύνει όλες τις διαδικασίες για να έρθουν όσο πιο πολλοί Ελληνες γίνεται.Τι γίνεται στα ελληνικά πανεπιστήμια στα παπάρια του.Αυτός κοιτάει μόνο την ποιότητα των αποφοίτων αν παράγουν και του φέρνουν λεφτά,δε θέλει προβλήματα θέλει εύκολες λύσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Οντως έτσι είναι.Ο Ελληνας υπερέχει νοητικώς και από φυσική άποψη σε σχέση με όλους τους μη γερμανοειδείς ξένους.Η υπεροχή μας είναι τόσο τεράστια και ξεκάθαρη που το να μας βάζουνε στα ίδια πλαίσια με τους άλλους ξένους καθιστά την επιτυχία παιδική υπόθεση.Απλά είμαστε ασταμάτητοι.
Μιλάμε για τους σκληρούς,εργατικούς Ελληνες που είναι η σπονδυλική στήλη της Ελλάδας και τώρα μεταναστεύουν μαζικά.Δε μιλάμε για κόπρους,επιδοματίες,ψωλάδες,Δ.Υ. που έτσι κι αλλιώς προτιμάνε Ελλάδα αφού έξω τους φαίνονται μπαστούνια εφόσον στερούνται των ειδικών προνομίων τους.
Για τους Ρουμάνους,Βούλγαρους κτλ κάνουν βέβαια οι Γερμανοί κάπως τα στραβά μάτια στις ανεπάρκειές τους γιατί θεωρούν οτι σκατώθηκαν λόγω κομμουνισμού που είναι και γερμανική ευθύνη αφού στον πόλεμο συμμάχησαν με τη Γερμανία και έχασαν.Οπότε νιώθουν δυο φορές πιο ευαίσθητοι έχοντας αίσθημα δικαιοσύνης να επανορθώσουν για το κακό που τους έκαναν.
Για τους Ελληνες δεν ισχύει αυτό,μας θεωρούν και losers κιόλας,οτι παρόλο στο δυτικό στρατόπεδο,στην ΕΕ κτλ τόσες δεκαετίες,τα σκατώσαμε.Οχι οτι θέλουν να μας τιμωρήσουνε αλλά δε θέλουν και να μας επιβραβεύσουνε.
Αυτές βέβαια οι διακρίσεις δεν είναι δυνατόν να ομολογηθούν και να εκφραστούν νομικά οπότε ο Ελληναράς είναι αχαλίνωτος τους γαμάει όλους το κέρατο και δε δίνει λογαριασμό.

Έτσι,αλλά αυτό το thread δεν αποτελεί εδώ και καιρό βήμα για σοβαρή συζήτηση.
Μπορεί να γίνει πολύ τεκμηριωμένη τοποθέτηση γιατί ένας Έλληνας υπερέχει κατά μέσο όρο έναντι πολλών άλλων μεταναστών ,αλλά ας μείνει ο καθένας με τις αυταπάτη του ότι οι Γερμανοί μας έχουν στην ίδια κλάση με τα μουσλίμια :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom