Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Είναι τόσο ασφαλές το κέντρο που όλοι μας θέλουμε να πάρουμε σπίτι και να ζήσουμε εκεί...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Χιλιάδες Ελληνες επιστήμονες αναρωτήθηκαν στην αρχή της κρίσης 'Να μείνω ή να φύγω;'. Δεν το απέφυγαν αυτό το ερώτημα... Κι αν το 2012 υπήρχαν αισιόδοξες απαντήσεις, πέντε χρόνια αργότερα αυτές στέρεψαν.

Μια καλύτερη ζωή μακριά από την Ελλάδα αναζήτησαν μισό εκατομμύριο Έλληνες (427.000) από το 2008 έως σήμερα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.
Τι γραφω ο πουστης!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Όσοι είχαν τήν προνοητικότητα νά τήν κοπανίσουν στήν άρχή τής κρίσεως (τά πρώτα 2-3 χρόννια), ταχτοποιήθηκαν μιά χαρά. Οί άλλοι οί μαλάκες όπως πχ έγώ,  :jerking: πού περιμέναμε (ή έλπίδα πεθαίνει τελευταία) μπάς καί φτιάξουν τά πράματα πηδιόμαστε αύτή τήν στιγμή  :fuck1: διότι στό μεταξύ έχουμε βγάλει ΠΟΛΥ κακό όνομα. Είμαστε οί πακιστανοί τών δυτικών χωρών. Συμβουλή: όσοι δέν έχετε φύγει άκόμα, καθήστε στ'αύγά σας καί κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε νά κάνετε. Καλή τύχη σ'όλους μας.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Όσοι είχαν τήν προνοητικότητα νά τήν κοπανίσουν στήν άρχή τής κρίσεως (τά πρώτα 2-3 χρόννια), ταχτοποιήθηκαν μιά χαρά. Οί άλλοι οί μαλάκες όπως πχ έγώ,  :jerking: πού περιμέναμε (ή έλπίδα πεθαίνει τελευταία) μπάς καί φτιάξουν τά πράματα πηδιόμαστε αύτή τήν στιγμή  :fuck1: διότι στό μεταξύ έχουμε βγάλει ΠΟΛΥ κακό όνομα. Είμαστε οί πακιστανοί τών δυτικών χωρών. Συμβουλή: όσοι δέν έχετε φύγει άκόμα, καθήστε στ'αύγά σας καί κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε νά κάνετε. Καλή τύχη σ'όλους μας.

γερμανια εισαι φιλε? λατζα?

GC8

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Δυστηχώς όπως τα λέει το παλικάρι είναι, πλέον τα πράγματα για μην εξειδικευμένους στο θέμα εργασίας είναι τραγικά στην Ευρώπη. Ειδικά για τους Έλληνες υπάρχει μια έντονη αρνητικότητα που φαίνεται ακόμα και στις απλές καθημερινές συναλλαγές αλλά και στον χώρο εργασίας.

Ζήτηση πλέον για απλά εργατικά χέρια και απλές θέσεις εργασίας σε γραμμές παραγωγής δεν υπάρχει και ο Έλληνας που κάποτε θεωρούταν κορυφαίο εργατικό δυναμικό είναι πλέον στα αζήτητα

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Δυστηχώς όπως τα λέει το παλικάρι είναι, πλέον τα πράγματα για μην εξειδικευμένους στο θέμα εργασίας είναι τραγικά στην Ευρώπη. Ειδικά για τους Έλληνες υπάρχει μια έντονη αρνητικότητα που φαίνεται ακόμα και στις απλές καθημερινές συναλλαγές αλλά και στον χώρο εργασίας.

Ζήτηση πλέον για απλά εργατικά χέρια και απλές θέσεις εργασίας σε γραμμές παραγωγής δεν υπάρχει και ο Έλληνας που κάποτε θεωρούταν κορυφαίο εργατικό δυναμικό είναι πλέον στα αζήτητα

σε ποια χωρα εισαι φιλε?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ο βασικοτερος λογος που δεν πηγαινω εξωτερικο ειναι οτι δε μπορω να ζω οντας σε αδυναμη θεση και υποτακτικος στους γυρω μου. Αυτα που γινονται στην Ελλαδα με τους μεταναστες Αλβανους, Γεωργιανους που πουλανε μαγκια και νταηλικι στους Ελληνες στο δρομο και στους γειτονες τους ειναι αδιανοητα εξω! Στις αλλες ευρωπαικες χωρες ο μεταναστης ειναι σουζα στον ντοπιο. Ο ντοπιος πουλαει μαγκια και ο ξενος δε μπορει να αντιδρασει ανεχεται. Μη μπερδευεστε με αυτα που ακουτε για συμβαντα σε γκετο. Μονο εκει μπορουν να τα κανουν. Στην Ελλαδα δε δημιουργηθηκαν γκετο γιατι οι αλλοδαποι κανουν οτι γουσταρουν και επιβαλλονται παντου σαν στο σπιτι τους.
Πρώτο λάϊκ!

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.
Δεύτερο λάϊκ!

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
δυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης

σε ποιες χωρες ειναι οι φιλοι σου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μας χέζεις ρε νικολιό ... αφού οι φίλοι σου στο εξωτερικό ζούνε με τα επιδόματα ... τεμπέληδες σαν και σένα είναι

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
και εγω μόλις γυρισα από επίσκεψη γερμανία που πήγα να δω φίλους και φαγώθηκαν να με πείσουν να πάω να μείνω εκεί για δουλειά. αν οι φίλοι σου είναι αγράμματοι, ανειδίκευτοι τέτοιες δουλειές θα κάνουν.δεν φταίει η χώρα αν ο εργαζόμενος ανήκει στη κατώτατη μισθολογικά κλάση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom