αν τα νούμερα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, θα είχε πλάκα να βλέπαμε και τον αντίστροφο πίνακα, πόσοι είναι οι νέοι που έμειναν Ελλάδα
Να σου πω. Παλιοί συμφοιτητές μου που είναι Δανία τώρα και εργάζονται εκεί έχει φουλ άνοδο με offshore wind farms εκεί παίζουν πολύ ανανεώσιμες και περιβαλλοντική διαχείριση γενικότερα...Πολλές μεγάλες εταιρείες εκεί έχουν έδρα και σε χώρες όπως Αγγλία κ.λ.π. Οι Δανοί βέβαια σαν πλειοψηφία δεν είναι σπίρτα, αλλά τα τελευταία χρόνια το μεταναστευτικό κύμα τους έχει κάνει μάγκες ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας. Σαν ζωή όπως μου μετέφεραν, οι ντόπιοι είναι χαλαροί, χαμογελαστοί, σταρχιδιαμόλ, ο ένας ο γνωστός μου πάντως εμφανίσιμος και δουλευταράς για να βγάλει Δανέζα έκανε καμιά 3 χρόνια και είναι και χώστης...δεν εμπιστεύονται εύκολα και θέλουν και γλώσσα έστω να βλέπουν ότι κάνεις προσπάθεια (μόνο που τα Δανέζικα είναι ΓΤΠ καβάλα - ειδικά προφορά). Πάντως κανείς τους δεν τα παιξε, γουστάραν και έκατσαν.
Επίσης τύπε σημαντικό: έχει 0 εξωτερικό χρέος η χώρα, αλλά έχουν πρόβλημα με τα νοίκια και τα σπίτια και εκεί γενικότερα