arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
συμφωνω μια χαρα ειναι το κεντρο ασφαλεσ και με ωραια μαγαζακια
εδώ έχει γίνει ιν η πλατεία αυδή στο μεταξουργείο και ανοίγουν νέα μαγαζιά
συμφωνω μια χαρα ειναι το κεντρο ασφαλεσ και με ωραια μαγαζακια
εδώ έχει γίνει ιν η πλατεία αυδή στο μεταξουργείο και ανοίγουν νέα μαγαζιά
ποια ειναι αυτη φιλε? εκει που εχει τον μπλε παπαγαλο?
Είναι τόσο ασφαλές το κέντρο που όλοι μας θέλουμε να πάρουμε σπίτι και να ζήσουμε εκεί...
πολυ θα γουσταρα να ειχα σπιτι στα εξαρχεια
Δίπλα στου Φλαμπουράρη... Χαχαχα...
Τι γραφω ο πουστης!Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.
Όσοι είχαν τήν προνοητικότητα νά τήν κοπανίσουν στήν άρχή τής κρίσεως (τά πρώτα 2-3 χρόννια), ταχτοποιήθηκαν μιά χαρά. Οί άλλοι οί μαλάκες όπως πχ έγώ, πού περιμέναμε (ή έλπίδα πεθαίνει τελευταία) μπάς καί φτιάξουν τά πράματα πηδιόμαστε αύτή τήν στιγμή διότι στό μεταξύ έχουμε βγάλει ΠΟΛΥ κακό όνομα. Είμαστε οί πακιστανοί τών δυτικών χωρών. Συμβουλή: όσοι δέν έχετε φύγει άκόμα, καθήστε στ'αύγά σας καί κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε νά κάνετε. Καλή τύχη σ'όλους μας.
Όσοι είχαν τήν προνοητικότητα νά τήν κοπανίσουν στήν άρχή τής κρίσεως (τά πρώτα 2-3 χρόννια), ταχτοποιήθηκαν μιά χαρά. Οί άλλοι οί μαλάκες όπως πχ έγώ, πού περιμέναμε (ή έλπίδα πεθαίνει τελευταία) μπάς καί φτιάξουν τά πράματα πηδιόμαστε αύτή τήν στιγμή διότι στό μεταξύ έχουμε βγάλει ΠΟΛΥ κακό όνομα. Είμαστε οί πακιστανοί τών δυτικών χωρών. Συμβουλή: όσοι δέν έχετε φύγει άκόμα, καθήστε στ'αύγά σας καί κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε νά κάνετε. Καλή τύχη σ'όλους μας.
Δυστηχώς όπως τα λέει το παλικάρι είναι, πλέον τα πράγματα για μην εξειδικευμένους στο θέμα εργασίας είναι τραγικά στην Ευρώπη. Ειδικά για τους Έλληνες υπάρχει μια έντονη αρνητικότητα που φαίνεται ακόμα και στις απλές καθημερινές συναλλαγές αλλά και στον χώρο εργασίας.
Ζήτηση πλέον για απλά εργατικά χέρια και απλές θέσεις εργασίας σε γραμμές παραγωγής δεν υπάρχει και ο Έλληνας που κάποτε θεωρούταν κορυφαίο εργατικό δυναμικό είναι πλέον στα αζήτητα
Πρώτο λάϊκ!Ο βασικοτερος λογος που δεν πηγαινω εξωτερικο ειναι οτι δε μπορω να ζω οντας σε αδυναμη θεση και υποτακτικος στους γυρω μου. Αυτα που γινονται στην Ελλαδα με τους μεταναστες Αλβανους, Γεωργιανους που πουλανε μαγκια και νταηλικι στους Ελληνες στο δρομο και στους γειτονες τους ειναι αδιανοητα εξω! Στις αλλες ευρωπαικες χωρες ο μεταναστης ειναι σουζα στον ντοπιο. Ο ντοπιος πουλαει μαγκια και ο ξενος δε μπορει να αντιδρασει ανεχεται. Μη μπερδευεστε με αυτα που ακουτε για συμβαντα σε γκετο. Μονο εκει μπορουν να τα κανουν. Στην Ελλαδα δε δημιουργηθηκαν γκετο γιατι οι αλλοδαποι κανουν οτι γουσταρουν και επιβαλλονται παντου σαν στο σπιτι τους.
Δεύτερο λάϊκ!Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.
δυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης
δυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης
και εγω μόλις γυρισα από επίσκεψη γερμανία που πήγα να δω φίλους και φαγώθηκαν να με πείσουν να πάω να μείνω εκεί για δουλειά. αν οι φίλοι σου είναι αγράμματοι, ανειδίκευτοι τέτοιες δουλειές θα κάνουν.δεν φταίει η χώρα αν ο εργαζόμενος ανήκει στη κατώτατη μισθολογικά κλάσηδυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης