Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν θα μας θάψετε κουφάλες νεκροθάφτες... θα μπούμε μόνοι μέσα θα κλείσουμε και την πόρτα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φιλε θα μας θαψουν στο τέλος. Αλλα το φέτετρο θα ειναι ειδική παραγγελια !! :grin:

Συνημμένα

• 525.jpg
    525.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 60

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
παίκτη αν κοιτάς για Αγγλία πρέπει να βρείς κάποιον να σου στείλει μια κάρτα κινητού giffgaff για να δηλώνεις εγγλέζικο τηλέφωνο...

Αγγλια εχω στειλει τα πιο πολλα cv αλλα χωρις uk experience τρως ακυρα στο construction , εχω καρτα σιμ της three οπως κ διευθυνση φιλου, με μπρεξιτ ομως γινεται πολυ δυσκολο...
κοιταω γενικα Ευρωπη πχ Ιρλανδια, Ολλανδια ,κεντρικη Ευρωπη ,βαλτικες κλπ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αγγλια εχω στειλει τα πιο πολλα cv αλλα χωρις uk experience τρως ακυρα στο construction , εχω καρτα σιμ της three οπως κ διευθυνση φιλου, με μπρεξιτ ομως γινεται πολυ δυσκολο...
κοιταω γενικα Ευρωπη πχ Ιρλανδια, Ολλανδια ,κεντρικη Ευρωπη ,βαλτικες κλπ.

έχει αρκετές διαφορές στους κανονισμούς το construction στην Αγγλία...

ΥΓ γελάω μαζί τους με τον αντισεισμικό κανονισμό που προβλέπει κατασκευές να αντέχουν 4 ρίχτερ...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν έχει καμία σχέση τίποτα από ολα αυτά.
Το μόνο που μετράει,είναι αν εχει ζητηση η ειδικοτητα σου.

Μπορω να σου αναφέρω 5 ειδικότητες,
που αν οι συγκεκριμενοι στείλουν αύριο αξιοπρεπές βιογραφικο απο Ελλάδα,
μεθαύριο θα τους καλέσουν σε συνεντευξη βορεια και κεντρικη Ευρώπη.

Δεν ξερω γιατι βιογραφικα μιλας κ τι ειδικοτητες..ΠΧ ξερω γιατρο που μολις τελειωσε κ τον καλουν σουηδια με ολα πληρωμενα..ενω φιλος μηχανικος με εμπειρια πηγε εκει ,εκανε σουηδικα ,τον πηραν ιντερνσιπ κ μετα ουτε βοηθο εργοδηγου δεν τον εκαναν!κ γυρισε πισω...
οπως εγραψα πολιτικος μηχανικος ειμαι (Δρομοι,Κτιρια),απλα στο επαγγελμα υπαρχουν απαιτησεις εμπειριας ,νομοθεσιας,πιστοποιησεων κ ιδιαιτεροτητες σε καθε χωρα!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν ξερω γιατι βιογραφικα μιλας ,κ τι ειδικοτητες..ξερω γιατρο μολις τελειωσε κ τον καλουν σουηδια με ολα πληρωμενα..ενω φιλος μηχανικος με εμπειρα πηγε εκει ,εκανε σουηδικα ,τον πηραν ιντερνσιπ στα 37 κ μετα ουτε βοηθο εργοδηγου δεν τον εκαναν!κ γυρισε πισω...
οπως εγραψα πολιτικος μηχανικος ειμαι (Δρομοι,Κτιρια),απλα στο επαγγελμα υπαρχουν απαιτησεις κ ιδιατεροτητες σε καθε χωρα!
δεν ξερω γιατι βιογραφικα μιλας ,κ τι ειδικοτητες..ξερω γιατρο μολις τελειωσε κ τον καλουν σουηδια με ολα πληρωμενα..ενω φιλος μηχανικος με εμπειρα πηγε εκει ,εκανε σουηδικα ,τον πηραν ιντερνσιπ στα 37 κ μετα ουτε βοηθο εργοδηγου δεν τον εκαναν!κ γυρισε πισω...
οπως εγραψα πολιτικος μηχανικος ειμαι (Δρομοι,Κτιρια),απλα στο επαγγελμα υπαρχουν απαιτησεις κ ιδιατεροτητες σε καθε χωρα!

Κοιταξε Αραπια και Αφρική για αρχή. Εστω short term contract  τριμηνα τετραμηνα.

Μετα τα πρωτα 2-3 συμβολαια θα βρισκεις πιο ευκολα δουλεια για long term contracts και σε πιο αναπτυγμενες χωρες..

Πρεπει να "πουλησεις" υψηλη εξειδικευση σε κατι.

Αν πλασαρεσαι ως καποιος της σειρας μην περιμενεις ανταποκριση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω γιατι βιογραφικα μιλας κ τι ειδικοτητες..ΠΧ ξερω γιατρο που μολις τελειωσε κ τον καλουν σουηδια με ολα πληρωμενα..ενω φιλος μηχανικος με εμπειρια πηγε εκει ,εκανε σουηδικα ,τον πηραν ιντερνσιπ κ μετα ουτε βοηθο εργοδηγου δεν τον εκαναν!κ γυρισε πισω...
οπως εγραψα πολιτικος μηχανικος ειμαι (Δρομοι,Κτιρια),απλα στο επαγγελμα υπαρχουν απαιτησεις εμπειριας ,νομοθεσιας,πιστοποιησεων κ ιδιαιτεροτητες σε καθε χωρα!

Εχω ψαχτεί να βοηθησω φίλο της ειδικότητάς σου,όταν έμενα Γερμανία και δε βγήκε άκρη..

Όταν λέω αξιοπρεπές,εννοώ απλά ατομα που μπορουν να μπορούν να "υπερασπιστούν" σε γνωσεις το πτυχίο τους και το βιογραφικο τους να έχει μια άλφα συνέχεια όσο αφορ΄΄ά το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Γιατρός,νοσοκομος,προγραμματιστής,μηχανικός H/Y,νηπιαγωγός,
είναι κάποιες από τις ειδικότητες που βρισκουν κυριολεκτικά,ΑΥΡΙΟ,
δουλειά άμα το θελήσουν.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Παιδιά νά σάς πώ κάτι; σταματήστε νά παίρνετε διπλώματα γιατί ΜΟΝΟ κακό κάνουν. Είμαι σέ μεγάλη ξένη έταιρεία καί ξέρω τί γίνεται στήν Διεύθυνση Προσωπικού. Προτιμάνε νά βλέπουνε έργασία, έθελοντισμό, χόμπις κλπ. στό βιογραφικό, παρά διπλώματα. Τά πολλά διπλώματα ΒΛΑΠΤΟΥΝ, κι'αύτό πρέπει νά τό καταλάβετε ΟΛΟΙ καί ΟΛΕΣ. Καλύτερα νά έργαστείς στού Μικέλ σερβίροντας φραπεδάκια, ψάχνωντας γιά έργασία πυρηνικού έπιστήμονα, παρά νά φαίνονται 6 διπλώματα και καμία έργασιακή έμπειρία ή κενά. Έγινα άντιληπτός;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μιλαω για το επαγγελμα του πολιτικου μηχανικου που εχει πολλες ειδικοτητες και ζητηση υπαρχει,ομως γενικα ισχυει αυτο που λεω..
Αν κ εχω καλο πτυχιο ,μαστερ,πιστοποιησεις και εργασια πολλα χρονια σε οργανισμους -κατασκευαστικες της χωρας οπως κ με δικα μου προτζεκτς ως γραφειο..παρολα αυτα τρωω ακυρα για χψ λογους που ανεφερα.
Αγγλια πχ χωρις cscs card δεν μπαινεις σε εργοταξιο και για να την βγαλεις πρεπει να ζεις εκει μονιμα να παρεις nino (αριθμο ασφ μητρωου), μετα σεμιναρια κ εξεταση ..να γραφτεις σε συλλογους μητρωωο,να μαθεις cdm regulations...για PM θες prince2 και οχι pmp κλπ κλπ κ σοφτγουερ τα δικα τους... σε χωρες ευρωπης που ο γιατρος μας παει με τα αγγλικα του ο μηχανικος πρεπει να ξερει την γλωσσα της χωρας, εχεις να κανεις με υπεργολαβους ,εργατες,υπηρεσιες κλπ κλπ..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Παιδιά νά σάς πώ κάτι; σταματήστε νά παίρνετε διπλώματα γιατί ΜΟΝΟ κακό κάνουν. Είμαι σέ μεγάλη ξένη έταιρεία καί ξέρω τί γίνεται στήν Διεύθυνση Προσωπικού. Προτιμάνε νά βλέπουνε έργασία, έθελοντισμό, χόμπις κλπ. στό βιογραφικό, παρά διπλώματα. Τά πολλά διπλώματα ΒΛΑΠΤΟΥΝ, κι'αύτό πρέπει νά τό καταλάβετε ΟΛΟΙ καί ΟΛΕΣ. Καλύτερα νά έργαστείς στού Μικέλ σερβίροντας φραπεδάκια, ψάχνωντας γιά έργασία πυρηνικού έπιστήμονα, παρά νά φαίνονται 6 διπλώματα και καμία έργασιακή έμπειρία ή κενά. Έγινα άντιληπτός;

τι χομπις δλδ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Το ειδος εργασιας παιζει μεγαλο ρολο για το αν θα βρεις ευκολιες.ο αδερφος μου για παραδειγμα που ασχολειται με ναυτιλιακα και εχει πραγματικα πολυ καλο βιογραφικο απο αποψη εμπειριας,τα βρισκει ολα ευκολα.το πολυ πολυ να αγχωθει για το αν εχει καλη θεα το σπιτι.εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας δε μπορω να πω πως ειναι ευκολο,ειδικα στην αρχη.
Αν καποιος ερθει χωρις εμπειρια παρα μονο με πτυχια,το πολυ πολυ να βρει δουλεια ως ημιαπασχολουμενος σε καφετερια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Κοιταξε Αραπια και Αφρική για αρχή. Εστω short term contract  τριμηνα τετραμηνα.

Μετα τα πρωτα 2-3 συμβολαια θα βρισκεις πιο ευκολα δουλεια για long term contracts και σε πιο αναπτυγμενες χωρες..

Πρεπει να "πουλησεις" υψηλη εξειδικευση σε κατι.

Αν πλασαρεσαι ως καποιος της σειρας μην περιμενεις ανταποκριση.

ΣΩΣΤΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ φιλε mind ΕΙΝΑΙ η ΑΡΧΗ να γινει... :hi:
Aραπια αν εννοεις UAE ,QATAR ,ΣΑΟΥΔΙΚΗ κλπ ..δυσκολο.
Μαλλον για αφρικη λες αλλα δεν βρισκω αγγελιες ουτε για δειγμα, εκτος απο s.africa που δεν απαντανε καν...
Δεν ειμαι ο σπεσιαλιστας σε κατι ,δουλεψα σε διαφορες δουλειες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν καποιος ερθει χωρις εμπειρια παρα μονο με πτυχια,το πολυ πολυ να βρει δουλεια ως ημιαπασχολουμενος σε καφετερια.

Αν κάποιος έρθει με τα πτυχία που προανέφερα,βρισκει δουλειά αμεσως στο αντικείμενο.

Έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία με Έλληνες/δες.

Απλα πολυς κόσμος στην Ελλάδα,θεωρεί ότι η Ευρωπη είναι οαεδ.
Τα πτυχια μας αναγνωριζονται,αλλά η εύρεση εργασίας είναι άλλη υπόθεση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Τι να εννοώ ρε;
Οτι τα ελληνικά πτυχία μας τα αναγνωρίζουν,σε αντιθεση με αλλων ειδικά μη ευρωπαϊκών χωρών,αλλά αν όμως εσύ έχεις σπουδάσει,π.χ.φιλολογος,πολιτικές επιστήμες,φιλοσοφική,θεολογος και γενικά θεωρητικές σχολές, που να βρεις δουλειά;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
σου εχω δουλεια στα μακντοναλτς που τρωω καθε μερα εδω

ξερεις απο ναγκετς?

-τυπε/σσα δεν εχω αναγκη να δουλεψω στα μακ ουτε να ξενιτευθω σαν εργατης"γκασταρμπαιτερ" !
-εσυ τελικα ενας ή 2 ειστε? αθηνα εισαι ή λουτον ? ή τρολλαρεις γιατι δεν εχεις με τι να ασχοληθεις?με τοσα ναγκετ που τρως θα γινεις τοφ..κανε diet!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
-τυπε/σσα δεν εχω αναγκη να δουλεψω στα μακ ουτε να ξενιτευθω σαν εργατης"γκασταρμπαιτερ" !
-εσυ τελικα ενας ή 2 ειστε? αθηνα εισαι ή λουτον ? ή τρολλαρεις γιατι δεν εχεις με τι να ασχοληθεις?με τοσα ναγκετ που τρως θα γινεις τοφ..κανε diet!

2

νωντας κ ξαδερφος

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιατι το λες αυτο;Οχι,απλως στις 21.30 δινει ραντεβου στην Αθηνα και στις 22.00 ειναι στο Λονδινο.Το ιδιο βραδυ.Με υπερηχητικο Κονκορντ,απο αυτα που απεσυρθησαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom