Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι περισσότεροι... και οι υπόλοιποι είναι αγράμματα παράσιτα που η μόνη δεξιότητα που έχουν είναι να μαζεύουν σκουπίδια αλλά είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να το κάνουν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δυστυχώς η ζωή στην ξενιτιά είναι δύσκολη.Ακόμα και στην Ευρώπη που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης αντίληψης.Όσους φίλος εχω στο εξωτερικό κανείς δεν περνάει τέλεια.Όλοι μου λένε μια από τα ίδια πολλή εργασία μεροκάματο επιβίωσης

Όποιος προνόησε να περάσει σε σχολή ανώτερη του Τει Λογιστικης Ψαχνων Ευβοιας,
μετεκπαιδεύτηκε και εχει καλο βιογραφικό στο οποίο δεν παρεμβάλλονται χρόνια δήθεν αναζήτησης εργασιας,ΕΣΠΑ,6μηνα και άλλες μαλακίες,εκτιμαται από τους Ευρωπαίους και τη βγαζει στην πουδρα.

Εσύ,που ούτε τη σύμβαση που έχεις τώρα δεν τιμας τρομπαροντας σε όλη τη βαρδιά σου στο Bou,
στην Ευρωπη θα ησουν ο κλασσικός επιδοματίας ιδεολόγος του κώλου.

Σε χαλάει ο καπιταλισμός,αλλά τα φραγκακια που σου στέλνουν οι κακές καπιταλιστικες χώρες που κράζεις,τα δεχεσαι κουφάλα.
Επαναστάτης του ΚΩΛΟΥ,εσύ και οι ομοϊδεατες σου.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Όποιος προνόησε να περάσει σε σχολή ανώτερη του Τει Λογιστικης Ψαχνων Ευβοιας,
μετεκπαιδεύτηκε και εχει καλο βιογραφικό στο οποίο δεν παρεμβάλλονται χρόνια δήθεν αναζήτησης εργασιας,ΕΣΠΑ,6μηνα και άλλες μαλακίες,εκτιμαται από τους Ευρωπαίους και τη βγαζει στην πουδρα.

Εσύ,που ούτε τη σύμβαση που έχεις τώρα δεν τιμας τρομπαροντας σε όλη τη βαρδιά σου στο Bou,
στην Ευρωπη θα ησουν ο κλασσικός επιδοματίας ιδεολόγος του κώλου.

Σε χαλάει ο καπιταλισμός,αλλά τα φραγκακια που σου στέλνουν οι κακές καπιταλιστικες χώρες που κράζεις,τα δεχεσαι κουφάλα.
Επαναστάτης του ΚΩΛΟΥ,εσύ και οι ομοϊδεατες σου.

1ονα είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
2ον εργάζομαι και παράγω
3ον μια χαρά τιμάω την εργασία μου έχω κάνει αρκετές εργασίες που είναι εκτός των καθηκόντων μου
4ον ο καπιταλισμός ευθύνεται για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν όλοι οι άνεργοι χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιούχοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
1ονα είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
2ον εργάζομαι και παράγω
3ον μια χαρά τιμάω την εργασία μου έχω κάνει αρκετές εργασίες που είναι εκτός των καθηκόντων μου
4ον ο καπιταλισμός ευθύνεται για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν όλοι οι άνεργοι χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιούχοι

1ον Είσαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μία χώρα που και η κουτσή Μαρία έχει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαιδευσης,είτε απο βουλγαρορουμανίες,είτε από ελληνικά τμήματα με βάση εισαγωγής κάτω από τη βάση..

2ον Δεν μετέχεις σε καμιά παραγωγική διαδικασια.Ένας αναλώσιμος φωτοτυπάς είσαι,που μετά από λίγους μήνες θα πάρει άλλος τη θέση σου.

3ον Σε σοβαρή χωρα,θα σου είχε στερηθεί η πρόσβαση στο κινητό εκτός διαλλείματος και site οπως το bou θα είχαν μπλοκαριστεί απο το δίκτυό σας.

4ον Ο καπιταλισμός δίνει την ευκαιρία σε εμένα,τον συνομίληκό σου που έβγαλα τη σχολή μου ακριβώς στα εξάμηνα που μου ορίστηκαν(παρά τις γαμωκαταληψεις σας)
και που αγωνίστηκα να έχω ένα συνεχές και δυνατό βιογραφικό,
να μην είμαι ΙΣΟΣ με εσένα.
Σε μία κομμούνα,εμείς οι δύο θα θεωρουμασταν ΙΣΟΙ,πράγμα που θα ήταν άδικο προς εμένα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
δεν μας χέζεις ρε νικολιό ... αφού οι φίλοι σου στο εξωτερικό ζούνε με τα επιδόματα ... τεμπέληδες σαν και σένα είναι

εχεις παει ποτε εξωτερικο φιλε βα δεις τι παλουκι ειναι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εχεις παει ποτε εξωτερικο φιλε βα δεις τι παλουκι ειναι?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν έχομεν και λέμε

2 χρόνια Ελβετία
2 χρόνια Νιγηρία
6 μήνες Νότια Αφρική
3 μήνες Ναμίμπια
2 χρόνια Αγγλία
1 χρόνο Λουξεμβούργο

ξέχασα κάτι ?? πιθανόν κάτι τρίμηνα εδώ και κεί...

ρε παπάρα στα 58 μου έφυγα και πάλι έξω και θα μου πεις αν είναι ζόρι ?

εεε λοιπόν σου λέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

ΥΓ ... από το εξωτερικό σου μιλάω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΥΓ1 θυμήθηκα μερικά

2 μήνες Καμερούν
3 μήνες Αρμενία

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν έχομεν και λέμε

2 χρόνια Ελβετία
2 χρόνια Νιγηρία
6 μήνες Νότια Αφρική
3 μήνες Ναμίμπια
2 χρόνια Αγγλία
1 χρόνο Λουξεμβούργο

ΥΓ1 θυμήθηκα μερικά

2 μήνες Καμερούν
3 μήνες Αρμενία

και ηταν ευκολα για σενα μας δουλευεις? ρε μαπς και εισαι κανας δημοσιος υπαλληλος σε πρεσβεια? αν εισαι δημοσιος παντου ευκολα ειναι

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
λουξεμβοθργο και βρυξελες μονο δημοσιους υπαλληκους εχει. στη ναμιμπια τι εκανες? τον μισθοφωρο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και ηταν ευκολα για σενα μας δουλευεις? ρε μαπς και εισαι κανας δημοσιος υπαλληλος σε πρεσβεια? αν εισαι δημοσιος παντου ευκολα ειναι

όχι παίκτη μου δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ... soldier of fortune είμαι... μισθοφόρος σε τηλεπικοινωνίες...

και ναι εύκολα ήταν παντού... σε μια βδομάδα είχα συνηθίσει και σε ένα μήνα είχα πλήρως εγκλιματιστεί...

πουθενά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμη και σε χώρες όπου οπλοφορούσα (Νότια Αφρική, Νιγηρία)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
λουξεμβοθργο και βρυξελες μονο δημοσιους υπαλληκους εχει. στη ναμιμπια τι εκανες? τον μισθοφωρο?

ποιός στο είπε αυτό ?? καμμιά δεκαριά μεγάλες ελληνικές εταιρείες έχουν τα γραφεία τους στο Λουξεμβούργο (Μαίλης, ΦΑΓΕ, Eurobank κλπ) ... και δεν ασχολούμαι με ελληνικές επιχειρήσεις παίκτη μου...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.464
Πόντοι
24.806
Εγω θελω να φυγω εξωτερικο αλλα δεν εχω κανεναν να παω. Μονος σου ετσι ειναι δυσκολα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Λοιπόν έχομεν και λέμε

2 χρόνια Ελβετία
2 χρόνια Νιγηρία
6 μήνες Νότια Αφρική
3 μήνες Ναμίμπια
2 χρόνια Αγγλία
1 χρόνο Λουξεμβούργο

ΥΓ1 θυμήθηκα μερικά

2 μήνες Καμερούν
3 μήνες Αρμενία

Φιλε να φτιαξουμε εμεις οι soldiers of fortune λεγεώνα. :grin: :grin:

Η μαλλον καλυτερα "The dead consultans society" :grin:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγω το ψαχνω καιρο, στελνω βιογραφικα απο internet,με job sites,με linkedin και recruiters αλλα τιποτε...
αν δεν εισαι εκει,δεν εχεις κονε, συστασεις στην χωρα που θες να πας ,δεν παιζει..Επισης το να πας ετσι να ψαξεις εχει τρελλο κοστος σε διαμονη...!
υ.γ. πoλ. μηχανικος ειμαι μαστερ και 10+ χρονια εμπειρια
καμμια γνωμη κανεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φιλε να φτιαξουμε εμεις οι soldiers of fortune λεγεώνα. :grin: :grin:

Η μαλλον καλυτερα "The dead consultans society" :grin:

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν θα μας θάψετε κουφάλες νεκροθάφτες... θα μπούμε μόνοι μέσα θα κλείσουμε και την πόρτα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Εγω θελω να φυγω εξωτερικο αλλα δεν εχω κανεναν να παω. Μονος σου ετσι ειναι δυσκολα

Αν ήταν εύκολο να φύγει κανείς στο εξωτερικό πλέον στην Ελλάδα θα έμεναν: οι συνταξιούχοι κι οι λέφτηδες!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω το ψαχνω καιρο, στελνω βιογραφικα απο internet,με job sites,με linkedin k recruiters αλλα τιποτε...
αν δεν εισαι εκει,δεν εχεις κονε ,δεν παιζει...

παίκτη αν κοιτάς για Αγγλία πρέπει να βρείς κάποιον να σου στείλει μια κάρτα κινητού giffgaff για να δηλώνεις εγγλέζικο τηλέφωνο...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εγω το ψαχνω καιρο, στελνω βιογραφικα απο internet,με job sites,με linkedin k recruiters αλλα τιποτε...
αν δεν εισαι εκει,δεν εχεις κονε ,δεν παιζει...

Δεν έχει καμία σχέση τίποτα από ολα αυτά.
Το μόνο που μετράει,είναι αν εχει ζητηση η ειδικοτητα σου.

Μπορω να σου αναφέρω 5 ειδικότητες,
που αν οι συγκεκριμενοι στείλουν αύριο αξιοπρεπές βιογραφικο απο Ελλάδα,
μεθαύριο θα τους καλέσουν σε συνεντευξη βορεια και κεντρικη Ευρώπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom