Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο μυθομανης παρθενος μας εχει πρηξει τα ουμπαλα με τις μυθικες κατακτησεις του και οι μονες φωτο που εχει ποσταρει ως "αποδειξεις" ειναι μια φωτο με μια ξαδερφη του πριν 10 χρονια σε παραλια, που την εσβησε σε 5 λεπτα, και μια φωτο απο πιλοτηριο αεροπλανου

δηλαδη φωτο που εχει ο καθενας μας, με μια ξαδερφη του στην παραλια και απο πιλοτηριο αεροπλανου απο τη γιορτη της αεροποριας, των ταξιαρχων, στο τατοι

αν δεν καταλαβατε, ο μυθομανης παρθενος αυριο φευγει απο μοσχα και παλι δε γαμησε
τα σεντονια του την πληρωσανε παλι
Καταρχήν το αεροπλάνο κάθεται στο αεροδρόμιο μερικές ώρες γιάνα ξεφορτώσει και να φορτώσει,σπάνια να κάτσει όλη τη νύχτα και να φύγει το πρω'ί'.Για τα φορτηγά πάντα τα επιβατικά αεροπλάνα κάθονται 2-3 ώρες και φεύγουν.Δεν είναι καράβι να το ξεφορτώνουν μέρες ή και βδομάδες  :2funny:
  Οι διάλογοι μου θυμίζουν το Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:που έβαζε διαλόγους και κουρτίνες γιά να μας δείξει ότι γαμάει  :2funny:.Στην καλύτερη περίπτωση να έμεινε στο αεροδρόμιο μερικές ώρες και να έφυγε,έλεγε θα πάω τη δευτέρα μετά είπε θα πάω παρασκευή και άλλα  :jerking:.
 Για της φώτο που έβαλε δεν είδα τίποτα,ένα γάλα που μπορεί να το αγωράσεις σε Ρωσσικό μαγαζί στην Ελλάδα  :2funny:Αν και όπως είπα μπορεί να ήρθε στη Ρωσσία γιά μερικές ώρες  :2funny:μπορεί και όχι.
  Μπορεί να δουλεύει σε κάποια μεταφορική.Το να είναι πιλότος δεν το πολυπιστεύω γιατί τα δίδακτρα κοστίζουν 30.000 Ευρώ  :headbang:που να τα βρει αυτός!
  Έπεσε πάντος σε τρομερές αντιφάσεις,αν είχε έρθει Ρωσσία θα μπορούσε να είχε βγάλει δεκάδες φωτογραφίες να μας βάλει.Και αν πηγαινε στα μέρη που λέει θα μπορούσε 2 φορές τη βδομάδα να ανέβαζε φωτογραφίες από διάφορα αεροδρόμια.Θα μας είχε πνίξει στις φωτογραφίες  :2funny:

τι να κανουν ρε Δημητρακη τοσο καιρο μεσα στο καραβι βλεπουν οραματα οι κακομοιροι, λογικο ειναι οταν επιστρεφουν σπιτι θελουν σαν ποινασμενοι λυκοι  :P να γαμησουν  :fuck2:
Της πηγαίνουν με αυτοκίνητα,ανοίγουν σαμπάνιες  :2funny:οπότε αυτό το μέρος βγάλτε το OFF γιά πορνοτουρισμό  :2funny:.
  Και αυτό ότι από κει ήρθε κοπέλα να δουλέψει στα πηδηχτήρια στην  Ελλάδα δεν το πολυπιστεύω!οι ναυτικοί είναι πολύ ανοικτοχέριδες.Ότι ζητήσουν τους το άγωράζουν.Γιατί μιά κοπέλα αν είναι λίγακι όμορφη να φυγει από κει?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σορυ τυπε αλλά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Κύπρο.
Και το έχω ξαναπεί. Ασχοληθείτε με αυτά που ξέρετε. Μην γράφετε παπάτζες, αφού δεν έχετε ιδεά για αλλες χώρες.

Ακου να μαθαίνεις λοιπόν. Εκτός αν μιλάς για γκαρσόνια και κτίστες, άτομα με σπουδές και προυπηρεσία (project managers, digital marketing, web developers, ΙΤ admin, traders κλπ ) καθαριζουν άνετα 1500-3500 αναλογα προσοντων και εταιρειών.
Ξερω συγκεκριμένα παραδειγματα πολλών εταιρειών σε ναυτιλιακές, καζίνο, forex κλπ που παιζουν αυτοί οι μισθοί. Και δεν μιλάω για άτομα 50 χρονών με τέτοιους μισθούς, αλλά για 30+ που ήρθαν απο Ελλάδα ή άλλες χώρες να πουλήσουν την εμπειρία τους. Και η αγορά το πληρώνει πολύ εύκολα.

και οι ιερείς παίρνουν μισθό το μήνα 3500 ευρώ στην Κύπρο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
  Της πηγαίνουν με αυτοκίνητα,ανοίγουν σαμπάνιες  :2funny:οπότε αυτό το μέρος βγάλτε το OFF γιά πορνοτουρισμό  :2funny:.
  Και αυτό ότι από κει ήρθε κοπέλα να δουλέψει στα πηδηχτήρια στην  Ελλάδα δεν το πολυπιστεύω!οι ναυτικοί είναι πολύ ανοικτοχέριδες.Ότι ζητήσουν τους το άγωράζουν.Γιατί μιά κοπέλα αν είναι λίγακι όμορφη να φυγει από κει?

ήρθε Μήτσο να δουλέψει στην Θεσσαλονίκη σε στούντιο. ξέρεις ότι εγώ κάτι που θα σου πω θα είναι αξιόπηστο δεν λέω παπάτζες

κάλλιστα μπορούσε να το παίξει Μοσχοβίτισα όπως λένε οι περισσότερες συνήθως, αλλά μου είπε ότι είναι από το Μουνμάρσκ.

ελάχιστα ελληνικά μιλάει η κοπέλα, για να ανοίξει διάλογο κάποιος μαζί της πρέπει να ξέρει Ρώσικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ήρθε Μήτσο να δουλέψει στην Θεσσαλονίκη σε στούντιο. ξέρεις ότι εγώ κάτι που θα σου πω θα είναι αξιόπηστο δεν λέω παπάτζες

κάλλιστα μπορούσε να το παίξει Μοσχοβίτισα όπως λένε οι περισσότερες συνήθως, αλλά μου είπε ότι είναι από το Μουνμάρσκ.

ελάχιστα ελληνικά μιλάει η κοπέλα, για να ανοίξει διάλογο κάποιος μαζί της πρέπει να ξέρει Ρώσικα
Μου ακούγεται ποντιακό  :2funny:γιά να έρθει Ελλάδα πρέπει να βγάλει βίζα Σέγκεν,αφού έβγαλε βίζα σένγκεν γιατί να μην πάει στη Νορβηγία που είναι 80 χλμ. να κάνει την ίδια δουλειά και να βγάλει τα 5-10πλά λεφτα?και κάθε 3-4 μέρες να πηγαίνει σπίτι της.
  Αν η Ρωσσία δεν ήθελε βίζα γιά Ελλάδα κάποιες από Κρασνοντάρ σίγουρα θα ερχόντουσαν αλλά από Μούρμασκ φένεται τρελλό  :rockon:.Μόνο η λογική του Χάρη τα κάνει αυτά  :2funny:που πήγε Βοσνία,Πορτογαλία γιά να  :knockinb:  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μου ακούγεται ποντιακό  :2funny:γιά να έρθει Ελλάδα πρέπει να βγάλει βίζα Σέγκεν,αφού έβγαλε βίζα σένγκεν γιατί να μην πάει στη Νορβηγία που είναι 80 χλμ. να κάνει την ίδια δουλειά και να βγάλει τα 5-10πλά λεφτα?και κάθε 3-4 μέρες να πηγαίνει σπίτι της.
  Αν η Ρωσσία δεν ήθελε βίζα γιά Ελλάδα κάποιες από Κρασνοντάρ σίγουρα θα ερχόντουσαν αλλά από Μούρμασκ φένεται τρελλό  :rockon:.Μόνο η λογική του Χάρη τα κάνει αυτά  :2funny:που πήγε Βοσνία,Πορτογαλία γιά να  :knockinb:  :2funny:

δεν ξέρω ρε Μήτσο  :dunno:, πιθανόν θα πλήρωσε να αγοράσει τα χαρτιά της και να της βγάλει βίζα Σέγκεν για εργασία κάποιος Έλληνας γιατί μάλλον θα έκανε την ίδια δουλειά εκεί και την έφερε εδώ στην Ελλάδα. Εγώ δεν βρίσκω άλλη εξήγηση γιατί όντως ακούγεται κάπως κουλό όλο αυτό αλλά και δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω στην τελική, διότι τι λόγο θα είχε να μου πει ψέματα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μήτσο έχεις τίποτα καλές γνωριμίες με κυβερνητικά στελέχη ή με την αντιπολίτευση και μελλοντική κυβέρνηση να πάμε να κάνουμε μια ελληνική πρεσβεία στο Μινσκ της Λευκορωσίας γιατί από όσο γνωρίζω έχει μόνο προξενείο και αυτό είναι αμισθή (ο έλληνας πρόξενος δεν παίρνει μισθό από το ελληνικό κράτος) προσφέρει αφιλοκερδός τις υπηρεσίες του στους Έλληνες της Λευκορωσίας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ξέρω ρε Μήτσο  :dunno:, πιθανόν θα πλήρωσε να αγοράσει τα χαρτιά της και να της βγάλει βίζα Σέγκεν για εργασία κάποιος Έλληνας γιατί μάλλον θα έκανε την ίδια δουλειά εκεί και την έφερε εδώ στην Ελλάδα. Εγώ δεν βρίσκω άλλη εξήγηση γιατί όντως ακούγεται κάπως κουλό όλο αυτό αλλά και δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω στην τελική, διότι τι λόγο θα είχε να μου πει ψέματα.
Εκτός από ένα 5% το πολύ!Οι υπόλοιπες όλο ψέματα λένε  :2funny:.Πολλές δε πρωην μπαρόβιες και καθαρίστριες έχουν πάρει πολλούς Πιρφόρους στο λαιμό τους  :2funny:τους λένε τρελλά πράγματα ότι είναι από τη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη και ότι έχουν περιουσία εκεί  :2funny:οι Πιρφόροι της πιστεύουν και πηγαίνουν Ρωσσία μαζί τους.....νοικιάζουν ένα δωμάτιο και μένουν με της φακλάνες τους.....ψάχνουν γιά δουλειά.....βρίσκουν μόνο στο Ελληνικό σαν γκαρσόνια που ο Πόντιος διευθυντής δεν τους πληρώνει  :2funny:μετά ψάχνουν αλλού δουλειά,βγάζουν κάνα 200άρι Ευρώ το μήνα και μετά από 1 μήνα γυρίζουν Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον  :2funny:

Μήτσο έχεις τίποτα καλές γνωριμίες με κυβερνητικά στελέχη ή με την αντιπολίτευση και μελλοντική κυβέρνηση να πάμε να κάνουμε μια ελληνική πρεσβεία στο Μινσκ της Λευκορωσίας γιατί από όσο γνωρίζω έχει μόνο προξενείο και αυτό είναι αμισθή (ο έλληνας πρόξενος δεν παίρνει μισθό από το ελληνικό κράτος) προσφέρει αφιλοκερδός τις υπηρεσίες του στους Έλληνες της Λευκορωσίας.
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει Ελληνας πρόξενος εκεί έστω και εθελοντικά!Λογικά δεν θα έχει καμία εξουσία και θα είναι καθαρά διακοσμιτικός.Για να ανοίξει Πρεσβεία Ελληνική στο Μινσκ πρέπει να υπογραφεί συμφωνία με τη Λευκορωσίασε επιπεδο υπουργών εξωτερικών.Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό....ούτε η Ελλάδα θέλει να πληρώνει ενοίκια μισθούς για Ελληνες διπλομάτες στη Λευκορωσία κλπ. ούτε και η Λευκορωσία γιά Λευκορώσους διπλοματες στην Ελλάδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
 Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει Ελληνας πρόξενος εκεί έστω και εθελοντικά!Λογικά δεν θα έχει καμία εξουσία και θα είναι καθαρά διακοσμιτικός.Για να ανοίξει Πρεσβεία Ελληνική στο Μινσκ πρέπει να υπογραφεί συμφωνία με τη Λευκορωσίασε επιπεδο υπουργών εξωτερικών.Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό....ούτε η Ελλάδα θέλει να πληρώνει ενοίκια μισθούς για Ελληνες διπλομάτες στη Λευκορωσία κλπ. ούτε και η Λευκορωσία γιά Λευκορώσους διπλοματες στην Ελλάδα.

ναι υπάρχει έλληνας πρόξενος εκεί εφελοντικά και λογικά θα είναι διακοσμητικός έτσι για να υπάρχει.

το αναφέρει εξάλλου και η ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών ότι υπάρχει αμισθή προξενείο από το 2013.

μπες στην σελίδα του υπουργείου εξωτερικών και θα το δεις.

για πρεσβεία έλεγα μήπως έχεις τα κονέ με το ελληνικό κράτος να πιέσουμε να γίνει, εσύ ο πρέσβης και εγώ ο ακόλουθος του πρέσβη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εκτός από ένα 5% το πολύ!Οι υπόλοιπες όλο ψέματα λένε  :2funny:.Πολλές δε πρωην μπαρόβιες και καθαρίστριες έχουν πάρει πολλούς Πιρφόρους στο λαιμό τους  :2funny:τους λένε τρελλά πράγματα ότι είναι από τη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη και ότι έχουν περιουσία εκεί  :2funny:οι Πιρφόροι της πιστεύουν και πηγαίνουν Ρωσσία μαζί τους.....νοικιάζουν ένα δωμάτιο και μένουν με της φακλάνες τους.....ψάχνουν γιά δουλειά.....βρίσκουν μόνο στο Ελληνικό σαν γκαρσόνια που ο Πόντιος διευθυντής δεν τους πληρώνει  :2funny:μετά ψάχνουν αλλού δουλειά,βγάζουν κάνα 200άρι Ευρώ το μήνα και μετά από 1 μήνα γυρίζουν Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον  :2funny:

αυτή είναι φρέσκια εισαγωγή από την Ρωσία και είναι ακόμη ψαρωμένη δεν έχει μάθει τα κόλπα ακόμη  ;)

άρα κατά 95% λέει την αλήθεια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Ο τιτλος ειναι "ατυπος προξενος"
Δεν ε ει καμμια εξουσια,ουτε μισθο.
Ειναι διακοσμιτικος.
Αν πας για χαρτια, τα αναλαμβανει, αλλα τα στελνει σε επισημο προξενειο. Δεν τα φτιαχνει ο ιδιος.
Πηγαινει σε επισημες εκδηλωσεις οταν ειναι καλεσμενος πχ του δημαρχου ή του δεσποτη, μπαρμπουτσαλα δηλαδη.
Ειναι καθαρα ανεπισημος τιτλος τιμης χωρις καμμια αξια.
Προσφωνειτε τιμητικα ως " κυριος κ κυρια προξενου" αλλα το ξερουν κ οι ιδιοι πως δικαιωμα υπογραφης δεν εχουν.
Ο τιτλος δινετε σε ατομα που διεγησαν εντιμο κ ηθικο βιο. Πχ στον ελληνα διευθυντη του ελληνικου σχολειου του Μινσκ, ή τον ταδε επιχειρηματια που ειναι εκει 30 χρονια.
Μπορει να ειναι κ αλλοδαπος επισης.
Σιγουρα βοηθαει να γαμας κατιτις περισσοτερο λεγοντας παραμυθια πως θα καταφερεις να βγαλεις βιζα στο γκομενακι που δεν δικαιουτε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο τιτλος ειναι "ατυπος προξενος"
Δεν ε ει καμμια εξουσια,ουτε μισθο.
Ειναι διακοσμιτικος.
Αν πας για χαρτια, τα αναλαμβανει, αλλα τα στελνει σε επισημο προξενειο. Δεν τα φτιαχνει ο ιδιος.
Πηγαινει σε επισημες εκδηλωσεις οταν ειναι καλεσμενος πχ του δημαρχου ή του δεσποτη, μπαρμπουτσαλα δηλαδη.
Ειναι καθαρα ανεπισημος τιτλος τιμης χωρις καμμια αξια.
Προσφωνειτε τιμητικα ως " κυριος κ κυρια προξενου" αλλα το ξερουν κ οι ιδιοι πως δικαιωμα υπογραφης δεν εχουν.
Ο τιτλος δινετε σε ατομα που διεγησαν εντιμο κ ηθικο βιο. Πχ στον ελληνα διευθυντη του ελληνικου σχολειου του Μινσκ, ή τον ταδε επιχειρηματια που ειναι εκει 30 χρονια.
Μπορει να ειναι κ αλλοδαπος επισης.
Σιγουρα βοηθαει να γαμας κατιτις περισσοτερο λεγοντας παραμυθια πως θα καταφερεις να βγαλεις βιζα στο γκομενακι που δεν δικαιουτε.

προσυπογραφω  :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Tι βλέπω;
Στο thread δίνουν ρεσιτάλ ο εθνικός μας ΚΛΟΟΥΝ,ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και το ΝΑΥΑΓΙΟ Φαν Πούστεν :effemine:

Πόσταρε και ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ το αγορασμένο ρώσικο πτυχίο του. :2funny:
Τα ρωσικά πτυχία στη Γερμανία ΔΕΝ εξετάζονται καν για αναγνώριση.
Ομοίως και κάτι ρουμάνικα,βουλγάρικα πτυχία ιατρικής,κ.λ.π. και ας είναι αποκτημένα εντός ευρωζώνης.

Αντίθετα ΟΛΑ τα ελληνικά πτυχία αναγνωρίζονται,μιας και όλα τα ελληνικά τμήματα έχουν περάσει από ευρωπαϊκή αξιολόγηση.

Επίσης σε μια οργανωμένη χώρα όπως η Γερμανία, αν ένα ΨΥΧΑΚΙ γαμάει γάτες και κατσίκια, εννοείται ότι θα του έπαιρνε τα παιδιά η πρόνοια.

Αλλά στην περίπτωση του ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ακόμη και το διεφθαρμένο ρωσικό κράτος,τα έδωσε στις γυναίκες του μιας και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τα μεγαλώσει ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ και τα παιδάκια να κάνουν μπάνιο εκεί που ο πατέρας τους ΧΕΖΕΙ  :jerking:

Τέλος, να είναι κάποιος ΨΩΝΑΡΑ και να κάνει τον κλόουν σε εθνική εμβέλεια με αποτέλεσμα είναι γνωστή η σκατόφατσά του, έχει ως αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να έρχονται να ζητάνε αυτόγραφα.
Μην το λησμονούμε αυτό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι υπάρχει έλληνας πρόξενος εκεί εφελοντικά και λογικά θα είναι διακοσμητικός έτσι για να υπάρχει.

το αναφέρει εξάλλου και η ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών ότι υπάρχει αμισθή προξενείο από το 2013.

μπες στην σελίδα του υπουργείου εξωτερικών και θα το δεις.

για πρεσβεία έλεγα μήπως έχεις τα κονέ με το ελληνικό κράτος να πιέσουμε να γίνει, εσύ ο πρέσβης και εγώ ο ακόλουθος του πρέσβη

Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι υπήρχε Ελληνική πρεσβεία στο Μινσκ μέχρι το 2003?πρώτη φορά το ακούω!
  Σχετικά με τους 4.000 ομογενείς μου φένεται εξωπραγματικό νούμερο!

Tι βλέπω;
Στο thread δίνουν ρεσιτάλ ο εθνικός μας ΚΛΟΟΥΝ,ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και το ΝΑΥΑΓΙΟ Φαν Πούστεν :effemine:

Ομοίως και κάτι ρουμάνικα,βουλγάρικα πτυχία ιατρικής,κ.λ.π. και ας είναι αποκτημένα εντός ευρωζώνης.

Αντίθετα ΟΛΑ τα ελληνικά πτυχία αναγνωρίζονται,μιας και όλα τα ελληνικά τμήματα έχουν περάσει από ευρωπαϊκή αξιολόγηση.

Επίσης σε μια οργανωμένη χώρα όπως η Γερμανία, αν ένα ΨΥΧΑΚΙ γαμάει γάτες και κατσίκια, εννοείται ότι θα του έπαιρνε τα παιδιά η πρόνοια.

Αλλά στην περίπτωση του ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ακόμη και το διεφθαρμένο ρωσικό κράτος,τα έδωσε στις γυναίκες του μιας και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τα μεγαλώσει ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ και τα παιδάκια να κάνουν μπάνιο εκεί που ο πατέρας τους ΧΕΖΕΙ  :jerking:

Τέλος, να είναι κάποιος ΨΩΝΑΡΑ και να κάνει τον κλόουν σε εθνική εμβέλεια με αποτέλεσμα είναι γνωστή η σκατόφατσά του, έχει ως αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να έρχονται να ζητάνε αυτόγραφα.
Μην το λησμονούμε αυτό.
Ναι τα Ελληνικά πτυχεία είναι τα καλύτερα στον κόσμο  :2funny: :jerking:με το που πας με Ελληνικό δίπλωμα οι Γερμανοί απολύουν τους Γερμανούς γιά να πάρουν εσένα  :jerking: :2funny:.Μόνο που ακούνε Ελληνικό πανεπηστήμιο γελάνε στον κόσμο  :2funny:.Η Ρουμανία στις επιστήμες είναι έτη φωτος μπροστά από την Ελλάδα.Αν βάλεις έναν Ρουμάνο απόφοιτο Ρουμανικού πανεπηστημίου και έναν Ελληνικού πανεπηστημιου που έχουν σπουδάσει το ιδιο αντικείμενο δίπλα του ο Ρουμάνος θα έχει 100 φορές περισότερες γνώσεις!Αυτά περί Ελληνικών πανεπηστημίων μας τα λες μόν εσύ και ο Βλάκμαν  :2funny:
  Αν το δίπλωμα μου ήταν αγωρασμένο δεν θα το αναρτούσα γιατί μπορεί να πήγαινα ακόμα και φυλακή.Όσο γιά το ποιό πανεπηστήμιο έχω τελειώσει το βλέπετε.
  Εγώ δε βάζω κουρτίνες να λέω ότι είναι Γερμανίδες ούτε φωτογραφίες από μεσιτικά ότι είναι το σπίτι μου  :2funny:ούτε λέω φίδια ότι είμαι καθηγητής πνεπηστημίου  :2funny:.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι υπήρχε Ελληνική πρεσβεία στο Μινσκ μέχρι το 2003?πρώτη φορά το ακούω!
  Σχετικά με τους 4.000 ομογενείς μου φένεται εξωπραγματικό νούμερο!

για να το αναφερει το υπουργειο εξωτερικων σιγουρα κατι θα ξερει μαλλον θα εχει γινει καποια καταγραφη των ελληνων της λευκορωσιας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για να το αναφερει το υπουργειο εξωτερικων σιγουρα κατι θα ξερει μαλλον θα εχει γινει καποια καταγραφη των ελληνων της λευκορωσιας.
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο υπουργείο Εξωτερικών  :2funny:Στις Αγίας Πετρούπολης το προξενείο δε μιλάει κανένας τους Ρωσσικά.2 κοπέλες Ρωσσίδες έχουν να κάνουν της μεταφράσεις.Εξω από το κτήριο δεν ξέρουν τι συμβαίνει! :2funny:αν έλεγαν 40 θα το πίστευα  :2funny:.Στην Αγία Πετρούπολη μιλάνε για 1.000-2.000 Που εδώ πάντα είχε Ελληνισμό.Εκει και να είχε κάποιους το 1991 θα έφυγαν.Могилёв και Витебск ούτε ένα Έλληνα δε συνάντησα και κανένας δε μου είπε ότι ξέρει κάποιον Έλληνα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο υπουργείο Εξωτερικών  :2funny:Στις Αγίας Πετρούπολης το προξενείο δε μιλάει κανένας τους Ρωσσικά.2 κοπέλες Ρωσσίδες έχουν να κάνουν της μεταφράσεις.Εξω από το κτήριο δεν ξέρουν τι συμβαίνει! :2funny:αν έλεγαν 40 θα το πίστευα  :2funny:.Στην Αγία Πετρούπολη μιλάνε για 1.000-2.000 Που εδώ πάντα είχε Ελληνισμό.Εκει και να είχε κάποιους το 1991 θα έφυγαν.Могилёв και Витебск ούτε ένα Έλληνα δε συνάντησα και κανένας δε μου είπε ότι ξέρει κάποιον Έλληνα.

απο το μπανανισταν δυσκολα να βγαλεις ακρη. οντως δεν ξερουν τι τους γινετε στο υπουργειο εξωτερικων.  :jerking:

εδω να φανταστεις το αλλο κουφο ο πολακης κατεγραψε τον στουρναρα σε συνομιλια που ειχαν μαζι.

για ενα δανειο που πηρε ο πολακης και η τραπεζα που ανηκει στις μη συστημικες του εβαλε υποθηκη το σπιτι ενω ηταν ηδη υποθεκευμενο απο προηγουμενο δανειο   :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Tι βλέπω;

Αλλά στην περίπτωση του ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ακόμη και το διεφθαρμένο ρωσικό κράτος,τα έδωσε στις γυναίκες του μιας και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τα μεγαλώσει ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ και τα παιδάκια να κάνουν μπάνιο εκεί που ο πατέρας τους ΧΕΖΕΙ  :jerking:

Μην το λησμονούμε αυτό.
Τον ειχα δει κι εγω πριν χρονια τον Δημητρακη στη Φυλης να βγαινει απο μπουρδελο και τον αναγνωρισα αμεσως αφου παρακολουθουσα τα βιντεακια του. Και χαρηκα που εβλεπα εναν ξενιτεμενο πατριωτη να επιστρεφει εστω για λιγο εις την γενετειραν. Τοτε δεν ηξερα περι κτηνοβασιας κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tι βλέπω;

Αλλά στην περίπτωση του ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ακόμη και το διεφθαρμένο ρωσικό κράτος,τα έδωσε στις γυναίκες του μιας και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τα μεγαλώσει ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ και τα παιδάκια να κάνουν μπάνιο εκεί που ο πατέρας τους ΧΕΖΕΙ  :jerking:

Μην το λησμονούμε αυτό.

Όντως τα ελληνικά πτυχία αναγνωριζονται αυτόματα άσχετα τι λέει ο γαριδάκις.Αν πάει να κάνει το δικηγόρο στη Γερμανία με το αγορασμένο δίπλωμα θα φάει τρία καυλιά.
Θα τον πάνε μέσα κατευθείαν αν υπογράψει σα Rechtsanwalt.
Αμφιβάλλω αν ο παπάρης εχει άδεια του δικηγορείν στη Ρωσία ή αν είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αγίας Πετρούπολης αφού δεν έχει λεφτά ούτε να πληρώσει τη συνδρομή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καταρχήν το αεροπλάνο κάθεται στο αεροδρόμιο μερικές ώρες γιάνα ξεφορτώσει και να φορτώσει,σπάνια να κάτσει όλη τη νύχτα και να φύγει το πρω'ί'.Για τα φορτηγά πάντα τα επιβατικά αεροπλάνα κάθονται 2-3 ώρες και φεύγουν.Δεν είναι καράβι να το ξεφορτώνουν μέρες ή και βδομάδες  :2funny:
  Οι διάλογοι μου θυμίζουν το Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:που έβαζε διαλόγους και κουρτίνες γιά να μας δείξει ότι γαμάει  :2funny:.Στην καλύτερη περίπτωση να έμεινε στο αεροδρόμιο μερικές ώρες και να έφυγε,έλεγε θα πάω τη δευτέρα μετά είπε θα πάω παρασκευή και άλλα  :jerking:.
 Για της φώτο που έβαλε δεν είδα τίποτα,ένα γάλα που μπορεί να το αγωράσεις σε Ρωσσικό μαγαζί στην Ελλάδα  :2funny:Αν και όπως είπα μπορεί να ήρθε στη Ρωσσία γιά μερικές ώρες  :2funny:μπορεί και όχι.
  Μπορεί να δουλεύει σε κάποια μεταφορική.Το να είναι πιλότος δεν το πολυπιστεύω γιατί τα δίδακτρα κοστίζουν 30.000 Ευρώ  :headbang:που να τα βρει αυτός!
  Έπεσε πάντος σε τρομερές αντιφάσεις,αν είχε έρθει Ρωσσία θα μπορούσε να είχε βγάλει δεκάδες φωτογραφίες να μας βάλει.Και αν πηγαινε στα μέρη που λέει θα μπορούσε 2 φορές τη βδομάδα να ανέβαζε φωτογραφίες από διάφορα αεροδρόμια.Θα μας είχε πνίξει στις φωτογραφίες  :2funny:
   Της πηγαίνουν με αυτοκίνητα,ανοίγουν σαμπάνιες  :2funny:οπότε αυτό το μέρος βγάλτε το OFF γιά πορνοτουρισμό  :2funny:.
   Και αυτό ότι από κει ήρθε κοπέλα να δουλέψει στα πηδηχτήρια στην  Ελλάδα δεν το πολυπιστεύω!οι ναυτικοί είναι πολύ ανοικτοχέριδες.Ότι ζητήσουν τους το άγωράζουν.Γιατί μιά κοπέλα αν είναι λίγακι όμορφη να φυγει από κει?

Τσιμπα μια απο Murmansk

Και αλλη μια που εστειλα σε γκομενα για να επιβεβαιωσω οτι ειμαι στο σωστο εστιατόριο που με περιμενε στην Μοσχα

Συνημμένα

• DSC_0194.JPG
    DSC_0194.JPG
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC_0140.JPG
    DSC_0140.JPG
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 33

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τσιμπα μια απο Murmansk

Και αλλη μια που εστειλα σε γκομενα για να επιβεβαιωσω οτι ειμαι στο σωστο εστιατόριο που με περιμενε στην Μοσχα

παικτη μου τι λεει εχει μουνακια πολλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom