Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στρακι σπασε
Σπαμαρεις και παρασυρεις και εμας
Τραβα να φας κανα δακτυλο στο μεταξι και μετα πηγαινε γραψε στου πικη
πες μας ποσες γαμησες στη ρωσια τελικα ρε μανθο φουστανο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ουτε για σενα
ακομα παρθενος θα εισαι

Ρε ΣΤΟΚΕ λες η αλλη να ηρθε στο εστιατοριο για να δει απο κοντα πως ειναι οι Ελληνες??

Αν κρινω απο φρασεις σου του τυπου "της τα εριξα" που εχω να την ακουσω απο την συγχωρεμενη την γιαγια μου δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
1. Εισαι τρολ παππους
2. Εισαι κλεισμενος σπιτι και οι μονοι που σου μιλανε ειναι οι γεροι σου

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
860
Πόντοι
96
Έχουν αλλάξει πολύ τα νούμερα μεταξύ 2016-2018.
Μόνο Μάλτα που δεν είναι καν στην λίστα υπάρχουν σίγουρα πάνω από 1.500 έλληνες.
Σίγουρα και σε άλλα μέρη έχουν αλλάξει πολλά.

Για Κυπρο ειναι σωστα τα νουμερα; 34.000 εναντι 50+ στο UK και μαλιστα με την Κυπρο σε κριση μεχρι προτεινος; :think:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.851
Πόντοι
216
Λίγα νούμερα σχετικά με το θέμα !!

Ξεκόλληστε από τις χαζές  αντιπαραθέσεις !!!

αν τα νούμερα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, θα είχε πλάκα να βλέπαμε και τον αντίστροφο πίνακα, πόσοι είναι οι νέοι που έμειναν Ελλάδα
Μου κανει εντυπωση η Δανια. Δεν την φανταζομουνα 5η σε προορισμο Ελληνων, πανω απο Ολλανδια, Βελγιο, Αμερικη, Καναδα, Αυστραλια, Νορβηγια
Προσωπικα δεν ξερω κανεναν μεταναστη Δανια (αντιθετα Ολλανδια ξερω πολλους) και γενικα δεν εχω δει ουτε συζητησεις στο νετ, fb κλπ για Δανια

Να σου πω. Παλιοί συμφοιτητές μου που είναι Δανία τώρα και εργάζονται εκεί έχει φουλ άνοδο με offshore wind farms εκεί παίζουν πολύ ανανεώσιμες και περιβαλλοντική διαχείριση γενικότερα...Πολλές μεγάλες εταιρείες εκεί έχουν έδρα και σε χώρες όπως Αγγλία κ.λ.π. Οι Δανοί βέβαια σαν πλειοψηφία δεν είναι σπίρτα, αλλά τα τελευταία χρόνια το μεταναστευτικό κύμα τους έχει κάνει μάγκες ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας. Σαν ζωή όπως μου μετέφεραν, οι ντόπιοι είναι χαλαροί, χαμογελαστοί, σταρχιδιαμόλ, ο ένας ο γνωστός μου πάντως εμφανίσιμος και δουλευταράς για να βγάλει Δανέζα έκανε καμιά 3 χρόνια και είναι και χώστης...δεν εμπιστεύονται εύκολα και θέλουν και γλώσσα έστω να βλέπουν ότι κάνεις προσπάθεια (μόνο που τα Δανέζικα είναι ΓΤΠ καβάλα - ειδικά προφορά). Πάντως κανείς τους δεν τα παιξε, γουστάραν και έκατσαν.

Επίσης τύπε σημαντικό: έχει 0 εξωτερικό χρέος η χώρα, αλλά έχουν πρόβλημα με τα νοίκια και τα σπίτια και εκεί γενικότερα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Για Κυπρο ειναι σωστα τα νουμερα; 34.000 εναντι 50+ στο UK και μαλιστα με την Κυπρο σε κριση μεχρι προτεινος; :think:
κυπρο εκτος δγμοσιου τομεα τα λεφτα ειναι τριχες
μονο σαν λυση αναγκης για οσους δεν μπορουν να ζησουν χωρις φραπε κ βισση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Γιατί είναι τρίχες τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα ??

Οι μισθοί τους είναι καλύτεροι από Ελλάδα και έχουν χαμηλή εφορία !!

Επισκέπτης
αν τα νούμερα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, θα είχε πλάκα να βλέπαμε και τον αντίστροφο πίνακα, πόσοι είναι οι νέοι που έμειναν Ελλάδα
Να σου πω. Παλιοί συμφοιτητές μου που είναι Δανία τώρα και εργάζονται εκεί έχει φουλ άνοδο με offshore wind farms εκεί παίζουν πολύ ανανεώσιμες και περιβαλλοντική διαχείριση γενικότερα...Πολλές μεγάλες εταιρείες εκεί έχουν έδρα και σε χώρες όπως Αγγλία κ.λ.π. Οι Δανοί βέβαια σαν πλειοψηφία δεν είναι σπίρτα, αλλά τα τελευταία χρόνια το μεταναστευτικό κύμα τους έχει κάνει μάγκες ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας. Σαν ζωή όπως μου μετέφεραν, οι ντόπιοι είναι χαλαροί, χαμογελαστοί, σταρχιδιαμόλ, ο ένας ο γνωστός μου πάντως εμφανίσιμος και δουλευταράς για να βγάλει Δανέζα έκανε καμιά 3 χρόνια και είναι και χώστης...δεν εμπιστεύονται εύκολα και θέλουν και γλώσσα έστω να βλέπουν ότι κάνεις προσπάθεια (μόνο που τα Δανέζικα είναι ΓΤΠ καβάλα - ειδικά προφορά). Πάντως κανείς τους δεν τα παιξε, γουστάραν και έκατσαν.

Επίσης τύπε σημαντικό: έχει 0 εξωτερικό χρέος η χώρα, αλλά έχουν πρόβλημα με τα νοίκια και τα σπίτια και εκεί γενικότερα
Τα δανεζικα ειναι σαν τα γερμανικα με τη διαφορα οτι μασανε λιγο τις συλλαβες.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η Πάολα στο 12 που γράφεις στην κριτική σου είναι η Ουκρανή;

δεν την λένε Πάολα αλλά Μελίνα μάλλον μπερδεύεσαι διότι τα στούντιο είναι κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο

Ρωσίδα είναι η Μελίνα από το Μουνμασρσκ είναι μια πόλη κοντά στα σύνορα με την Φιλανδία.

και η Πάολα επίσης Ρωσίδα είναι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Γιατί είναι τρίχες τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα ??

Οι μισθοί τους είναι καλύτεροι από Ελλάδα
τεραστιε μιντ το επιχειρημα αυτο ειναι τρολαρισμα  η το πιστευεις????
Η ελλαδα ειναι ο πατος του κουβα οχι το μετρο συγκρισης ιμοπ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τεραστιε μιντ το επιχειρημα αυτο ειναι τρολαρισμα  η το πιστευεις????
Η ελλαδα ειναι ο πατος του κουβα οχι το μετρο συγκρισης ιμοπ

βγαλε αυτη την φοτογραφια που εχεις στο προφιλ σου διοτι μου χαλασει την εικονα που εχω σχηματισει στο μυαλο μου για σενα  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Murmansk 02.jpg
    Murmansk 02.jpg
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Murmansk 01.jpg
    Murmansk 01.jpg
    172,1 KB · Εμφανίσεις: 12

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εχεις δει φανταζομαι

ωραιος  :hi:

μιξη σλαβο-φιλανδικη

Τον μισό Χειμώνα δεν μπορείς να δεις τίποτε γιατί κυκλοφορούν έτσι.

Τον άλλο μισό δεν μπορείς να δεις τίποτε γιατί έχει συνέχεια μέρα - νύχτα σκοτάδι.

Και όταν λέμε Χειμώνα εννοούμε από Σεπτέμβριο μέχρι Μάϊο.

Συνημμένα

• Murmansk 03.jpg
    Murmansk 03.jpg
    236,7 KB · Εμφανίσεις: 9

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Τον άλλο μισό δεν μπορείς να δεις τίποτε γιατί έχει συνέχεια μέρα - νύχτα σκοτάδι.

δεν χρειαζεται, τις βλεπεις στο κρεβατι γυμνες μια και καλη  ;)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Σορυ τυπε αλλά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Κύπρο.
Και το έχω ξαναπεί. Ασχοληθείτε με αυτά που ξέρετε. Μην γράφετε παπάτζες, αφού δεν έχετε ιδεά για αλλες χώρες.

Ακου να μαθαίνεις λοιπόν. Εκτός αν μιλάς για γκαρσόνια και κτίστες, άτομα με σπουδές και προυπηρεσία (project managers, digital marketing, web developers, ΙΤ admin, traders κλπ ) καθαριζουν άνετα 1500-3500 αναλογα προσοντων και εταιρειών.
Ξερω συγκεκριμένα παραδειγματα πολλών εταιρειών σε ναυτιλιακές, καζίνο, forex κλπ που παιζουν αυτοί οι μισθοί. Και δεν μιλάω για άτομα 50 χρονών με τέτοιους μισθούς, αλλά για 30+ που ήρθαν απο Ελλάδα ή άλλες χώρες να πουλήσουν την εμπειρία τους. Και η αγορά το πληρώνει πολύ εύκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Το κυριότερο είναι ότι οι μισοί κάτοικοι της πόλης είναι ναυτικοί που έρχονται με λεφτά μετά από το ταξίδι και κακομαθαίνουν της γκόμενες.Από Μά'ι'ο μέχρι τέλη Σεπτέβρη βρέχει κάθε μέρα τον Ιούλιο  θερμοκρασία είναι συνήθως 13-15 βαθμούς της κρύες μέρες 7-9 αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις 17-18 βαθμούς.Το χειρότερο είναι ότι βρέχει συνέχεια.Η δε πόλη έχει ανηφόρες!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το κυριότερο είναι ότι οι μισοί κάτοικοι της πόλης είναι ναυτικοί που έρχονται με λεφτά μετά από το ταξίδι και κακομαθαίνουν της γκόμενες.

τι να κανουν ρε Δημητρακη τοσο καιρο μεσα στο καραβι βλεπουν οραματα οι κακομοιροι, λογικο ειναι οταν επιστρεφουν σπιτι θελουν σαν ποινασμενοι λυκοι  :P να γαμησουν  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom